Reakce
ODS: Zeman obchází ústavu, úřednickou vládu nepodpoříme

24.06.2013 16:37

ODS nepodpoří případnou úřednickou vládu, která by měla nahradit končící kabinet premiéra Petra Nečase. Sestavení takového kabinetu je podle ODS snahou obejít Parlament, na jehož důvěře má podle ústavy být vláda postavena. Shodlo se na tom grémium strany.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdenka Zwiebel (11 hlasů) 24.06.2013 16:57

    Tak od téhle partičky to skutečně sedne! Prosazovat svinstva s...

  • Přemysl Kadlec (9 hlasů) 24.06.2013 17:23

    Zeman ústavu neobchází. Nemá za povinnost nahradit Nečase Němcovou a...

  • Josef KLEISNER (8 hlasů) 24.06.2013 16:30

    ...ODS-TOI-09 a LIDEM...když Zeman obchází parlament tak vám...

  • Petr Dosoudil (8 hlasů) 24.06.2013 16:48

    a helemese....když se obchází parlament, tak je to na mrtvici, ale...

  • Jan Bulva (7 hlasů) 24.06.2013 16:33

    Žvásty komsomolců z ODS pana prezidenta k ničemu nezavazují, modří...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ono je to jedno, kdo má jaký nick:-))) Záleží přece jen na tom, jak se kdo umí vyjadřovat. Ale zkusíme to jinak, dejte sem svoji mailovou adresu a pak se ukáže, kdo jde s dobou. Jsem pro - pavlikmorozov@seznam.cz

0 hlasů

No SPAMů i přes blokovanou poštu mám dost, proč bych měl dostávat další ? :-)

1 hlas

Naprostý souhlas, proto kolem sebe takhle kopou a ta hysterie Němcové a s ní i celé ods a topky je neskutečná.

1 hlas

Všimli jste si, jak na fotografiích je Němcová vždycky jen v bílém? Dokonce i televize na to po oznámení, že máme kandidáta na dalšího čistého premiéra, najela. Prostě nevinnost sama. Jen už to nějak prokaučovali :-)

3 hlasy

jj i ze způsobu vyjadřování je patrné, proč se jí říká Klaus v sukni.

1 hlas

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/232498-pravnik-kysela-politici-nerespektuji-role-ktere-zastavaji/
já myslím, že tady je to hodně kvalitně popsané...

1 hlas

Já nevím, ale myslím si, že jmenování vlády odborníků není pro Zemana cílem, protože on moc dobře ví, že důvěru v PS nedostane. Je to jen prostředek, jak donutit sněmovnu k samorozpuštění a tím otevřít dveře předčasným volbám. Navíc tím zbaví současnou sebranku rozhodování už před volbami. Toho si musí být vědoma i ODS a tak to jsou jen takové tanečky a vytváření prostoru k různým obviněním a kydání špíny na Zemana.

5 hlasů

VŠIMLI jste si,že Prudičova máma-Radek z Ostravy -Vítkovic zběhl?.-)))..takže kdepak se vynoří nějaký člen nečaso-kalouskovského komanda?---Radku?.-))

2 hlasy

Za to vy Janové Nováci, se množíte jak králíci. Pozor na kokcidiózu.

0 hlasů

Tak vám nevím, jestli vám mám říkat Vlasta Smutná nebo nově jara? Stejné gramatické chyby, stejné duchaplné příspěvky...

2 hlasy

Slepice zmiz.

0 hlasů

Vlasto, Vlasto, nezklamala jste. Upřímně se bavím, vy opravdu nikdy nezklamete.

3 hlasy

Vlasti, správně je abyste, naučte se to konečně psát správně. A už máte jasno v tom, jestli jste chlap nebo ženská? Nebojte se, už na vás nebudu reagovat, s psychopaty jako jste vy je škoda ztrácet čas. Ale bavit se vašimi "příspěvky" budu i nadále, Ono těch příležitostí k pobavení dnes zase tak moc není....

0 hlasů

Jen aby jste nezačala být nebezpečná okolí, když už jste nebezpečná sama sobě. Ono totiž duševní nemoc kterou máte může být pořádná potvora, když jí nebudete léčit. Plete si jména, osoby, pohlaví. Myslím si, že je nejvyšší čas na svěrací kazajku pro vás. Ale protože se vás začínám i bát, tak bych byl rád aby jste na mé jméno příště nereagovala, jestli vás o to můžu požádat. S blázny a navíc nebezpečnými není sranda si zahrávat..

0 hlasů

Vlasto, uboze a trapně kecáte. Nikdy, rozumíte nikdy jsem si vás s nikým nespletla. To ani není možné, víte? Léčit se potřebujete vy, třeba už jenom kvůli tomu, abyste si ujasnila své pohlaví. Včera jste se vydávala za muže, notabene za kohouta. Ale je fakt, že jsem se dlouho tak skvěle nepobavila a myslím, že to ocení i ostatní.

0 hlasů

Violko, Violko, včera jste zase napadala Dvořákovou, že je ta samá Vlasta. Ujasněte si laskavě své stihomamy a jděte se léčit k odborníkovi.

0 hlasů

(=

1 hlas

Jinak musím vsoupit do diskuze.Zeman JASNĚ včera řekl,ŽE SVÉ!!VOLIČE NEZKLAME...! a ti si přejí předčasné volby--a aby nemohl někdo říci,že straní ČSSD a KSČM,kteří chtějí nové volby vyřeší to šalamounsky...donutí VZTEKY SOPTÍCÍ KOALICI se rozpustit.-)))MAZANÝ TO CHLAPÍK:-))

3 hlasy

Pánové, byla bych vám oběma(ale i dalším se stejným jménem) vděčná, kdybyste se domluvili a označili se třeba Jan Novák první, druhý, atd. Už je vás tu asi pět a ten podnick je hodně slvětlý, přece jen už mi slábne zrak:-)))

2 hlasy

(= no tak to nevím, jak si teď poznám svůj nick ...jara jara???

0 hlasů

Tak kysele se netvářili ani komunisti,když v 90 roce končili!!!

2 hlasy

Koukám,že je nás Nováků jako máku...ale

1 hlas

jen já mám pod nickem ...JANNOVAK

1 hlas

No , tak to já ne-e :-P

0 hlasů

Asi jsem dokonalý...nebo snad vůl? Ani nevím, co je ODS - Okresní dementní samoděržaví? Nebo to druhé - Československé státní dráhy? Jsem staršího ražení, ale pak si vpomínám jako mladík všude nějaké Velké V a zase V. To fašisti malovali všude na budovách. Že by ta strana ještě žila? Zeptáme se Chaloupky, on to pamatuje. Říká si "cigošbijec".....bayarea@seznam.cz

0 hlasů

Občanská (není), Demokratická (není) Strana ...tak jen asi to by mohlo zůstat v názvu.

1 hlas

Nesmysl! Mimochodem, ODS přece nevyhrála minulé volby, proč by měl tedy Zeman jmenovat Němcovou? Když už, tak někoho z ČSSD. Ústava nikde nepředepisuje, že má Zeman jmenovat toho, na kom se současná koalice usnesla. Může jmenovat koho chce, sněmovna pak buď vysloví důvěru nebo nedůvěru....

5 hlasů

To ale demokraté z koalice nemohou pochopit.

4 hlasy

Kde to žijeme? Co je to za bandu kvičících tvorů?? O nějaké Langšádlové jsem v životě neslyšel, jen co jí byl nabídnut post předsedkyně sněmovny, tak se ukazuje a vykřikuje něco o Zemanově revoluci! Táhněte do...!!!

5 hlasů

Chudáci.

1 hlas

Zeman se odchyluje od české formy zastupitelské demokracie (která nefunguje) směrem ke korporativismu, který možná bude v českých zaostalých podmínkách fungovat lépe, ovšem má blíže k fašismu než demokracii.
(Neo)korporativismus - forma státu, která je výsledkem permanentního obchodu mezi státem a privilegovanou částí občanské společnosti. Korporace (podnikatelské a odborové svazy) na vstupu vkládají do systému nejen své požadavky, ale vysílají k němu také podporu, neboť mají zájem na jeho vlastní existenci. Na oplátku se jim systém odměňuje tím, že jim poskytuje výsostné postavení. To je pro stát samozřejmě výhodné, protože ten má v těchto zastřešujících svazech s monopolem na reprezentaci čitelného a předvídatelného partnera a tím pádem i stabilní oporu. Individuální práva jednotlivce jsou ovšem to poslední, co korporativní stát zajímá.

0 hlasů

... jestli pokládáte za demokratický stav, kdy ve sněmovně sedí 27 poslanců za strany, za něž nekandidovali, budiž...

6 hlasů

Poslanec získal mandát, nikoliv strana za kterou kandiduje. To už by jste mohl vědět.

1 hlas

Poslanec získal mandát mj. i za to, co jeho strana před volbami voličům slibovala.

4 hlasy

udavač? v tomto případě mě omluvte, ale to opravdu nejde!

0 hlasů

Zeman ústavu neobchází. Nemá za povinnost nahradit Nečase Němcovou a přihlížet. Prezident jmenuje premiéra a poté vládu, která důvěru buď dostane nebo nedostane. Když ji ODS nepodpoří,tak ať se přestane bát předčasných voleb a jde do nich. Minulé volby nevyhrála, a ty předminulé jí v podstatě vyhrál Melčák s Pohankou.

9 hlasů

asi tak....

0 hlasů

Peače -Lidem co? Lidem nasrat! Republiku si rozvracet nedáme!

1 hlas

Mno chybí tam ještě bu.zna Benda a po boku by měli mít Šláfenberga s Kradouskem a Píg (=

2 hlasy

Hlasatel slušnosti, udavač adminovi nám ukázal, jaký má slovník...

0 hlasů

Jane, klidně piš naplno, jednou nám tu diskuzi zavřou a budeme čumět jako vrány.
Ale dík Týdnu, že jsme svobodní!

2 hlasy

Na idnesu jim díky tomu ubylo spousta lidí a pod příspěvky skoro nikdo nereaguje....

2 hlasy

Objevil se nám totiž nový nick Jan Novák. Jistě za ním je někdo koho admin již vyhodil z diskuze dveřmi a vrátil se nám oknem. Myslím si, že dlouho zde nepobude.

0 hlasů

Objevil se tu i nový nick jara jara. A dělá úplně stejné gramatické chyby jako Vlasta Smutná, která stejně náhle zmizela. Co vy na to, jaro?

1 hlas

Ono to spíš bude tím, že sem chodím velmi sporadicky. Tohle téma mě prostě dost irituje, zejména osoby, které se v něm vyskytují. Bohužel nemůžu za to, že nemám moc modrou krve, jako oponenti...

1 hlas

Nádherné ilustrašní foto našich litrů:-))))
Banda idiotů, kteří zkorumpovali republiku. Jeden se tlemí jako idiot, druhý vypadá jako buzna, ženská hrabe nebeský titul a ten poslední neví, kam patří. To je naše garnitura, ale líbí se mě od mládí vtipy "beze slov".

5 hlasů

ODS tímto křikem chce dát zapomenout na to, že tuto krizi zavinila. Kdyby ji nebyla zavinila, tak mohla i s posty a imunitou dovládnout ještě 13 měsíců a prezidentovi žádnou takovou šanci nedat. Nahrála mu na smeč a teď ječí.

4 hlasy

Mám dojem, že se vám stýská po starých časech. Potřebujete opět šibenice, kriminál, vyhazovat děti ze škol. Prostě tento národ jak nemá nad sebou bič, je v záděli.

1 hlas

Nestraš, naposledy to dělal Nečas se síťovkou a Kradousek, oba shodně, že nezvednou daně...

2 hlasy

A ted do docasne vlady jmenovat ministrem vnitra Bartu z VV!
To by byla bomba!
To by ta socanska zlodejska svoloc z ODS, CSSD a Top litala!
A ze jim Barta ma co vracet!

2 hlasy

Tak od téhle partičky to skutečně sedne! Prosazovat svinstva s využitím nabízení trafik a jednorázového využití kriminálníků, to je zřejmě vrchol ústavnosti!

11 hlasů

a helemese....když se obchází parlament, tak je to na mrtvici, ale když parlament obchází voliče, tak je všechno v cajku?

8 hlasů

Zemanova soukromá vláda prosadí dostavbu Temelínu Ruskem a za tento obr tunel v hodnotě 300 miliard mu ještě zdejší blbci tleskají.

1 hlas

Radeji rusaci jak USA!
Mne staci, jake svinstvo delaji USA po celem svete a ze nam tu organizuji pres nikym nevolenou neomarxisticko fasistickou havloidni kliku, ktera je nainstalovana vsude...
Predevsim v mediich..

3 hlasy

Vám skutečně není pomoci.

3 hlasy

UBOŽÁKU, spíš tobě není pomoci, protože píšeš jenom žvásty. Vem se s Němcovou Schwarzenbergem, Kalouskem a spol . za ruku a jdi...!!

2 hlasy

Ještě nezapomeňte zatleskat. Vás rodiče neučili slušnosti?

0 hlasů

na slušné chování mají nárok jen slušní lidé..Vy se mezi ně určitě nepočítáte:))

2 hlasy

Žvásty komsomolců z ODS pana prezidenta k ničemu nezavazují, modří soudruzi jsou k smíchu

7 hlasů

...ODS-TOI-09 a LIDEM...když Zeman obchází parlament tak vám doporučuji to vzít zkratkou a jít rovnou do p....e a nevracet se....

8 hlasů

Zapomněl jste poznamenat, že LIDEM a Peake si Zeman velmi oblíbil a už ji přemlouvá, stala se pro něj ze dne na den respektovanou političkou. Zeman nemá páteř, ale to se vám na něm asi líbí.

2 hlasy

No páteř spíš nemá Píg, když dá každýmu...samozřejmě svůj mandát :-)

6 hlasů

O ní se to ví, ale Zeman si kupoval lidi zásadovými řečmi, které mu vydrží do prvního handlu...

2 hlasy

Madam, Nečas to dělal před volbami se síťovkou a Kradousek, o tom ani raději nemluvím. Myslím si, že jim má co vracet, otázka je, jak to odskáče prostý lid. Upřímně, Němcovou NEe, už jen proto, jak se takhle banda dala dohromady a zákony této země prosazovali s kriminálníky a poslaneckými courami (myšleno přeběhlíky) (=

5 hlasů

Divím se, že na Dvořákovou vůbec reagujete. Na jiném serveru psali, že Peake odcházela od Zemana naštvaná a na dotazy novinářů neodpovídala. Jo, nevyplácí se Zemana podceňovat,paní Peake už to asi také pochopila.

1 hlas

Zkuste na mne nereagovat, pokud umíte užívat pouze tento slovník, já si ráda popovídám s diskutéry s jinými názory, nikoli s něčím takovým. Že neudržíte myšlenku se vydržet dá, ale slušnosti jste se nenaučil.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov