Navrhovaný bod
Novičok není na programu dne. Sněmovna Zemana řešit nebude

22.05.2018 15:40

Poslanci se případem kolem jedu novičok v Česku v reakci na výroky prezidenta Miloše Zemana nyní zabývat nebudou. Navrhovaný bod Poslanecká sněmovna z předběžného programu řádné schůze vyřadila z podnětu KSČM. Pravice opět mluví o svolání mimořádné schůze dolní komory k novičoku.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Co teď? Byl jsem připraven podat žalobu na stát pokud by parlament odhlasoval, že se u nás nevyskytoval a nezkoumal Novičok. Bylo by neodpustitelné, když víme, že náš "úhlavní nepřítel" touto strašnou zbraní disponuje a my bychom nehledali (i pomocí zkoušek) ochranu proti ní. To by zavánělo trestným činem až vlastizradou. Proto chci jasnou odpověď jak to vlastně je. Usnesení nějaké "dojičky" z parlamentu co krade rohlíky samce mne nezajímá.

0 hlasů

no a male stranicky STAN a TOP muzou zase zalest do diry,vetsina lidi z nich blije jen 400 Kalouskovych komsomolcu obcas rve na Vaclavaku

0 hlasů

Navod na vyrobu je na internetu a zvladne ho kazdy prumerny chemik splynovou maskou .

0 hlasů

Líbí se mi, jak chce pořád někdo rozvrtávat tu britskou megalež o novičoku, díky které ze sebe Malá Británie udělala nedůvěryhodného lháře sedmilháře. A blbci typu babiše, hamáčka a stropnického to sežrali i s navijákem.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov