Předčasné volby
Nový průzkum Médea Research: ČSSD a KSČM nesloží vládu

16.10.2013 09:00 Původní zpráva

ODS na samé hraně postupu do Poslanecké sněmovny, ohrožení projektu vlády ČSSD a KSČM. To jsou nejzásadnější výstupy z nového předvolebního průzkumu agentury Médea Research pro on-line deník TÝDEN.CZ.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Bulva (15 hlasů) 16.10.2013 10:56

    Dianka požila lysohlávky, kačo a kdo tu vládl posledních 7 let, no...

  • Jan Bulva (13 hlasů) 16.10.2013 10:18

    V peklu již ČR je a to díky Dalíkovi, chemikovi a svazákovi

  • Jan Bulva (10 hlasů) 16.10.2013 10:46

    blábolisto, za to že ekonomika je v ČR v propadu, přestože okolní...

  • Jan Bulva (9 hlasů) 16.10.2013 10:20

    ČR je ve stavu, v jakém byla v roce 1997 a i tehdy to bylo po...

  • daniel Pink (9 hlasů) 16.10.2013 09:21

    ODS-----------5,5-mela podekovat Necasovi a hlavne krivakovi...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Důležité upozornění:
Na předvolebních letácích TOP09 došlo k tiskové chybě.Uvádí se,že v případě vítězství ve volbách "KAŽDÝ DŮCHODCE DOSTANE 13.DŮCHOD".
Správné znění je "KAŽDÝ 13. DŮCHODCE DOSTANE DŮCHOD"!
Za prohození slov se tiskárna omlouvá.Váš Míra Kalousek - nejlepší ministr financí.

3 hlasy

Nevěřme tak úplně těm průzkumům. Je ale jisté, že za korupční a morální marasmus má největší odpovědnost právě ODS, které v posledním období zdatně pomáhala TOP 09. Jestli někdo spoléhá na socialistické a komunistické ideologie, tak zapomněl, nebo nevidí kam to tyto síly dovedou / viz. země, kde jsou u moci /. Rychle založené strany na podnikatelském principu, bez členstva a jasného programu jsou nepředvídatelné a spíš způsobí další rozvrat. Jako alternativu vidím křesťanskou demokracii, která jako středová strana může národ stmelit a svým dobrým a osvědčeným programem vést k prosperitě. Vezměme si příklad z Německa . Volme od Kalousků a podobných osob očištěnou a omlazenou KDU-ČSL.

1 hlas

Já volím ODS. A nemusím urážet ostatní, pro jejich názor.
Rozhodující je postoj k EU, k daním, k dluhu i k euru.

1 hlas

Já je také volil a myslím,že po 23 letech už mohli něco dokázat.....nezbude po nich nic,jen společnost v rozvratu.Samozřejmě vztah k EU mám možná tvrdší ,než ODS.Já chci prostě co nejdříve vystoupit,nicméně vzhledem k minulosti ODS mi ani jeden lídr nedává záruku,že něco srozumitelného vůči Bruselu někdy vymyslí....vždyť to vše doposud byly jen a jen plky,výstřely do prázdna,bez sebemenšího praktického dopadu.Pokud je to strana,která se hlásí k pravici a je přitom schopna takového společenského ůpadku,která slouží střídavě neomarxistům(brusel),nebo klerofašistům(TOP09),tak je to jejich vlastní karikatura.To už není politická strana.

3 hlasy

Váš názor !
Ovšem - Dluh : k 12/2012 : 1 bil.667 mld
DHES : l bil.838 mld
vlády ČSSD 1999-2006 vytvořili dluh 663,90mld
Kdopak asi vytvořil rozdíl ? požádejte někoho ať vám to spočítá.
http://cs.wikipedia.org/wiki/St%C3%A1tn%C3%AD_dluh_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky

2 hlasy

Musíte počítat i rok 2007 s pastelkovném a dalšími sliby ČSSD, které schválili s komunisty, proto dluh ČSSD dělá 887 miliard korun. Splátky tohoto dluhu dělá ročně 57 miliard, což od roku 1998 do 2007 dělá také asi 500 miliard. Potom ten výsledek pravice je velice lichotivý. Stačí studovat ekonomiku, milý zlatý.

0 hlasů

Někdo tady na diskusi upozornil na zajímavý blog. Je to trochu dlouhé, ale opravdu to stojí za čtení. Takže odkaz posílám dál.
http://honza73.blog.tyden.cz/clanky/6659/v-jakem-stavu-kalousek-odevzdava-cesko.html

0 hlasů

Paní, já nečte blogy ani jedné ze stran, protože nejsou objektivní. Spoléhám se totiž na svůj rozum a své znalosti, ten nikdy nezklamal.

0 hlasů

Nazdar, tak v národě vždy byla lehká tupost. Třeba že volime přes 10let ODS a ČSSD. A strasně jim věříme jak to tady změní. Tak tupoune vol znovu. Úsvit to je spíš poslední svit v Nagasaki. ANO? NE! Pan podnikatel Babiš? A jaké, že to kvalitní výrobky vyrábí tento obchodník. A vydobyl si své postavení opravdu o píky nebo využil své zkušenosti na úřade v komunistické éře.

1 hlas

Především je třeba se zbavit Havlistického hnusu ve společnosti(v politice),dát prostor pronárodním stranám,nic více zatím očekávat nikdo nemůže.Ilumináti to skrzeva kolaboranty,jako je Schwarzenberg,Vondra(Havel!!!),nebo prof.Halík,Putna ,atd...rozjeli tak rychle,že pravdoláskaři mají konečnou destrukci demokracie na dosah ruky.....Nikdy v novodobé historii nebyly vlády vůči lidu tak brutální a despotické a vůbec se přitom nejedná o nějaké sociální podpory.Jedná se o hromadnou vlastizradu mnoha vrcholných politiků,napříč všemi stranami.Vznikly zde strany,které měly demontovat pravici zevnitř matením pojmů,lhaním,loupežemi,destrukcí státu,destrukcí mocenských složek,současná česká armáda se dá připodobnit pouze wermachtu řádícím před 60 ti lety na východě.Politická reprezentace nalevo i napravo skrzeva své pravdoláskaře demontuje demokractický systém,bídačí obyvatelstvo po statisících,v Evropě po milionech.....Tito idioti ,v pravém slova smyslu, vědomě,či nevědomě připravují nástup jedné světovlády,selekci 90% obyvatel planety,otoctví tak silného kalibru,že jediný,kdo se na to opravdu těší jsou katolící a jim podobná špína.Těm bylo v takových dobách vždycky dobře......Jsou zde celostátní media.která se na tomto neomarxistickém puči(s prvky fašismu) výrazně podílejí a nesou za tento stav plnou zodpovědnost,stejně,jako politici.Takovou dobrou ukázkou je Týden.cz,kde jsou naštěstí většinou těžcí amatéři,ale v takových Lidovkách,nebo Ml.frontě už je to jiné kafe.Tam musí být člověk hodně opatrný a ostražitý,protože těmhle gaunerům už jde o všechno.Pokud to tu rupne,jsou první na řadě......A nutno dodat,že právem,protože ani Rudé Právo v roce 1950 nebylo tak odporné a brutálně primitivní,jako současná media a o největším propadu - ČT- ,ani nemluvím.Nejhorší strany,které jsou doslova "nadnárodní" a těžce nepřátelské vůči občanům ČR(vůči ČR) je TOP09 - klerofašistický moloch,který je přímo skrzeva pana kníže napojen na vznikající světovládu,ČSSD - banda neumětelů a pomatených neomarxistů,kteří svou poslušností vůči evropským socialistům a zvedáním ruky pro neuvěřitelně ničivé zákony, zapříčili a ještě bohužel zapříčiní konečnou porážku demokracie a kapitalismu a zároveň tak zlikvidují poslední ostrůvky náznaků státní suverenity ČR ,ale i jiných zemí.Voliči ČSSD ,nechť si uvědomí,že tato strana implantovala do zákonů ČR na 80 000 !!! vyhlášek a zákonů z EU......a nikdy nikomu neřekli o co jde.A jsou případy,kdy tahle oranžová lůza díky přijatým zločineckým zákonům(jejich prosazováním ve sněmovně) je přímo odpovědná za bídu stamilionů lidí po celém světě ,i u nás.(Solární energie,biopaliva)
Kdo si myslí,že tyto dva průšvihy má na svědomí pouze ODS,nebou pouze ČSSD ,tak je mimo.Od opoziční smlouvy to takto dělí jen hlupák.
ODS je ovšem tak velká zrada,tak děsivý propad elemntární morálky,že je přímo odpovědná za masakr,který po volbách vznikne.Demokratickými prostředky tuhle chamrať už neodstraníme.....bude to nejkrvavější konflikt v dějinách evropy,kde nebudou bojovat sáty mezi sebou,ale soukromé armády(agentury) typu elektrikářského vojska ČEZU a jiné skupiny,kterým nepůjde o ideu,ale o holé přežití.Pak se Schwarzenbergova elita ukáže jako síla,která je schopna nastolit pořádek a začne vláda N.W.O.
Máme jedinou možnost.Pozavírat,eliminovat,sebrat majetky,zrušit celostátní deníky s vlastníky mimo ČR,referendem zrušit církevní zlodějnu a pokusit se oživit myšlenku I.republiky,jako jedinou možnou a nenapadnutelnou ideu ,jež stmeluje celou společnost.Nic jiného stejně nemáme,nikam jinam se podívat nemůžeme.
Tady dávám jeden zajímavý odkaz.Každý,ať si ůsudek udělá sám.

https://www.email.cz/download/i/ydgO8FOQK-sUE8OUUcwFFqi_JzL8l5Q0w32gvL4BDsduvoq0E8u-Pc2g12pZrGN21LjvgmM/SLobodn%C3%A9%20slovensk%C3%A9%20r%C3%A1dio.mp3

1 hlas

Nešlo by to nějak stručněji?
Podstata je obsažena v posledním odstavci: Pozavírat,eliminovat,sebrat majetky, zrušit celostátní deníky s vlastníky mimo ČR atd.
Ty jsi vlastně takový nacionální bolševik, co sám nic nedokáže a tak chce aspoň ničit druhé. Potěš koště...

0 hlasů

Zachovej klid Henexi.S tvým gulášem v hlavě se dočkáš všech výdobytků postkomunistické diktatury velmi rychle,jako tobě podobní velikáni tady.S těma bolševikama jste ovšem opravdu tuž jenom trapní.Tvá kámoška Smutná mě nazvala taky satanistou.Ono to prostě nejde pořád dokola snažit se o vyšší level.....Že ti podstata navždy unikla,že ty jsi to opravdové a zdevastované bolševické odchovňátko nám svým idiotismem dokazuješ každým příspěvkem.Kromě heslovitého tapetování diskuze schopen nejsi,ty komunistobijče.Tady hledáš bolševika pod každým kamenem a komunistická evropa tě nechává klidným.....jsi trapný.

1 hlas

Pane, již dlouho jsem nečetl tak šovinistický a nacionalistický článek. Vy budete volit DSSS nebo se vám zdá tato strana ještě málo radikální?

0 hlasů

Vaše reakce je výsledkem cíleného vymývání mozků našimi medii.Já jsem schopnen fakticky obhájit vše,co jsem tu napsal a pokud mě považujete za nacionalistu,tak je mi to líto.Problém je na vaší straně.Vy máte v těchto pojmech jasno......svatá prostoto.To je přeci ten největší malér,co se tu děje.Nevzdělanost a nulový rozhled za ůčasti nulové empatie.Chápu,že empatie je slabost neůspěšných ,ale splečnost,pro kterou je idiotismus verbálním projevem,je odsouzena k masakru a zániku.Já nevím koho budu volit a vy mi tu prosím nic nepodsouvejte.
Píše sem taky jeden trotl(Smutná),která mě nejdříve urážela bolševikama a když to nezabralo,tak použila satanisty......ani na anonymní diskuzi bychom se neměli dopouštět primitivního tapetování a nálepkování.Pokud Vás něco pohoršilo,chtějte ode mne vysvětlení,jinak jste sociopat.

2 hlasy

Trotl jsi ty, cpeš sem rozvláčné kraviny a asi očekáváš, že zde budou lidi jásat. Nikoho ale nebavíš...

0 hlasů

Jsem naivní a to velmi.Už několik let zde očekávám diskuzi,ale to ten tvůj vypatlanej mozeček vůbec nedokáže.Nikoho bavit nechci a pokud tě to irituje,tak přejdi na pornostránky.Tam někde je tvůj rozhled.Šašku!

2 hlasy

Pane, slušně jsem se vám na něco ptal a je celkem přirozené, že bych chtěl odpověď, jestli vás to neunavuje.

0 hlasů

Zřejmě myslíte,jestli budu volit DSSS....?
Samozřejmě,že nikoliv.Mám hrůzu z takových pracovních pomůcek,jako je srp,kladivo,nebo ozubené kolo....ať už to člověk napasuje kamkoliv na cokoliv.
Naposledy jsem volil TOP09,takže moc šťastnou ruku nemám a vymlouvat se na to ,že jsem byl(jako desetitisíce jiných) sprostě podveden také nejde,byť je to pravda,protože duo Kalousek a kníže už tady řádí čtvrt století ,jak černá ruka a mě mělo dojít,že s nimi to bude průšvih,jako vždycky před tím.A právě proto,že tehdy jsem si uvědomil,jaký jsem idiot,začal jsem se zajímat přímo o politiky samotné.Jejich skutečnou práci a skutečný příběh.Velmi smutná záležitost.Takže opravdu nevím.Líbí se mi Úsvit,ale tohle hnutí nemá prakticky žádný program,neboť stát prostě nestojí pouze na přímé volbě a co mohu od nich očekávat dál?Zase jen chaos,který přímá volba rozhodně nespasí.Nicméně chci změnu a tohle je pro mě změna přijatelná.....více mě však šokuje,že ani jedna strana jdoucí do voleb,nemá kulturní program.To se vracíme o 200 let zpátky,ať se podíváme kamkoliv...A přitom spolková umělecká činnost tu byla zhruba 100 let vedena profesionálně a na světové ůrovni.To byl ten grunt naší společnosti.Byl to společenský fenomén nemající ve světě obdoby ani do dnešních dnů.Činnost uměleckých spolků pomáhala generovat elitu ve společnosti přirozeným způsobem a to se muselo zničit za každou cenu.A rovnou u kováře v dílně.....To,co provedla TOP09 s Nar.divadlem a Státní operou je naprosto neomluvitelný zločin.Je to zločin,který ve svém důsledku bude mít větší dopady na společnost,než zavření vysokých škol nacisty.....trhá to populaci z kořenů a je to samozřejmě záměr.Já vím ,jak moc špatné to je ,ale proto ještě teda nejsem nácek!To opravdu ne.

2 hlasy

Pro Henexe
A koho tedy nabízíš ty gigante.Ukázku správného hospodáře Kalouska a spol?Ani jako anonym nejsi schopen otevřeně říci svůj názor,jak jsi posranej.Tvé názory tady nikdo nezná,paňáč vůbec žádné nemáš.Podejte si s Vlastem ručičky a běžte si stěžovat správci ,že vás má Emerych oba za největší pitomce v této diskuzi.Léčíte si tady akorát mindráky a ukazujete,jak moc špatně je na tom průměrná populace u nás.Ty jsi důkazem toho,že změnit se nedá nic,protože prostě nejsou lidi.PS:Všiml jsi si někdy,že bych ti podsouval koho budeš volit,nebo že jsi bolševik?A vzhledem k tvé blbosti bych tě mohl nazývat bolševikem v každé diskuzi,to si buť jistý.Je to jednoduché.Když nemáž co říct,tak mě ignoruj.Já vím,že vzhledem k tvému duševnímu stavu je to takřka nemožné ,ale pokusit by jsi se mohl....nejvíc by se ulevilo tobě samotnému.

2 hlasy

Opět obsáhlá pitomina, co nikoho nezajímá. Navíc věříte nějakým pomlouvačným spiskům o Havlovi, dokonce i populistům typu Okamura. To už můžete citovat třeba myšlenky z Mein Kampf, vyjde to nastejno. Vy jste zoufalec. vybodněte se na to, vyčistěte si hlavu! Běžte do parku sypat ptáčkům, nebo do lesa na houby (prý zase rostou). Když jste nespokojen a všichni vás serou nevolte nikoho, i to je vaše právo!

0 hlasů

Pro jara
Asi ten Ůsvit.nebo Suverenitu - stranu zdravého rozumu. ( pozn.To není Bobošíková)
předseda Petr Hannig.

1 hlas

Pane, chcete říci, že nejste schopen si vybrat z cca 23 stran které jsou do voleb? Není potom chyba spíše ve vás, že máte tak extrémní názory naprosto odlišné od všech ostatních, že si nemůžete vybrat z takové nabídky? Co Monarchisté?

0 hlasů

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/407-pripad-nepovsimnute-knihy-havel-udaval-zidy-a-schwarzenberg-pouzival-k-praci-vezne.aspx

2 hlasy

.) tak tobě dobře jebe.)

1 hlas

Kéž by mi jebalo....to by byla výhra.Ty nemáš dar elementární logiky souvislostí a proto ti nejebe.....mám to tak chápat?A navíc, tvému příspěku v ničem neprotiřečím,spíše jsi ten můj nečetl.Chápu,je dlouhý,ale nemám rád heslovité tapetování.To zabírá u pitomců před volbama.U mě ne.

2 hlasy

Jasně, logika opřená o Parlamentní listy, skvělá volba. jednou se s tou svojí logikou dostaneš do blázince. Začínáš být paranoik...

0 hlasů

To je jako průzkum dělaný na školách nebo na internetu pro cílenou skupinu obyvatel,přitom připojení k internetu každý nemá stejně tak jako nechodí do školy.

0 hlasů

http://skutecnosti.cz/exkluzivne-vysledek-a-bilance-cineni-ceskych-politiku-po-dvaceti-letech/

0 hlasů

ODS--------------5,5--pokud se nedostane do snemovny --kupuji v hospode 10 sampanskych

2 hlasy

To se asi agentura posrala ve vlaku.

0 hlasů

Chci změnu, takže jediný subjekt, který podpořím, bude Úsvit!

3 hlasy

Po volbách ti svitne ale bude pozdě.

2 hlasy

..tak, to je slovo do pranice...chci změnu...víš jakou změnu chceš..nebo víš jen to, co nechceš...to je zajímavé...nebo volíš jenom název "nový úsvit"...historie zná spoustu "změn"..."nový úděl" (F.D. Roosewelt)...novou změnu prezentoval i J.V. Stalin...víš, alespoň jeden prvek, kde má Nový úsvit nějakou změnu...dokonce i zpětná majetková přiznání politiků se týkají několika desítek lidí...a už M.Zeman to v prezidentské kampani odmítl...slovy...ti, kterých by se to mělo týkat, nejsou v politice...:)))

0 hlasů

Šimurdo, vezmi to tak, že starému psovi nové kousky nevysvětlíš.

1 hlas

Na Úsvitu kvituji, že je pro-konspiračněteoreticky laděný. Snad se tak do medií dostane pravda o světových událostech typu Bostonské bombové divadlo.

1 hlas

A já zas doufám, že odhalí vládu iluminátů nad světem...

1 hlas

Nemusí pršet, stačí když kape...

1 hlas

Jo jo, kape, tobě na karbid...

0 hlasů

Jediná informace, která mě těší, že má Úsvit 8%. Raději bych viděla dvojnásobek, ale v to budu doufat při volbách, hodně lidí jim fandí, a je to přirozeně logické proč - jsou jedinou volitelnou stranou!

2 hlasy

Kolik vám platí? Hezká předvolební agitka...

0 hlasů

Pane Henexi,člověk může volit podle zkušeností z posledních 23 let,což je "žalostné",nebo podle programu ,který se mnohdy neplní.Četl jsem program "Úsvitu" a co je tam napsáno musí být sympatické téměř každému.To ale neznamená,že je budu automaticky volit.

0 hlasů

Mudrlanti všech zemí připravte se na koalici ČSSD a TOP 09, s hodně tichou podporou komunistů a kdoví koho ještě.

0 hlasů

VOLBY ? Pro většinu by to nemělo být až tak složité. Víme kdo a jak tady vládne přes 20 let. Víme čí zájmy hájí kterákoliv i nová pravicová strana (TOP09,VV,.Lidem…….) a strany podnikatelů :-) :-) :-) Vidíme výsledek (rostoucí chudobu a dluhy). Víme tedy koho nevolit. Volby jsou na 4 roky. NE na dvacet ! Hlavně aby volilo co nejvíc občanů, a to dle svého vědomí a ne podle médií, billboardů a opakovaných slibů. Přitom doufám, že většina občanů chce opravdovou změnu a půjde k volbám.

2 hlasy

Telefonický průzkum náhodně vybraných respondentů je zcela nevěrohodný ve srovnání s osobními dotazy na vzorek obyvatelstva, jak jej provádí např. STEM. Miliardářský projekt českého Berlusconiho je tak nerealisticky nafukován, ČSSD je potlačována. Okamurovy fantasmagorie a podivný spolek SPOZ snad nemohou být brány vážně.

2 hlasy

Já už Felix nic nepíšu, jen rozdávám hlasy, je to lepší na tlak.

0 hlasů

To teda nevim, drahý kolego, kde jste přišel na fantasmagorii Okamury. Bohužel je to z reálně perspektivy jediná solidní a volitelná politická strana, hnutí, chcete-li.

2 hlasy

Ten jeho švýcarský model se tady těžko realizuje, když je tady tak málo Švýcarů.

0 hlasů

Na to se dá přijít velmi jednoduše: stačí si poslechnout to, co říká...

0 hlasů

..u těchto "novotvarů", jak je nazvala v OVM slovenská expremiérka jsou většinou volevní preference vyšší než samotné výsledky...ale hodně lidem se postoje současných politiků (všech) nelíbí..tak prostě volí "něco jiného"...tito lidé většinou vědí, co nechtějí, ale už nedokáží definovat, co vlastně chtějí...ale na tom jsou postavené veškeré revoluce a bouře...

1 hlas

Podpora "mé" KDU se ustálila. Není to moc, ale už to stačí na ODS. Hlasů pro Babiše a Okamuru by ubylo, kdyby se na nás u volebních místnotí pěkně usmívali Radek John, Vít Bárta a Karolina Peake (samozřejmě z plakátů).

0 hlasů

Já ještě k tomu nechápu, proč všichni kolem nás nadávají jak se mají blbě a stejně jdou zase volit ty kteří nám posledních x let vládli čímž se o to živoření nemalou měrou zasloužili. Strašení komunismem zřejmě stále zabírá a jelikož je v téhle zemi rovnice levice=komunisté=návrat starých pořádků, výjezdní doložky, procesy, fronty na banány a v záloze rudý bratr.... pravici slouží ve velké míře tím jak s nima už 24 let úspěšně straší a tím se bezpečně převážně drží u moci.
Jen málokdo si tady dá do souvislostí- levice= zastupuje dělníky, zaměstnance, sociálně slabé, pravice= zastupuje zaměstnavatele, podnikatele, rentiéry. A měla by jít svým na ruku. A to nemyslím nijak perojativně.
Zeptejte se některého z nich o čem ví že dobrého Kalousek nebo Nečas pro tuhle zemi udělali. Budou vědět?

4 hlasy

Zajímavý je ten propagandistický graf, kdy rozdíl 2% mezi Úsvitem a lidovci je zobrazen asi jako čtyřikrát širší než rozdíl mezi lidovci a ODS, který má být 0,7%.

3 hlasy

SANEP má DNES UVEŘEJNĚNÝ jiný výzkum a tam je. ČSSD 25,5% ....KSČM a ANO 12,5% TOP 11% ODS 6,5 % atd... já věřím nejuspěšnější agentuře, která i na krajích měla nejpřesnější odhady. Ostatní mne nezajímají. ČSSD a KSČM tam mají většinu přes sto a s SPOZ asi 116...

1 hlas

Ve hře jsou i lidovci - ti se spojí s každým, kdo jim dá šanci na podíl na moci.

2 hlasy

..to já ale u lidovců samozžejmě oceňuji..ve vládě mají určitě větší šanci proszovat svůj program, než v opozici...v demokracie se tomu říká "koaliční potenciálů...a to je velká přednost lidovců...jejich protivníci jim to zcela nesmyslně vytýkají, protože oni jsou tak neschopní a omezení, že to nedokáží...to je neschopnost...

0 hlasů

..úspěchem pravice v těchto volbách by bylo, kdyby nebyla smetena a rozdrcena jako na Slovensku a tvořila ČSSD jakousi konstruktivní alternativu..úspěchem by bylo i to , kdyby ČSSD (koalice na bázi ČSSD) vládla s podporou třeba ODS...nebo Babiše...nikoliv komunistů..to, že jsou komanči v radách krajů je totiž výsledkem nesmyslných animozit jedinců v krajích, kteří nejsou schopni podpořit vítěze (ČSSD)..za cenu neúčasti komunistů v radě...

0 hlasů

Že by naše "pravice" mohla být "konstruktivní alternativou"? Tomu nevěřím.

3 hlasy

..já samozřejmě taky ne...právě proto jsou komunisti v radách krajů...většina pravých pravicových pravičáků u nás upřednostňuje osobní zájmy a animozity, a vystupuje komicky v jakési ztopořelé póze i po prohraných volbách...než aby se snažilim podpořit vítěze a uchovat alespoň něco...proto se většinou nesnášejí i mezi sebou...

2 hlasy

No, tak to je jasné. Levici nechci, ta už nás zadlužila dost a ještě víc hrozí zadlužením... A to, že zastupuje zájmy zaměstnanců a sociálně slabých... A z čeho to chce platit? Nenabízí nic, co by mě zaujalo. Pravice zklamala, i když snížila dluh... Volím střed, který mi nabízí to, co chci. Volím KDU.

0 hlasů

Levici ne ,tak "Úsvit" ten se zdá že je od středu velmi lehce doprava (podle programu,který jistě snese všechno).

0 hlasů

Výsledku voleb se velice snadno doberete pouhým sčítáním. Je nutné vycházet, že v roce 2010 pravici volila jen velice slabá polovina voličů. Ti co dali hlas VV, to byli voliči kteří volili "naději" a nakonec i TOP 09 nějakou naději vzbuzovala. Věci veřejné utekly s hlasy levicových voličů doprava . Za toto poslední období se ještě část pravicových voličů od pravice odvrátí díky arogantnímu postupu pravice. Dále je nutné započítat rozptýlení hlasů stranám, které se ještě nevyhranily. Tak kalkulačku k ruce a sčítejte.

0 hlasů

..tak, podobné jevy se ale objevují i u "levicových " stran...pravici volí ve všech zemích vždy menší polovina občanů (i v Německu)...počítají se ale odevzdané hlasy..a dovolím si říci, že mezi těmi, co nejdou k volbám, je drtivá většina těch, co by pravici určitě nevolilo...čili takto mají pravicové strany vůbec šanci..

3 hlasy

Zajímalo by mě, která z "hadačských" agentur bude nejblíže.

1 hlas

byla by to asi po čtvrté patová situace, kdy zase cssd vyhraje a nesestaví vládu, ale verim, ze to nejak cssd + kscm a mozna kdu-csl daj dohromady, jinak tu mame zase zpatky parchanty ods+top+ano /VV/

3 hlasy

Kolik asi stojí takový "PRŮZKUM" na zakázku?
To jsou oni - neznámí členové ODS :
Každý obviněný má právo hájit se, jak uzná za vhodné. Může dokonce beztrestně i lhát s jedinou výjimkou – nesmí nikoho křivě obvinit. A tohle přesně udělal podle státního zástupce Jiřího Růžičky sedmadvacetiletý člen plzeňské ODS Jiří Fremr.

... Na snahu zamést případ ze strany Fremra pod koberec upozornil u soudu i poškozený Miloš Knedlhans. „Posílal za mnou tehdy právníky, abych to za peníze stáhl. Mluvili o tom, že je před volbami a že kdyby se toho chytil tisk, tak je to špatné,“ prohlásil Knedlhans.

... Loňský rozsudek Fremrovi neublížil, očistil ho totiž prezident Václav Klaus v rámci novoroční amnestie. Jako netrestaný tak v politice působí dál....(?!)

VOLTE ODS !
STRANA KTERÁ SE S TÍM NEPÁRA !
Vzpomeňte na Langera, Topola, kamarády Dalíka, Janouška -

UŽ VÍTE KOHO VOLIT ?
Když máte nakradeno, když umíte lhát, podplácet ... VOLTE TU SPRÁVNOU STRANU !

1 hlas



Petra Nováková 16.10.2013 11:02
Petronila

Projev Miloše Zemana v parlamentu 21. ledna 1992: "To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Je to suché konstatování skutečnosti. Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt." Takový názor má i na své nadšené obdivovatele, jako jste třeba vy nebo Pavel Johanides :o)

1 hlas

kursové sázení, kvalitní info

www.casep.webnode.cz

0 hlasů

Nestabilní preference znamenají, že lidi jsou jako splašené slepice, které pobíhají po dvoře a neví kde by zahnízdili. Čím to asi je? Žeby postupně zjišťovali, že chyba není v té či oné straně, ale že chyba je v systému jako takovém?

0 hlasů

Jenže naprosto rozdílná čísla se objevují od samotného počátku. Nyní byly zveřejněné 3 průzkumy a každý dopadl jinak a nešlo jen o statistickou chybu. Kdoví jak to s těmi agenturami a výzkumy je.

2 hlasy

Mě ty průzkumy vlastně nezajímají. Ode dneška do příští revoluce volím jen a pouze KSČM.

2 hlasy

Kdoví jak to s těmi volbami je.

2 hlasy

Vítej Řecko! Spěcháme za tebou mílovými kroky, vždy a všude s Kalouskem v čele.

2 hlasy

Řecko je v bohatství daleko před námi a tak budeme rádi. KLDR by byla mnohem horší.

1 hlas

Řecko má skutečně vyšší HDP na hlavu než my a jestli tam dokonce není hospodářský růst. Z hlavy Vám to neřeknu. Takže máte svým způsobem pravdu. Česko je z tohoto pohledu stále zaostalejší země s rostoucím dluhem. Někdy si říkám, že tu zemi snad pravice zadlužuje schválně. Proč dělá projekty, na které nemá peníze a zatěžuje tím zemi /viz 2. pilíř apod./? Kdyby to navýšení DPH věnovali na splacení dluhu, tak jim časem automaticky zůstane 80 miliard, které nemusí použít na dluhovou službu /placení úroků/. Dokonce by se se dal i zřídit důchodový fond, do kterého by se dalo každý rok něco a sloužilo by to na vyrovnání nepřiznivých období. Já uvažování dnešní pravice nechápu. Opravdu to vypadá, že chtějí nahnat peníze finančním institucím.

3 hlasy

Podle tohoto průzkumu by opět vyhrál Kalousek a nic by se ve státě nezměnilo a vše by šlo ve stejných kolejích.

5 hlasů

Co jsem tak slyšel, tak Kchárl Švanctrumperk, fýrer TOP 00009, některá předvolební shromáždění musel předčasně ukončit, protože - jak to říct decentně ? - protože se prostě posral. Nojo, rodová zdegenerovanost a věk už tohoto zpuchřelého dinosaura dostihly, marná sláva. A to chtělo tohle monstrum sedět na Hradě...

4 hlasy

Ano, tak si představuju klasického prostého voliče levice: inteligenčně slabší (tím nemyslím levicové intelektuály, s kterými sice nesouhlasím, ale respektuji je), pokusy o vtip a v lepším případě slepé papouškování nesmyslů, v horším vymýšlení si lží. Plusem pro tebe je, že alespoň neděláš tak zjevné gramatické chyby.

5 hlasů

co např. sarkasmus :-)

1 hlas

Obávám se, že v Pteranodonově příspěvku jsem snahu o něj zahrnul do složky "pokusy o vtip".

1 hlas

Proč ty okolky? Proč prostě jasně a kratce nenapíšete, že je to primitivní blb?

1 hlas

A já zas slyšel,že prý už Miloušovi nestojí,chlast má na jeho pohlavní ústrojí velmi devastační účinky.Zato Kačenka je hotová dračice,prej na té party vykouřila 7 kožených doutníků.

2 hlasy

Jakou má zmíněné pohlavní ústrojí souvislost s předvolebními průzkumy?

1 hlas

SANEP má DNES UVEŘEJNĚNÝ jiný výzkum a tam je. ČSSD 25,5% ....KSČM a ANO 12,5% TOP 11% ODS 6,5 % atd... já věřím nejuspěšnější agentuře, která i na krajích měla nejpřesnější odhady. Ostatní mne nezajímají. ČSSD a KSČM tam mají většinu přes sto a s SPOZ asi 116... Takže klídek.

3 hlasy

Však to tvrdím i já,klídek.Navíc tam máte Bureše,sice ho rádi nemáte,protože je to velice chytrý ex- komouš a bonzák-na rozdíl od vás,ale časem zjistíte,že půjde Miloušovi na ruku a tak snad překousnete i to,že se-opět na rozdíl od vás-uměl velmi dobře uchytit i v demokracii a kapitalismu.

2 hlasy

Panika příznivců KSČSSD/Laloka není na místě.Bureš se už s Miloušem určitě nějak dohodne,pozorný divák si již určitě povšiml,že Bureš útočí na kdekoho,jen ne na Vůdce našeho lidu.Bureš je pátá kolona KSČSSD a je smutné,že si toho kromě Lalokových obdivovatelů nevšimli ani někteří(a jich poměrně hodně) nekomunističtí voliči.

1 hlas

Číst článek nemá smysl za týden bude jasno,ale kouknout na 5,5% ODSky fakticky potěší....Uvidíme jak průzkumy byly přesné.....

5 hlasů

Vím, že se volby blíží, ale celá ta šaškárna mi začíná lézt krkem. Po pravdě mě se.ou politici zleva i zprava. Nebýt jejich dlouhé řady nesprávných rozhodnutí bez jakéhokoliv trestu či újmy, máme se všichni celkem slušně a nemuseli vůbec diskuze tohoto typu vznikat Hezký den všem bez rozdílu ....jednu vyjímku si ale neodpustím - Kalousek, ten mě opravdu irituje ... (=

3 hlasy

Také mám toho plné zuby, přesto budu vybírat mezi těmi, kteří se mi zdají býti zárukou lepšího ekonomického vývoje. Dle mého tam patří SPOZ, Babiš a možná ČSSD.

1 hlas

A právě Kalousek ve vládě celkem určitě bude :-) jsou to ale paradoxy...

2 hlasy

Pozdrav do Práglu :-) To mi je jasné, nechápu ale jeho voliče, co ještě musí více spáchat, aby se stal skutečně nevolitelným. Touha po moci je jeho jedinou základní lidskou potřebou. Smetiště dějin by mu slušelo stejně hezky, jako jeho hrad...Mírov (=

2 hlasy

Jene, ty musíš být pěkný blb, když nechápeš, že v podle tebe "Práglu"mohou žít lidé, kteří uvažují jinak, než ty-primitiv.(mám prachy,tak je rychle utratit.a co bude zítra? proč o tom přemýšlet?) Asi nevíš, jak dopadla Argentina, ŘeckoIrsko, Island a pan ministr Kalousek se snažil ubrzdit chtíče rozhazovačné tobě a tobě podobným.

1 hlas

Dovolím si touhu po moci rozšířit o touhu po penězích. V tom se se Schwarzenbergem shodují.

2 hlasy

„Může homo sapiens, člověk myslící, ještě #volit_pravici?..... Dvě období vlády pravice skončily průšvihem. Neschopnost vlády vnímat potřeby lidí, valorizace platů, důchodů, podpora pro rodiny s dětmi, to jsou problémy, které se teď snaží TOP 09 zakrýt nějakým agentem 009, panem Karlem Schwarzenbergem. Paní Němcová se snaží prezentovat jako budoucí premiérka, přitom bude ráda, když bude ve sněmovně. Je potřeba nezapomenout, že právě tyto strany dovedly naši zemi na pokraj ekonomické krize. Už tři roky se vymlouvají, že ve světě je krize a zatím ekonomiky v ostatních státech rostou. Co ti lidé udělali pro naši zemi? Nic, pracovali jen pro své vyvolené. Z peněz seniorů, rodin s dětmi, těch nejchudších dotovali nejvyšší příjmovou skupinu, která samozřejmě podporuje ODS a TOP 09

5 hlasů

Nevím jak vy, ale já skutečně myslím, nehraji si jen na inteligenta.

1 hlas

A čím myslíš, mozkem? Pochybuji!

0 hlasů

Stejně nechápu, jak někdo může volit TOP 000009, v jejímž čele stojí zchátralé, zdegenerované a v poslední době se už i posírající rakouské monstrum, Kchárl Švanctrumperk. Skoro stoletý stařec s čírem a podělanejma vložkama, to mne fakt vomejvej ...!

8 hlasů

Je mi jedno, kdo je v čele, ale vadí mi hospodářská ekonomika, kterou provozují. Je založena na ideologii nikoliv na hospodárnosti a zdravém rozumu.

1 hlas

A já zas nechápu,proč je v tomto národě tolik zdegenerovaných trotlů tvého typu,kvůli kterým tady v parlamentu pořád straší Falmer, Semelová,Grebeníček a další děsivé kreatury.

4 hlasy

Také doufám,že levičáci budou u soustruhů nebo běhat s mokrým hadrem a vládnout tady budou vzdělaní lidé z pravicových stran.

4 hlasy

To by napřed museli být. Ale jako vtip dobrý.

2 hlasy

Dianka požila lysohlávky, kačo a kdo tu vládl posledních 7 let, no vlastně Dalík a Nagyová, přímo elita pravice

15 hlasů

Zákaz obtěžování

Používání vulgarismů, hrubé osobní invektivy vůči ostatním návštěvníkům fóra, umísťování kontroverzních příspěvků nevztahujících se k tématu diskuze, umísťování příspěvků omezujících provoz nebo přehlednost diskuzí - to vše jsou aktivity, které mohou být považovány za obtěžování.

1 hlas

Babiš se vlastně stává ochráncem těch pomatených pravicově úspěšných, i když to nemá v programu. Jeho polistopadový životopis jako jednoho z oligarchistických žraloků říká, že když on dokáže ochránit sebe, ochrání i ty ostatní. Jinými slovy, stává se náhradním hrdinou pro pravicový elektorát. Zvláště v případě, když selže ODS a navíc toho období, které nás čeká, je pravděpodobně poslední období TOP 09. Tady je Babišův rezervoár, pokud jde o životnost jeho hnutí.

4 hlasy

Stav ve vaší společnosti dokazuje fakt, že lidé budou volit strany, v jejichž čele stojí ti, co udávali své spolupracovníky a přátele. Jaká společnost, taková vláda.

4 hlasy

Ti lidi by si vlastně návrat komoušů zasloužili. Problém je, že tu musím žít taky.

6 hlasů

Přežili jsme Husáka,přežijem i Laloka,sice budou komunisti všech odstínů, závistivci,udavači a úředníčci normálním lidem otravovat život víc než za posledních 23 let,ale proti hnusnému životu za časů CCCP/ČSSR to bude pořád ještě celkem pohodička.

7 hlasů

ČR je ve stavu, v jakém byla v roce 1997 a i tehdy to bylo po vládnutí zhovadilé pravice asi nejde o náhodu

9 hlasů

Tenkrát jsme byli v mnohem horší situaci - banky na pokraji krachu, rozkradené a uměle zkrachované továrny, vytunelované privatizační fondy, vysoká inflace, nízké mzdy. Klaus se neustále odrážel ode dna, ve skutečnosti se zarýval do bahna čím dál více. Zeman dokázal ekonomiku zcela obrátit. Myslím, že by se to SPOZ mohlo podařit i nyní. Bylo by dobré, kdyby do toho mohli mluvit. Je to určitá naděje. Stejně tak si mysím, že i Babiš má všech 5 pohromadě a dal by přednost rozumným ekonomickým řešením. Uvidíme, kdo dostane šanci, jinak se tu budeme muset s Kalouskem a ODS i nadále topit v bahně rozkrádání a mocenských bojů.

1 hlas

Za to že má někdo holou řiť si může v prvé řadě sám,házet to na "zhovadilou pravici" může jen naprostý idiot.A těch je v této zemi bohužel tolik,že má KSČSSD úspěch vždy zaručen.

2 hlasy

blábolisto, za to že ekonomika je v ČR v propadu, přestože okolní země rostou, tak za to občan v Horní Dolní nemůže a od toho se odvíjí stav země a většiny občanů, ti co si díky pravicovým soudruhům nakradli, těm je to fakt jedno

10 hlasů

Však už brzy nám ti tví "odborníci" z KSČSSD budou mít šanci ukázat,jak na tu krizi,hlavně duo nefachčenků Bohouš-Míša,ti to tady určitě vytrhnou. :o)

3 hlasy

Nejsem si jist, jestli za to agentura dostane zaplaceno po volbách :-)

2 hlasy

Na jednu stranu to vypadá krásně (jak málo mají komanči a socani), na druhou stranu strašidelně (jak naopak mnoho má agent Bureš a trotlík Okamura). Čili bych nejásal - až koalici vytvoří socani s estébákem Babišem a budou je podporovat komanči, bude v téhle zemi opravdu nejhůř. Já vím, že je to nepravděpodobnej katastrofickej scénář, ale ta možnost tu je. A je strašně legrační, jak někteří zdejší bezmozci radostně tleskají cestě do pekel.

4 hlasy

Babiš je hospodář. S tím se nebojím ani se SPOZ. Myslím, že noví lidé by mohli narušit stávající klietelistické vazby. Tím by se uzavřely některé penězovody.

0 hlasů

V peklu již ČR je a to díky Dalíkovi, chemikovi a svazákovi

13 hlasů

Porovnej si to s dobou před 25 lety a pokud ti v hlavě ještě něco zbylo, nebudeš dál šířit poplašné zprávy o pekle.Zeptej se rodičů, příbuzných jaké měli platy a penze a co bylo v obchodech, co si za to mohli koupit-trotle.

2 hlasy

No, tak to si zřejmě neumíš kombinaci KSČSSD a Bureše ani představit.

1 hlas

a ten Bureš je co za strašidlo

3 hlasy

Ty jsi ale vůl.

1 hlas

Když už musím ve sněmovně a potažmo ve vládě překousnout bejvalý komouše, představa někdejšího estébáka je ještě odpornější. A to nemluvím o jeho vnitřní vyprázdněnosti (celou kampaň postavil na kritice, ale že by přišel s nějakým vlastním řešením kromě nesmyslné mantry "stát jako firma", to ne). To považuju za dost velkýho strašáka.

0 hlasů

Zadej si do googlu "agent Bureš", to stačí. Myslel jsem, že tohle netřeba vysvětlovat.

1 hlas

a von se Babiš přejmenoval na Bureše

1 hlas

Vážení důchodci.
Pan ministr Koníček nám vysvětlil kdo ZAVINIL,že nám bude zvýšen důchod až o horentních 45,- Kč.Nyní přichází čas,kdy se k tomu můžeme vyjádřit i my důchodci svými hlasy ve volbách.Je nás 2.5 milionu a to už je nějaká síla.Netroufám si radit,kterou stranu volit,protože na názvu strany moc nezáleží,ale troufám si poradit:NEVOLME strany,které budou mít na svých kandidátkách jména jako Kalousek,Drábek,Schwarzenberg,Gazdík Němcová,Benda,Pospíšil a mnoho jim podobných (znáte je určitě všichni).Pokud by tato "ELITA" měla získat hlasy nás důchodců a důchodkyň,tak si myslím,že si nezasloužíme ani těch ponižujících 45,-Kč !!!

6 hlasů

Lidé na to musí přijít sami, že si musí ve volbách hájit své zájmy. Nikdo jiný to za ně neudělá. Mají to v rukou nyní. Neměli bychom propásnout šanci.

1 hlas

O kolik zvyšovala důchody ročně ČSSD do roku 2006? Bylo to aspoň o inflaci? Nebylo.

2 hlasy

Zkuste si om tom něco přečíst....Takhle jen blijete a podobáte se Marečkovi Bendovi... :-)

7 hlasů

Přečetl a přesto nejsem na vás sprostý jako vy..

0 hlasů

Vazeny pane ..
CSSD ani KSCM vas nezahrani.. je nutne pochopit jednou pro vzdy... ze aby se meli dobre duchodci, musi se nejdrive mit dobre pracujici.. je to propojeny system... tim ze vam CSSD treba prida na duchodech se budete mit mozna dva roky lepe, ale o to vice na dno pak spadnete...

2 hlasy

Pravda je to částečně. Jde o věc priorit. Je důležitější vyvádění peněz v rámci 2. důchodového pilíře nebo nenechat stávající důchodce padnout na ústa? Jinak souhlasím, že slušná hospodářská politika, je základem prosperity.

2 hlasy

Jasně, jak vypadala ekonomika po sedmi letech vládnutí socanů a jak po sedmi letech vládnuté toho hnoje.... Jste neuvěřitelný....

6 hlasů

Jasně, jak vypadala ekonomika po sedmi letech vládnutí socanů a jak po sedmi letech vládnuté toho hnoje.... Jste neuvěřitelný....

2 hlasy

Jste neuvěřitelný....

0 hlasů

Už jeto tady! Už je to tady!

0 hlasů

Co je tady?

1 hlas

Přečtěte si článek a možná pochopíte.

0 hlasů

Průzkum agentury Médea Research vlastněné reklamním a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem? To snad nemyslí redakce vážně, že těmhle hausnumerům bude někdo z čtenářů věřit.

9 hlasů

Bylo by dobré tento průzkum široce medializovat. Myslím, že by mohl mít mobilizační efekt.

0 hlasů

Zaplacené průzkumy na objednávku asi věští z křišťálové koule ale realita bývá dost často jiná.

1 hlas

Zemanovi lokajové Hašek se Škromachem - hrobníci ČSSD.

4 hlasy

Aha... agentura nahodne generovala cisla.. no to vysvetluje ledacos..

1 hlas

ANO 16% a Usvit 8% ???
Tomuto pruzkumu snad nemuze nikdo verit...

1 hlas

ODS-----------5,5-mela podekovat Necasovi a hlavne krivakovi Kalouskovi-jeho asocialni zrudnosti maji realny vysledek

9 hlasů

Poděkovat by spíš měli všichni slušní lidé, že se ODS snad konečně zbaví. TOP9 zajde časem sama, jednak jí uhyne maskot, jednak po prosazení církevních restitucí už nemá žádnou velkou motivaci. Obyčejné tunely jsou teď moc sledované.

4 hlasy

Přidám jednu motivaci - restituce Schwarzenbergů. Církevní restituce nám již prolamují r. 1948. Pak by bylo potřeba troubit do lidí, jak ubližovali Sudeťákům a máte další odškodnění, no a pak by přišlo na majetek pro r. 1945. Za vším hledej peníze. Šlechta a další budou usilovat o majetek všemi prostředky.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov