ODS chce odchod Peciny. Dělá příliš změn

01.10.2009 13:09 Aktualizováno 02.10. 07:12

Náměstek ministra vnitra Zdeněk Zajíček končí. Vadí mu především okleštění a rozdělení pravomocí. ODS reagovala jednoznačně: Ministr Martin Pecina má z funkce odejít.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Myrda (185 hlasů) 01.10.2009 13:30

    Milý pane Íčko, vaše kompetenci jsme zažili všichni a kdo četl kousek...

  • Komtur (181 hlasů) 01.10.2009 13:43

    Celá ODS by měla jako jeden muž předstoupit před občany České...

  • Pr(u)dič (172 hlasů) 01.10.2009 14:12

    Když Langer "reorganizoval" na vnitru všechno co šlo, tak to bylo v...

  • Jan (160 hlasů) 01.10.2009 13:52

    Íčko a Tupodalíkovská mafie musí mít velký strach z odhalení průšvihů...

  • cibule (145 hlasů) 01.10.2009 16:13

    Je vidět, že mají modří hoši vážné důvody mít z Peciny obavy. Pan...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nestačím se divit, co je konstrukcí a dohadů kvůli takové pitomině. ODS chce odchod Peciny, to je její právo. Zrovna tak bylo právo ČSSD chtít odchod jiných ministrů. Tady se to opravdu hemží demokraty - na jiný názor se reaguje vztekle a vulgárně, popř. se hned oponent obviní z trestné činnosti.

21 hlasů

Radko, Radko, je vidět, že politiku v ČR buď nesledujete nebo sledujete, ale jen s růžovými brýlemi nebo z letadla.

36 hlasů

Dalibore, fajn, a co jsou vám ty vaše bystrozraké brýle platné? Politici žvaněj, protože to volič miluje. Voliči potom žvaněj na diskusních fórech. Kdyby se jim na ty kecy voliči vykašlali, tak by politici možná míň žvanili a víc toho pro republiku udělali.

26 hlasů

Radko, stěžujete si na "žvanění" politiků a voličů. Ale určitě víte, že činům obvykle předcházejí myšlenky a slova. A tedy po konkrétních slovech následují konkrétní činy - a slova a činy politiků jsou velmi podstatné pro život všech lidí ve státě. Jak je i podle vašeho příspěvku vidět, uvědomujete si důležitost diskuze - jinak byste sem nic nepřipsala. A aby poltici dělali pro stát nejen co nejvíce, ale také co NEJLÉPE, je nezbytná také zevrubná diskuze.

26 hlasů

Pecina zřejmě někomu šlape na kuří oko.Zajíček už jenom odvedl špinavou práci,aby ODS měla nějaký důvod volat po Pecinově odvolání.Věřím tomu,že Zajíčka už někde čeká slíbená trafika.

38 hlasů

Každý, kdo viděl včera večer naprosté bláboly pana Peciny v Událostech (např. archivní správa nemá s e-governementem nic společného) se jen utvrdil v tom, že tento socanský profesionální úředník o ministerstvu vnitra ví kulový, což on ostatně při svém nástupu sám přiznal. A těch čistek v policii i na ministerstvu už je nějak moc, na to že je to jen úředník a o vnitru nic neví.

25 hlasů

máte asi jiné uši, slyší co chtějí

31 hlasů

Netahejte do toho politiku a volejte po pravdě a spravedlnosti, jak to dělá ministr Pecina. To jsou ty pravé hodnoty, po kterých jsme před 20-i lety volali. Nebo jste již zapomněli? Langer a ODS se bojí Peciny - co všechno objevil a s čím přijde příště - Možná to bude kauza o nadčlověku, který ovládá 1/2 vnitra a zároveň připravuje privatizaci České pošty

71 hlasů

A co já, co si počnu, když nemám až takového Dalíka, mám snad jen utírat lajny a spravovat oka na těch svejch, jak říkáte, hodnotách nebo dokonce tam někde u mojí v sanatoriu? A ták jsme to měli (já, Mírkové, Markové velký i menší, Tomášové velký, menší i malý - a že nás je), pěkně vymyšlený a vychytaný, abychom, vlastně, aby byli všici tak nějak zdraví a sportovali a u toho ještě pojistili, aby byli všici tak nějak správně k pojištění vedeni nebo řízení říkali? Zkrátka je to v pytli, ty naše ideály, za který jsme se tak rvali a to jen díky takovým Kla usům, Paróbkům, Drátům, Prcinům, Zemanům - vlastně ten ne, ten nám to říkal

30 hlasů

Pecino, držíme palce!!!

46 hlasů

My ne, my chceme normální ministerstvo a ne oranžovou šaškárnu s cílem všechny vyházet a všechno zrušit, jen aby to nebylo náhodou stejné jako za ODS. Kdo to bude platit?

40 hlasů

Lído, my nechceme modrou šaškárnu , tak zklidni hormon a mluv za sebe.

24 hlasů

Pecina se děsně drží zpátky. To Langer zrovna po nástupu do funkce vyměnil šest ze 7 náměstků, ani nepočkal až ta jejich vláda dostane důvěru - tak tu nebreptej hlouposti

23 hlasů

doufám, že jsi omezen co nejvíce v pozitivním náhledu na ty fakticky a ne jen tlučhubně vyvedené modré služebny PČR a kdo to platil, tak to snad uhodneš i sám

27 hlasů

Šaškárna to byla s Langerem, nebo spíš mafie!

22 hlasů

je to ale zajímavé počtení 300/2008 Sb........monopol pro Českou poštu, do dokumentů vám může nahlédnout skoro každý, i pekař z vesnice pěkně zasedne k PC........když jde člověk na úřad, jednotlivé odbory spolu nejsou elektronicky propojeny, nemají stejnou databázi ani v rámci jednoho úřadu ve městě, člověk jako debil musí nahlásit změnu trvalého bydliště na všech odborech solo....i sami úředníci to komentují, že by pak šéfové neměli ospravedlnění pro šéfovské posty, Zajíčku a Langře vám nejde o zlepšení služeb pro lidi vám jde o koncentraci zakázek pro kámoše

66 hlasů

Je to názor někoho zasvěceného, ale těch kauz je více a Pecina je postupně objevuje, proto se stává pro Langra a ODS nepohodlný. Někdo by se měl zajímat i o již zapomenuté konto Sudent z roku 1989 a jehož osud je neznámý, hlavně o to, kdo konto měl ve správě

40 hlasů

JJ, kdyz delali zmeny ministri urednicke vlady nominovani za ODS, vse bylo v poradku ... nj ODS najednou zjistila, ze ani pul roku stara dohoda s CSSD nemusi znamenat vubec nic ... zavazali vladu nejakymi podminkami existence, ale nyni kdyz je jasne, ze vsichni posranci radeji budou do konce funkcniho obdobi pobirat plat, asi kvuli krizi :P, tak se zacina rozjizdet politicky boj .. to statu jiste pomuze, mozna vice nez janotuv zadluzovaci balicek ...

46 hlasů

Bravo Pecino. Vyčisti tu odeesáckou špínu a spláchni ji do kanálu. Většina národa ti drží palce.

63 hlasů

To je řevu , to je řevu . A Pecina pro ODS je horší než Godzila a to jenom proto , že čistí Langrův chlívek a jeho informátory posílá k pořádné práci - holt nechce z ních mít žalobníčky na nesprávné adresy. To jistě současné vedení ODS přímo nasírá . Ale to je také vše na co se zmůžou , že ?

67 hlasů

kdybych byl členem zločinecké organizace udělal bych s policií přesně to co udělal Langer 1.zlikvidoval finanční policii - to kritizovala EU 2.rozprášil protikorupční útvary-tím vyhrožoval vyšetřovatelům Krejčíř Langer to jen realizoval 3.veškeré vedoucí posty na policii obsadil svými kámoši a konfidenty pracujícími pro stranu (stejně tak to provedli na ministerstvu,na krajích a v městech) 4.vyšetřovatelé musí všechny podezřelé z trestné činnosti nahlásit Praze a tam to musí schválit-takže konfidenti pracující pro stranu mají přesný přehled kdo z jejích sponzorů je v ohrožení.a koho vyšetřování zastaví už v zárodku. 5.dosadili svoje konfidenty na vedoucí místa tajných služeb. lidi z ODS nejsou žádní hlupáci.ti dobře vědí jak ovládnout a dojit stát,jen namátkou si připomenme švýcarské konto ODS ,a koeficient výpalného pro ODS od podnikatelů za vyhrané nadhodnocené zakázky jenže topomafie je prolezlá do státní správy,do státního zastupitelství ,do policie, a má moc ovládat masmedia v čr a tím nachytá zase spoustu ovcí

82 hlasů

Hysterické vystoupení ODS a potažmo pana Langera v ČT24 ukazuje buď, že si dosud nezvykli, že vláda byť úřednická, není loutkou ODS, nebo skutečně je něco ve skříni a někdo se bojí jejího otevření.To je rozdíl reakce ODS a ČSSD. Nařčení, že Pecina je řízen ČSSD asi není pravda, pravda je, že ČSSD na zjevné akce ministrů navržených ODS-personální zemětřesení na ministerstvu spravedlnosti, nebo urychlené sloučení zdr.pojišťoven nijak hystericky nereagovala.Kdo asi bourá pískoviště?

53 hlasů

Ha, ha! Jak se nám tu socíšci pěkně rozepsali - no radost pohledět. Mně stačilo přečíst cca 6 příspěvků a mám dost. :)) Jako když mezi děti přijde pan ODS a rozboří jim všechny hrady na pískovišti. :)))

32 hlasů

Ty budeš určitě modrý Miki!!

31 hlasů

Bohužel, nechápu Vaši radost z vybraného příměru a to ani na začátku, natož nakonci, jste fakt dospělý a pokud ano, tak normální člověk, s tím příměrem, který Vás tak pobavil. Zkuste si to raděj ještě jednou přečíst (mezi děti příjde pán a rozboží jim všechny hrady na pískovišti!) - můžete být vůbec volič?

37 hlasů

Milá Báro, je mi líto, že jste to napoprve nepochopila. Prve je třeba si uvědomit, že se příspěvek nedá chápat doslovně. Pan ODS.. byla metafora, když někdo někomu boří hrad z písku - jedná se o ustálené sloví rčení a celé to chápejte spíš s rezervou, když s tím máte takový problém.

17 hlasů

Čím víc to rozmazáváš, tím víc to smrdí. Zkrátka, sděluješ nám, že není třeba Tě brát až tak vážně. I když, ta zvolená metafora, tak ta, domnívám se, na Tebe také dost prozradila.

19 hlasů

Tak jenom pro upřesnění nejsem volič Ani ČSSD a ani KSČ bohužel jsem volil ODS píšu volil protože tak dementní už nebudu.A pokud se Íčko a Tupolánek nemají čeho bát proč tolik povyku????

67 hlasů

Tomáši nechápu jak jsi je mohl volit. Já jsem je volil za předsednictví toho synáčka z KSČ rodiny na začátku 90 let. Od té doby se každé ráno fackuju a pak teprve sednu k snídani.

39 hlasů

To jsem rád, že nejsi dementní, děkuji za informaci a bezmezně jí věřím. Sice nevím proč tedy reaguješ, když jsem si rýpl do voličů KSČSSD a neobhajoval jsem ODS.., no nevadí. A proč tolik povyku? No protože tahle vláda má být úřednická a ne politická, jestli se to tobě náhodou nedoneslo.

21 hlasů

no voliči ODS-Nsdap-TOp ,vláda je politická ,většina náměstnů zločinecké topolánkovy vlády zůstala ,zdravotní zdeformy probíhají dál pod vedením Šnajdra ,A balíček ždímá lidi a firmám snižuje daně - a o tom jak mafiánským bossem placené íčko zlikvidovalo policii a obsadilo ji svými konfidenty ani nemluvě - stát je potřeba očistit od ODs dosazených zločinců

65 hlasů

ale slušný psychopat, pane, stihomam v plné verzi,

44 hlasů

Jo, taky vidím, že máš o všem výborný přehled a vytříbený názor. Dobrou noc!

19 hlasů

Modrý komouš na obzoru.

47 hlasů

ODS je strachy pos...á, co se na ni vyvalí. To je teda legrace! Pecino vybal Krakatici!

68 hlasů

Pecina opravuje svinstvo, které po sobě zanechal Íčko Langer a proto se mafiánská ODS snaží.

107 hlasů

Diana jako vždycky nesklamala. ta se vážně nikdy nenaučí česky. nevycházím s úžasu, jak jí a jejímu milovanému Paroubkovy může vůbec někdo klikat.

22 hlasů

Jen jestli se za Dianu, modrý blbe neskrýváš ty, abyses mohl tady vybrečet přes modré téma Paroubek.

46 hlasů

To je fajn, když hlupák poučuje jiné, co ? "nesklamala" a "milovanému Paroubkovy", to je učivo tak ze čtvrté obecné a tam by to bylo špatně !

32 hlasů

Prdiči, plagiátor mého nicku se ti určitě směje jak jsi mu na to skočil.;

18 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

nojo modrý spisovatel, kdy se vy odésáci naučíte češtinu, to je ale hanba, tfuj tfuj

50 hlasů

No jo, a kdy ty soudruhu se naučíš používat rozum? Zvlášť když se tady tak kradou nicky, tak by tvůj zdravý selský rozum (tedy pokud ho máš) mohl před těmito transparentními pindy varovat.

43 hlasů

Ježíš, oprav si to, proboha, místo toho cmrchtání to raděj napiš znovu, ať je pokoj. Jak pak máme obhájit to naše standardní vysoké IQ, když to tak z prasíš, v emeno

57 hlasů

Sám jseš soudruh se svým Myrkem lampasákem a Íčkem svazákem. Za komunistů jsi byl určitě mezi rudou elitou a teď tu chceš ty modrý jelito kádrovat.

47 hlasů

Zřejmě od té doby, co se pokoušel diskutovat s vysokoiqspoluobčany tou jejich zvláštní řečí, ale Ti tu laťku nejen tak vysoko nastavili, ale doplnili ji ještě tzv. vejcohody. Tady ten "socan" jak říkáš, ověřil, že s tím proklamovaným vyšším IQ to není až tak pravda a tak neměl již tu potřebu opisovat

50 hlasů

se ani jeden socan neumí chovaz slušně? Jen nadávky a arogance?

40 hlasů

ODS je strachy bez sebe! Mysleli si, když vydírali ČSSD, že shodí vládu. To se jim nepovedlo, tak teď si ji musí shodit sami, nebo se na ně něco vyvalí. To bude rána.

66 hlasů

Tobě to myšlení ale dneska jde. :)

43 hlasů

Zato ty jsi se nějak zasekla modrá strako.

50 hlasů

Ukazuje se, že ODS a Topol s Langerem dostávají strach z kostlivců ve skříni a proto útočí na Pecinu. Když ministryně spravedlnosti dělala čistku, tak protože je reprezentant ODS, nic se neděje. V pojetí gremia a Topola s Langerem zvláště není totéž, když dva dělají totéž. Langer se chce zviditelnit, ale je to jen připomínka pro voliče na blahé časy, kdy pan Langer vyhrožoval využitím tajných služeb, kdy při prezidentské volbě chtěl dávat do lochu. Je to dobré tyto časy čistek v jeho režii připomenout. Ukazuje se, že ODS by chtěla na vládě premiéra Fischera, aby byla skutečnou loutkovou vládou. Je zajímavé, že ČSSD takové manifestace nepořádala.

66 hlasů

Modrobolševici prostě musí dělat vlny za každou cenu. Jen se trochu zklidní situace, tak zase vyrukují buď s Kovářovou nebo se Zajíčkem. Jejich jediné krédo je škodit, škodit a zase škodit.

78 hlasů

Tento názor byl kvůli nevhodnému obsahu odstraněn.

Vklidu Bodíku, voliči. Modrobolševici škodí, no komu jinému než tvoji milované zprofanované ČSSD. Teď je to ještě v pohodě, nic nehrozí, šetři se spíš na to až ti ti modrobolševíci sníží dávky v nezaměstnanosti.

26 hlasů

Zprofanovaná lži tiskem jako MF ODS Dnes, Reflex, LN. To je jako když psalo Rudé právo za normalizace. Tak to tak nebude s ČSSD špatné, jak tady píšeš modrá trubko. .

49 hlasů

A jak pak soudruh ví, že všichni ostatní lžou? Že by byl soudruh vševěd? Nebo jen, jako je u ČSSD obvyklé, hází špínu bez argumentů.

45 hlasů

To Komárku, to přeci víš ty nejlépe, tak se nepřetvařuj. O házení špíny bez argumentů by ODS a výše uvedená periodika mohla vyprávět.

14 hlasů

Když sekta ODS chce odvolat Pecinu, to znamená , že Pecina je výborný ministr .

98 hlasů

Všechno mi to připadá tak,že Mrázek něco na modrý papaláše věděl a vydíral a proto musel umřít,

88 hlasů

Pecina Zajíčka nevyhodil, upřesnil jeho kompetence, Zajíček odešel sám. Tak proč taková hysterie ODS? Je to zcela nepřiměřená reakce a její motivy jsou zřejmě jiné. Ostatně tato vláda možná ani nezůstane do voleb celá tak jak byla narychlo slepena, někteří členové jsou zralí na odchod již nyní, např. ministryně Kolářová. Nikdo také nevyvolával v soc.dem hysterie, když odvolala náměstka.

96 hlasů

Náměstek ministra vnitra Zdeněk Zajíček navíc na svou funkci rezignoval sám, což jen potvrzuje účelovost jednání ODS, které je ve svém důsledku útokem na vládu Jana Fischera jako takovou. S ohledem na stav některých projektů, které měl bývalý náměstek Zajíček na ministerstvu na starost, a které byly nejen špatně nastaveny, ale jsou především podezřele drahé, je jeho rezignace možná i útěkem od odpovědnosti. ČSSD má také zásadní problémy s obsazením některých resortů a rozhodnutími, které činí někteří ministři nominovaní ODS, avšak v zájmu stability země nepodléháme hysterii a chováme se odpovědně. Připomínám také, že personální obsazení ministerstev a dalších organizací odpovídá půdorysu již bývalé vlády Mirka Topolánka a v případě osoby Zdeňka Zajíčka se navíc jedná primárně o politika ODS, nikoliv nestranického odborníka. Je to tedy opět ODS, kdo tuto banální záležitost zásadním způsobem politizuje. Vyzývám proto ODS, aby od torpédování vlády Jana Fischera upustila. Je zřejmé, že někteří lidé v čele s bývalým ministrem vnitra Ivanem Langerem, který je znám pod svojí mafiánskou přezdívkou „Íčko“, mají z počínání ministra Peciny obavy, neboť jejich působení v resortu vnitra je velmi sporné, avšak ODS by si měla uvědomit své priority. Již jednou ODS vyměnila zájmy státu, a to během českého předsednictví EU, za lidi spojené s Ivanem Langerem. Domnívám se, že by ODS neměla opakovat stejnou chybu.

100 hlasů

Topolánek a Íčko mají strach!!!proč asi ??????

69 hlasů

Celá ODS by měla být postavena mimo zákon. Jeden větší parazit jak druhý. Klaus věděl, proč z té všivárny utekl. ODS - Odnož Dělnické strany

116 hlasů

Václav Klaus má na tom také svůj velký podíl, když řekl, že nezná špinavé peníze, a tak upřednostnil podnikání před dodržováním právních a morálních norem !!!

21 hlasů

Doplňuji své předchozí vyjádření: ...upřednostnil amorální a podrazácké nezpůsoby v podnikání ...

19 hlasů

Já chtěl dělat práci pořádně, ale Langer mi to neumožnil. Pořád říkal, jseš Odeesák, tak musíš poslouchat velkého fíhrera a mě.

74 hlasů

Hoši z ODS s-rou strachy, co se na ně provalí. Ivánek se bojí mrtvého Mrázka a Topol co se provalí za všivárny s Dalíkem. Hoši, na každého jednou dojde. Mějte trpělivost. Pane Pecino, držím palce.

121 hlasů

Pořád čekám na druhou vlnu Toskánska, kdy už to konečně Randák rozbalí????

89 hlasů

Je vidět, že mají modří hoši vážné důvody mít z Peciny obavy. Pan "Íčko", organizátor zbytečných, nákladných spanilých jízd nových policejních vozů křížem krážem republikou a především totální likvidátor finanční policie a dalších důležitých složek PČR, "obhájce zájmů českého podnikání" v režii mafiána Mrázka a autor velmi pozoruhodných výroků při volbě prezidenta republiky má největší právo tak akorát držet ústa.

145 hlasů

Netušil jsem, že na MV Pecina Zajocha stále má. Už dávno měl odejít. A jen tak mimochodem, schránky nepřipravuje Zajoch, ale jeho podřízení. On je pouze dobře placen za nulovou práci, špehování a donášení pro ODS. A pokud chce Mirek SuperShit mluvit o kompetentnosti - tu jsme viděli při jeho řízení Evropy. A jen tak mimochodem - co si ODS zaslouží za podvod při plnění dohodnutých opatření při sestavování úřednické vlady? Dohody se mají plnit ! (Říman).

100 hlasů

ICKO a TOPOL-DALIK MAFIE MA STRACH?

121 hlasů

Ministr Pecina byl šéfem Nejvyššího kontrolního úřadu.Má tedy moc dobrý přehled.Tyhlety modré kejhající husy se samozřejmě třesou strachy.

101 hlasů

Boj mezi ODS a ČSSD. Střední vrstva to zacáluje.Utahněte si opasky a držte čepice jedeme z kopce. Průměr v pase bude 40cm-budeme národ modelů a modelek.

21 hlasů

C

19 hlasů

kdo si ještě pamatuje, jak r. 2006 odvolal Langer 6 ze 7 náměstků MV, dávno před tím, než byla Topolánkově vládě vyslovena důvěra?

108 hlasů

Icko, Tupodalik, modrobolsevici, atd. Stale stejne socankovske blaboly. Uz byste, pitomecci, mohli prijit s necim jinym. Tyhle vase pokusy o urazky jsou maximalne k smichu. :) Ale faktem je, ze od mysli, dost primitivnich na to, aby se nechaly koupit za 30Kc, se zadna velka invence cekat neda. :)

24 hlasů

Proč chytrá ODS nepřeplatí? Proč krade v miliardách, podporuje vydirání a lobismus, beztrestnost bohatých všiváků, justiční mafii atd. a nepokusí si získat voliče poctivostí, bezúplatností, likvidací justiční mafie, auditem činnosti Řebíčka a Langra na ministerstvech atd? Proč jenom štěkají nesmysly, z kterých se každý směje, dokud nepoužije přímo vulgární výraz, když si ještě vzpomene, koho ODS protlačila pomocí podvodů na místo prezidenta?

60 hlasů

...zapomněl jste na radar a americké okupanty :-D Nerozčilujte se, to je pár pošuků co se nudí v práci...kdo by měl skutečně rád Paroubka :-D

57 hlasů

Ono nejde o to mít někoho rád, ale o to jak se zbavit toho modrého mafiánského svinstva.

75 hlasů

zbavit Paroubka a jeho mafiánských nohsledů bez vlastního rozumu.

46 hlasů

To je jen tvůj modrý sen Langře.

18 hlasů

a jen čekej ..... ale ten se již asi nedostaví, ale čekat můžeš samozřejmě dál

23 hlasů

Paroubka má ráda DIANA alias Anna proletářka dle jejich komentářů.

45 hlasů

Topolánka s íčkem třeba david s Grepem a takový poťouchlý a jednoduchý tralala, za jednoduchého pokřiku "užseperou", nedočkavě za bukem přihlíží a přihazuje i když to na první čtení vypadá, že ho již nějaké to polínko někdy trefilo a to fest

42 hlasů

Mafiana Langera se budem ptat, jak to delat.

98 hlasů

Pane Pecina, držím Vám palce a nedejte se zastrašit. Jste první slušný ministr vnitra za posledních 20 let.

134 hlasů

na rozdíl od Vás ministerstvo znám. Pan Pecina o něm nic neví a plácá veřejně úplné blbosti. Na to, aby byl ministrem, oranžová knížka nestačí, i když si ji zatím "pozastavil".

45 hlasů

již jste dokázal, jenže na to, aby PČR fakt fungovala fakt nestačí nabarvit jen služebny podle stranické knížky pana ministra, i když byl o tom přesvědčen a "přesvědčoval" i podřízené

49 hlasů

A na základě čeho tak míníte?Nebo je to jen osudová sexuální přitažlivost?

48 hlasů

fakt obraťme list k tématu, které tak nějak prvoplánově davida osudově přitahuje a vše ostatní bude nad jeho rozlyšovací schopnosti. A proto více davidů do diskuzí - budou zaměřeny na sex, jako hlavní téma, protože vše jiné je nepodstatné

43 hlasů

Je to fakt sympaťák. Skoro jako Paroubek :-D

24 hlasů

Proto taky volíte Mirka, moc chytrosti sice nepobral, vedl to tady od desíti ke třem, ale vám stačí, že je sympaťák.

79 hlasů

moc chytrosti nepobral, vedl to tady spíš od mínus desíti do mínus nekonečno a navíc je to naprosto nesympatický arogantní papaláš.

42 hlasů

Myslím, že Langr sype bobky, kudy chodí. Jen čeká na správný moment, kdy zdrhne ven, aby nešel do báně.

72 hlasů

Sexy hlava

21 hlasů

Tak jó, sexy bláno.

57 hlasů

Myslím, že Íčko nebude mít teď příliš klidné spaní.

93 hlasů

Na vlastní kůži: Ten pán na rozdíl od jiných v ODS má pěkné vystupování. Ale: StB proti jeho metodám (znám jen uvnitř ODS, tj. "na vlastní"!) byla břídil! Tak ať jde! Pozn. Pikantní je, že jednu dobu se zabýval tím, jak odbyrokratizovat, zatímco jako ředitel Magistrátu HMP zabyrokratizoval k udušení (kdyby se akceptovalo, došlo by k ochromení! Též systém denunciací a donášení byl dokonalý!), aby se nikdy nic nedohledalo!

35 hlasů

Když Langer "reorganizoval" na vnitru všechno co šlo, tak to bylo v pořádku ? Vy, modří ptáci, musíte mít z toho Peciny opravdu strach, co na vás zase vytáhne, co !

172 hlasů

Je vidět, že pan Pecina je výborným ministrem, který tu modrotunelářskou sebranku odstaví od koryta a nechá pozavírat. Volím ČSSD, volím pana Ing. Jiřího Paroubka, který mislí na obyčejné lidi.

90 hlasů

Nejlepší ministr vnitra by byl starej Kočka ! Ten myslí na všechno...

33 hlasů

To je ten milenec politické matrace Talmanové a otec jejího Nikolase, jo pardon to byl Ďuričko, ten sedí, Kočka byl jen sponozor ODS!

83 hlasů

Jste naprosto nechutný blbec.

41 hlasů

To je ten milenec politické matrace Talmanové a otec jejího Nikolase, jo pardon to byl Ďuričko, ten sedí, Kočka byl jen sponozor ODS!

36 hlasů

myslím, že lepší by byl člen ODS Milan Nedvědil, radní v MČ Dolní Počernice, který je místopředsedou představenstva Kočkovy společnosti Prostor,tato společnost pracovala pro pány Langera a Gandaloviče (http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy/clanek.phtml?id=631491)

58 hlasů

Já volím superkomisaře Špidlu :-D

41 hlasů

Íčko a Tupodalíkovská mafie musí mít velký strach z odhalení průšvihů a zlodějen co tam napáchali. Vždyť Íčko, který totálně policii rozložil a zlikvidoval protikorupční útvary, vyházel všechny schopné policajty a nahradil je svou mafií, může jen mlčet!

160 hlasů

Souhlasím, že svědomí vede Íčko k preventivnímu útoku. Na vnitru je situace o to vážnější, že jeho hospodaření jako majitele tam asi zanechalo moc stop a on se obává, že třeba odborníci na to příjdou. Proto to zděšení z Komorouse, který musí vidět víc.Langer dříve vyhrožoval tajnými službami, dáním do lochu a teď by chtěl ministra Pecinu likvidovat. Na zlo by bylo třeba reagovat a nepřijímat kompromisy.Pane Pecino, držím Vám palce.

52 hlasů

Celá ODS by měla jako jeden muž předstoupit před občany České republiky a pokorně požádat o prominutí, že ještě zcela nedávno usilovala o okupační zachvácení části českého území americkým vojskem a s přehledem kašlala na to, že s tím většina veřejnosti nesouhlasí. Pakliže se modrobolševik z ODS za toto vlastizrádné chování neomluví, měl by být bojkotován.

181 hlasů

Styska se ti po rudych okupantech?

24 hlasů

Ty komoušskej pablbe,radši budu mít americkou raketu na zahradě,než rusáky 100 kilometrů od baráku.Největší sranda je že ten Váš huráodpor proti americkému radaru financuje Ruská tajná služba Vy pitomci.

50 hlasů

Davide, když dojdou argumenty, nastoupí urážky. Zkrátka kde modro, tam sposto.

59 hlasů

Od modrých opic se slušnosti nedočkáš, proto jsou to modrý křupanský opice.

38 hlasů

vyrobí průser a pak ho odpovědně řeší. A ještě jsou u toho sprostí a nevychovaní.

44 hlasů

Myslím si, že se Pecina unáhlil. Jestli je resp. byl pan Zajíček odpovědný za projekt datových schránek, tak dle mého názoru mohl pan Pecina ještě chvíli posečkat. Ten projekt může totiž skončit velikou blamáží. Alespoň to jsou názory renomovaných ajtíků, které lze na Internetu bez problémů nalézt.

37 hlasů

monte christo, ta blamáž je dost pravděpodobná, jen to zase bude zaluxováno pod koberec, jen ta nařízená doba uchovávání dat v elektronické podobě, kdo z poslanců to schválil evidentně pracuje se sčotem a ne s elektronikou ;-(((......

78 hlasů

Dále zpětná nemožnost prokázání časové platnosti certifikátu, to povede jen ke zvyšení nákladů na konverzi dokumentů. Být českou poštou, která bude dokumernty za poplatek konvertovat, líbala bych Íčkovi i Zaj-íčkovi holej zadek

77 hlasů

to je pěkná zpráva, dobře ti tak Langře, datové schránky jsou jen budoucí monopol České pošty a špízování lidí a Czech pointy jen Potěmkinovy vesnice ač rozumem pravičák, to co jste vymysleli se Zajíčkem je podvod na lidi ;-( a ne zlepšení

126 hlasů

Co Vám vadí konkrétně na Czech Pointu?

50 hlasů

tak si zajděte vytáhnout třeba výpis z trestního rejstříku na poštu a vemte si něco na čtení, radím něco na pár hodin spíš než minut a nenápadně držte manuál úřednici před očima, pokud jí tedy neklepne pepka ;-(, protože systém padá, lidé jsou neproškolení, on line ani náhodou dokonce ani s databází OS, zdá se vám to v pořádku?

53 hlasů

Milý pane Íčko, vaše kompetenci jsme zažili všichni a kdo četl kousek Krakatice, nediví se vůbec, upalujte za Dalíkem - spěšně !

185 hlasů

Íčko by dal každého, kdo je s jeho postupem nespokojen do lochu.Je zde ukázka toho, že je stále víc nervozní. Kubiceho aféru včas načasoval před volbami a nic se neukazalo pravdivým. Teď se bojí nějakých vlastních kostlivců, které by mohl pan Pecina najít.Proto je nutné donutit vládu, aby pana Pecinu odvolala. To je demokratické řešení v duchu Topolánka a jeho boys.

88 hlasů

Tak to s Dalíkem odjede 90 procent současných poslanců a politiků. Vždyť v tom nějak lítaj úplně všichni...

37 hlasů

Prd - řach - švic !!!!

29 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov