Sjezd ČSSD
"Padlý" Tejc: Sobotka možná ani netuší, jak si zavařil

14.03.2015 12:12 Aktualizováno 14.03. 17:24

Současný sjezd sociální demokracie by mohl být novým začátkem mé kariéry, míní Jeroným Tejc, který v pátek i přes odpor předsedy strany a premiéra Bohuslava Sobotky získal mezi delegáty značnou podporu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Susa (11 hlasů) 14.03.2015 12:44

    Sobotka je kašpar bez charizma, vypadá jako brácha Fialy z ODS....

  • Přemysl Kadlec (7 hlasů) 14.03.2015 14:03

    Nemůžeme předem vědět, zda-li je to Sobotkova výhra nebo Sobotkův...

  • Jiří Susa (6 hlasů) 14.03.2015 15:06

    Pokud žijete v dojmu, že volba místopředsedů byla projevem svobodné...

  • Karel Votruba (6 hlasů) 14.03.2015 14:23

    Tím, že si ČSSD zvolila za místopředsedu slizkého proamerického hada...

  • Přemysl Kadlec (5 hlasů) 14.03.2015 15:31

    Navíc svůj dojem napsal hatmatilkou.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Socani vymetli zatuchlou rudou masu z partaje. Je ji treba jeste trochu dal odkopnout, aby tu nemrdela.

0 hlasů

Parchant Bohuslav OKD Sobotka a Andrej Kobliha jsou ti praví co chtějí bojovat proti dańový únikům.

2 hlasy

Tejc je podrazák alá Hašek, má co chtěl.

2 hlasy

Ale super podrazák je Chovanec.Zmrd.

2 hlasy

Tejc je schopný člověk, ale možná i všeho schopný. Je přece samozřejmé, že za svého zástupce si předseda nenechá vnutit někoho, kdo by za jeho zády proti němu konspiroval. To že neměl nominace z krajů a nebyl zvolen může sice přičítat vlivu Sobotky, ale jen zčásti, byla to tajná volba a prostě nebyl zvolen. Nějak se s tím nemůže smířit a za nový začátek to může považovat jen když nebude konspirovat další akce ke svržení předsedy. Hašek se zachoval rozumněji.

0 hlasů

Jeronýme Tejci, už si dohrál.

3 hlasy

Sobotko, ať jsi, jaký jsi, voliči ti nezapomenou, že ses vybodl na církevní restituce.

3 hlasy

S těmi hlasy co má ve sněmovně nemohl nic prosadit proti spojeným hlasům lidovců, ODS, TOP09 a velké části ANO. Nastává bohužel absurdní situace, kdy v podstatě v atheistickém národě římskokatolická cirkev s rostoucí hospodářskou mocí začíná uplatňovat i politický vliv. Jednoho svého člověka, páter Hermana, mají dokonce i ve vládě a to tu nebylo od pátera Plojhara.

1 hlas

Rusko si za podmínek PROTIPRÁVNÍHO AMERICKÉHO VMĚŠOVÁNÍ DO UKRAJINSKÉ POLITIKY, KTERÉ VYÚSTILO V KRVAVÝ PŘEVRAT A MOCI SE NA UKRAJINĚ CHOPILA AMERICKÁ PROXYVLÁDA, VYUŽÍVAJÍCÍ ULTRAPRAVICOVÉ SÍLY V ZEMI, DEMOKRATICKY, REFERENDEM S PLATNÝM VÝSLEDKEM 96,8% VE PROSPĚCH PŘIPOJENÍ K RUSKÉ FEDERACI, VZALO ZPĚT KRYM. DONĚCKÁ A LUHANSKÁ LIDOVÁ REPUBLIKA JSOU SPONTÁNNÍ A OPRÁVNĚNÉ REAKCE VZDORU PROTI NACISTICKÉ ZLOVŮLI PODPOROVANÉ AMERICKÝM FAŠISMEM.

0 hlasů

... maminka te mela hodit do popelnice, hned po narozeni :))))

0 hlasů

Moravská klobása ajc tejc se nějak vzteká. že za všechno bude moci sobotka? Já myslel, že jste demokratická strana. Čili volili jste je většinou, tak ta většina za ně taky nese odpovědnost. A protože nejsme idioti, ale společenství lidí, tak odpovědnost nese především každý sám za sebe. Já vím, že tento princip levici nějak smrdí, ale uznejte sami, soudruzi - když se ukáže, že chovanec je naprostý idiot a jen trapný maňásek na vodítku kteréhokoliv řadového policajta (to mi dokázal svými vlezdoprdelovskými kecy v uherském brodu) a nikoliv ministr vnitra, tak za to bude moct sobotka? Ne chovanec? Zajímavé. Ale co se divím, co se rozčiluju nad moravskou ajcovitkou krkovičkou klobásou tejcem, v čssd je to závod o blbého a blbějšího. Tejc je někde v čele pelotonu, ale není první. O první místa se tvrdě perou různí škromachové, humlové, patočkové, foldynové, falbrové apod. Tejc je jen odporně falešná a podlá figura, kdežto oni jsou čiré zlo.

1 hlas

Pokud žijete v dojmu, že volba místopředsedů byla projevem svobodné vůle voličů, jste na tom o něco hůře, než běžně vypadáte. Dáno i výběrem účastníků sjezdu.

6 hlasů

Navíc svůj dojem napsal hatmatilkou.

5 hlasů

ČSSD JE FAŠISTICKÁ STRANA, KDO V NÍ NEUSPĚL, MÁ VĚTŠÍ ŠTĚSTÍ, NEŽ BY MOHL KDY DOUFAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 hlas

Z ČSSD se stala další pravdoláskářská tlachající strana, která skončí jako ODS a TOP 09 a nebude jí škoda. Má také tunu másla na hlavě za ten svinčík, který u nás je.

1 hlas

Tím, že si ČSSD zvolila za místopředsedu slizkého proamerického hada Zaorálka si v příštích parlamentních volbách zaslouží stejný osud, jako má ODS!

6 hlasů

Po noční volbě na hradeckém sjezdu jsem vyslechl ráno u snídaně požadavek Petra Millera k čerstvě zvolenému předsedovi Miloši Zemanovi, aby teď zatočil s se stranickými protivníky a nechal si navolit do předsednictva je své lidi. Odpověď Zemanova byla zcela jiná: "To nemohu udělat, to by stranu oslabilo a možná rozložilo!" a teď Sobotka udělal přesný opak. Opravdu sebevědomý silný vůdce se nebojí pluralitních názorů a neobklopuje se nohsledy.

4 hlasy

ČSSD by měla zamířit tak kde je ODS. Pro takovou stranu není v moderní době v parlamentu místo.

2 hlasy

No dobře. Když už jste napsal A, tak napište i B. ČSSD a ODS nemá podle vašeho názoru v parlamentu místo. Vyjmenujte nám tedy naše moderní politické strany, které by rozhodně neměly chybět v našich parlamentních lavicích! Které to jsou?

2 hlasy

Myslím,že důležitější než mít charizma je mít něco v hlavě.A to Sobotka má.Nebuďme tak strašně povrchní!

1 hlas

Tak toto je Sobotkův konec, jen on to ještě neví....

0 hlasů

Nemůžeme předem vědět, zda-li je to Sobotkova výhra nebo Sobotkův konec. To se teprve ukáže. Osobně si myslím, že Tejc je schopný politik a je chybou, že nebyl zvolen za jednoho z místopředsedů. Sobotka ho měl chtít, ne odsouvat do pozadí. Vždyť i bez jeho podporys Tejc získal podporu téměř poloviny delegátů sjezdu.

7 hlasů

*... Vždyť i bez jeho podpory Tejc získal hlasy téměř poloviny delegátů sjezdu.

1 hlas

Sobotka je kašpar bez charizma, vypadá jako brácha Fialy z ODS. Uspavači hadů!
To, že si kolem sebe stele patolízaly je znakem slabého šéfa!

11 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov