Televize Barrandov
Okamura v Aréně Jaromíra Soukupa: Chceme vyměnit ČSSD a být ve vládě

13.11.2018 23:47 Původní zpráva

Hosty pořadu televize Barrandov Aréna Jaromíra Soukupa tentokrát byli předseda Českomoravské konfederace odborových svazů (ČMKOS) Josef Středula, předseda odborové organizace ve společnosti Bosch Diesel Jihlava Roman Bence, předseda hnutí SPD Tomio Okamura, poslanec za ODS Jan Skopeček a poslanec za KSČM Pavel Kováčik.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Dvořák (8 hlasů) 14.11.2018 06:20

    Po včerejším vystoupení může Okamura spáchat harakiri. Takto se...

  • Guru Jára (6 hlasů) 14.11.2018 04:53

    Je to příprava na 17 listopad a snaha vyvolat nepokoje! Tento týden...

  • Jan Novák (6 hlasů) 14.11.2018 05:49

    Komunista jako vždy rozumný a bez subjektivních emocí. Je smutné ,že...

  • Guru Jára (6 hlasů) 14.11.2018 04:51

    Okamura prohrál,tím,že se dal k Debilnímu bloku,kam vítr tam...

  • Josef Dobeš (5 hlasů) 14.11.2018 07:30

    Co jsme to krmeni za nesmysly? Nejprve se dozníme, že mladší Babiš...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

==Najděte nahé dívky ve svém okolí zde : Huit.Re/Divky

0 hlasů

Pitomio jde jen o moc.
Jeho podnikatelsky projekt SPD je jen pro vysavani statnich penez .. a jejich utraceni pres nezname firmy..,
a pro prosazovani jeho sushi baru na ukor kebabu...)

Dulezite!
Pitomio pracuje na RuSSko a jeho zajmy, viz jeho dluhy a napojeni na ruSSky organizovany zlocin..

0 hlasů

No to je k popukání:
Okamura se přidal k ODS či TOP 09, aby potopil vládu. Fanoušky na sítích pobouřil
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/politika/fanousky-spd-rozcilil-tomio-okamura-po-boku-opozicnich-stran/r~35ab3a98e75c11e8a1900cc47ab5f122/

1 hlas

Místní frustráti jsou jako opaření. Jejich oblíbenec Okamura začal okopávat kotníky Babišovi, cítí totiž příležitost dostat se k ještě většímu lizu.

1 hlas

Kurňa Done debílio inkognito, tak jsou zde příznivci rudochů nebo fašounů?? Máš to v té vodnaté kedlubně nějaké pomotané. Apropos, začíná mrznout, tak si nech udělat obstřiky té vodnaté palice.

0 hlasů

Vy frustráti to ani nerozlišujete. Když se hodí Okamura, tak tady hulákáte jak je boží. Teď je najednou zrádce a všivák. Ke komoušům se nemůžete otevřeně přihlásit, protože by se vám všichni smáli. Prostě frustrace jak má vypadat.

1 hlas

ano uvazuji o Bratislavske variante -udemonstrovat Babise-mam dojem ze obcane se na Kalouskovu tlupu vykaslou a vagina Slonkova nam vyvetli jak probehl unos ze Svycarska na Krym

1 hlas

Okamura nemá páteř, je to všivák. Ten by se dal do spolku i s Marťany. Fiala se nyní vystavuje s ním v jejich demokratickém bloku a nevadí mu, že SPD označoval za fašisty,populisty a krajní pravici.

1 hlas

Co jsme to krmeni za nesmysly?
Nejprve se dozníme, že mladší Babiš byl "unesen dvěma zaměstnanci Babiše staršího, které vlastně nemá, neboť mu již Agrofert nepatří , dále pak že ho unesli manželé s dlouhým ruským jménem na Krym, žena je prá opatrovatelkou Anreje, Pak že s nimi jel dobrovolně, což zjistila česká police a případ odložila, neboť se žádný únos nestal. Jako další pitomost se mi ukazuje to, že Andrej žije s matkou ve Švýcarsku - takže ho "unesli" Rusové ze Švýcarska na Krym - asi aby ho mohli vyslechnout naši policisté, kteří ho ve Švýcarsku vyslýchat nemohou. pak nám ČT pustí takový pomatený záznam ze švýcarského bytu (divím se. proč je jeho matka nevyhodila hned).
Nezdá se vám to nejen pomatené, ale i podivně načasované?
mně to připadá jako uměle vyvolaná kampaň opozice, která chce zase oživit zkomírající kampaň Antibabiš - což je asi nejednodušší a nejlogičtější vysvětlení. Zajímavé je, že jak na povel všechna "demokratická a nezávislá" media ve stejnou dobu spustí lavinu informací, které se vzájemně podobají jak vejce vejci.

Nezdá se vám to opravdu nějaké pitomé?

5 hlasů

Jistě, jen pitomec si myslí, že Andrej už Agrofert nevlastní.

2 hlasy

Okamura je už trapný,mele,mele jak kafemlejnek o programu SPD,i kdyby se jej ptali kdy se narodil.Včera na žumpě čt24 se večer ztrapnil,podobně jako u Soukupa.Myslím,že po tomhle extempore bude mít odliv normálních voličů.Přepočítal se,každá strana jím bude jen pohrdat a vstup do vlády...?To nehrozí,ani omylem.

3 hlasy

Járo,ty máš takovou smůlu:že se blbost nedá vysr.t,viď?!

0 hlasů

Jeroným Pražský - Jméno vepříka gaye a přijmení?? To hovoří za vše. Takováto individua nám kážou o nacistech a komunistech! Sami se řadí mezi lepšolidi a přitom je to žumpa vyvředlých exkrementů...

2 hlasy

Kázání o komunistech a náccích je vždy potřebné, stále zde pobíhají individua jako jste vy a brečí, že minulý režim byl lepší. Pokud zahodíte příručky marxismu, můžete se i vy stát lepšočlověkem :-)))

1 hlas

Ten úchyl Jeroným je opravdu nechutný odporný kolaborant podobně,jako retardi Henex,OK a debílek pn pn

1 hlas

Pan Okamura to myslel takto, že využije krize vlády, asy se do ní dostal se svým SPD, ten míří vysoko, ale co provádějí mocí zdivočelí sosani, je už fakt neudržitelné.

2 hlasy

Po včerejším vystoupení může Okamura spáchat harakiri.
Takto se rozumný politik nechová.

8 hlasů

Dvořáku,bože,vy jste vůl.

0 hlasů

A jak se rozumný politik chová? Jako sliz Fiala se svým Demagogickým blokem? Co trval na svém "zaslouženém" zvolení místopředsedou Sněmovny třeba na popáté?

3 hlasy

Každopádně se měl distancovat od té nechutné hry. K vyslovení nedůvěry vládě si může najít spoustu jiných důvodů, ale to, jak se prezentoval, jsem opět nabyl dojmu, že trpí ADHD.

5 hlasů

Komunista jako vždy rozumný a bez subjektivních emocí. Je smutné ,že tito lidé musí ukazovat jak by asi měla demokracie vypadat a ne jako na tureckém trhu což předvádí tzv. demokraté..

6 hlasů

Je to příprava na 17 listopad a snaha vyvolat nepokoje! Tento týden mají jednat o svých platech, asi chtějí odvést pozornost,když se totiž o platech jednat nebude,tak se jim automaticky zvýší o 20 procent!! Okamura zklamal!!

6 hlasů

Okamura prohrál,tím,že se dal k Debilnímu bloku,kam vítr tam plášť,nikdo ho vážně nebere

6 hlasů

Už jsi Guru Hlupňo během dne seznal jak nevidíš ani na špičku svého rypáku?Hlavně se koukej jestli nekadíš mimo mísu,což nepochybně činíš průběžně.

0 hlasů

Poslední co tato země je Babiše podporovaného nácky, a komunisty. Babiš při všech svých poklescích naštěstí není šílenec. Ví, že taková svoloč by ho stáhla ke dnu.

3 hlasy

Cocotěnko, a ze kterých partají se rekrutují voliči ANO, když bolševik a ČSSD jen přežívá?? Že by od toho alkoholika s růžovoučkým mamánkem? Nebo že by od modrozlodějských strak??

0 hlasů

Hlupáčku, nic jsi nepochopil. Já respektuji vysokou podporu ANO a jejich výhru ve volbách. Je mi srdečně jedno odkud jeho voliči pocházejí. Co ani Babišovi není jedno, je s kým se spřáhne aby měl většinu. A podpora od hnědých Okamurových magorů a komunistů ho prostě potopí.

0 hlasů

Jak vidíš, tak ho to poslední kom. volby nepotopilo. Procenta má stále +- stejné.Další věc je když se pojí nýmandi a vítěznou partaj vyšachují.To však byl často i problém ODS.

0 hlasů

Bohužel i po ránu musím říci pravdu,i když pro tebe lehce vulgární.jsi jen kus smrdutého čůůůůráááka

1 hlas

Jenorýme žižkovský, sám seš nácek, tak to nepiš o jiných.

1 hlas

Ty Džejáre hloupej, pražskej kafárníku.

1 hlas

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov