Předseda hnutí
Okamura v Duelu Jaromíra Soukupa: SPD není fašistická strana

22.02.2018 23:12 Původní zpráva

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup si tentokrát pozval do pořadu Duel Jaromíra Soukupa místopředsedu KSČM Jiřího Dolejše, předsedu hnutí SPD a místopředsedu Poslanecké sněmovny Tomia Okamuru a Patrika Nachera za hnutí ANO.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Richard Svoboda (5 hlasů) 22.02.2018 23:21

    Zatím to u nás není jako v Německu, kde na Internetu zavedli...

  • tyden tyden (3 hlasy) 23.02.2018 02:08

    Nojo, SPD prosazuje demokracii a na zaklade historickych podkladu...

  • pn pn (2 hlasy) 23.02.2018 02:24

    Vomacko, popirani holokaustu je trestny cin. Uz ted na tebe smeruje...

  • Miloš Krampus (1 hlas) 22.02.2018 23:56

    Copak bude dělat ten výborně připravený moderátor, až jeho televizi...

  • tyden tyden (1 hlas) 23.02.2018 02:00

    myslis jako ten dobytek v bakalovkach nebo tu rudou luzu ve spacacich...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

DOSTAL JSEM TENTO E.MAIL § CHTĚL JSEM POROSIT HISTORIKY AŽ MI ODEPIŠI CO JE NA TOM PRAVDY ???Petr Uhl podal kdysi trestní oznámení na europoslance Miloslava Ransdorfa za jeho tvrzení, že v Letech žádný skutečný koncentrační tábor nebyl. Policie na základě znaleckých posudků Miroslava Ransdorfa neobvinila.Skutečností opravdu je, že tábor v Letech se nenachází na seznamu koncentračních táborů berlínského Hlavního říšského bezpečnostního úřadu (RSHA). Lety nebyly ani pobočkou nějakého koncentračního tábora (tzv. Aussenlager - venkovní koncentrační tábor), jejichž vězn i byli v evidenci některého takzvaného kmenového koncentračního tábora. Německé orgány neměly v průběhu nacistické vlády žádný problém
nazývat koncentrační tábory tímto názvem a nijak se s jejich názvem netajili. Podle nařízení německého vedení nesměly být na území Protektorátu koncentrační tábory.
Kromě těchto skutečností jsou zde další, které tábor v Letech odlišují od koncentračních táborů. První z odlišností je počet internovaných osob. V koncentračních táborech se počty začínají od desetitisíců internovaných osob. Také doba trvání - necelý jeden rok odlišuje Lety od koncentračních táborů, které trvaly zpravidla až do osvobození. Dále není znám případ,
kdy by byl odvolán velitel koncentračního tábora za to, že špatným vedením tábora ohrozil životy vězňů.Po příchodu do Let nebylo příchozím na rozdíl od koncentračních táborů vytetováno číslo. Po transportu do Osvětimi bylo Romům vytetováno evidenční číslo začínající velkým písmenem Z - zigeuner.Tábor v Letech nebyl obehnán ostnatým drátem ani plotem s elektrickým proudem, ale dřevěnou ohradou a dřevěným plotem. Tohoto a skutečnosti, že internovaní chodili sami mimo prostor tábora, využívali k útěkům. Dokonce z Letského tábora úspěšně uprchly ženy s malými dětmi. To ve skutečných koncentračních táborech naprosto nepřicházelo v úvahu. Dále vězni přes přísný zákaz odcházeli z tábora do vesnice opatřit si stravu a pak se vraceli do tábora. Toto nebylo ve skutečných koncentračních táborech možné. Narozené děti a zemřelé osoby byly zapisovány do matriky místně příslušné obce. Toto se také
v koncentračních táborech nedělo. V praxi koncentračních táborů nebylo obvyklé, aby nemocní vězni byli převáženi do veřejných nemocnic, ani ženy k porodu.Prob lé ;mem pro vedení tábora v Letech by lo, že se k táboru sjížděli na návštěvu příbuzní internovaných Romů a nezřídka
jim napomáhali k útěku. Je naprosto nepředstavitelné, že by se třeba k Chmelnu, Treblince, Sobiboru, Mauthausenu a dalším koncentračním táborům sjížděli příbuzní internovaných, například Židé. To by znamenalo jejich rychlý konec.Tomuto sjíždění příbuzných bylo zamezováno nařízením, které zakazovalo převozníkům na Vltavě v blízkosti tábora převážet
přes řeku Romy.Uprchlí vězni po dopaden iacut e; nebyli popravováni před nastoupeným blokem, jak bylo obvyklé v koncentračních táborech, ale byli předáni do věznice pražské kriminální ústředně za maření úředního rozhodnutí. Velitel Janovský měl za služebnou Romku internovanou v táboře, která mu uklízela a vařila. Janecký ji podle svědectví vězňů bral sebou do města do kina. Něco takového bylo v koncentračních táborech nemyslitelné.

0 hlasů

Fašismus je úplné podřízení společnosti státu za současného propojení státního aparátu a nejvýznamnějších korporací, tedy řízení státu jako firmy a firem jako státu. Z toho nutně plyne, že nejvíc této definici odpovídá hnutí ANO agenta Bureše.

0 hlasů

Nojo, SPD prosazuje demokracii a na zaklade historickych podkladu upozornuje, ze v letech nebyl koncetrak typu Mauthausen a pod.
To se rude spine v prazskych kavarnach nehodi, tam nemeli demokracii radi nikdy, ale argumentu nemaje, nezbyva jim nez nalepkovat.
Fasisti v Kyjeve jim ovsem nevadi, tem jezdil nas vrchni nacek kcharl rozdavat kolacky :-)))))

3 hlasy

Vomacko, popirani holokaustu je trestny cin. Uz ted na tebe smeruje trestni oznameni.

2 hlasy

bolsevicky udavac npnp zapomel, ze uz jeho hlaseni o tom, kdo nevyvesil vlajecky na prvniho maje, nikoho nezajima :-)))))
ted si pobezi stezovat k nackum do stop09 :-))))

1 hlas

Copak bude dělat ten výborně připravený moderátor, až jeho televizi opustí Zemanovo Číňané. Koho píseň bude zpívat.

1 hlas

myslis jako ten dobytek v bakalovkach nebo tu rudou luzu ve spacacich v ct :-))))

1 hlas

Zatím to u nás není jako v Německu, kde na Internetu zavedli totalitní cenzuru, takže můžu svobodně napsat, že zde nechci muslimy a odmítám výhrůžky a vydírání Evropské unie, která se k nám chová jako k nějaké kolonii. Proto volím SPD.

5 hlasů

Vol si třeba jelena Standu, Troubo.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov