Šikana zaměstnanců
Nový pražský radní si posvítí na záchranku

06.12.2014 06:15 Původní zpráva

Spory mezi vedením Záchranné zdravotnické služby hlavního města Prahy a zaměstnanci neustaly ani po několika měsících. Záchranáři si stěžují na šikanu, nové vedení hlavního města je připraveno se situací vážně zabývat, sdělil on-line deníku TÝDEN.CZ nový radní pro zdravotnictví Radek Lacko.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Alois Ratzinger (4 hlasy) 06.12.2014 08:05

    Je veřejným tajemstvím, že Schwarz je hajzl.

  • Chosé Klicperka (3 hlasy) 06.12.2014 08:17

    Není žádným tajemstvím ,že Schwarz je hajzlík ,naprosto neschopný...

  • daniel Pink (1 hlas) 06.12.2014 11:35

    nova radnice by si mala posvitit na cely ten mafiansky humus z obdobi...

  • Přemysl Valenta (1 hlas) 08.12.2014 01:09

    Tak pokud Vím,, tak problém s přijetím má jen ZZSHMP a to právě díky...

  • Přemysl Valenta (1 hlas) 09.12.2014 18:42

    Tak třeba tomu zbytku dojde, že nelze do nekonečna vyčkávat s hlavou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zaměstnanci, kteří celý rok pracují ve dne v noci, jsou tento rok bez odměn, zato vedení se svými 10 přisluhovači jsou právě na výletě po Evropě. Ostatní utřou nudli a hola bezchybně a s radostí makat i v roce 2015.

0 hlasů

Tak třeba tomu zbytku dojde, že nelze do nekonečna vyčkávat s hlavou v písku až to za ně Dominik Horn vybojuje, aby pak mohli hrdině říct jak moc mu fandili nebo naopak. Když už konečně máte odbory, které za něco stojí, tak když už nic tak aspoň podpora účasti v nich by neuškodila. Protože sedět na dvou židlích je sice typicky české, ale často končívá pádem na zem... Jinak těch 10 trapnejch mlsá s hadem, přejme jim to, až je potřebovat nebude, odkopne je jako to již udělal mnohokrát... Viz první vlna IP (Pčolinský a další), Herzová, Škoula, Knor... Schwarz řídí záchranku jak komouši vnitro (rodinná výchova tatínka se nezapře), takže takový vývoj pro jedny doly a pro udavače bony by nemělo být pro nikoho překvapením.

1 hlas

KONEČNĚ BUDE POŘÁDNĚ VIDĚT,TEDY TA POMOC,KDYŽ NĚKDY JEDE!!!

0 hlasů

MUDr. ZDENEK SCHWARZ - Umím pomoci


http://youtu.be/eIOhrgjM2VI

0 hlasů

nova radnice by si mala posvitit na cely ten mafiansky humus z obdobi vlad ODS a TOP

1 hlas

Kdyz je to deset proti jednomu, tak by ten jeden mel odejit. A ohanet se spatnym hlavickovym papirem? Nepodnetna buzerace.

0 hlasů

JE TO VŮBEC MOŽNÉ?
...Požadavek byl tvrdě odmítnut, vzduchem létala vulgární slova a jako trest zmizela ze zázemí dispečinku načas i kuchyňská linka, na které si zaměstnanci připravovali jídlo.
... Přibyly stížnosti na šikanující rotaci posádek sanitek po stanovištích po celém městě, dělení sehraných skupin a malé benefity ve srovnání s jinými zaměstnanci hlavního města.
... Každý požadavek je odmítnut, přístup ředitele Schwarze k požadavkům odborů ilustruje styl jeho komunikace. Pokud už připustí, že možná nějaké problémy jsou, tvrdí, že o nich neví, a požádá o jejich zformulování a zaslání. Odbory tak učiní a první reakcí šéfa záchranky je, že to není na správném hlavičkovém papíře.
(To vypadá, jako by ředitel nechápal, že zaměstnance potřebuje ...)
Jinak je pravda, že ohrožení pacientů je větší v tom, že je musí sanitkami vozit tam, kde je milostivě vezmou. Nějací kreténi prostě "rozdali" nemocnice do soukromých rukou a ti se začali chovat jako zlatokopové.

Jde v první řadě o peníze jako u všeho v tomto kapitalistickém státě. Co nějaký blbý pacient, ten pokud si nemůže připlatit je podle nich socka a ta nemá nárok na rychlé a prvotřídní ošetření.

DOKÁZALI, ŽE TO DOKÁŽÍ !

1 hlas

Tak pokud Vím,, tak problém s přijetím má jen ZZSHMP a to právě díky aroganci pana Schwarze. Když se všude chová jako hovado a to nejen k zaměstnancům (kteří pro něj zjevně nejsou partnerem pro jednání), ale i k ředitelům nemocnic, primářům a přednostům příjmových oddělení, tak se nelze divit. Jinak máte pravdu došlo k rozkradení nemocnic, ale hlavně v krajích. Pan Bendl má jistě čisté svědomí.. Když má žena měla podezření na infarkt vezli ji z Benešova do Ikemu benešovská záchranka a žádný problém neměli. Asi se jejich ředitel umí chovat a jednat s lidma a vo tom to je. Ne se obklopit partou grázlíků z bývalého magistrátu a ODS a myslet si, že jsem bůh. Jenže bůh asi nebyl arogantní, debil a neschopa...

1 hlas

Není žádným tajemstvím ,že Schwarz je hajzlík ,naprosto neschopný vést cokoliv .Neumí jednat s lidmi a je s podivem ,že se tam drží tak dlouho a též není tajemstvím ,že na to začal jít přes politiku ,ale co bude dělat nyní ?

3 hlasy

Je veřejným tajemstvím, že Schwarz je hajzl.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov