Víc peněz
Odbory o růstu platů: Poslanci žijí v matrixu. Vypnout a na zem

01.12.2014 15:05

Pokud se kvůli obstrukcím nepodaří do konce roku projednat zákon o platech ústavních činitelů, bude premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) iniciovat mimořádnou lednovou schůzi Poslanecké sněmovny.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ivo Czech (3 hlasy) 01.12.2014 15:43

    Tady je vidět, jak si nás voličů váží... Já bych navrhoval změnu......

  • Jiří Kratochvíl (2 hlasy) 01.12.2014 15:33

    Ano, aby bylo vidět kdo je populista. Ta práce má vyšší cenu, než...

  • Lihoslav Kraďousek (1 hlas) 01.12.2014 15:39

    Tady jsou statisícové demonstrace a odbory z toho nedokážou nic...

  • Jan Novák (1 hlas) 01.12.2014 15:28

    Pro voliče by bylo zajímavé vypsat jmenný seznam těch co chtějí...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jandák se rozohnil, že PS dává zemi zákony. Ale že neví o čem hlasuje, tak to je v pořádku. A už vůbec nemluvím o tom, že posranci svými zákony poškozují zemi. Vůbec ničemu totiž nerozumí. Poslanecký plat by měl být stejný jako průměrná mzda. A hned by se vidělo, kdo je tam kvůli korytu a kdo kvůli zákonům. To se to vyžranýmu Jandákovi žije.

0 hlasů

To se Jandák pěkně rozpálil. Inu jinak než do ruda to ani neumí. Jinak jsem pro to, aby se jejich platy rapidně snížily, včetně toho Laudáta. Ten je na stejné lodi jako Jandák, i když to nechce slyšet nikdo z nich.....

0 hlasů

Tady je vidět, jak si nás voličů váží... Já bych navrhoval změnu... Nízký základ ( při 100% účasti ve sněmovně ) a prémie podle odvedené práce... (tedy žádné)

3 hlasy

Tady jsou statisícové demonstrace a odbory z toho nedokážou nic vytěžit. Není divu když byl jejich vůdce vyfocen na pivu s úhlavním nepřítelem. :D

1 hlas

Díky nadpisu článku jsem si nastudoval a zjistil, co je to matrix. Děkuji autorovi za rozšíření vědomostí. (I když tato vědomost mi v mém životě nechyběla).

0 hlasů

Tak to jsi byl asi poslední, co to nevěděl.

0 hlasů

Pro voliče by bylo zajímavé vypsat jmenný seznam těch co chtějí přidat. Ne ovšem práci..

1 hlas

Ano, aby bylo vidět kdo je populista. Ta práce má vyšší cenu, než těch 50-60 000 co má řadový poslanec. Spíše bych zrušil nepříliš srozumitelné náhrady a dal jim 100 - 120 000... To mi přijde adekvátní....

2 hlasy

Ono je to vidět na kvalitě těch osob, které se tam dostávají. Prestiž jako zákonodárce tady opravdu nezískáte, příliš nezbohatnete (pokud se nenecháte uplatit). Tudíž tam chodí lidé, který mají nekalé úmysly, nebo nejsou schopni vydělat více. Myslím, že těch, kteří tam dnes jdou z přesvědčení je minimum (a velká část z nich jsou atrakce typu Jiří Šlégr).

Ale český člověk by ze závisti radši sebral všechno, aby dostali za vyučenou, pacholci. Jen bych pak nechtěl vidět kdo by to dělal...

0 hlasů

Česká ekonomika dosahuje 80 procent výkonnosti západních ekonomik, platy tu dosahují 25 procent. Co dělaly odbory posledních 25 let? Jejich představitelé jsou akorát k smíchu, těch se žádhý zaměstnavatel nezalekne. Kdo je vůbec zvolil?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov