Oznámila Šlechtová
Novým šéfem generálního štábu bude Opata, nahradí Bečváře

01.03.2018 09:36 Aktualizováno 01.03. 10:55

Novým náčelníkem generálního štábu bude Aleš Opata, oznámila ministryně obrany Karla Šlechtová (ANO). Opata dosud zastával funkci zástupce náčelníka generálního štábu. Do funkce by měl nastoupit 1. května.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Perikles (2 hlasy) 01.03.2018 09:36

    Fakt "naše" armáda...!!! Bojuje v amerických válkách a za americké...

  • Jiří Klempera (1 hlas) 01.03.2018 10:20

    jedna tupá zelená guma vystřídá druhou , máme na počet vojáků nejvíc...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ale vždyť jsou to všechno bývalí bolševičtí lampasáci. Jak Bečvář, tak takzvaný generál Pavel, tak i tenhle Švejk, chci říct Opata. Před lety přísahali věrnost komunismu, pak zase USA. Co třeba, soudruzi, složit slib věrnosti Islámskému státu ? Zavrženíhodné a hanebné krysky, tihle bolševičtí lampióni, nic jiného, resp. právě proto naší armádou hluboce pohrdám.

0 hlasů

jedna tupá zelená guma vystřídá druhou , máme na počet vojáků nejvíc generálů na světě , jen platit to zelený stádo je hezká sumička z našich daní

1 hlas

Fakt "naše" armáda...!!! Bojuje v amerických válkách a za americké zájmy v zemích, které většina lidí ani neumí najít na mapě. Může mi někdo říct, co dělají tihle špenáti v Mali ? Opravdu "naše" armáda.

2 hlasy

Budiž ti útěchou, že podle našich nejv. ústavních činitelů (např. toho hééérce Othela), bojujeme za panamerické zájmy v "mírových misích" při rozes... muslimského světa. Což ve finále přivádí do Evropy řadů inženýrů, lékařů, jaderných fyziků a pod.,kterých není dostatek.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov