Televize Barrandov
Okamura v Aréně Jaromíra Soukupa zpražil Zimolu: Vláda s ČSSD bude nestabilní!

15.05.2018 23:30 Původní zpráva

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup si do pořadu Aréna Jaromíra Soukupa tentokrát pozval místopředsedu ANO Richarda Brabce a druhého muže ČSSD Jiřího Zimolu; do studia přišel i Stanislav Grospič z KSČM, která má vznik vlády umožnit. Proti nim se postavil předseda SPD Tomio Okamura, poslanec KDU-ČSL Marek Výborný a Miloš Vystrčil z ODS. V pořadu se probírala aktuální témata, která právě hýbou politickou scénou.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Pospíšil (4 hlasy) 16.05.2018 08:17

    Jo, je to soudem uznaný PITOMIO, tedy popelář a prodavač popcornu,...

  • pn pn (3 hlasy) 16.05.2018 04:56

    Chudak Pitomio. Tak moc chce pracovat pro lid teto zeme, jak sam...

  • Richard Šimůnek (3 hlasy) 16.05.2018 08:32

    Už se ukazuje, že slušní politici do té Soukupovy žumpy odmítají...

  • Pavel Pospíšil (2 hlasy) 16.05.2018 08:18

    Já jsem Pavel, ne PITOMIO!

  • Jeroným Pražský jr (2 hlasy) 16.05.2018 11:53

    Vláda ANO - KSČM - SPD? Vlhký sen prosťáčků. To Babiš vždy používal...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zajímavá a poučná diskuse. Lze ji dělit zhruba na dvě části – část první, reprezentovaná obvyklým jazykem politiků v Ptydepe (tako to nazýval Havel) – (já tomu říkám jinak, ale smysl je stejný) a proti část druhá - jeden jediný politik , který konečně jednou poněkud ustoupil z častého, již značně omšelého zdůrazňování programu SPD. Zřejmě pochopil, že hada je třeba řezat po kouskách a že požadavky dnešních „abonentů“ na spolupráci – pidistran, stojících ji po kolena ve špíně parlamentu, svým jednání voliče znechucují a tak se pomalu, ale skoro jistě řítí do záhuby. Neuvědomují si totiž – nebo si to ani nechtějí připustit, že i myš do kouta zahnaná dokáže kousnout, natož dnešní politický slon. Křik, že ANO ustanovení vlády zdržuje, je jednak lživý, jednak vyděračský, když si dáme trochu chronologii vyjednávání dohromady. Pominu první sestavení vlády a pak, ze strachu a hrůzy z toho, že bude ČSSD odstavena k ledu, jakysi její nesmělý souhlas (prý k nabídce ANO), že se jednání obnoví.
První kolo druhého jednání:- další, rozmnožené vydírání ze strany ČSSD. Když ANO sdělilo předběžný souhlas skoro se vším, co ČSSD chce, ČSSD to prý musí předložit ke schálení sjezdu nebo komu vlastně. Stalo se a sjezd se přerušil s tím, že se za měsíc sejde a pak se prý uvïdí. Tedy prvních 30 dní promarněných. Pak se tento orgán sešel a „moudře“ se usnesl, že se tedy bude vyjednávat dál, ale že výsledky jednání musí schálit členové ČSSD v jakémsi stranickém referendu a pak že se prý uvidí. Pomineme-li fakt, že nikdo pořádně podmínky, za kterých se referendum má uskutečnit, nezná, protože jsou někde v mlhách, pak podstatnou otázkou je, zda je či není toto referendum zfalšovatelné podle vůle vedení partaje. Selským rozumem lze prohlásit, že velice snadno, že ano.
Referendum se dodnes nekonalo (prý ano, ale výsledky budou zveřejněny až koncem května (tedy až se náležitě „zkontrolují“ – jinými slovy zfalšují) další - tedy skoro dva měsíce v háji zeleném.
Nedávno staronový předseda KSČM – v rozporu s tím, co prohlašoval dříve – totiž že KSČM nemá žádný problém s podporou koaliční vlády ANO+ČSSD, patrně osvícen tím, že když vydírá ČSSD ANO, proč by nemohla KSČM vydírat taky - lišácky vyhlásil podmínku, že podpoří vládu až po referendu a až když zruší vysílání zahraničních misí. Podmínka rovná asi tomu, „že až spadne náš Měsíc na Mars.“ A teď se bude jednat znovu, pro změnu s KSČM. Pak slavnostně vyhlásí ČSSD výsledek – možná zfalšovaných, možná ne – stranických voleb. Pak přijde KSČM s další podmínkou a kolotoč jednání se roztočí znovu…
Ale co když ten slon v koutě se rozlobí a dá se dohromady s SPD? Slon + SPD sice nedají dohromady potřebý počet hlasů k vyslovení důvěry vládě, ale případy “náhlého“.zmoudření několika poslanců z řad opozice známe – téměř u všech vlád, které zatím vládly, k tomu tak nějak došlo a poteciální dnešní čí budoucí „přeběhlíci“ budou mít pádný důvod - musí prý pomoci republice a jejím lidu – rozuměj – jde o peníze a funkce, které by jim ze strany mateřské strany nekáply, neboť ta jejich strana naději na vládnutí nemá pražádnou. Co znamená klub 5 poslanců? Vůbec nic! Co zmůže nějaký nový, importovaný předseda z ,nebo neoblíbený polik-expředseda, po kterém dnes neštěkne ani pes,? Nebo nějaký pán ze starostů či nezávislých (na čem?) Vůbec, ale vůbec nic!
Osobně si myslím, zejména po velice rozumných slovech p. Okamury, že je to řešení nejproduktivnější. Opozice sice spustí křik o „extrémistické í straně“- ten křik bude spočívat v tom, že jeden jejich poslanec - extrémista, levnými nápoji v poslaneckém bufetu ovlivněn, řekl, že někteří naši „nepřizpůsobiví“ (komu- čemu?) mají jít kamsi (on sice nic takového neřekl, ale kdo si to dnes už má pamatovat ?- a že předseda strany „zpochybnil“ holokaust tím, že řekl, že v Letech to žádný koncentrák nebyl. On sice řekl něco zcela jinak, ale kdo si to pamaduje? A tak se komusi na nálepku hodí. Jenže on ten extrémní pán se snaží zavést poměry, obvyklé v jednom středoevropském a bohatém státě, kde - ó ta hrůza a zkáza – lid si sám bez politiků odhlasoval zvýšení DPH! Z necelých 6 na 7 %!!! A toho se bojí všechny naše strany, závislé, nezávislé, demokratické i jiné. Bojí se, bojí a tak bojují. Za co, to ani samy nevědí – před volbami svorně prohlašují, že zavedou obecné referendum, po volbách však na to rychle zapomínají, neboť, jak již víme, referendum je „zkázou demokracie“ Víte, já bych se docela rád té zkázy demokracie, slibované nám 25 let, dožil, abych na vlastní oči viděl, jak se ta demokracie zkázuje…..
Takže, milé a vážené strany, co se sami nazýváte, „demokratickými“, pamatujte, že platí: „Plivni si stokrát do moře, stejně se nezpění!“, přestaňte křičet a nálepkovat a pracujte k prospěchu lidu tohoto státu. Jestli budete jen křičet, bude to zkázou vaší, nikoli té "demokracie."

0 hlasů

Okamura je chorobně ctižádostivý a bezzásadový křikloun. Před pár lety knižně horoval pro legalizaci měkkých drog, teď aby oslabil Piráty, tak otočil. Ohledně osobního zisku má "tah na branku". Třeba ta jeho cestovka pro plyšáky...
https://byznys.lidovky.cz/ostry-investor-okamura-udelal-banalni-chybu-byznys-s-plysaky-se-zadrhl-1nh-/firmy-trhy.aspx?c=A100608_111048_firmy-trhy_nev
Tento člověk vážně zvažoval kandidaturu na prezidenta...
V současné době se mi jeví jako něčí průbojná loutka bez vlastních zásad a názorů.

0 hlasů

Tak by mne zajímal Váš názor. Nikoli na to zda někdo někdy prodával plyšáky ani názor, zda úhel šikmosti očí občana státu českého rozhoduje o právu volit a být volen. Zajímal by mne Váš názor - snad se dočkám odpvědí k věci, bez urážení a pokřiku. - na dále uvedené
1) Vy nechcete spolurozhodovat o tom, jaký bude náš stát?
Ne?
2) A proč?
a) protože to lid neumí a musí mít njaké mudrce, kteří to prý umí?
b) obecné referendum je zkázou demokracie .
3) A proč by mělo být zkázou u nás a ne jinde - konkretně ve Švýcarsku, kde je zkázou již více než 300 let a ona se ta zkáza jaksi nekoná?
4) jste pro, aby špatně pracující, předvolební sliby nedodržující, úplatný, lhavý nebo evidentně neschopný politik mohl být obecným referendem odvolán?
5) souhlasíte, aby škody, které svojí činností způsobil, nahradil?
6) souhlasíte, aby do Vašeho bytu nebo země byl kýmsi z ciziny přikázán Vám neznámý pan Ali ben Buben, který bude následně na Vás požadovat, aby zákony a zvvklosti, které jako spolumajitel bytu či státu uznáváte, po staletí platná, byla dána do souladu se státu odkud přišel on?
6b) proč?
7) Znáte vlastní názory p. Okamury a víte, v čem se liší - a od koho či od čeho?
Zkuste se zamyslet nad těmito otázkami vlastní hlavou, bez předsudků a emocí a odpovězte, co vám na shora uvedených otázkách vadí nebo s čím nesouhlasíte a proč?
Jeden ze základních pilířů demokracie je totiž ten, že každý občan země, státu, regionu či místa má právo projevit svůj názor, rozhodovat o něm obecním referendem a taky výsledek respektovat. a to nejen jen pomocí "zástupců" kteří obvykle to co slibují, pak neplní. Tak ho zde projevte!
Ale dovoluji si zde říci svůj názor - asi se logických odpovědí nedočkám, ale nevadí. Nic je taky odpověď.

0 hlasů

1)To, že nesouhlasím se zavedením všeobecného referenda v rozsahu dle Okamury, neznamená, že nechci spolurozhodovat. Zdůrazňuji - v rozsahu dle Okamury. Dle něj bychom si vystoupením z EU ekonomicky polepšili. To říká člověk s praxí popeláře, tlumočníka, majitele CK a spolumajitele cestovní kanceláře pro plyšáky. Ten odkaz navštivte - nejde o prodej plyšáků, jak píšete.
https://cestovani.idnes.cz/poslete-sveho-plysaka-na-zajezd-v-cesku-vznikla-unikatni-cestovka-103-/po-cesku.aspx?c=A100217_101817_igcechy_tom
2) Vlastní názory Okamury zná jen on, má-li nějaké, viz jeho veletoč o měkkých drogách.
3)Srovnávání se Švýcarskem, které nepoznalo totalitu, a kde není komunistická partaj je zcela nemístné. KSČM, kde při volbách předsedy vítač srpnových okupantů Skála postoupil do druhého kola voleb, kde získal o cca 13% hlasů méně než vítěz je varující.

0 hlasů

No, pane Horský, asi vám ušlo prohlášení Okamury, že jednak to není otázkou zítřka, protože je k tomu třeba ústavní většiny, dále, že projednávání by trvalo delší dobu a mezi tím by mohly být jasné důsledky vystoupení VB z EU v praxi, nikoli jen v teorii a navíc navrhl, že v případě mezinárodních smluv a jiných podobných otázek by výsledek referenda musel být projednám i poslaneckou sněmovnou a pokud by názor sněmovny byl v rozporu s názorem z referenda, musely by se konat nové volby s určitým odstupem, které by v prípadě kladného výsledku platily již bez schválení poslanců .
Veletoč o měkkých drogách? Myslíte si, že Okamura je jedniný politik na světě, který někdy o drogách změnil názor?
Ala pane, jak dlouho se bude strašit národ tou KSČM? Ještě deset, nebo 20 let? Jak dlouho se bude spojovat filozofický názor snad lepšího uspořádání světa jen proto, že se ho zmocnilo pár lumpů s touhou uchvátit svět? Vžyť i Hitlerova NDSAP je v překladu "Národně německá socialistická strana práce" A vzpomínáte na kapitalistický systém v Chile po převratu za vlády Pinocheta? Vzpomínáte si snad, jak byl spravedlivý a svobodný pro chilany? Příkladů by mohlo být i víc, ale těžká je debata s tím, kdo jen přebírá čísi názory a nepřemýšlí o tom. Ta věta o Švýcarsku je poněkud směšná - Vy byste zavedl obecné referendum až poté, až se s ním naučí lid zacházet, stejně tak, jak říkávali lenní šlechtici v dobách francouzské revoluce, , že demokracie bude možná až poté, co se s ní naučí lid zacházet a až nepozná totalitu. Že Švýcarsko v 18 století bylo bigotním papežským státem, kde vládla církev, to nevíte?
Což, jak uznáte, je nesmysl a je nesmyslný i proto, že kapitalismus je prý věčný, ale to říkali diluviální komunisté taky, jen slovíčko kapitalismus znělo poněkud jinak - socialismus. A taky říkali, že se musí vylepšovat, ale neříkali kterým smšrem - nezdá se Vám ta podoba až příliš nápadná? Tak jako bývala církev katolická u nás jedinou uznávanou a opačný se trestal upálením je snahou něco podbného u nás praktikovat i dnes, jen s tím rozdílem, že máme modernější způsoby upalování nositelů jiného názoru - Okamuta je toho důkazem.

0 hlasů

Okamura je myš, který se pokouší křičet. Nestojí za pozornost.

0 hlasů

Nad Vaším názorem je můj příspěvek s otázkami - zkuste schválně si na ně odpovědět, jste-li demokratem a ne jen bláteníkem

0 hlasů

Příště volím Okamuru !!

1 hlas

Proboha ne, nedělejte to, pane Hrabě, kdyby totiž byl Okamura zvolen, zdejší - a nikoli jen zdejší - Bláteníci by vztekem pukli a to by byl konec srandy v zemi České!

0 hlasů

Komentátor znalý věci Lukáš Jelínek napsal, že po vyslovení důvěry vládě si Babiš natře socdem na chleba.

0 hlasů

Ale jen s hořčicí a cibulkou smaženou posypaný, jinak by riskoval zkažený žaludek! A to bych mu nepřál...

0 hlasů

Korouhvička Babiš je pitom..c, kdyby před několika měsíci neklekl před opozicí v jeho hnutí - zřejmě nastrčenými LUMPY z TOP /TROP mohl mít DÁVNO vládu ANO +SPD/KSČM... takhle se v tom motá jak nudle v bandě....

1 hlas

Vláda ANO - KSČM - SPD? Vlhký sen prosťáčků. To Babiš vždy používal jen jako strašáka katastrofického scénáře, aby se mu přihlásil někdo jiný. Ona nakonec ani ta kombinace ANO - ČSSD - KSČM nebude fungovat, protože s komouši nelze sestavovat nic stabilního. Viz dnešní komentář soudružky Konečné, že komouši budou napravovat vládě páteř.

2 hlasy

Hloupoučký Jeroným,zřejmě jsi dostak od pn pn jazyk,přímo do řitního otvoru.Co tam máš dál za pitomost?

0 hlasů

Prazska kavarna a Kalouskovsti komsomolci by tuto arenu nejradeji zakazali a nahradili ji přenosy z Vaclavaku ,kde 384 stale stejnych pak demonstruje proti Babisovi a Zemanovi

2 hlasy

Dorianku, tak už toho nech běž se zase učit. Zítra máš ve zvláštní škole písemku :)

0 hlasů

Je až s podivem, kolik lidiček se stále dokola zabývá tímto pánem. Vždyť už není tajemství, že je osobou nastrčenou pod přezdívkou" mluvící hlava" od pana Hrdličky aby snižoval volební výsledky soudruhu Babišovi. Hrdlička to veřejně přiznal ! Za tímto účelem bude tento cizinec říkat v podobných TV kanálech všechno co bude třeba, hlavně aby se spodina patřičně naštvala a stále měla nepřítele. Tak prosté....

1 hlas

- a jak hloupé.....

0 hlasů

Hloupá husičko,to jsi vymyslela pipinou,nebo tím kravským lejnem které máš na krku?Ostatní mají hlavu,ty ji postrádáš.

0 hlasů

jidáš-bureš-babiš je rozený Čech?semita žid,doma je v židostáně,mešuge.

1 hlas

Jak bůh Jack Aspirin přikázal, ó moudrý muži!

0 hlasů

Někdo to musel vyřvat,když se o tom již Češi bojí veřejně mluvit. Tak to udělal ten česko-japonský míšenec. Flanďáci v PS jsou dobrý oddíl, Okamůru chtěli stíhat za blbé kecy kvůli oplocení lágru v Letech, ale sami se paktují se Sudeťáky kteří se na na zvarecí."židovskocikánském" pogromu ještě příno podíleli, nebo jejich rodiče či prarodiče. Každému normálně vychovanému člověku se z těch zbožných mužů musí zvedat kramfleky.

0 hlasů

Tak můj příspěvek byl prý s pravidly diskuse odstraněn. Protože jsem tam snad označil některé politiky jménem? Nebo snad že vystihuje skutečnost? Jebo je snad dlouhý? Ne, asi je to jen poněkud jiné - kdysi byl jeden můj příspěvek rovněž ze stejných důvodů, které se ovšem pisatel nedozví, odstraněn, aby se asi po dvou dnech tam objevil v původním znění. Takže opravdu nevím, o jaká pravidla jde a jsem zvědavý, zda se objeví znovu, asi tak jako ten minulý - možná, až ho schválí někdo na vyšším postu, kdo ví....

0 hlasů

Než začnete psát nebo řvát tak si přečtěte podmínky.
https://www.tyden.cz/pravidla-diskuze-pod-clanky-serveru-tyden-cz_1016_stranka.html

0 hlasů

Já neřvu, jak říkáte, pane Altmane, já se jen pídím o důvodech odstranění, když jsem si pravidla diskuse přečetl a žádný můj prohřešek proti pravidlům jsem nezjistil. Příspěvek byl psán formou slušnou, nikoho neurážel, jen konstatoval, dle mého mínění, úroveň včerejší diskuse a kritiku některých účinkujících v pořadu na TV Barrandov. Pokud ovšem platí podmínky v tomto okně dole červeně zmíněné - jestli se snad Vámi uváděné podmínky od mnou uvedených liší, pak to není chybou mojí.

1 hlas

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Už se ukazuje, že slušní politici do té Soukupovy žumpy odmítají chodit.

3 hlasy

Nějak chytrej pán

0 hlasů

Ale když on má pravdu, jen jaksi vynechal, hlavička to zapomětlivá, slovíčka "bývalí demokratičtí" před slůvkem politici. On toho vynechal víc, t ak bych si ještě dovolil tu zpackanou větu o pár slov doplnit asi takto - po slově "politici" následuje: slušní advokáti, třeba jako ti odněkud od Chomutova, jestli se nepletu, slušní a makaví exekutoři, kteří dokáží z dluhu ve výši stokoruny vyexetůrovat statisíce a další a další slušní šíbři, někteří i natolik slušní, že i z EU dokázali vymámit slušný peníz na naučnou stezku Praotce Čecha, který, historicky prokázáno, nikdy neexistoval, slušní ředitelé dopravních podniků, co nakoupili tramvaje, které se do zatáček nevešly, slušný ředitel memocnice, tak slušný, že skončil v jistém ústavu s hanlivým jménem i slušný ředitel nejmenované TV, který nás, platící diváky, nechce obtěžovat prostým sdělením, za co ty peníze, co mu dáváme, utrácí. On je totiž tak slušný.....
Jsem nadmíru zvědav, kdy tito slušní makáči podají žaloby na onu "Žumpu" co je prý pomlouvá.. Asi je nepodají, ony soudy bývají veřejné a pro slušné makáče nejisté s rozsudky mnohdy nevyzpytatelnými. Tak ať žije "Soukupova žumpa" v blažené spokojenosti a pracuje, nikoli maká, úspěšně dál!

0 hlasů

Nepřijde někomu zajímavé že pořád je nám předhazováno, jak jsou naši politici dobří a makají (hlavně se tato informace nese o vládnoucích) ale když se podíváte na stav země, tak to vypadá trochu jinak?
Už je těch kauz tolik že nám to nepřijde ani zvláštní... :-/

1 hlas

Mluvíte zřejmě o časech minulých, protože v časech nedávných se nevládlo, jen se okopávály místo záhonků v zahradách luhů a hájů českých kotníky těch kterých se okopávačí kotníků bojí. Nebo se možná úsilovně pracovalo a výsledky této úsilovné práce jsou pravidelně zveřejňovány v oné "Soukupově žumpě" a jen málokdy a jen tak okrajově a opatrně se vve veřejnoprávnách mediích se dozvídáme třeba o úsilovné práci exministra Drábka a jeho nešlechetného pomocníka se jménem, připomínajícím pokrm hus na výkrmu, a to snad jen proto, že jejich úslovnému makání se bude v brzku zabývat i soud. Nebo že by je snad místní soud v Brzku osvobodil? Všechno je možné...
P.S. ve Vašem příspěvku vám asi vypdlo jedno slovíčko ve větě v závorce - to slovíčko je "bývalých".

0 hlasů

Kdo sleduje chování socanů v posledních letech,musí s Okamurou souhlasit. Jen naivka může vě+řit tomu, že se tito v nejbližší době nepokusí o nějaký podraz a vláda skončí tím, že na pokyn ze zákulisí 5 jejich ministrů podá demisi a hotovo. Tak je to starými matadory nastaveno . Hamáček je jen nevýrazný poslušný kašpárek.

1 hlas

Také mne napadlo, že Babiš požadavku na demisi nemusí reagovat ( takový způsob důvodu demise ústava nezná) a vládu může klidně doplnit o ministry odjinud. Ani nemusí znovu žádat o důvěru. Parlament se sice může pokusit o vyslovení nedůvěry vládě, ale to je asi tak vše. Pokud se ovšem se najde dost hlasů - tuším, že je zapotřebí napoloviční většina všech poslanců, tedy 101 poslanců, ale to nevím přesně. Pro vyslovení důvěry je nutná nadpoloviční většina přítomných poslanců, tak asi to tak bude.
Ještě nesmyslnější je závazek, že trestně stíhaný politik odstoupí, pokud bude v první instanci i nepravomocně odsouzen, což je zcela proti zákonu o presumpci neviny a pokud je mi známo, nemusím závazek, pokud je v rozporu s právním řádem, splnit.. (Mohl bych se třeba zavázat,
že pozítří zabiji pana XY a pak čelit žalobě, že jsem tento závazek nesplnil a absurdně, by mi mohl soud splnění závazku nařídit! Pitomost na N-tou, že ano)
Rovněž i to, že podle zákona o ochraně osobnosti nesmí policie oznámit, že zahájila proti konkrétní osobě trestní stíhání ani nesmí zveřejnit jeho podobu. Pro některé poslance zákony, které se jim zrovna nehodí, v takovém případě asi neplatí.
Směšné a prohledné je český Novičok - jinak tedy novinka . přílepek k jménu - jako - premier v DEMISI, ministr v DEMISI a pod. i vláda v DEMISI, sice pravdivý, ale neustále do omrzení opakovaný,. Dříve byly vlády rovněž v demisi, ale tento novičok ještě asi ojbjeven nebyl, nebo jsem takové, neustálé opakované, spojení nezaregistroval.
Má to asi dva důvody - první asi proto, že spojení těchto slov by mělo do hlav lidu prostého propašovat názor, že ten, kdo je v demisi, není hoden úcty a neměl by se asi volit ,
a druhý, že uživatelé techto spojení mají občany státu za zapomětlivé blby, kterým musí ti rozumem nadaní (rozuměj rozumem větším, volbou snad získaným), to neustále připomínat, neboť blb bez státní funkce rychle zapomíná.
A tak se ptám: "jsme blbci nebo ne? A kde vlastně ti blci jsou????"

0 hlasů

Zimola uspesne vyrazil penize z jihoceskych zravotniku na barak na Lipne . Asi bude ministr zdravotnictvi ....

1 hlas

Chudak Pitomio. Tak moc chce pracovat pro lid teto zeme, jak sam rika, a nikdo mu to nechce dovolit:-)

3 hlasy

Dobrý den, pane NIkdo - já jsem jedním z těch, co mu to dovolit chtějí. Tedy Vy už nejste Nikdo, protože jsou i Někdo. A Nikdo může být Nikdem, pokud neni i nekonečnu nějaký protějšek, tedy Někdo. A protože víme, že nekonečná - a nejen v nekonečnu - je jen blbost, buďte rád, že v nekonečnu nejste - i když i o tom mám určité pochyby - ale jen pochyby, neboť v nekonečnu jsem nikdy nebyl, zato na těchto stránkách ano.
P.S. Příspěvek je psaný v jazyce Ptydepe, kterým mluví jen pár politiků a proto tomu nemůžete, vzhledem k Vaší jistě vyšší inteligenci,rozumnět.

0 hlasů

Jo, je to soudem uznaný PITOMIO, tedy popelář a prodavač popcornu, který se ve své vlasti cítil ponižovaný (asi jen chtěli, aby makal, pro Japonce tedy nepřizpůsobivý), takže imigroval za lepším do Česka. .
Je docela srandovní, že největšími "vlastenci" a strážci rasové čistoty u nás jsou srbský šífák Foldyna, slovenský prodavač hnojiv Bureš a japonský ekonomický migrant PITOMIO Okamůra.

4 hlasy

Zejména ne Pan Pitomio Pospíšil, že, anonyme".

1 hlas

Já jsem Pavel, ne PITOMIO!

2 hlasy

Omlouvám se za adresování mé reakce někomu jinému, ovšem jméno PITOMIO se tam vyskytlo rovněž. Zajímavé jem že pan Okamura mluví lépe česky než mnohý z nás, jeho politické názory jsou na rozdíl od některých českých politiků rozumné, a tak asi tím prodvačem popcornu se jménem PITOMIO byl míněn asi nějaký pan PITOMIO z Japonska , nikoli Okamura z SPD. Ostatně. pokud se nebudete zlobit, po přečtení Vašeho příspěvku¨přetékajícím hanlivými přílepky ke jménům jsem si vás s nějakým tím PITOMIEM asi spletl. Ostatně ani není čemu se divit, Pitomiů se zde občas najde přehršel a Vaše příspěvky se od nich příliš formou neliší. Za své mínění o Vás se neomlouvám, šlo nechtěné popletení Vašeho jména, Vy přece nejste pn pn? Či snad ano?.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov