Rebelie před kongresem
ODS musí svrhnout Nečase, říká jeden z "rebelů" Florian

30.10.2012 06:16 Rozhovor

Pokud chce být ODS v příštích volbách úspěšnější, musí změnit svého předsedu. Stávající situace je totiž neudržitelná – lidé si kvůli rostoucím daním pletou politiku občanských demokratů s programem ČSSD. V rozhovoru pro TÝDEN.CZ to prohlásil rebelující poslanec z ODS Jan Florián.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novak (71 hlasů) 30.10.2012 12:18

    Tak se za tu svoji ODS nestyď ;-)))) Každej jsme nějakej...

  • daniel Pink (50 hlasů) 30.10.2012 08:57

    ukolem Klausovske ODS bylo zemi rozprodat a vytunelovat a nyni chrani...

  • Jirka Trefa (43 hlasů) 30.10.2012 07:43

    Program si nikdo neplete - problém je veliké zastoupení korupčníků na...

  • Zdeněk ĆERNÝ (42 hlasů) 30.10.2012 08:37

    Lidé si vás nepletou, lidé vás především identifikují jako...

  • Zdenka Zwiebel (39 hlasů) 30.10.2012 09:52

    "...Vláda musí jít příkladem a v době krize si první utáhnout opasky...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

já s Vámi zcela souhlasím. Tento problém má zcela identický i ČSSD i další strany. Systémově je situace odlišná jen u komunistů - ti mají ve své podstatě nenávist (jedné třídy k druhé), vraždy (teď jeden jejich poslanecký podržtaška chtěl pověsit na kandelábry všechny pravičáky...), krádeže (jejich běžná praxe přeci byla posadit do kriminálu toho, kdo něco měl a poté si zdarma přidělit jeho dům...). O zákazu cestování či možností studovat asi nemá smysl mluvit. Je smutné, že na nešvary - korupci reagujeme tím, že nevolíme nejmenší zlo, ale hodíme hlas masovým vrahům.

4 hlasy

Nejlepší nápad měl Tluchoř, a sice udělat předsedou ODS Blažka. Tomu já tleskám! Blažek a místopředsedové Tluchoř, Šnajdr, Šťastný. I tu blbku Němcovou by někam mohli upíchnout.

30 hlasů

jo,zidi delaji puc.chyeji z toho udelat nove vv.proto porad tvrdim,nevolte zida ani za obecniho komenika.jinak samy podraz.ta pakaz uz pro rozpocet jednou volila.ted hledaji novou odnoz pro opec,kdyz vv krachuji.bude nutno to VYKOPAT do zidostana.cha,cha,cha!shalom.

7 hlasů

Vedení ODS je jistě sbírkou politovánihodných figurek, KSČSSD je na tom ovšem ještě hůř,Falmer,Křivý Bohouš,Štěch,Jyrka Dienstbier atd. však mají velké štěstí,protože IQ voličů rudooranžové koalice je mnohem nižší než IQ voličů ODS.Což ostatně velmi dobře ukazují diskuze na Týdnu a hlavně na Novinkách,kde se blbost příznivců KSČSSD ukazuje v plné nahotě.

31 hlasů

Tak se za tu svoji ODS nestyď ;-)))) Každej jsme nějakej...

71 hlasů

Před časem jsem si pouštěl Švejka...nechci jej urážet,ale nepřipadá vám také jako ŠVEJK?Představte si tu čepicí a mundůr :-)...takže švejkové z ODS si z nás dělají jundu.Oni jako i my vědí,že dokud je z koryt co žrát,není proč je opouštět..za dva roky se to dá vychlemtat až na samé dno....a po nás potopa...že Švejku?

29 hlasů

Novaku, kdyz je clovek anonymni, to se to lehce pise kraviny, vid ! Bez jednou na zdravy vzduch, projdi se.

6 hlasů

Jen by mě zajímalo, zda v tomto případě nechcete urazit toho Švejka anebo Floriana. Já bych osobně byla pro tu první možnost:-)))

27 hlasů

"...Vláda musí jít příkladem a v době krize si první utáhnout opasky a ne jen neustále z občanů a z jejich peněženek tahat peníze..."
-------------------------------------------------- - ----------------Ó,jak líbivě to zní! Skoro stejně tak hezky jako Topolánkova "smlouva s voliči" či následně slova o "slušňákovi Nečasovi, odhodlaném bojovníkovi v čele vlády práva, boje proti korupci a rozpočtové odpovědnosti"! Aneb další zoufalci se ženou za vidinou kariérního postupu a slibují a slibují... Nevím, jak ostatní, já už preventivě odesákovi nevěřím ani dnešní datum. Praxe prokázala, že sice "reformovatelní" jsou, ale vždy jen k ještě horšímu...

39 hlasů

Svěží vánek Topolánek, Čistý Nečas, Kultivovaná Němcová, co nám nabídnou teď? Navrhoval bych Vypraného Dalíka. Než mě zas chytne nějaký modrý blb za slovo, že Dalík není v ODS, tak mu sděluji, že to bylo myšleno čistě jako metafora.
vysvětlivka pro modráky: přenesené pojmenování na základě podobnosti, obrazné vyjádření

30 hlasů

Ano, takový Dalík vypraný naprosto dočista do čista by tam pásnul jako ulitý:-)))

28 hlasů

Predátoři a prasata zacítili kořist!

11 hlasů

Florian je jogurt, nebo pos_anec a kdo ho importoval do ČR ?

6 hlasů

ukolem Klausovske ODS bylo zemi rozprodat a vytunelovat a nyni chrani tunelaře a zbohatliky

50 hlasů

Horší než vláda zlodějů,je už jenom vláda chaotických hochštaplerů.Proto platí!"Když padne Nečasova vláda,tak už to horší být nemůže."

28 hlasů

Vsadíte se? Máte tak hezké jméno ,při vší pokořče,vám asi opravdu hůř být nemůže,ale jinak?
Vsadíte se? Já říkám,že bude do několika let 5-10 podstatně,podstatně hůře.
Co vsadíte ,když jste Švorc?

9 hlasů

Pokud se klerofašistická junta udrží u moci,tak bude samozřejmě hůř.Pokud kerofašisté odejdou,tak to bude mít ten,kdo přijde po nich, hodně těžké,aby napravil aspoň ty nejhorší škody,které napáchali.Ale lepší dnes,než zítra,protože každým dalším dnem vlády klerofašistů se bude situace zhoršovat.A s pokorným troubou se vsázet nebudu,protože nemá co nabídnout.

35 hlasů

http://vtipy.netroof.eu/item/7374/tahne-se-to-ze-stakovky/

6 hlasů

Lidé si vás nepletou, lidé vás především identifikují jako zkorumpované zloděje a mafiány.

42 hlasů

Ale já bych aj tomu jogurtovi (Floriánov) dal možnost se projevit! Podmínkou by bylo, že má jeden rok na provedení změn. Pokud se situace nebude lepšít, tak by musel všechen svůj majetek odkázat na splácení státního dluhu a samozřejmě jeho příznivci taktéž. Všichni, co stojí v pozadí mají vždycky silné slova, stejně tak jako nám se dobře povídá z tepla domova, či kanceláře, co bychom udělali, nebo neudělali. Všichni rebelové, kteří se dostanou nahoru, tak stejně rychle spadnou dolů. Tak proč jim nedat příležitost, aby pochopili, že každá změna něco stojí. Osobně bych byl pro snížení daní nebo přinejmenším jejich zachováním. Když kolem sebe pozoruji, kolik lidí pracuje na černo, tak si myslím, že taková 10% daň by jistě zvýšila výběr daní.

9 hlasů

Stačí se na tyto "revely",kteří měli možnost zákony připomínkovat rok,podívat a musí být každému voliči jasné,že pravý opak je pravdou.S Něčasem odchází slušnost,korektnost a snaha o rozpočtovou odpovědnost.ODS po jeho pádu bude zcela v rukou
pražských kmotrů II.kategorie a můžeme se těšit na tajné dohody s kmotry napříč.Vlast na to draze doplatí,jen jim přibudou tučná konta ve Švýcarsku.
Hanba Tluchořovi,hanba Šťastnému a všem kdo rozvracejí ODS v této těžké době.Jejich jména nikdy nezapomeneme!

10 hlasů

No, když to říká Florian, tak to říká i Šťastný. A když to říká Šťastný, tak si to myslí i jeho pán, Václav Klaus.

18 hlasů

Program si nikdo neplete - problém je veliké zastoupení korupčníků na cedoucíćh postech ve vládě, v Praze i vměstech. Nečas mezi ně nepatří, ale férových je na vedoucích postech málo a ubývají... Pánové Tluchoř, Štastný, Bendl, Kuba, Drobil, ale i bývalí členové a kmotři Klaus a či Hrdlička a Ritting zcela devastují férovou politiku.
A lidé jako Nečas, Němcová nebo Svoboda prostě prohrávají.
A proto Vás prostě nevolíme...a než odejdou tihle darebáci taky volit nebudeme.
Ona má většina voličů totiž vyšší inteligenci, než si myslí tihle "programoví vzbouřenci - kmotři"

43 hlasů

Jste velký optimista,když si myslíte,že současný bordel a zněužívání pravomocí se týká jen jedné strany.Podívejte se,jak to vypadá v krajích,kde odjakživa vládnde ČSSD a levice.Bída svrab a neštovice a zlodějny v Ústí mafianské alkoholové gangy v Moravských levicových krajích.Tinel s prodejem dolů za Špidly a ministra financí Sobotky.Bručící Ráth a bossové z ÚStí,tady se ODS v kriminální činnosti spojila s ČSSD.Bane pane,je to v lidech a né ve stranách.Chamtivost,blbost,hrabivost a zlá vůle jse napoříč stranami.Souhlasím,že ti slušní a korektní prohrávají,ale je to obecná pravda,která neplatí jen na ODS.Nevím,co s tím ale osobně se snažím vykroužkovat ty,které znám a které przní polituiku 23 let.Věřím na nová koštata´.Stranické prpgramy se nedodržují ve všech stranách.Zkuste si je někdy zpětně porovnat s tím,co nastane po volbách.Např.ČSSD slibovala důchody v 60 a příspěvky nqa děti všem a další jiné vymoženosti a potom skutek utek.Je mi líto,ale nic lepšího nás nečeká.Volte,jak volte.

8 hlasů

Tohle tlusty prase lidi nevykrouzkovali z 36 mista proto ze by ho chteli,ale proto, ze protestovali proti tem co byli na prvnich mistech.

Dale , papouskuje to, co slysel jinde a neschpnost mu cumi z oci.

Nechci se zastavat Necase,ale tzv rebelove je jenom banda neschopu ktere odstrcili od koryt.

Snajdr, Tchor, Fuksa otloukanci ktere ve skole vzdy sikanovali, zejmena to hloupy prase Snajdra.

13 hlasů

...ona ta celá pseudokauza je trapně jednoduchá ...začala slovy Nečase o "ekonomické debilitě" a tím si z našeho "ředitele zeměkoule" na Hradě udělal nepřítele do konce života ...a pár vlezdoprdelků se vždycky snaživě "postará" ...v r.2009 to byli Tlustý se Schwippelem!

14 hlasů

Nečas teď řádí i v Americe. Že bysme se také evakuovali?

21 hlasů

Jenže ve státech to trvalo jednu noc.U nás to trvá léta
a návrat po evakuaci nucené nebo dobrovolné není nikdy radostný.Trvalo juen malouchvíli po r 1989 ,kdy místo nečasu ,byly dobré časy.Nyní jsme skoro tam,kde jsme byli a komouši se chystají na neslavný comeback.Náš nečas potvá dlouho,nemáme americký pragmatismus a nejsme tak hrdí a stateční a vlastenečtí,jako Američané.Sorry!

8 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov