Rozhovor TÝDNE
Nezblbněte z koblih! vyzývá hejtman Zimola Babišovy voliče

13.09.2014 06:15 Rozhovor

Premiér Bohuslav Sobotka působí úředně, ale ve výsledku poráží netrpělivého Andreje Babiše. Bývalý pučista, jihočeský hejtman Jiří Zimola, v rozhovoru pro časopis TÝDEN nečekaně podpořil svého stranického kolegu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jindřich Novotný (6 hlasů) 13.09.2014 06:55

    Z koblih se neblbne, ale z vašich slibů ano.

  • XXXL - (4 hlasy) 13.09.2014 09:23

    Je škoda, že je stále spousta zblblých lidí, co skáčou na špek...

  • jofré de peyrac (3 hlasy) 13.09.2014 09:12

    Soudruzi, volit stranu, která posílala své kritiky umírat do lágrů a...

  • Martin Macháček (3 hlasy) 13.09.2014 09:36

    Ať žije lidská blbost péráku.

  • Daša Fuksova (3 hlasy) 13.09.2014 08:27

    JAKO VTIP NA SOBOTU ! ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

hlevne nevolit hnuj ODSTOP //socasna koalice je mnohem prijatelnejsi

0 hlasů

Koblihy nežeru, ani když jsou zdarma, ale tohle mě dostalo. Nakonec podívejte se taky:

http://www.andrejbabis.cz/

0 hlasů

Podle jeho projevů v Havířově se stává z Babiše žvanil. Vydává se za jediného poctivého, otírá se o kdekoho, už i o koaliční partnery, ale ve skutečnosti rozšířil podnikání svého impéria i do politiky a mediální sféry a odtud mu bude prospívat. Ve funkci ministra financi shromáždí jinak nedostupné informace prakticky o všech firmách v ČR a to bude k nezaplacení, až se k přímému řízení svého posíleného impéria vrátí.

1 hlas

Raději budu volit koblihu Babiše než ČSSD, která prostřednictvím Zaorálka na Ukrajině na americký rozkaz podpořila nacismus a nacisty.

0 hlasů

Není tomu tak. Zaorálek začal používat zdravý rozum příjemně tím překvapil. Nacismus na Ukrajině je stejný jako byla kontrarevoluce u nás v 68. Rusové jsou mistři ve vymýšlení záminek. Připomněla bych i Katyň, kde se také kdysi vyznamenali ve stejném duchu. Něco se prostě nemění.

0 hlasů

Paní Marie, Zvorálek nezačal používat zdravý rozum, protože nemá mozek. Něco jako vy.

2 hlasy

Někdo z koblih, někdo z 30korunového poplatku.Ale vyjde to nastejno.

1 hlas

Babiš je předveším nevěrohodný hrabivý lhář, kterému jde jen o jeho vlastní kšeft a z hlupáků si udělal voliče za koblížek a plnou hubu nesplnitelných slibů. Už jen to, jaké lidi si nakupuje do své partaje a koho cpe na kandidátky vypovídá o tom, že nejde o odborníky, ale o prodejné kariéristy. Novináři, kteří Andreje Bureše jeho styl poznali zblízka už před ním naléhavě varují: nevěřte novinám, které vlastní agent B.

2 hlasy

Sobotka je neslaný, nemastný člověk, bez jakékoliv zkušenosti z praktického života, jako ministr financí se vůbec nevyznamenal a šéfem ČSSD je jen proto, že jaksi zbyla a pro mnohé byl menší zlo než Hašek a spol. Co se mě týče, tak ČSSD je strana jako celek naprosto nevolitelná již od dob OF, kdy vylézali z děr a tvářili se, že teď už jsou jiní, než v době, kdy se dali dohromady s komunisty. Dnes si dějiny upravují dle toho, jak se hodí, ale nemohou ze sebe setřást historickou odpovědnost a též odpovědnost za Grossy, Paroubky no a nyní nevýrazné Sobotky bez vlastního názoru....

0 hlasů

Vláda, ve které jsou jedinci jako Zaorálek, Stropnický, Chovanec, Herman, Sobotka, Chládek nic nedokáže. Horší byly už jen vlády Topolánka a Nečase. Strana, ve které jsou grossové, palasové.... je nevolitelná stejně jako ODS.

2 hlasy

Blbna se po máku a ten Babiš do koblih nedává

0 hlasů

Smrkové piliny taky IQ nezvýší.

1 hlas

Podporujme raději Sobotku, který sleduje zájmy lidí. ANO působí dobře, ale ten Oligarcha mně vadí.

0 hlasů

Podporujte Bohuša hřívnáče, který každý týden říká něco jiného a lže, jako když tiskne a navíc se srab nezbavil pučistů, kteří ho chtěli poslat od válu. Bohuš je měkoň.

2 hlasy

Podporujme Míru Kradouska, který nelže, mluví slušně, nekrade a nelikviduje ekonomiku.

1 hlas

Je škoda, že je stále spousta zblblých lidí, co skáčou na špek sosanských slibů, jak všechno prožrat.

4 hlasy

Máte pravdu. Nejskromnější při vládnutí byla ODS a TOP09. Ti si nosili na "kongresy" i svačiny. Žádné pompéznosti se u nich nevedly. Sem tam některý idiot (co tam byl jako delegát omylem) ukazoval pětitisícovky samozřejmě určitě poctivě vydřené. U nich každý dřel jako kůň a pro to byl taky tak placen. Několika miliony na odchodném ...

1 hlas

A jeho knížecí milost je tak skromná, že ani neví, že bere český důchod ve výši 40tis/měs.

1 hlas

Škoda že je mezi námi stále dost blbců kteří nevidí, jak pravice všechno rozkradla.

1 hlas

JAKO VTIP NA SOBOTU !
************************************************** - ****
ODS má po svém kongresu jasno. "Projev Petra Fialy byl tak dobrý, že pokud tohle nezvedne ODS, tak je to VÍC VÝPOVĚDÍ O VOLIČÍCH NEŽ O FIALOVI," Míní GENIÁLNÍ poslanec Marek Benda.

Jak by byla politika krásná, kdyby ji nekazili voliči a volby.
K tomu už není co dodat, že?


3 hlasy

Jestli po tomhle výroku, toho bezmozka Bendy, budou lidi volit ODS, tak ahoj rozume.

0 hlasů

Tak napsání toho výroku bylo příčinou k zablokování mé ID adresy pron diskuzi v Týdnu !

0 hlasů

Socani tvářící se jako levice a spolupracujíce radostně s krajní pravicí KDU, která podporuje zločince Kalouska s jeho restitucemi? Asi mne někdo vynadá, ale komunisté jsou zatím jediná fungující levice. Že jsou v v pravicových mediích potlačováni jen dotvrzuje, že se jestřábům z TOP, církvím ba i ČSSD nelíbí představa nezkorumpované strany a jejich lidí ve vládě , v senátu a silném mandátu na kraje atd...která by jim zatopila... budu volit KSČM. Tedy jejich zástupce.

1 hlas

Nevím co mají dělat. S černokabátníky pochopitelně nesouhlasím, ale ta koalice je jediná záchrana pro prosazování programu ČSSD, alespoň z částii.

0 hlasů

Máte pravdu. Ale volby v buržoazní demokracii nic nevyřeší. Ať volíte tu či onu stranu, pořád je to stejné a pořád zůstávají ty stejné gaunerské ksichty. Budete volit KSČM? Zase se nic nezmění. Dokud budeme v EU a v NATO, tak žádná změna není možná. Tato země se svými politickými gaunery je určena stejně jako EU k zániku.

0 hlasů

Soudruzi, volit stranu, která posílala své kritiky umírat do lágrů a rudných dolů a konstruovala soudní procesy je vaše svobodná volba a vaše právo. Ať žije KSČ a její pohrobci!!!

3 hlasy

Ať žije lidská blbost péráku.

3 hlasy

Z koblih se neblbne, ale z vašich slibů ano.

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov