Televize Barrandov
Ostrá debata v Aréně. Jakl: Sirotci slouží jako kampaň!

18.09.2018 23:26 Původní zpráva

V úterý večer měli diváci možnost sledovat ostrou diskuzi v oblíbeném politickodiskusním pořadu Aréna Jaromíra Soukupa. Generální ředitel TV Barrandov a zároveň moderátor Jaromír Soukup si do pořadu pozval přední politické představitele.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Dušan Hilderich (6 hlasů) 18.09.2018 23:53

    Musím uznat, že dnešní pořad byl naprosto, naprosto báječný, skvělý a...

  • Daša Fuksova (2 hlasy) 19.09.2018 09:57

    Debata zajímavá ale podstatné věci tam nezazněly: 1) Kdo bude...

  • alanalan (2 hlasy) 19.09.2018 12:54

    Co je na tom špatného když se slušně zeptal zda je gay. Jsou snad...

  • Marie Metelková (2 hlasy) 19.09.2018 10:18

    Měli bychom při příležitosti záchrany sirotků vzpomenout na průběh...

  • Josef Dobeš (1 hlas) 19.09.2018 07:45

    Diskutující??? Spíše uřvaní (zejména pánové) nedemokrati, prostě...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

mame tady dost vietnamskych sirotu,kteri se jeste po dokonce VYHRANE valce tam u nich ,porad jeste nestacili vratit.

0 hlasů

Měli bychom při příležitosti záchrany sirotků vzpomenout na průběh první záchranné akce a to dobrých, skromných a pracovitých iráckých křesťanů. Ostuda proběhla naštěstí bez násilností, které můžeme čekat od 17ti letých frustrovaných mladíků.

2 hlasy

Debata zajímavá ale podstatné věci tam nezazněly:
1) Kdo bude "sirotky" vybírat a podle jakého "klíče"?

2) Po umístění někam (lékařské prohlídky, očkování atd.) si je půjdou "zájemci vybírat jako do kotců "psy"? (samozřejmě odejmutí mobilních telefonů a jiných elektronických "hraček". Bude je čekat intenzivní výuka českého jazyka, školní docházka atd.

3) Po výběru (na poslední co zbude) si je "adoptivní rodiče" převezmou proti protokolu a obdrží od nich lékařské zprávy a charakteristiku (ostrý, klidný, mazlivý, pozor kouše). Tam musí podepsat, že se o něj budou strat jako o vlastního a na základě toho obdrží normální "přídavky" na dítě jako kdyby se jim narodilo.

4) Na základě jednorázového příspěvku na oblečení jej adoptivní rodiče ustrojí.

5) Zahájí katolickou výchovu jako modlení, nebo jej nechají aby se modlil po "jejich"?

6) Jídlo, zásadně klasické "naše" české a nebo mu budou zvlášť vyvařovat podle "jejich" kultury?

7-20. atd.

KDO PROVĚŘÍ ´"ZÁJEMCE" aby to nebylo jako u dětských dárků na Vánove, ty se potom vrací do útulků a jsou problémy.

Prostě problémů HAFO, jako když Kocáb navštívil Romy a sliboval i to, že se do jedné rodiny na pár dnů nastěhuje. Odkládal to, až to "vyšumnělo". Tady by to bylo určitě stejné.

2 hlasy

Diskutující??? Spíše uřvaní (zejména pánové) nedemokrati, prostě skvělá ukázka českého parlamentu v menším měřítku. Pokud někdy sledujete řeči poslanců za řečnickým pultem v parlamentu, pak mi dáte za pravdu, to co zástupci SPD, TOP a SPD v aréně vykřikovali, byla jen ubohá směs pitomostí, jaké slýcháváme v parlamentních diskusích, okořeněná sprostými výpady pana Jakla. Ten a senátor? Pokud ho někdo bude volit, tak je buď padlý na hlavu, nebo chce udělat se senátu cirkus Humberto, včetně cvičených opic. Tentokrát zvítězili obě poslankyně a to jak svými kultivovanými a věcnými příspěvky, tak i naprostou logikou jejich příspěvků. Pánové by se mohli jen stydět, řvát umí každý, překřikovat druhého ostatně taky a přívést si jako "publikum" do studia řvoucí fanatiky bez mozků, jen s velkohubými (a hloupými), předem pečlivě vybranými nějakým poraděnkem od Pirátů bylo jen nudným doplňkem pirátského chování - kudly do zubů a hurá na ně .... a dál už nic.
Výborná aréna, svlékající diskutéry (tedy ty pány) z kůže. Alespoň ukázala zcela bezostyšně, že takové strany nemůže rozumný člověk vůbec volit.
Příště jim dejte do rukou baseballové pálky a postavte ven sanitku, jsou tam stejně k ničemu a až se vzájemně potlučou, zbude alespoň prostor pro rozumnou, slušnou a věcnou diskusi. Již bez řvaní bezzubých lvů. Nebo je zavřete mimo studio do klece a nechte je řvát. Ale venku za okny studia. No, alespoň něco udělali ti pánové užitečného - ukázali nám, koho nevolit.
V soutěži za nejhnusnější výpad a urážku bezesporu zvítězil pan Jakl svým dotazem Pospíšilovi, zda gay. To už byla nechutnost, přesahující zdravý rozum a být Okamurou, tak bych ho velice rychle z kandidatury do senátu stáhl. Tentokrát se Pospíšila musím zastat, i přes dlouhé a dost nesouvislé řeči "mimo mísu" se ukázal jako inteligentní a slušný člověk., který se s kdejakým troubou nebaví. Ovšem to, proč se dal dohromady s Kalouskem mi do té mé poslední věty vnáší určité pochybnosti. No, kdo chce tam, tak ho tam postrčme.

1 hlas

Co je na tom špatného když se slušně zeptal zda je gay. Jsou snad buzeranti něco víc než ostatní lidé.

2 hlasy

Se z těch bukvic nepokakej.....

0 hlasů

Kvůli jedné tyči, vítači zas kvičí.
Sirotky k nám berme, na ty vlastní s.rme.
Pochválí nás USA, Evropa se uplesá.
Zahrnou nás penězi, pravda, láska vítězí...

1 hlas

Jákl má pravdu, naši demokraté jsou doslova plni hnusu a tak jej rozhazují kolem sebe.

1 hlas

Musím uznat, že dnešní pořad byl naprosto, naprosto báječný, skvělý a strhující. Pan Jakl, kandidát SPD na senátora, byl perfektní. Klobouk dolů. Ale palec nahoru i pro paní Udženiju. Sice je z ODS, tedy strany, která tuto zemi v devadesátých letech rozkradla, ale ji osobně uznávám. A nezapomeňte, ve čtvrtek v 17.00 je před ambasádou Maďarska shromáždění na podporu této země proti šikaně a buzeraci Evropské unie.

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov