Výroky o Jeruzalému
Nový velvyslanec: Zeman škodí vztahům s arabskými zeměmi

11.10.2013 16:39 Aktualizováno 11.10. 19:01

Výroky prezidenta Miloše Zemana o stěhování české ambasády z Tel Avivu do Jeruzaléma poškodily vztahy České republiky s arabskými zeměmi, řekl nový palestinský velvyslanec v Praze Džamál Muhammad Džamál. Zemana požádal, aby učinil kroky, kterými dopad svých slov zmírní. Zeman ho prý ujistil, že stěhování připadá v úvahu až po uzavření míru mezi Izraelci a Palestinci. Džamál při osobním setkání českého prezidenta požádal, aby se více přiblížil Palestincům. Hovořil o možnosti prezidentovy návštěvy Palestiny v příštím roce.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Václav Vaca (8 hlasů) 11.10.2013 17:49

    Nejlépe to vyjádřil Petránek v rozhlase Dvojka, že se dělá z komára...

  • svatopluk s riha (6 hlasů) 11.10.2013 18:34

    kdyby zeman drzel hubu,novinari by o nicem nemeli co psat,venco...

  • Vlasta Smutná (5 hlasů) 11.10.2013 20:48

    Vy doprovázíte Zemana na cestách, že víte co říká? Neškodíte státu...

  • svatopluk s riha (5 hlasů) 11.10.2013 18:31

    je spis zabedneny....cha,cha,cha!shalom.

  • lvice pokorná (5 hlasů) 11.10.2013 17:58

    asi jste si nevšiml ,že i komunisti Zemana kritizují ..který pak...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

pokud je ruským kurýrem, trochu arabsko postrašil.. viditelné reakce byly minimální, strach neznají anebo si jej nepřiznávají, spíše na židovské straně aktivistů... ale česká politika to není, naše diplomacie byla po tisíciletí obvykle produktivnější a vylomenniny si nechávala do privátu...hra s otevřenýma kartama je politováníhodná

0 hlasů

Zeman škodí všude, kam šlápne. On to jinak neumí. Od toho zapšklého egocentrika a mstivého demagoga opravdu nelze čekat nic pozitivního.

5 hlasů

Táta Zeman by měl okamžitě vyhostit velvyslance palestinských, muslimských teroristů. Ať si zřídí ambasádu v nějaké sousední multikulti zemi.




ť



s

1 hlas

spis by mel prijmout jedinneho boha alaha,sundat eu vlajku a postavit na chram sv.vita pekny pulmesic.alah akbar!mohamed rasul alah!hezky den.

1 hlas

No, nic takového tam nezaznělo. Ale holt novináři, no, jen potvrzují to co Zeman o nich říká. To oni nejvíc poškozují náš stát ..

3 hlasy

Vy doprovázíte Zemana na cestách, že víte co říká? Neškodíte státu nakonec nejvíce vy sám?

5 hlasů

Vím to z několika míst. Prostě novináři si vymýšlí. No a Vy samozřejmě slyšíte jen to, co chcete slyšet.
Ne že by zrovna Zeman uměl být diplomat, v tom je jen o málo lepší než nepřekonatelně pitomý Schwarzenberg, kterej kecá blbosti, které nás poškozují, kudy chodí. Příkladů je spousta.

1 hlas

Schwarzenberg není prezident, tudíž nás asi poškodit víc nemůže ani kdyby chtěl. Vaše řeči ze všeho nejvíc připomínají mladou vránu.

2 hlasy

Bohužel jsem stará vrána. A dotyčné znám velice dlouho a osobně.

0 hlasů

Proc tolik nenavisti pratele, vetsina z vas jeste ziveho Palestince nevidela, ale nenavist ...........

2 hlasy

Ti z nás, kteří viděli Palestince na vlastní oči, mají ale stejný názor jako ti co je neviděli. Je ale pravda, že i mezi nimi se najdou přívětiví a mírumilovní lidé, asi jako v každém národu. Akorát, že všichni jsou nepředstavitelní bordeláři a nepořádníci.

2 hlasy

"Chtěli bychom býti giganti a jsme hovno".

0 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Nejlépe to vyjádřil Petránek v rozhlase Dvojka, že se dělá z komára velbloud. Zemanovy výroky maximálně způsobí pokrčení ramen u arabských potentátů. Hodí se sem parafrázovaný výrok jednoročního dobrovolníka Marka ze Švejka: "Chtěli bychom býti giganti a jsme hovno". Samozřejmě, že naši "pravicoví" novináři věc zbytečně nafukují a tím podstatně více škodí než Zeman.

8 hlasů

Fakt myslíte že Petránek má konkrétnější informace než palestinský velvyslanec? A když už to řek, neměl to napravovat obvyklým způsobem, totiž hloupě, jako konec konců všechny svý průsery.

0 hlasů

Pan Petránek, i ve svých 80 nejlepší náš novinář ... sakra, proč mu nikdo nesahá ani pod kotníky?

3 hlasy

kdyby zeman drzel hubu,novinari by o nicem nemeli co psat,venco kravo.ted by se mel OMLUVIT a vysvetlit ty kraviny treba tim,ze byl ozralej.potom arabove pokrci rameny a reknou si-co cekat od nevericiho psa a je to vyresene.cha,cha,cha!shalom.

6 hlasů

Těší mne, že znáte španělštinu.

1 hlas

si,senor!vaya con dios alah.

1 hlas

asi jste si nevšiml ,že i komunisti Zemana kritizují ..který pak politik Zemanovi za jeho výrok mu tleská??

5 hlasů

To je blbost, Zenmanův výrok spousta politiků, zvláště těch opravdu demokratických, oceňuje, ale sami na to odvahu nemají... a jen debil v tom vidí nějakou hrozbu - zatím Palestinci potřebují podporu Evropyx víc, než Evropa je,takže budou držet hubu....a s tím nebezpečím na hranici...kdybyste byli jediný z vás v Afghanistanu, nepsali byste takové blbosti, poskoci blbí...

1 hlas

Pokud Česká republika obdrží mandát a bude působit na syrské hranici na Golanských výšinách, čeští vojáci se kvůli Zemanovým výrokům mohou stát lovnou zvěří pro různé fanatické islamisty. Snad si to český prezident uvědomí dříve, na Letišti Václava Havla budou přistávat letadla s cínovými rakvemi.

3 hlasy

souhlasím ,Zeman je zahleděný do sebe a odhadnout situaci mu chybí, předvedl to u unesených Češek předvádí to zase. Zeman je nebezpečný pro ČR měl by abdikovat

5 hlasů

Co, sakra, předvedl, u blberk, které se serou kam nemají?!?! Bylo by nejlepší, kdybyste je tam jela hledat, kurva, aby byl pokoj... Chtěly adrenalin, tak ho mají/měly, co hrdlo ráčilo... Ne že bychbych jim to přál, pár takových jsem viděl, ale vybraly si to, a nikdo nelituje ženských, které si to nevybraly a dopadly tak..... Běžte pomáhat učit cikánská děcka, abyste si také užila, babo!

0 hlasů

je spis zabedneny....cha,cha,cha!shalom.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov