Názor odborníka
Odmítnutí eura? Babiš se chová jako korouhvička

19.04.2017 15:04 Původní zpráva

V posledních několika letech se stále diskutuje o tématu přijetí či nepřijetí evropské měny v České republice. Na konci ledna letošního roku se podle webu Echo 24 dokonce spekulovalo o tom, zda prezident Miloš Zeman záměrně neposouvá Česko do eurozóny v souvislosti s nominací zastánců eura do bankovní rady České národní banky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ďury - (1 hlas) 19.04.2017 15:32

    Kolikpak Ti Kalousek platí, ty bl....bečku který nenapíšeš bezchybně...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

O přijetí Eura nelze uvažovat na základě nějakých momentálních situačních faktorů, které naznačuje článek. Řekl bych, že není doba na "halló efekt " společné měny. Chceme-li se skutečně pozvednout, potřebujeme aktivní hospodářskou apod. politiku a k tomu vlastní měnu. Dalším faktorem je situace v EU a jakým směrem se bude ubírat její další vývoj. S tím také souvisí, co budeme schopni dále v EU vyjednat směrem k vyváženějším a spravedlivějším podmínkám hospodaření, nejen ve mzdových relacích. Proto by nyní diskuze o přijetí Eura nemusely být na pořadu dne. Vůbec nejhorší by bylo, kdyby mělo být Euro dále chápáno jako nástroj jednoty EU.

0 hlasů

Kolikpak Ti Kalousek platí, ty bl....bečku který nenapíšeš bezchybně ani nadpis k článku, který ti určitě někdo z TOP09 nadiktoval, a samozřejmě zaplatil. Nebo to byl předseda České strany sociálně demagogické? Třeba sám Sralbotka?

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov