Nebezpečné známosti
Nová vláda: vskutku ji plní Zemanovi "kamarádi"

28.06.2013 20:05 Původní zpráva

Premiér Jiří Rusnok už několik dní hledá ministry do své vlády. Plácl si už se čtyřmi. Všechny ale pojí jedno: mají blízko k prezidentu Miloši Zemanovi.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • rab z rabstejna (11 hlasů) 28.06.2013 21:08

    Mi je to fuk. :-) Hlavně když Rusnokova vláda naštve bakaličníky a...

  • Jan Karel (10 hlasů) 28.06.2013 20:28

    To je výsledek vlády Nečase. Naivně sami kličkovali na hraně ústavy....

  • Anna Ryšánková (10 hlasů) 28.06.2013 20:46

    Myslím, že je jedno, o čí "kamarády" se jedná... Zeman se v politice...

  • Karel Dvořák (9 hlasů) 28.06.2013 21:01

    Když zlo nelze vymýtit dobrem, musí se zlo mýtit zlem. A pro tento...

  • Ivan Turnovec (8 hlasů) 29.06.2013 00:34

    pořád lepší než ti koaliční škudci národa, je na čase aby...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

podobně sicilská mafie, kdo není vrah, nemá šanci, nic by na něj neměli... ale vraha mají jako na drátkách, jen málokdy takový se jde udat a odsedí doživotní, spíše zabíhí dál...komunismu je vražedný, nikde niukdy na zemi nedělal nic jiného, dokonce ani za faraona v egyptě, bylo toto zhoubné hnutí a zničilo egypt na sto let

0 hlasů

Kdo v mládí netíhne k levici,nemá srdce.
Kdo je i ve stáří levičák,je IDIOT

1 hlas

směšovat zločin s levicí, legitimizovat jej jako politický směr je jen kamufláž

0 hlasů

vskutku? vskutku!

0 hlasů

nove volby poslou pravicacke hamouny k certu

4 hlasy

A naši zemi do hajzlu...

1 hlas

„Němcová, Peake, Kalousek – všichni tvrdí svorně totéž. Po třech letech našeho úspěšného vládnutí jsou voliči totálně dezorientovaní. Volby by přinesly masový nástup socialistů, ba komunistů. Musíme lidi před jejich vlastní volbou ochránit,“

2 hlasy

Vládu chtějí i ČSSD spolu s komunisty a tím nechtějí ani volby, Ujasněte si pojmy.

1 hlas

Vláda odborníků? Tomu asi také nikdo nevěří. Každopádně po výměně stíhaných lidí se musí nastolit pořádek ale to neznamená uvrhnout zem ještě do většího srabu a to na dlouhé měsíce. Zeman samozřejmě využívá situace ve svůj prospěch, kdy dosazuje do vlády " odborníků" všechny své příznivce, kteří i když ještě nejsou v té jeho straně Zemanovců tak tam mají většinou nakročeno. Jak i sami přiznávají. Němcová měla dostat pověření sestavit vládu, protože to je pro nás nejschůdnější a nejlevnější cesta. Na pár měsíců nemá cenu aby nová vláda se seznamovala s úřadem a rozpracované zákony padnou. Stát bude kolabovat a od EU nedostanem ani vindru.

4 hlasy

Tak teď tápu....budou mi ti pečení holubi létat do huby již nyní nebo si budu muset počkat na Bohuša s Vojtou ????

3 hlasy

Nová vláda: vskutku ji plní Zemanovi "kamarádi".........................to je samozřejmě úplně v pořádku a dělal by to tak každý - to jen oddaní , zfanatizovaní pisálci se národu snaží podstrčit spekulaci , že sádrové hlavy na pravici by to dělaly jinak - jak to ovšem nenapíšou , nejspíše proto , že to neví . Pán prezident v situaci , která tady je si ani nemůže počínat jinak - pravice nekompetentní a zkorumpovaná a naproti tomu opozice velmi slabá , laxní , sledující pochybné , osobní mocenské zájmy . Jen tak dál pane prezidente a pane Rusnoku .

5 hlasů

Blbost je velký dar přírody. Činí člověka šťastným.

1 hlas

Pro vás i Hitler je geroj.

2 hlasy

No, když srovnám ty Nečasovy odborníky a Rusnokovy, fakt si myslíte, že měl Nečas vůbec nějakého odborníka? Tedy kromě Picka a Fialy

5 hlasů

pořád lepší než ti koaliční škudci národa, je na čase aby zprofanované strany skončily. Proti ODS a TOP09 (Lidem je jen podvodné uskupení přeběhlíků) je KSČM přijatelnější.

8 hlasů

Blbost je velký dar přírody. Činí člověka šťastným.

1 hlas

Ale věřte, že Vám tento dar od Boha,nikdo nezávidí.

1 hlas

Johane, že se ozýváte k tématu blbosti..., doteď musím myslet na to, jaké historické nesmysly jste včera látal dohromady. Hrát si na intelektuála, házet pojmy a nevědět o nich nic - to je trapas. A vaše francouzská revoluce a k tomu prokletí, to byl opravdu propadák.

1 hlas

uz se tetelite radosti az budete zase znarodnovat, veset a zavirat? a co uniforma lidovych milici? mate ji uz nazehlenou?

3 hlasy

Tomuhle sám nevěříte. Pokud ano, tak jste psychicky nemocný člověk a měl byste se léčit.

5 hlasů

A hele, zase se ozval jeden, kterému nevadí GIGA-zlodějiny, hlavně že straší bubákem komunismu ?!?!?! ... Na to jsou jen 2 vysvětlení, buďto jste velmi naivní, anebo sám v těch zlodějinách jedete a tohle strašení a mlžení, tahle dýmová clona vám vyhovuje...

4 hlasy

kde se pise o mega zlodejinach a kde je schvaluji? me take tesi ze socialisticka vlada petra necase konci (viz kupa mych prispevku) ja se pouze vyhrazuji proti rudemu dobytku co umi pouze vrazdit, okradat a nicit zivoty jen za nazar. nechapu kde berete tu odvahu tvrdit, ze to bolsevici z kscm v pripade potreby neudelaji znovu. copak komunisti nekde vrazdit a nicit lidi prestali kdyz byli u moci?

1 hlas

Zlodějiny? Tady krade 90% národa.

2 hlasy

A to ty modré zlodějny omlouvá?

3 hlasy

neomlouva to zadne zlodejiny, ani modre, ani rude, ani puntikovane, ale nejak nechapu o co vam jde. chcete tvrdit ze bolsevik je poctivost sama? uvedte jediny priklad, kde za vlady bolsevika byl raj na zemi, kde nekradli, nevrazdili a nezavirali sve nazorove oponenty.

0 hlasů

Proč jen modré? To ti opravdu zlodějny levice nevadí? A že toho taky nakradli dost. I prezident nemá "čisté ruce", proto taky z politiky na 10 let zmizel. Namátkou jen Bamberk.

0 hlasů

soudruzi se nezradí, ještě vystřídat dozorčí rady státních podniků a je vymalováno

3 hlasy

Zemanova nová vláda: z bláta do žumpy

4 hlasy

Živly vyléjzají z děr a mají rojení.

1 hlas

Navrhoval bych místo Ringo Čecha na ministra kultury, Luďka Sobotu, nebo Zdeňka Trošku. Měl by skvělej námět z této vlády odborníků, na další díl Babovřesk.

4 hlasy

Nad komiky Blažka nebo Benda zdaleka nemají hochu.

7 hlasů

Milý dědo, není to tím, že máte televizi vzhůru nohama?

4 hlasy

Kdepak já totiž špeku neholduji jak je to u mladých mádlovců zvykem.

5 hlasů

Milý dědo, jí se nebavím o špeku, já se bavím o televizi a tom, že se vám všichni zdají jako komici a poroto se vám snažím pomoci a naznačit vám, že máte asi televizi vzhůru nohama. Kdyby jste si jí otočil možná, že by se vám politici nezdáli tak směšní.

4 hlasy

Václavu Rackovi dole: když už děláte chytrého, tak si ověřte údaje. Bendova diplomka je naprosto v pořádku. Problém měl až s doktorskou prací. A ne obsahový. Ale to je čtenáři Haló novin asi jedno..

1 hlas

Mladej Benda jest vskutku důvěryhodná postava. Jeho kvalitní diplomka má nejvyšší hodnocení. Jeho pojetí práva je vskutku Plzeňské.
Jemu se směje stěží 90% lidí.

7 hlasů

A ještě :
"...Tuzemská ekonomika KLESLA v letošním prvním čtvrtletí VÍCE , než uváděly údaje Českého statistického úřadu na počátku června. Mezičtvrtletně hrubý domácí produkt klesl o 1,3 % a meziročně o 2,4 %. Vyplývá to z revize ČSÚ. Předchozí údaje uváděly mezičtvrtletní pokles hrubého domácího produktu v prvním čtvrtletí o 1,1 % a meziroční o 2,2 %.
In :zpravy.e15.cz/burzy-a-trhy/

Gauner pan Cisterna Kalousek naši ekonomiku vede ke klinické smrti, šmejd chemický ožralý :-(

7 hlasů

ani nevite jak se tesim na pristi leto. pocitam, ze v cervnu budou volby a tak az se vratime nekdy v zari z dovolenych bude tu raj na zemi. vsem budou litat peceni holubi do huby, uklizecka a kazda nekvalifikovana pracovni sila bude brat 50 tisic mesicne, nezamestnani nebudou existovat, bezdomovci budou mit sv lofty 5+1, zamestnanci budou ridit firmy, manazeri a majitele firem, rozumnej paraziti, brucet v kriminalech, nejme dvouciferny rust hdp no zkratka zemsky raj to na pohled!
podle vyjadrovani cssd a kscm to je hracka, tak neocekavam ani nic mensiho.

3 hlasy

To tady podsouváte levičákům pouze vy. Od žádného levičáka jsem nic takového neslyšel. Každý normální levičák a každý normální člověk totiž ví, že ta spoušť a rozvrat co jste tu za posledních minimálně šest let způsobili se bude nejméně stejnou dobu napravovat. Spíš mám obavu, že to budete právě vy kteří se budou co nejvíce snažit snahu o nápravu bojkotovat a sypat písek do soukolí. Nikomu, zdůrazňuji nikomu kdo přebere po téhle modré sebrance zplundrovaný stát neni vůbec nic co závidět.

5 hlasů

nevim proc rikate "VY" jakobych byl toho soucasti. ja jsem pravicak mily pane a ty polosocialisticke garnitury ve vlade jsem nevolil (muj favorit do psp neprosel) takze sorry do tehle particky me netahejte. a pisek vam ani nikam sypat nebudu, ja sem poslednich 20 let jen neremcal jak vsechno stoji za h**** ale makal i 70h tydne kdyz bylo treba, tak je mi uz dnes nastesti fuk kdo tu bude vladnout a krast.

1 hlas

v zemi, kde prezident pokřikuje jako muezin z minaretu, bych investoval tak použitý ponožky

5 hlasů

Asi nevíte o tom, že je celosvětová krize, ale věřím, že vaši odborníci když už poroučí větru dešti, že vyženou i křivku růstu nahoru, i kdyby ten papír měli otočit vzhůru nohama.

3 hlasy

Řekl bych modrobolševická ekonomická krize u nás študentíku, neobracej se na svět a podívej se na okolní státy co máme společnou hranici. Je vidět že vláda ODS žene zemi do "sraček"

7 hlasů

Krom Polska všichni v propadech růstu, to chcete říci?

3 hlasy

nezlobte dedu augustina, chudak neudrzi moc natoz myslenku.

2 hlasy

O karkulce?

4 hlasy

Vy se domníváte, že Bohouš Sobotka ví jak rozhýbat naší ekonomiku? Jsou jiní frajeři na západě který neví jak to udělat. Sobotka je jen brepta.

3 hlasy

Okolo nás mají alespoň těch pár procent plus, jen zde po liberalizaci po bolševicku je velká díra študentíku.

5 hlasů

Dědo, kdyby jste neměl Alzheimera, tak by jste možná věděl, že ta velká díra byla za bolševika, teď je jiný režim a jdeme pomalu nahoru. Kdyby jste věděl do je např. spotřebitelský koš nebo HDP tak by jste se i přesvědčil, kdyby jste navíc neměl komunistické klapky na očích.

4 hlasy

Já se bavím o posledních 7 letech. Bolševiky nech spát.

6 hlasů

Anton Augustin 28.06.2013 23:02
svedek

To o holubičce jste říkal i mě. Máte s tím problém? Není to tím, že máte průjem a nestíháte na WC?

3 hlasy

Janičko znáš tu o blbosti která létala? Doporučuji ,tvůj případ.

7 hlasů

Ty postarší debile, proč je u tebe každý školák?

4 hlasy

Víte vůbec jaký se píše rok?

3 hlasy

Tvoreni teto nove vlady by se melo zakoncit nejakym novym Kutnohorskym dekretem, nebo aspon bulou.

Jsem zvedav, zda bude aspon tedeum u sv. Vita, Gottwald ho jeste mel :)).. i kdyz to byl nemanzelsky parchant !

5 hlasů

Tahle vlada se vejde do Avie s plachtou.

5 hlasů

Mi je to fuk. :-)
Hlavně když Rusnokova vláda naštve bakaličníky a doklepe to k předčasným volbám.
A kdyby se jim ještě navíc podařilo zpochybnit církevní "restituce".......:-))

11 hlasů

K předčasným volbám to nedoklepe, protže o ty není ve sněmovně zájem.
Cérekvní restituce nezpochybní, protože je posvětil Ústavní soud.

P.S. Typicky Čecháčkovké. Klidně ať to stojí za hovno a není co žrát, jen když se někdo naštve.

3 hlasy

Když zlo nelze vymýtit dobrem, musí se zlo mýtit zlem. A pro tento účel je Miloš Zeman tím nejlepším nástrojem.

9 hlasů

Tak místo jednoho zla tu budete mít jíné. A ještě horší, protože jinak by si neporadilo s tím původním zlem.

1 hlas

Myslím, že je jedno, o čí "kamarády" se jedná... Zeman se v politice pohybuje už velmi dlouho, takže zcela jistě kamarády má, ač byl 10 let zalezlý na Vysočině.

Nevím, ale když si vzpomenu, že ministerské posty byly obsazovány lidmi jako Drábek, či Peake na obraně a další a další... přijde mi vláda sestavovaná Ing. Rusnokem na svátek. Má úcta.

10 hlasů

Jeden kamarád je ještě živý, druhý již zastřelený.
„Proč se nic z toho nikdy nevyšetřilo? Miloš Zeman, ovládaný organizovaným zločinem v podání Miroslava Šloufa a jeho loutkovodiče Františka Mrázka, během několika měsíců po svém nástupu do úřadu premiéra v roce 1998 osobně přikázal profesně zlikvidovat a odstranit z funkcí šéfy všech útvarů policie, zabývajících se korupcí nebo organizovaným zločinem. Policie i zpravodajské služby byly zcela úmyslně paralyzovány. Ze zoufalství zveřejněné odposlechy telefonátů mezi Mrázkem a Šloufem to prokazují mimo jakoukoliv pochybnost,"

3 hlasy

ryšánková, vy jste ale dámské přirození

4 hlasy

Není jedno o jaké kamarády se jedná, kdyby to byli kamarádi na pravici, tak si vzteky poplivete jupku.

3 hlasy

Přesně tak.
Družinářka je taky dobrý modrý počin :-))

6 hlasů

blbe z blbštejna, ty jsi opravdu pánské přirození

2 hlasy

NEDOLEJZEJ ty blbá slepice, užjdikonečnědohajzlupitomonekonečná

3 hlasy

Ryšánková, ty o azyl v Polsku ani nežádej. Ale povolíme ti tranzit do Běloruska, to zas jó.

4 hlasy

Mešuge?

4 hlasy

Ano, je mešuge, píše pod několika nicky, tady si hraje na Poláka a pitomá je jako sloní trus, je to fakt hrůza.

4 hlasy

Proč se tak veřejně odsuzujete? To máte tajit.

2 hlasy

Proč se ptáš, Andulko? To víš, že jsi!!

2 hlasy

Pro červené hňupy:

Overbastarding je proces, který se spustí sám od sebe, když koncentrace zmrdů v určitém prostředí dosáhne určité prahové hodnoty. Zmrdi zruší dosavadní pravidla komunity a začnou se žrát mezi sebou. Overbastarding je nevyhnutelným koncem všech zmrdích systémů a dá se na něj spolehnout, takže nic nezůstane opomenuto.

4 hlasy

Člověče, to na vás modré sedí jako ulité. Lepší definici na vaše zločinné odeesácké spojení nelze vymyslet.

8 hlasů

A Ty se řadíš mezi Zmry nebo mezi Vohnouty?

7 hlasů

"ynteligentko", v návalu soudružského přesvědčení, ti tam vypadlo jedno písmenko, soudružko, oprav to

2 hlasy

To je výsledek vlády Nečase. Naivně sami kličkovali na hraně ústavy. A nyní se diví ???

10 hlasů

overbastarding

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov