Regulace prošla
Nový zákon o hazardu schválen, kritici mluví o cenzuře internetu

13.04.2016 11:24 Aktualizováno 13.04. 15:40

Sněmovna schválila nový zákon o hazardních hrách. V účinnost má vstoupit od příštího roku a nahradí dosavadní zákon z roku 1990. Povoluje například podnikání zahraničních sázkových on-line společností a obsahuje možnost blokovat webové stránky s nepovoleným hazardem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Je to třeba zohlednit při volbách.
Kdo ovšem chodí k volbám. Mladí debili ne, těm je všechno jedno.
Tak jsou vychovávání demo-kracií !

0 hlasů

Osobně mi vadí,že musím zastavit u semaforu,když je červená (také se cítím omezen na svobodě),ale vážně,těm co dělají "hlídače" svobody uniká,to naprosto zásadní pro nás všechny,toto jsou jen lokálně zájmové "české pidisvobodičky" a to mnohdy,jak,kdo má ještě osobní zájmy,nebo nemůže dát na stůl důležité téma.Už je někdy tragikomické,jak někdo lpí na "maličkostech",ale před mnohdy životně důležitou záležitostí,otočí hlavu na druhou stranu,nebo černou v bílou obrátí.

0 hlasů

K čemu vede jakákoliv prohibice je zřejmé z historie. Kromě toho možnost, aby úředníci MF bez jakékoliv kontroly zakázali libovolnou webovou stránku, je prachobyčejná cenzura, ať už pindají cokoliv. Že to nebudou zneužívat, například proti opozici? Budou, stát vždycky zneužil sebemenší pravomoc, kterou si uzurpoval.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov