Vedení kontrarozvědky
ODS opět navrhne Zemanovi, aby vyznamenal šéfa BIS

09.12.2018 14:57

Vláda by měla podle předsedy poslanců opoziční ODS Zbyňka Stanjury opět navrhnout prezidentu Miloši Zemanovi povýšení ředitele Bezpečnostní informační služby Michala Koudelky do generálské hodnosti.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • S Vrba (7 hlasů) 09.12.2018 15:11

    Ne vždy s prezidentem Zemanem souhlasím, ale v tomto případě má plnou...

  • František Kytnar (5 hlasů) 09.12.2018 17:37

    Zase jenom prázdná provokace fialkových šmejdů. Jistě vědí, že Zeman...

  • Jiří Klempera (4 hlasy) 09.12.2018 15:37

    další tupej generál? máme generálů že nevíme co s nima

  • miloň kouzec (3 hlasy) 09.12.2018 17:06

    Za ty pohádky má být genělárom? No J.Hašek by to snad ocenil udělat z...

  • Přímotop (3 hlasy) 09.12.2018 17:51

    Podle mého laického názoru je BIS přinejmenším příliš drahá...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zajímavé .... proč si navrhuje ODS povýšit šéfa rozvědky na generála? Jindy by zejména Staňura vykřikoval, že je to škoda peněz, dnes volá:"Dejte mu metál!" Co tak najednou se strýček Skrblík tak rozpumpoval?
Vysvětlení se nabízí samo: nedá metál, budeme křičet, že je Zeman proruský - to se hodí do ODS krámu, to již známe - kdy konečně přestane ODS s těmi zbytečnými útoky? Asi nepřestane, ona totiž nic jiného neumí. Ostatně - uměli byste si představit někoho z ODS jako předsedu vlády? Já tedy, po bohatých předchozích zkušenostech, ne. Ostatně, dnešní "demokratická" opozice nemá nikoho schopného, nikoho se zajímavou vizí. Slovíčko "Liberální" mohou stokrát opakovat, stejně nikdo neví -. ostatně ani oni,- co to vlastně je, co se pod tím skrývá a co vlastně budou dělat, kdyby jim zmizelo to vděčné téma o trestně stíhaném předsedovi vlády, opakované až do omrzení i dnes.. Zajímavé je, že nedávno totiž vyšlo prohlášení předsedkyně správní rady Čapího Hnízda, kde uvedla, co vypovídala na policii. Velice brzy to zmizelo, protože prohlásila, že žádosti o dotace podepisovala ona a že Babiš o tom nic nevěděl.

0 hlasů

A Zeman ho jako obvykle nevyznamená.Prázdná gesta jsou na nic.

0 hlasů

Čekal jsem od inteligentní části těch, co nesouhlasí s hodnocením BIS prezidentem, že řeknou třeba :" prezident se mýlil, BIS vyřešila tolik a tolik případů a dosáhla vyhoštění tolika a tolika špiónů."
Nestalo se tak, znovu se lije špína na prezidenta, už je to opravdu nechutné.
Ostatně i ten blábol, vydaný pro vystrašení českých bezmozků, je sám o sobě směšný - podobá se opravdu tomu dědkovi ve vlaku a jeho tvrzení, že se všude krade.
Taky je dost úsměvná představa, že po Praze pobíhá a u Holubů se schází 135 ruských a 60 čínských nepolapitelných špiónů, kteří pilně soustřeďují data o tom, o kolik víc švestkových knedlíků v roce 2018 snědli Češi proti roku 2017., tyto zprávy pilně soustřeďují a pečlivě zašifrované odesílají do Kremlu a do Pekingu, kde se tím zabývá specielní skupina znalců přes knedlíky se švestkami a co asi tak může znamenat, že pan Čokipes z Argentiny si ve středu dal knedlíky sypané strouhanou houskou.
Možná, že bude svolána manifestace pracujících na Václavák a pan předseda Fiala z ODS, strany to jediné demokratické, bude volat pánaboha, aby se zúčastnil i on této závažné manifestace. A bude pak s podia hlasem plačtivým sdělovat milionu (možná i více) manifestantům, (spočítáno a zveřejněno v Právu), že, bohužel, přičiněním hlasovací mašiny ANO, ČSSD a KSČM se pánbůh na ně vysra-l a že tedy jeho hlas bude pouze hlasem symbolickým. A nezapomene dodat, že vinou trestně stíhaného Babiše a jeho obrovskému střetu zájmů opět o tom Mladá fronta dnes nic, ale vůbec nic, ani slovíčko, nepíše!

0 hlasů

Su to hňupi...

0 hlasů

vyznamenat vemeno, ktery nanajde teroristu, ani kdyz je to vrchni iamam ceske muslimske obce...
to muze napadnou tak jedine ty rudy vemena z ods :-))))))

1 hlas

Docela se divím, že Fiala z SPD neomlátil v OVM tomu bukváči o mordu že všechny zprav. služby ve světě dělají proti "všem". Když se ve zprávě BIS řešila jen Čína a Rusko. Jak je to dlouho co měli Amíci z ostudy kabát, když se profláklo že šmírovali i vysoké ústavní činitele států NATO. Které zatahují do svých agresí. Viz např. Merkelovou nebo předchozího francouzského presidenta. Totéž Švýcaři, když yvhulili Izraelce za průmysl.špionáž.

1 hlas

ODS navrhne...,no a co jako?

1 hlas

Podle výroční zprávy BIS její rozpočet je 1,6 miliardy, což potvrdil zpravodaj parlamentního výboru Žáček. Zeman řekl, že to jsou 3 mld. a trollové už plácají, že jde o téměř 4 miliardy.

0 hlasů

Zase jenom prázdná provokace fialkových šmejdů. Jistě vědí, že Zeman to pako nevyznamená a oni budou mít zase další záminku k útokům na Zemana.
Čapí hnízdo, strejda z Kanady, kunda, slonková , mladý Babiš nezabrali, tak vymysleli jenerála. De-bil blok už je zoufalý, jak se dostat k moci, je to žumpa pražská. Budou zase demonstrovat a místo červených trenek si vemou žluté vesty.

5 hlasů

Za ty pohádky má být genělárom? No J.Hašek by to snad ocenil udělat z vachmajstra Flanderky (krycí jméno pro Koudelku) obrlajtnata těch pepkůvyskočů!

3 hlasy

další tupej generál? máme generálů že nevíme co s nima

4 hlasy

Ne vždy s prezidentem Zemanem souhlasím, ale v tomto případě má plnou pravdu. Zpávy BIS jsou jen slova bez jakéhokoli výsledku.
Nevím, který jiný zaměstnavatel by platil téměř čtyři miliardy korun za takovou práci.

7 hlasů

Nepovídejte.Odkud máte tyto nové informace?Že jste s takovou erudicí nepřihlásil sám?

0 hlasů

Podle výroční zprávy BIS její rozpočet je 1,6 miliardy, což potvrdil zpravodaj parlamentního výboru Žáček. Zeman řekl, že to jsou 3 mld. a trollové už plácají, že jde o téměř 4 miliardy.

0 hlasů

Pokud nerozumíte o čem je práce BIS, nemáte nárok hodnotit její výsledky. Anebo stejně jako Zeman nechcete rozumět.

2 hlasy

My už zase zapomínáme,že co z hu.by vypustí Zeman je svaté,a je to svatá pravda.V opačném případě by si museli přiznat,co je Zeman zač.

0 hlasů

Doprd.... jako to ti pražáci dělají že se tvaří jako by sežrali Šalamounovi hovno@.Co se da ještě jiného vymyslet za šmírování než dělala předchozí organizace FBIS, a předtím StB! Je to jen o úrovní techniky a výkladu té demokracie. Každá tato organizace využívá(la) práskačů a vlivové agentury (nyní zřejmě některých z "politických neziskovek").

2 hlasy

Ty zato nerozumíš ani své uhnívající prdeli a tlejícímu mozku-spíš hnisu

0 hlasů

Podle mého laického názoru je BIS přinejmenším příliš drahá neziskovka. Co v dnešním světě je schopno rozlišit, kdo je na které straně a také na čí straně je pravda? Občas tu někdo napíše, že náš nebo dokonce americký prezident je ruský agent - nemůže být tedy také šéf BIS něčí agent? A jak se to to volič dozví? Že o tom napíše nějaký portál či noviny a 100 dalších to pouze opíše - jde jim o pravdivý pohled na svět nebo zas nejdříve o peníze?

3 hlasy

Dobrý blábol. Předpoklad, že někdo zvolí do čela BIS agenta něčí cizí země je na úrovni že všechno je podvod. Což je typický projev trolla.

0 hlasů

Klaus Fuchs byl jistě také důkladně prokádrován, spolupracoval na vývoji jaderné bomby. Přesto pomáhal nejprve Británii, USA a současně i SSSR.
Elitní pracovník britské tajné služby a nositel Řádu britského impéria Kim Philby se stal později Hrdinou Sovětského svzu.
A plukovník ruské zahraniční rozvědky Potějev zase přihrával informace do USA.
Takže souhlasím s Vámi, z toho jsem opravdu troll :)

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov