Kongres ODS očima Petra Koláře
Ordinace v modré zahradě III: Šéfem kliniky bude Fiala!

18.01.2014 14:23 Zápisník

Vítejte u dalšího dílu Ordinace. Předchozí epizody nemusíme shrnovat, neb scenáristé i herci měli v uplynulých chvílích volno. Nový díl se jmenuje Podle očekávání jsme zvolili Fialu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • František Adamko (4 hlasy) 18.01.2014 15:28

    Líbí se mi jak Týden připravil pro ODS několik stejných rémat s cílem...

  • Bernagozzi Amedeo (3 hlasy) 18.01.2014 15:16

    Další BINGO pane Koláři! Zdá se, že už jste na odchod z Týdne...

  • Karel Musil (3 hlasy) 18.01.2014 17:14

    Popravdě řečeno kdybych si měl vybrat z těch dvou tzv.pravicových...

  • Blanka Köhlerová (1 hlas) 18.01.2014 15:58

    Souhlas! Přesné! Už dlouho jsem se tak nezasmála!

  • Edgar Poe (1 hlas) 18.01.2014 16:56

    komunistům prospěchářům nikdo nevěřil a ani odesákům prospěchářům již...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Doufám, že mluvčím kliniky zůstává komik Kubera.

0 hlasů

No, Horákův laboratorní pes je ryze české plemeno a myslím, že je to jedna z nejužitečnějších informací, které se pisateli dnes dostalo, pokud tuto všeobecně známou věc již nevěděl. Jinak zas nic nového pod sluncem, Němcová, Pospíšil a ostatní prostě svůj stín opět nepřekročí a o to, jak dopadne volební sjezd ODS, strany kterou již několik let nevolím, zajímá jen masochisty, jako jsem já...

1 hlas

Popravdě řečeno kdybych si měl vybrat z těch dvou tzv.pravicových stran, volil bych spíše ODS než TOP09. Nemohu zapomenout na demagoga a farizeje Kalouska, který poškodil české hospodářství, jeho maskota knížete, který si dělal zahraniční politiku jinou než EU jako svoje osobní hobby, na hrobaře zdravotnictví a lázeňství Hegera, loutku Hanákovou v kultuře a zejména na zloducha Drábka, který z neznámého důvodu není v trestním řízení a má dokonce drzost kandidovat do europarlamentu.

3 hlasy

Snad se drábek a spol v čele s Kalouskem, dočkají spravedlivé odměny za to, co tu natropili

0 hlasů

komunistům prospěchářům nikdo nevěřil a ani odesákům prospěchářům již nikdo věřit nebude, tak proč volit ještě někdy prohnilou stranu ODS?? ani TOP09 a lidovec Kalousek nebyli a nejsou svatí...CSSD půjde také brzy do kopru, dopadnou stejně pokud nezacnou u sebe odzhora a neprojdou ocistou díky sebereflexí.

1 hlas

Líbí se mi jak Týden připravil pro ODS několik stejných rémat s cílem rozdrobit eventuelně kritické hlasy , ale na druhé straně nesmíme zapomínat na pořekodlo , devatero řemesel , desáté bída

4 hlasy

Co chcete kritizovat? ODS už hlouběj spadnout nemůže, buď začne dělat alespoň umírněnou pravicovou politiku, nebo se ani příštích předčasných voleb nedožije.

0 hlasů

Co to je umírněná pravicová politika? Kapitalismus s lidskou tváří pod vedením lidí co mají pro jistotu schovanou červenou knížku v šuplíku pod ponožkama? To jsou ti, co poslali ODS do opozice - co rádi rozdávají z cizího, ale nezapomenou usypat pro sebe, ti co prosazují sociální stát. A člověk co píše tyto články? Jablko nepadá daleko od stromu.

0 hlasů

No já mám jasno, po opoziční smlouvě jsem hledal koho a po Pirátech zakotvil u Svobodných. Uznávám, že pro někoho může být nepochopitelný program, tedy umírněnou pravicí mylím něco od středu směrem ke svobodným. No a samozřejmě takovou politiku dělat ne o ní jen žvástat a oblbovat voliče, to je konec konců problém i ČSSD a dokonce i jejich méně pružným voličům to začíná docházet.

0 hlasů

Další BINGO pane Koláři! Zdá se, že už jste na odchod z Týdne připraven. Na každý pád vám držím palce!

3 hlasy

Souhlas! Přesné! Už dlouho jsem se tak nezasmála!

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov