Kritika schodku
ODS: Prioritou vládních stran je rozdávat a méně investovat

25.09.2017 19:49

Návrh státního rozpočtu, jak jej v pondělí schválila vláda, ukazuje podle opoziční ODS priority koaličních stran, a to rozdávat a méně investovat. Předpokládaný schodek 50 miliard korun je vzhledem k nynějšímu ekonomickému růstu nehorázný, řekla místopředsedkyně občanských demokratů Alexandra Udženija.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ďury - (1 hlas) 25.09.2017 21:31

    Alexandro, měla bys jít takhle žvanit do země, odkud pochází tvůj...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Prioritou vládních stran bylo především poslouchat Eurosvaz a dovážet muslimy (ČSSD), napakovat se dotacemi (Babiš) a poslouchat Eurosvaz a lézt do zadku sudeťákům (lidovci).

Zejména ČSSD a lidovci si tím vybudovali špatnou pověst, které se už na poslední chvíli tak snadno nezbaví. Volí se totiž podle budoucnosti, ne podle minulosti.
ČSSD měla poslední šanci na své programové konferenci, kdy se mohla očistit od sluníčkářství a dát tím voličům záruku trvalého odmítání bruselského diktátu. To se nestalo a tak všichni vědí, že se ČSSD po volbách pravděpodobně opět vrátí k vítačství.

0 hlasů

Alexandro, měla bys jít takhle žvanit do země, odkud pochází tvůj muž. Jenže tam bys asi musela držet pysk. Je neštěstím našeho státu, že si tady může otvírat drž....ku komu se zachce.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov