Návrhy na řešení krize
ODS: Česko musí uzavřít hranice před migranty i Tureckem

28.04.2016 11:40

Vláda by podle ODS měla na evropské úrovni iniciovat jednání o vyloučení států, které nejsou schopné chránit vnější hranici Evropské unie, ze schengenského systému. Měla by být také aktivně připravena na dočasné uzavření českých hranic a odmítnout liberalizaci bezvízového styku s Tureckem, uvedl šéf opoziční strany Petr Fiala.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Kamil Konečný (2 hlasy) 28.04.2016 13:05

    Naprostá většina obyvatel ČR, vyjma na velvyslanectví USA napojených...

  • Karel Musil (1 hlas) 29.04.2016 08:51

    Když pojedete z Aše do Německa, tak za hranicemi kontroluje německá...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pan Fiala se mýlí. Sobotkova vláda už nemusí nic, zrádce je třeba odvolat. Doufám, že se najdou poslanci, kteří budou hlasovat pro vyslovení nedůvěry této promigrantské vládě. Teprve pak bude možno reálně zabezpečit hranice.

0 hlasů

Když pojedete z Aše do Německa, tak za hranicemi kontroluje německá policie skoro každé auto, přijíždějící z Česka, asi i na jiných hraničních přechodech. Na české straně nic, nikde žádný policista, natož kontrola.. Při tom od nás do Německa žádní migranti cestovat nemohou, když zde nejsou. Naopak v Německu jsou jich statisíce, kterým třeba hrozí deportace, nebo u nás budou páchat trestnou činnost, mohou se u nás ukrývat a nikdo si jich přechodu přes hranice nevšimne.

1 hlas

A nejen hranice......

0 hlasů

Kazatel tvrdí, co by měla dělat vláda. Když vládli, tak to byla ubohost. Ani si sami neporadili s "madam" v kanceláři na vládě. Přesčas se ukázal jako slaboch. Okolo něj ostatní také zdrhli. Nyní nedoceněný "velký učitel" bude kázat.

0 hlasů

Naprostá většina obyvatel ČR, vyjma na velvyslanectví USA napojených havloidů, zde islám z pochopitelných důvodů nechce. Přesto ho sem k nám Unie a USA formou kvót, výhrůžek a nátlaku opakovaně cpou. Je zcela legitimní vidět nepřítele nejenom v Mohamedovi, ale i v Unii, USácích a vlastizrádných havloidech.

2 hlasy

Jediný problém, který s uprchlíky máme je problém je tu udržet aspoň měsíc.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov