Konec šéfa policie
Odvolání Lessyho destabilizuje policii i celou politiku, říká Klaus

29.08.2012 16:31 Aktualizováno 29.08. 17:01

Prezident Václav Klaus je velmi znepokojen náhlým odvoláním policejního prezidenta Petra Lessyho. Tento krok ministra vnitra Jana Kubiceho, "učiněný jistě s vědomím premiéra" Petra Nečase, podle něj destabilizuje situaci nejen v policii, ale i na celé politické scéně.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Lihoslav Kraďousek (99 hlasů) 29.08.2012 16:40

    Konec srandy. Je na čase tu pakáž zlodějskou vyhnat, než budeme na...

  • Karl von Opitz (95 hlasů) 29.08.2012 16:48

    Lessyho obvinění a propuštění od policie je naprosto okaté a je to...

  • eM Felix (82 hlasů) 29.08.2012 16:59

    Při sledování vývoje této kulišárny lze s uspokojením konstatovat, že...

  • Gábina Nováková (76 hlasů) 29.08.2012 16:58

    Červíček žije s poslankyní Černochovou z ODS, je to jen...

  • Jaroslav Švorc (62 hlasů) 29.08.2012 17:21

    Kubiceho dnešní kroky jsou jasným politickým zneužitím policie a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

No, prezidente, přece Nečase podporuješ. Že jako premiér stojí za nic, to víš. Tak čemu se divíš. Nedělej, že sis to tak nepřál!

3 hlasy

STOP daru církvím
http://izdv.cz/stopdaru.jpg
Festival za demisi vlády II.
http://izdv.cz/festival/fzdv.jpg
Iniciativa za demisi vlády
http://izdv.cz/

10 hlasů

Čím kdo zachází, tím taky schází. A všichni tihle mafiáni jednou dojedou na svojí pýchu a hamižnost.
Je to jen otázka času.

15 hlasů

Kam křivohubý Klaus nemůže, nastrčí napoleonka Bártu a jeho poskoky.

„Nepartajnická politika“ (podobná advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
nebo:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

9 hlasů

rabi klaus je casti celeho problemu.potrebuje VYKOPAT asi hned,i pred volbami.na vejminek do zidostana i s rodinou.cha,cha,cha!shalom.kibuc masaryk.

10 hlasů

Ne, tento krok naopak stabilizuje vše, protože ukázal všem příštím polcejním prezidentům, že si nemohou jen tak pro své pobavení svévolně a bez důkazů obviňovat své kolegy z řad policie a členy vlády. Já, kdybych jen tak, bez důkazů, v médiích někde řekl, že mě lessy vydírá a zastrašuje, tak bych byl taky stíhán. Tahle levicová agentka lessy dostala přes prsty, dobře jí tak.

8 hlasů

Jako člověk se choval, jako člověk odešel. To se holt mezi vládnoucí homosexuální partičkou nenosí, tam se pusinkují řiťky.

13 hlasů

Kapitalismus může fungovat jen tak dlouho, dokud dokáže z lidí dělat blbce. Jak dlouho to zvládne u nás?

12 hlasů

No, pokud to destabilizuje policii nebo polit.scénu, tak to znamená, že lessy byl politik a v tom případě neměl v čele policie co dělat.

8 hlasů

No, aspoň o jednoho hujera míň.

18 hlasů

Velmi si přeji, aby se v České republice řídilo vše podle zákonů. Proto tleskám každému takovému kroku, který to naplňuje.

18 hlasů

Ze ten Lessy na tunel-dedka neco vi? :-)

6 hlasů

CO V TÉTO KRIZOVÉ SITUACI DĚLAJÍ ODBORY!!!!!!!!HOVNO,HOVNO,HOVNO!!!!!AŽ BUDOU CHTÍT ZASE PODPORU NA KOŇSKÉM TRUHU TAK JÁ JIM NASERU,NASERU,NASERU,NASERU,NASERU!!!

21 hlasů

Tohle je politicka zalezitost, do ktere nemaji odbory co kecat. Odbory se maj starat o prestavky v praci, o umyte hajzliky apod.

9 hlasů

Klausi,ty politický parazite,pokud "Odvolání Lessyho destabilizuje policii i celou politiku, říká Klaus" je tvoje povinnost vyhlásit vyjímečný stav!!!!! A zabránit destabilizaci a občanské válce!!!

17 hlasů

A ještě :
Myslím, že dnes by měli komunisti a socdemáci tomu taxikáři panu Kubice a svazákovi panu Nečasovi poděkovat, to co udělali je lepší než 50 bilboardů pro levici

19 hlasů

Organizovaný zločin, operující v pozadí ODS si otevírá cestu k novým zločinům! Ovčané, probuďme se!!!!Volby se blíží!!!

19 hlasů

je to o zastrašování policie, která se konečně asi rozhýbala správným směrem. Ti gauneři už hrají vabank, ono jim také při množství těch neobhajitelných malérů nic nezbývá.Pokud jim to nezlomí vaz, je to na emigraci

19 hlasů

Chacha, tady je něco :
"...Podle nejnovějšího průzkumu společnosti SANEP, který zadal deník Blesk, by krajské volby v Karlovarském kraji měly nového vítěze - komunistickou stranu. Podle průzkumu prováděného na konci srpna má KSČM 24,1 %, čímž překonali ČSSD, která má nyní rovných 24 %...". (PL)

19 hlasů

Tahle generace je o tom, že nejprve jeden americkej maňásek a potom namyšlenej narcis rozdali svým kámošům danajské dary, aby si za to koupili moc a slávu.

7 hlasů

Samozřejmě, protože 10% nejbohatších pomalu ale jistě nasere zbytek společnosti a v něm se to dřív nebo později vzedme, a příjde nový Únor. Jen poučený z celého vývoje, takže ten "komunismus" či jak nazvat systém, který tento vystřídá, už žádnej Klaus nebo Havel, nebo Allbrightová nezničí a nezavedou tu americkou sociální pyramidu.

13 hlasů

ryba smrdí od hlavy čili od klause, musejí se pojistit než skončí, aby na ty mafianský zloděje nikdo nemohl, jejich arogance moci s kmotry je přeci normální věc, slušnost a řešení reálných problémů země je nezajímá, potřebují ještě dál krást a napakovat se majetky.....

14 hlasů

jen tak dal.zacina se vymetat.melo by se zacit se starym rabi klaus&rodinkou.ten je kdo drzi sve spinave zlodejske pracky nad seredou lessy.cha,cha,cha!shalom.

9 hlasů

Ty zmrde,proč si se jako poctivý absolvent VUMLU nepřihlásil,že ti po večeři nedali prášek!?

11 hlasů

mate hroznou slovni zasobu,meshuge.to vsichni vy zidi tak spatne nadavate?i na pisecku jsou deti lepsi nez todle.cha,cha,cha!shalom.bridil.

9 hlasů

Proc mu nadavas? On s tebou ten VUML "nestudoval", jeho otec s tvym forem v lidovych milicich take nebyl a jeho deda s tvym dedkem v NSDAP take nehajloval.

10 hlasů

prave Klaus ekonomicky zruinoval tuto zemi-jeho privatizace byla jedna velka zlodejna jeho kamaradičku tzv uspěšnych-----šmejdu

18 hlasů

SOUHLAS!!!!!!!!!!!!!!zvedne to jen vase strana-DSSS.cha,cha,cha!shalom.

8 hlasů

Hlava mafie dává rozumy. Škoda že ti pěšáci na izolaci v Litoměřicích musí poslochat jen rozhlasový přenos.

16 hlasů

Dvořák, Dvořák... proč je mi to jméno povědomé??

10 hlasů

Protože si to pleteš s dalším slavným Malířem Smetanou, ty strupe ruskej

30 hlasů

Je ti dobře? Neboj, brzo bude ještě hůř chudáčku :-*)

12 hlasů

Divide et Imperas. Rozdělte si volně trh, a já, který jsem Vám ho dal, Vám budu vládnout a vy mě budete poslouchat a budete mi vděční za vše, co máte. K čertu s touhle zlodějskou pokryteckou politikou. Celá republika je rozporcovaná mezi klany mafií a tenhle panák z Hradu si tu hraje na ctnostného urovnávače situace.

Slepý před mafií, kterou sám vytvořil a do všech vrstev společnosti institucionalizoval jako nástroj a metodu správy.

Hnus.

18 hlasů

Teď Lessymu pofouká bebí, za týden si na něj nevzpomene zato Lessy bude vzpomínat na hodného kmotříčka Václava. A to je primární účel celé maškarády. Klientská síť jménem česká politika se zalekne hradního mravokárce, Lessymu se vštípí vděk a Klaus bude zase o trochu víc v suchu.

31 hlasů

GEE,seš mimo mísu,tady a dnes jde skutečně o něco,co nemá jméno!!!Stejným způsobem připravili komunisti v 48.v rámci demokracice lidi o svá práva,dnes se neděje nic jiného,akorát tehdá komunisti strašili zlým kapitalistou a dnes ti hodní kapitalisti straší zlým komunistou!!!Kam to půjde dál si musí rozhodnout mladí,ti kteří nemají práci,mají vzdělání a chtějí pracovat,na rozdíl od občanů této republiky,kteří "chtějí pracovat",ale pro své vzdělání uděli to,že je rodiče naučili pouze krást!!Nejhorší na tom je,že vlastní vláda lidu těmto nepřízpusobivým parazitů jde na ruku a pracující voliči pořád volí strany,které slibují těmto parazitům různé požitky,bez práce!!! Pokud inteligentní občané nevezmou do ruky zbraně,nesmetou z povrchu malé české sračky tyto parazitující politické prostituty,tak se nic nestane!!!JE TŘEBA SI UVĚDOMIT,ŽE VEŠKERÝ BORDEL ZAČAL NEDBALOU OBRANOU ZIMNÍHO PALÁCE!!!

13 hlasů

proc pisete takove zbytecne kraviny?do nebe volajici KRAVINY,ajnstajn!!!!!!!!zase pod vlivem?uplnek je za par dni,nebezpecny cas,blbe.cha,cha,cha!shalom.meshuge-ajnstajn.

7 hlasů

Koukni, je mi úplně jedno, kde podle Tebe jsem. Jedno vidím zřetelně, že se tu během 22ti let rozporcoval medvěd tak, že jedni se koupou ve šampaňským a druzí chodí vybírat popelnice a říká se tomu demokracie a transformovaná společnost. Na to jim seru. A pokud příjdou komunisti a zavedou tu zpět elementární důstojný život pro každého slušného občana, potom si nikdo nemůže na nic stěžovat. Podle mě by měl přijít nový 48. a včera bylo pozdě!

15 hlasů

Jsi fakt mimo mísu. Dnešní bolševici, kteří zůstali v KSČM jsou rádi, že mají teplý fleky ve sněmovně a žádný 48 nejsou schopni udělat. A mimochodem, kdyby moskevští bolševici neposlali těm českým v 68. na pomoc tanky, tak by tu komunisti nebyli už v roce 69.
Je to v prčicích. Ovládla to banda, kterou od vesla jen tak někdo nedostane. Zvykejme si. Teď už se žádná změna nedá očekávat.

7 hlasů

Vidím jak to je, vidím jaké je rozpoložení sil, jaké jsou nálady, jaké jsou možnosti i jaké chování se dá očekávat ze všech stran. Jediné co nevidím, je někdo s jasnou představou, jak napravit ty nedostatky, které tu panují.

8 hlasů

Nejlepší změny jsou ty, které se nedají očekávat.

5 hlasů

Jestli se najde v téhle roli ochránce ublížených, tak s tím vydrží nejspíš do konce volebního období. Kdyby se tu skutečně začalo vyšetřovat, tak by to do konce zdaleka neustál.

31 hlasů

Klaus je prostě Kmotr Kmotrů. Capo di tutti Capi. A jeho Rodina ho neposlouchá. Tak ukazuje, že pod svá kmotrská křídla vezme každého, koho neposlušná rodina odkopne. Klaus má povahu stejnou jako Lukašenko, tvrdý hráč, diktátor. Jenom to hraje na hodňáka. V podstatě je to ale stejně mocichtivej arogantní mocichtivej prevít bez empatie a emocí.

32 hlasů

Klausovi je jasné, že kdyby se vyšetřování všech státních lumpáren rozjelo, tak se zjistí, že všechny cesty vedou na Hrad. Takže si hraje na spravedlivého dědečka, který se zastane ublíženého Lessyho. Pokrytecké a typické.

22 hlasů

Kubiceho dnešní kroky jsou jasným politickým zneužitím policie a vyžadují,aby prvním bodem zářijové schůze Sněmovny bylo hlasování o důvěře vládě,které by měly podpořit odboráři generální stávkou.

62 hlasů

Při sledování vývoje této kulišárny lze s uspokojením konstatovat, že je to jeden z posledních hřebíků do modré rakve.

82 hlasů

Zdar, nezbývá, než souhlasit.

16 hlasů

Díky, taky zdravím.

14 hlasů

Červíček žije s poslankyní Černochovou z ODS, je to jen Íčkokolangrovská loutka, které se museli hlásit všechny kauzy a Íčko určil které se budou a nebudou vyšetřovat, je to hnus na entou, jako za komoušů, už je to tu stejné!!! Nečasi užitečný idiot Kubice zase posloužil, ten se nikdy neměl stát za pomlouvačnou zprávu ministrem, za pomluvu teď Lessyho vyhazujete, jste fakt jen morální a lidský odpad, celá mafie ODS a TOP 09. Je to jen proto, aby se zametla kauza Parkanová, že?

76 hlasů

nene, těch kauz je podstatně více...

21 hlasů

Lessyho obvinění a propuštění od policie je naprosto okaté a je to jasný záměr odstavit nepohodlného člověka z vedení policie.Kubice pracuje na objednávku Nečase a Kalouska,kteří si nepřejí vyšetřování korupčních kauz ve kterých jsou politici zapleteni.Politická mafie ovládla jak policii tak i justici,a je jasné že tímto vyšetřování všech korupčních kauz politiků a kmotrů končí,čehož je důkazem osvobozující rozsudek korupčníka Knetiga v minulých dnech.Doufám že po tomto už nikdo strany pravicové vládní mafiánské koalice volit nebude.

95 hlasů

as vyhrajou.nikdo nechce recko a ctyri roky recese.potom navrh vyssi dane a nizsi duchody.a 25% nezamestsnanost.i kdyz mladi reci utikaji ven.katastrofa.na to sobotka ani filip nemaji.cha,cha,cha!shalom.

9 hlasů

to je nářku a pláče pro jednoho policistu,už jen chybí davy rozlobených lidi v ulici ,jako to bylo za odvolání Pospíšila .. že prý má Nečas strach z Bradáčové ..hm )) lidi jsou fakt ovce..

31 hlasů

Lidi jsou ovce jen ty jsi lvice krávo.!

43 hlasů

:-))))))) Jen na konci posledního slova mělo být "a".

12 hlasů

zas se objevila ta vase slusna strana?jeden hulvat vedle druheho.cha,cha,cha!shalom.

8 hlasů

Ty píčo, hlavně, že jsi to pochopila.

22 hlasů

Za tohle bych požádal redakci o BAN!

9 hlasů

dal jsem bod.cha,cha,cha!shalom.vystizny.

9 hlasů

A přišel čas ODS- zametat,zametat a zametat !!!

61 hlasů

A co kdyby jsme volili mistra PROPRA,ten dokázal uklidit až přecházel zrak.

8 hlasů

Konec srandy. Je na čase tu pakáž zlodějskou vyhnat, než budeme na úrovni Ruska.

99 hlasů

Já si myslím,že už to je na občanskou válku??? A co vy české ovce,pořád budete držet hubu a krok???

21 hlasů

Budou :-)))

13 hlasů

jo,souhlas.zacit se zlodejskym zidem klaus.potom gross a rath.jinac dopadneme jak v zidostane,gde jim BRUCI v SATLAVE hned nekolik byvalych vlad,nebo v usa,gde si v jejich SATLAVACH zidi vydupali kosher-tolika jich tam BRUCI.jeste niz nez rusko.cha,cha,cha!shalom.

10 hlasů

Kdy a kde ?

17 hlasů

23:30 v posteli :-))) Češi, Češi...

10 hlasů

Ty se radši nemnož!

8 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov