Slovní ping-pong
Ovčáček "hasí" Zemanův kalašnikov: Inteligent to pochopí

26.01.2016 15:33 Aktualizováno 26.01. 18:58

UVNITŘ ANKETA A CITACE PREZIDENTA. Podle hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka byl výrok prezidenta Miloše Zemana o tom, že nedemokratickou cestou, jak se zbavit premiéra, je kalašnikov, jen konstatováním a nadsázkou. K zabití nikoho prý nevyzýval a podobné řešení nemá jeho podporu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Přemysl Kadlec (6 hlasů) 26.01.2016 18:24

    Ovčáček má pravdu. Šlo o konstatování a nadsázku, nikoliv o výzvu....

  • Vladimír Hubka (5 hlasů) 26.01.2016 19:13

    Sobotka možná může mít nadhled. Ale jestli jsem se správně poučil na...

  • Petr Konečný (5 hlasů) 26.01.2016 15:39

    LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD Hlava druhá Oddíl druhý Politická...

  • o k (5 hlasů) 26.01.2016 20:13

    Je to problém. Populista se chová a vyjadřuje, jako by byl v hospodě...

  • Eva Petrová (5 hlasů) 26.01.2016 19:58

    No vidíte, já zase Zemana nevolila, ale pokud bude znovu kandidovat,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ovčí Mluvčáček byl scénáristou "besedy" s Ovarem a autorem textů otázek.

0 hlasů

Ze je kalasnikov "Demokratickym " resenim prece svetu predvedl Majdan...A jak "Demokrati "placali a placali..

0 hlasů

Ze je kalasnikov "Demokratickym " resenim prece svetu predvedl Majdan...A jak "Demokrati "placali a placali..

0 hlasů

Ze je kalasnikov "Demokratickym " resenim prece svetu predvedl Majdan...A jak "Demokrati "placali a placali..

0 hlasů

Nejmenovala se ta "studentka z publika" Ovčáček? Kdyby víc sledovala fatální přešlapy svého idolu, věděla by, že o nelegální odstranění premiéra se už jednou neúspěšně pokusil a to Lánským pučem. Po něm se na dlouho zavřel doma a lízal si rány.

1 hlas

Mařko, proč lžeš? ;o)

1 hlas

Zeman, i kdyby si jen uprdnul, tak stále stejná hysterická tlupa pokrytců, co ho bytostně nenávidí, se z toho po se re ;o))

2 hlasy

Neni ten Sarapatka potomkem toho padoura z "Dobrodruzstvi sesti trampu"?

0 hlasů

Je to problém. Populista se chová a vyjadřuje, jako by byl v hospodě po x-tém pivu. A spodina aplauduje a s tím on počítá. Správně podotkl před svým zvolením, že 75% národa jsou debilové - ti ho také zvolili a on toho umí náležitě využít.

5 hlasů

Nešlo o nadsázku ale o odpověď na jasnou otázku, jak se zbavit Sobotky. Buď demokraticky volbami,nebo vraždou nedemokraticky. Pokud toto vypustí z úst Prezident země, ztrácí mé veškeré sympatie. Do dnešního dne jsem nedal dopustit na Zemana,ale tohle jeho vyjádření mě zděsilo. Odmítám toto slovní násilí.

3 hlasy

Na jednom nedávném předvolebním shromáždění prezidentský kandidát Donald Trump utrousil, že i kdyby teď zastřelil někoho na Páté Avenue v New Yorku, neztratil by ani jednoho svého voliče. Nad tímto skvěle zacíleným bonmotem se pochopitelně strhla bouře politicky korektních odsuzujících komentářů jeho stále zděšenějších odpůrců. Nechápou totiž, jak je v dnešní době vůbec možné, že někdo mluví, jako normální člověk, politicky nekorektně žertuje - a chce do Bílého domu.

0 hlasů

Sobotka se zachoval jako ta pověstná potrefená husa a mám obavy, že vůbec nic nepochopil.

3 hlasy

Ten pán nechápe víc věcí. Poté, co ho za mořem poplácali po zádech vyrostl o půl metru.
Navíc s Merkelovou, jak sdělil před časem, jsou si velmi blízcí.

0 hlasů

Hlavně že vy jste pochopila. Pokud žena podporuje střílení, není normální.

1 hlas

Velice by mě zajímalo, jakými zvláštními myšlenkovými pochody jste dospěl k názoru, že podporuji střílení. Nikdy a nikde jsem se v tom smyslu nevyjádřila. Ale Vy a Já.CZ máte zřejmě nějaký problém, se kterým se nedokážete vyrovnat. Chce to klid a nohy v teple.

3 hlasy

Je zajímávé, jak se neustále snažíte snížit kompetence svých protidiskutéru a podsouváte jim psychické problémy atd.. Jen pro informaci, je to fašisticko-komunistická metoda.

2 hlasy

Jak by se měl podle Vás zachovat, pokud prezident země vyzve k jeho vraždě ?

2 hlasy

Prezident které země vyzval k vraždě koho ?????

1 hlas

Pokud jste nepochopila, rád znovu zopakuji. Dívenka se ptá prezidenta, jak se zbavit Sobotky ? Prezident : 1) Demokraticky volbami.
2) Nedemokraticky kalašnikovem ( tedy vraždou ). Odověď je jasná, máte tedy dvě možnosti, buď volby nebo vražda.

1 hlas

Ty CZ, kecas..Zeman rekl ze kdyz se chcete zbavit Politika-VCEZNE PREZIDENTA- mate dve moznosti..Proc vas nevzrusuje ze "vyziva" k atentatu na sebe sama"?

0 hlasů

Nikoliv. Mám jen jednu možnost. Žijeme přece v demokratické zemi. Alespoň je nám to tak předkládáno a já to tak chápu.

2 hlasy

Právě jste vystihla podstatu. Tak to chápete Vy. Ale někdo jiný to mohl pochopit zcela jinak. Jak jsem psal výše, v každé společnosti se pohybuje cca x % psychopatů. Prezident si nemůže dovolit hovořit takovým slovníkem.

1 hlas

No jo, tak vy jste úplně mimo.

0 hlasů

Hlavně, že vy jste dokonale v obraze. To mě uklidnilo :-)))

1 hlas

Tak jistě výrok pochopí každý trotl, co se obsahu týče. Jde ale o to, že podobné výroky mohou být vodou na mlýn pro různé psychopaty, kterých je ve společnosti tisíce. Podobný impuls může způsobit tragédii, třeba na vašich dětech ve škole. Když prezident vyzývá k zabití kalašnikovem, velice jednoduše to může povzbudit někoho například k útoku ve škole nebo někde jinde ( jako v Uherském Brodě)

4 hlasy

Pane Já CZ , Vy nemáte vlastní mozek, že stále dokola opakujete to, co včera od rána do večera prohlašovali Diensbier a jeho parta?
Navíc, proč seč stydíte za své jméno?

0 hlasů

Pane, tenhle Váš názor hraničí s paranoiou.

4 hlasy

Bohužel ten váš s debilitou.

0 hlasů

Paní, přečtěte si odbornou literaturu a podívejte se do USA, zejména na počty zastřelených ve školách. Zamyslete se nad příčinami. Pokud souhlasíte, aby prezident používal podobné výroky v této těžké době migrace, tak já tedy ne. Volil jsem Zemana, ale už nebudu. Snad bude kandidovat Doc. Robejšek nebo někdo podobně rozumný, kdo bude smtelovat národ a ne ho rozdělovat a vyzývat k vraždě.

2 hlasy

No vidíte, já zase Zemana nevolila, ale pokud bude znovu kandidovat, tak ho volit budu. Líbí se mi, že si nebere servítky a nazývá věci správnými jmény. Že tím někomu šlápne na kuří očko, je problém majitele toho kuřího očka, nikoliv pana Zemana.

5 hlasů

Pokud jste volila Schwarzenberga, pak Vás už chápu a nemusíte cokoliv dalšího vysvětlovat. Alespoň chápu, proč vám až tak nevadí násilí, když se to zrovna hodí

0 hlasů

Ja být na vašem místě, tak bych plakal.

1 hlas

Teď jste mě fakt rozesmál. Díky. Smíchu není nikdy dost

2 hlasy

Slovní ping-pong mediálních presstitutů. Ovčáček nic nehasí, Ovčáček víceméně poslal troubelíny, co chtějí dělat z komára velblouda, do (_!_)

2 hlasy

Ovčáček má pravdu. Šlo o konstatování a nadsázku, nikoliv o výzvu. Inteligent by proto s uvedenou citaci pana prezidenta neměl mít žádný problém.

6 hlasů

Inteligenti se mohli utleskat...

0 hlasů

Inteligent by tato slova nikdy nevypustil z hu.by, že pane Zemane.

3 hlasy

Já se přimlouvám, aby pan Ovčáček dostal mimořádné prémie. Je to nejzaměstnanější mluvčí prezidenta, co jich země nosí. Aspoň stovku, nebo dvě.

1 hlas

Já myslim, že tohle Zemanovi fakt ujelo, a měl by si dávat větší pozor na jazyk, ale Sobotka taky reaguje zbytečně hystericky a vytváří z toho mezinárodní aféru.

0 hlasů

Sobotka možná může mít nadhled. Ale jestli jsem se správně poučil na Wikině, tak dětem premiéra je 7 a 13 let. Dobře pamatuju na studia vývojové psychologie a svoje osobní zkušenosti. Všechny děti v tomhle věku, berou podobná prohlášení smrtelně vážně.
Opravdu v takovýchto případech nemají vůbec smysl pro humor.

5 hlasů

Sobotka možná může mít nadhled. Ale jestli jsem se správně poučil na Wikině, tak dětem premiéra je 7 a 13 let. Dobře pamatuju na studia vývojové psychologie a svoje osobní zkušenosti. Všechny děti v tomhle věku, berou podobná prohlášení smrtelně vážně.
Opravdu v takovýchto případech nemají vůbec smysl pro humor.

1 hlas

Sobotka je aparatnik , ktery nikdy nepracoval , Zeman jakbysmet , valel se v prognostaku . Uz nas unavuji slovni souboje techto gigantu . Babis alespon neco dokazal , ne jen kecy .

0 hlasů

Jo, ten ušatej čobol toho už dokázal hodně. Třeba donášet řídícímu důstojníkovi na své kolegy, vystudovat za socialismu za "naše" peníze v kapitalistické cizině, coby syn komunistického ministra úspěšně privatizovat, zařídit si daňové prázdniny pro své firmy, coby minister financií Česka (ač cizinec) si zariadit navýšení dotací pro své firmy v roce 2015 o 2 miliardy........
Sobotku nemusím, ruského švába Zemana už vůbec, ale ti se alespoň bezostyšně nepakují na eráru, jako ten ÁNO, aj teba si kúpim!
Ale co, na každou komunistickou sv.ni se vaří voda, že!

2 hlasy

tolik hovadin splácat, to už chce vysokou kvalifikaci kádrováka. Donášet? Pokaždé, když jste vyjel na západ musel jste podrobně sepsat co jste tam dělal a v případně si vás předvolali. Ale jako kádrovak to musíte vědět. Podstatné je, že Babišovy podniky prosperuji, nevytuneloval je, jako vaší soukmenovci a platí daně v této republice. Přiblblej nácku

1 hlas

Inteligent to možná pochopí,ale může se najít idiot,který nepochopí a půjde to uskutečnit.

1 hlas

...Inteligent to pochopí...Kde mnohdy brát a nekrást.:-)

1 hlas

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD
Hlava druhá
Oddíl druhý
Politická práva
Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Čili, Sobotkovi se může docela dobře stát, že bude kalašnikovem odstraněn naprosto demokraticky.

Nejvíc se samozřejmě rozčilují ti, co nemají čisté svědomí. A že jich tu máme.

5 hlasů

Nebo taky naopak. Máme takové přísloví: Kdo s čím zachází, tím také schází.
Měli jsme tu jednou "Mirečka z Afriky, byl odněkud z Toga. Studoval tu taky medicínu, jako ten filmovej Mireček.
Když po studiích odjížděl, tak jsem se ho zeptal na nejsilnější dojem.
Odpověděl: "V TÉTO ZEMI NENÍ NIC HANBA!" Psal se rok 1997. Já si myslel, že se od té doby něco změnilo.
Změnilo. Máme jinýho prezidenta.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov