Odmítnutí migrantů
Babiš byl pozván do Itálie k vysvětlení svého postoje

17.07.2018 23:00

Italský premiér Giuseppe Conte v úterý odpověděl v otevřeném dopise svému českému protějšku Andreji Babišovi na jeho víkendové odmítnutí italské žádosti o pomoc se skupinou 450 migrantů. Informovala o tom agentura ANSA. Podle italských médií Conte mimo jiné pozval Babiše do Říma, aby si o italském návrhu na evropský přístup k řešení ilegální migrace promluvili.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • tyden tyden (10 hlasů) 18.07.2018 05:22

    "Kdo vstoupí do evropské země, vstoupí do Evropy" polud je budou...

  • Týdenní cenzor (7 hlasů) 18.07.2018 08:37

    Jednoznačný souhlas s Babišem. Tohle Alláhovo islámské svinstvo sem...

  • alanalan (7 hlasů) 18.07.2018 08:04

    Je to drzost! Zvát si někoho na "kobereček". O nelegálních migrantech...

  • Danuše Kramolišová (6 hlasů) 18.07.2018 07:39

    Babiš má nějakému Italovi vysvětlovat svůj postoj? No to snad ne a...

  • jadoles nepojedu (5 hlasů) 18.07.2018 07:31

    Takže neřízenou migraci zastavíme migrací řízenou.Vlk se nažral,koza...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Chtělo by to ústavní zákon o nepřijatelnosti jakékoli islámské a africké migrace. A také samozřejmě zákaz islámu.

Potřebujeme záruky. Ne aby toto téma bylo stále otevřené a stále nám hrozila katastrofa, když se politici špatně vyspí.

1 hlas

Teď už máme co jsme chtěli , jako národ jsme v pr...i .. vyhrnem si rukávy , klekneme před Italy , hej rup ! hola hej Čecháčku nekecej a dělej co ti velcí bratři z EU doporučí...jinak .... co? Odmlouvat se starším nemá a taliáni jsou v EU dávno a my jen .... lidi to jsme v 89 chtěli? JÁ NE.

1 hlas

co sr4c fasistickej, kdyz neco chces tak se nejdrive prosi a prilez ty sem , a vopice si nech doma . N4sral bych mu, nemam cas.

0 hlasů

Kdo se tady chces bavit s nejakym z4sranym fasounem?

0 hlasů

Vyrabovat jejich bývalé kolonie a jejich občany si přivést do Italie a dalších evropských státu to bylo pro ně normální ?????Ale pokud se vzpomínám tak se o zisky s jejich kolonii s ostatními zeměmi EU NEDĚLILI !!!!Tak proč by jsme se měli dělit o prapra vnuky jejich otroků ???

2 hlasy

Kvóty sice kvůli našemu intenzívnímu odporu padly, ale Evropská unie stejně bude dělat všechno možné, aby sem k nám parazitické muslimské slimáky nacpala. Eurobolševik bude vydírat, hrozit a vyhrožovat, počítejme s tím.

3 hlasy

Taky to tak vidím.
Ostatně, EU vnikla hlavně proto, aby se realizoval Kalergiho plán na vyhlazení naší rasy míšením ras. Tento plán vznikl už v 20. letech minulého století, jen na jeho realizaci nebyli vhodné podmínky. Nejdřív tu vznikl fašizmus, poté komunisti. Až teď je na to "vhodná" doba.

2 hlasy

Že Babiš toho makaróna nepošle do zadele. Jestli něco chce tak ať si přiletí do Práglu. V Tunisu a Libyi se již nedoporučuje na veřejných plážích plavat k bójím, aby se náhodou turisté nestali obětí některé z neziskovek a nebyli dopraveni proti své vůli do Evropy.

3 hlasy

O čem si chce Napolitán promlouvat? Oni přijmou loď s černochama a chtějí je rozdělovat zemím, které je nechtějí? Měli loď otočit, ať si svůj nechtěný náklad vysype tam, kde ho naložila. Co je nám po tom, že líní a blbí černoši a navíc muslové chtějí bezpracně parazitovat na evropském blahobytu, vzývat Jalalláha, neuznávat zákony hostitelských zemí, páchat trestnou činnost a množit se, jak potkani?

2 hlasy

Tak věru! Ti muslimáci umí jenom klast bomby, podřezávat krky a měnit chleba na ho**o.

1 hlas

At se staraji o migranty ty zeme , ktere tam mely kolonie !

1 hlas

Itálie má silné námořnictvo, dokonce letadlové lodě a ponorky, tak proč nechrání svoji hranici, proč o něm není vůbec slyšet? Jediné řešení je ovšem námořní blokáda EU a NATO na hranici teritoriálních vod afrických států a vracení všech těch pašeráckých člunů zpět aby se zabránilo afrikanizaci Evropy-

1 hlas

Není to záchrana migrantů, ale nezákonné pašování. A jejich topení jsou úkladné vraždy, které lze snadno prokázat. Ty čluny jsou nové a v návodu mají i max. počet osob, které jsou úmyslně překračovány.

1 hlas

Z našeho hlediska je lepší když se utopí, než kdyby jsme je museli živit a oni nám dělali peklo ze života.

0 hlasů

Jednoznačný souhlas s Babišem. Tohle Alláhovo islámské svinstvo sem nesmí. I za cenu totální roztržky s bruselským eurobolševikem.

7 hlasů

Je to drzost! Zvát si někoho na "kobereček". O nelegálních migrantech nemá smysl se bavit. Ty mají Taliáni poslat rovnou zpět.

7 hlasů

Babiš má nějakému Italovi vysvětlovat svůj postoj? No to snad ne a jeho postoj je už znám dlouho. Ať si pozve Poláky, Slováky, Rakušany a Maďary...ti mu to možná dovysvětlí, když je nechápavý.

6 hlasů

nechte si ho tam italové,bureša.

1 hlas

Takže neřízenou migraci zastavíme migrací řízenou.Vlk se nažral,koza zůstala celá.

5 hlasů

"Kdo vstoupí do evropské země, vstoupí do Evropy"

polud je budou taliani sbirat z gumaku u Libyjskeho pobrezia rikat tomu "vstup do Evropy", tak at si je pekne nechaji doma :-)))))

10 hlasů

To paseraci dobre vi. Na dopluti na Maltu by ten gumak udajne potreboval 300 l benzinu. Na zadnem clunu nejsou videt kanistry. Italove si je vylovi hned u plaze.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov