Paroubek obětuje slabého ministra. Výměnou za Špidlu?

07.10.2009 17:17 Aktualizováno 07.10. 20:19

Sociální demokracie by byla ochotna vyměnit jednoho slabého ministra, kterého nominovala do úřednické vlády Jana Fischera, pokud by na tom premiér trval. V rozhovoru s novináři to připustil předseda strany Jiří Paroubek. Jmenovat odmítl.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • denisekhlava (69 hlasů) 07.10.2009 17:36

    CSSD ma jiz 34%,ODS 25%-----lidi vedi kdo lobuje za ty nejbohatši...

  • Vlad1 (57 hlasů) 07.10.2009 17:42

    Myslíte Ďolíka?

  • Honza (55 hlasů) 07.10.2009 18:23

    Pokud se podíváme do historie, tak ČSSD sice vystupuje proti bohatým,...

  • Vrána Jaroslav (54 hlasů) 07.10.2009 17:39

    Ministr Pecinaje velice nebezpečný člověk a Parobuek jeho delegací na...

  • tak (51 hlasů) 07.10.2009 19:01

    právě jsi "nadělal hodně" alespoň Ty, když jsi se nám svěřil, že nic...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Špidla je nebezbečný blázen , hloupě se domnívá , že přivede do země 30 000 černochů z angoly a ti že prý nás budou jako jednou živit , tj. jako dělat na důchod . Myslím ,že tento šílenec by měl být dopraven k oněm černochům .

21 hlasů

Sen rotného mamulíka, viz: http://tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-TOPOLA/c1632-Topolankovo-ztoporeni/n2204-Topolankovo-ztoporeni-nam-pekne-zavarilo

23 hlasů

šmírák.

23 hlasů

Jsem volič levice, živím se prací. Ale Jiří Roko Paroubek můj hlas nedostane. Volím KSČM....

24 hlasů

Jiří, že jste úderník a volič Rudých Khmérů jsme stačili již pochopit. Ale co dál ? Nemusím Vám připomínat, že Filip rovná se Falmer ?!

30 hlasů

a co takhle obětovat padoubka?

26 hlasů

pro neinformovanou: Padoubek Dalík již se obětoval, prodává bejvák a teď jen čeká v chatce s originál sochou, jak dopadne padoubek Mirek a spol., jestli za ním s přílivem dorazí i s lodičkama nebo jim doma výjde ten jejich oblíbený song "Pec nám spadla..."

33 hlasů

Pokud se podíváme do historie, tak ČSSD sice vystupuje proti bohatým, ale bohaté ze svých řad podporuje, např. pan Sobotka velm čile odpouštěl daňové nedoplatky, za které by jinak ti lidé cestovali na Krym

55 hlasů

opakování je prý matka moudrosti, ale v Tvém případě to tak nevypadá. Tak se teda fakt podívej do té "historie" a jednoduše si dohledej vyjádření Kalóska na dané téma - "udělal bych to tak také" a budeš mít konečně trochu toho klidu alespoň v duši, když již v hlavě máš "velmi čilý" vítr = průvan

31 hlasů

káží vodu a sami chlastají víno. Sociální jsou jen sami k sobě.

25 hlasů

Špidla ? On ještě žije ? Pravda, pro republiku už toho "nadělal" hodně

34 hlasů

právě jsi "nadělal hodně" alespoň Ty, když jsi se nám svěřil, že nic nevíš, ále kvokáš. Grey žije, grey je skutečný, až je neskutečný

51 hlasů

Co je to za šéfa antimonopolního úřadu, který radí bývalým spolustraníkům jak obcházet zákon. Teď udělal kontrolu na krajích, jestli neporušují zákon vracením poplatků a zřejmě se nikdy nedovíme, jak kontrola dopadla. Stále bude neuzavřená, tudíž žádné závěry. Ale šidlo v pytli neudržíš a dříve nebo později zpráva vyplave napovrch. Volby budou až za půl roku a to je příliš dlouhá doba, aby se to dalo utajit.

22 hlasů

Slabý ministr znamená, že krade méně, než je na tomto ministerstvu běžným zvykem stabilně od dob Vysavače?

30 hlasů

Ministr Pecinaje velice nebezpečný člověk a Parobuek jeho delegací na post MV si byl toho moc vědom. Já s tím pánem nemám žádné problémy, i když ho apriori nemusím !On málokdo tuší, co dovede macchiavelistický úředník na rozdíl od fanatického politického blba !

54 hlasů

PECINA odhaluje GAUNERSTVI exministra Langera--ten si z lazenskych domu v K VARECH a M LAZNI udelal dojnou kravu a novinaři mlči

42 hlasů

CSSD ma jiz 34%,ODS 25%-----lidi vedi kdo lobuje za ty nejbohatši zlodeje.....

69 hlasů

Lidi mrkněte na tohle http://tojesila.cz/cz/s16/SKANDALY-ODS/c1588-Jak-ODS-vysava-statni-rozpocet/n2194-Statni-zakazka-za-stamiliony-shrabli-ji-ptackove-z-ODS-a-to

20 hlasů

Proc si rovnou nevymyslite 99% a 1%? Vypovidaci hodnotu by to melo tak stejnou :). Jinak jste spravne zminil, ze obe tyto strany lobuji za nejbohatsi zlodeje.

29 hlasů

Myslíte Ďolíka?

57 hlasů

Pecina má z politického hlediska pro dost soukmenovců obrovskou nevýhodu - zatím se na něj nedá kydat hnůj.

43 hlasů

Ne, vubec. :-D

23 hlasů

Dejte do gůglu např. heslo Topolanek afera a posléze Pecina aféra. Nebo, prosím, konkretizujte. Poslední dobou tady někdo spíše straší než řeší.

36 hlasů

Pecina jako nejvyšší kontrolor radí svým bývalým soukmenovcům jak porušovat zákon při vracení regulačních poplatků a to ještě před TV kamerami. Je to dost konkrétní?

25 hlasů

eFane, Ty ani nestrašíš, ani neřešíš, ale mírně řečeno skoro co 5 minut namodrale mlžíš, takže ano, Pecina, jako nejvyšší kontrolor, a l e "radil" a to nejen svým bývalým soukmenovcům, jak neporušovat zákon a to h l a v n ě před TV kamerami, abys to také mohl slyšet, nelže nepočítal s TVdivákem, který se hned po první jeho větě zajíkne tak, že neslyší, ani nechce slyšet, celý jeho názor. Jo, konkrétní jsi dost celej a hlavně zcela zřetelnej kontrolore)))

35 hlasů

řadu zahájil pan profesor Klaus, když vzkázal mafii, že nezná špinavé peníze a oni se podle toho zařídili

45 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov