Podpora Rusnoka
Nezařazený Dobeš: Menšinový Sobotka? Slaboulinký jako Nečas

30.07.2013 06:15 Rozhovor

Bývalý ministr školství a místopředseda Věcí veřejných Josef Dobeš zvažuje podporu kabinetu Jiřího Rusnoka. Podle jeho slov bude záležet na programových prioritách. Vládu koalice ani případné pokusy šéfa ČSSD Bohuslava Sobotky nepovažuje za reálné.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Pospíšil (13 hlasů) 30.07.2013 07:57

    Máte pravdu. Kdejaký blbeček je pravicovému tisku dobrý. Třeba...

  • Pavel Šimurda (10 hlasů) 30.07.2013 08:36

    Slaboulinký Nečas...z Dobešových úst to zní teda víc než komicky...to...

  • Helena Dvořáková (9 hlasů) 30.07.2013 08:59

    Jste si jist, že jste ten rozhovor četl?

  • kazimir kazimir (8 hlasů) 30.07.2013 06:33

    Kdejaký blbeček je pravicovému tisku dobrý, když jde o diskreditaci...

  • Hana Há (8 hlasů) 30.07.2013 11:09

    Dobeš je názorným příkladem toho, proč je potřeba rozpustit sněmovnu....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

hlavne ne modra husa Nemcova ona s Mareckem Bendu to tu kurvi uz 20 let

1 hlas

Premiérem by mohl být bachař Dobeš - ovarovou držku už na to má.

V Česku není ani jediná autentická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své šarlatánské maloměšťácké "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

Blíže viz odkaz na konci příspěvku.

„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

1 hlas

Dokazete si predstavit, ze by Dobes odesel treba do Kanady a tam by svoji pili a sikovnosti neco vybudoval ????

3 hlasy

Dobeš je názorným příkladem toho, proč je potřeba rozpustit sněmovnu. Tak na takových lidech má stát osud země?

8 hlasů

Co si ta vyžraná bezkrká zrůda o sobě myslí? Slyšel jsem ho jednou v rádiu ještě jako ministra školství. Neuvěřitelný blb.

Jinak dnes se ukazuje, že Nečas se věnoval spíš šoustání s Nagyovou než funkci. To vyhovovalo Kalouskovi, který na něj možná i Nagyovou nasadil.

Ovšem Sobnotka jako premiér by taktéž byla další rána této zemi. Člověk, který k vyslovení svých myšlenek použije vždy asi tak trojnásobné množství slov, než je potřeba, mi připadá podezřelý a jaksi tragicky mimo...

6 hlasů

Největší kur-y v zemi nabírají Fischerovu tvárnost a číhají. Číhají na svůj kus ze státní kořisti. Číhají na šanci vydržovat si za státní asistentku a na číhané se příliš nemluví. Zatím se číhá.

Nic se nemění na nátuře národa českého, který svoji důstojnost a svobodu vymění za potravinové lístky, namazaný krajíc či dva knedlíky navíc.
Věděl to Heydrich TKN, věděl to Gotwald TKK, Husák TKK a ví to velmi dobře i místní opilec Zeman TKK.

8 hlasů

Dobeš, to je arcihňup zoufalé české politické scény. Bezpáteřní, slizký, blbý jak vidle. A tento prototyp dokonalého idiota vedl jedno z nejdůležitějších ministerstev, to má potom to školství vypadat.

6 hlasů

Slaboulinký Nečas...z Dobešových úst to zní teda víc než komicky...to se nechci Nečase zastávat...

10 hlasů

No oni jsou všichni ti nezařazení směšní, svými argumenty, ale myslím, že z nich zase vyčnívá celý ten přeběhlický spolek, lidského a morálního odpadu, Klíšťat od Píkovky a také nevzdělaný, bývalý expert Doktor, to je charakter k pozvracení! Z mafie ODS odešel z trucu, že ho Nečas neudělal ministrem a dosadil tam tehdy maňáska Kubu kmotra Dlouhého a hle dnes podepsal stojedničku i když tam zase bude ministrem Kuba. Takže jde většině jen o koryto a co nejdéle si ho udržet, protože vědí, že se tam jen tak už nedostanou, hnus!

8 hlasů

Pan Doktor patřil mezi poslance, kteří hlasovali pro rozpuštění sněmovny. Tím si u mě šplhl.

2 hlasy

Kdejaký blbeček je pravicovému tisku dobrý, když jde o diskreditaci levice.

8 hlasů

Jste si jist, že jste ten rozhovor četl?

9 hlasů

Máte pravdu. Kdejaký blbeček je pravicovému tisku dobrý.
Třeba takový Vlastimil Aubrecht. Dvanáct let parazitoval coby poslanec ČSSD a vládní zmocněnec pro severní Čechy. Od včerejška obviněn z přijímání úplatku.
Nebo Antonín Sýkora (taktéž někdejší poslanec ČSSD), na jehož účet přišly prachy za zmanipulovanou privatizaci MUS (v tom jel jeho synáček Robert, náměstek na obchodu a pozdější prodejce akcií dalšímu socanovi Grossovi). Koloťuk to od něj koupil za dvacet (ty mu ten dobrák půjčil) a obratem prodal za sto (pochopitelně milionů).
Jen dva příklady manipulace "pravicových médií" ze včerejška. Tak se mějte!

13 hlasů

http://www.lidovky.cz/proc-se-policie-bala-uteku-kmotr-novak-si-koupil-novy-dum-v-usa-pbs-/zpravy-domov.aspx?c=A130402_131922_ln_domov_spa

2 hlasy

http://www.bizinet.cz/clanek/zly-muz-promluvil-zastrasoval-jsem-lidi-kteri-vadili-politikum-plzenske-ods-570548

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov