Paroubek v. Topolánek: rozhodne rodinná karta?

28.07.2009 07:30 Původní zpráva

Napravo politický lídr, který motiv rodiny v minulých volbách totálně zdiskreditoval a teď se snaží do podzimu stihnot alespoň rozvod. A nalevo jeho rival, jemuž nebesa sešlou porod potomka snad přesně na den voleb.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Kalousek (294 hlasů) 28.07.2009 07:44

    Rotný Topolánek (zvaný Mamula) s bolševickými kořeny (otec zakladatel...

  • Rondel (293 hlasů) 28.07.2009 10:06

    Soudím, že se rotmistrovi Topolanálkovi jako nechtěné dítě narodil...

  • Dan (274 hlasů) 28.07.2009 08:38

    Lásku k rotnému ti nikdo nebere trubko. Tak se s ním ťřeba ožeň, ale...

  • (263 hlasů) 18.09.2009 18:39

    "Literárních novin, které jsou pod stranickou kontrolou...

  • ODS néééééééééééééééé (246 hlasů) 28.07.2009 12:37

    Mě bude jedno, kdo bude vládnout, jen když to nebude soudruh...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

"Literárních novin, které jsou pod stranickou kontrolou socialistů...." pane Korecký, vy jste kus idiota, pod jakou stranickou kontrolou jste vy a týden,cz, který se snaží narozdíl od literárních tak okatě manipulovat se čtenáři. ře by vás platili modří bolševici?

263 hlasů

Na fotce má Topolánek košili s neofašistickým symbolem (81...HA), To hovoří samo - buď je neofašista nebo neinformovaný.

54 hlasů

Jelikož z minulosti znám některé topolovi nacistické výroky a skrytou nacissickou symboliku měl na tričku i poslanec Morava a s neonacisty byli ve styku i modří, kteří podepsali pamflet D.O.S.T a hysterické rasistické populistky Řábkovou a Janáčkovou taky znám, říkám, náhoda to nebude. ODS se posunula pod vedením Topola změnila na fašizující krajněpravicovou populistické stranu. Proto odešli neoliberálové kolem klause, kterým se ODS vzdálila

26 hlasů

Izraelská špionka a bývalá prostitutka Petra Kováčová-Paroubková nasazená na Paroubka slovenskou židovskou mafií kolem rabína Karola Sidona bude rozhodovat o politice v ČR ? To snad ne !

39 hlasů

jenom ukazuješ svou bídu, jsem starej, chudej, nemocnej, ale s tebou ty prase bych neměnil

37 hlasů

a on ti to trubko nekdo nabizel?

47 hlasů

ˇVětšího magora už tady nenajdete ,taky stará ale tyhle prasata se rodí jen párkrát za život,je nešťastný víte jak se jim vče hatí,Topol ,čez ,dalík ,janoušek ,to je na nervy!

29 hlasů

ˇVětšího magora už tady nenajdete ,taky stará ale tyhle prasata se rodí jen párkrát za život,je nešťastný víte jak se jim vče hatí,Topol ,čez ,dalík ,janoušek ,to je na nervy!

46 hlasů

podprahový útok na city lidí ;-).......místo volebního programu dětičky .........to jsme to dopracovali .....jedno oko nezůstane suché............při pohledu kam to kráčíme nebo spíš couváme ;-((((

76 hlasů

Radko, ty tvoje příspěvky mají úroveň pubertální patnáctky. Už jenom to muhehe svědčí o tvém duševním stavu.

34 hlasů

Jane, obdivuji Vaše analytické schopnosti ;-)))))))))

59 hlasů

pokud nebudou volební preference pro velkého kormidelníka příznivé ,tak se možná dočkáme porodu v přímém přenosu.

53 hlasů

ššš

44 hlasů

B52. Ta rodiná karta se u paroubka a jeho poradců připravuje dlouho. Závěrečná fáze se udála ve stylu dvě mouchy jednou ranou. Pračka špinavých peněz a úlitba starých veksláckých a STB kámošů do občanského sdružení ZUZANY Paroubkové ve výši 32 mil hrozila průserem. Mistr distance se distancoval i od své bývalé, ne příliš pohledné ženy a konečně se ukázal na veřejnosti se svou překladatelkou. Jednou z mnoha bondýn. Tento obchod je majstrštyk. Zuzana se zbavila burana a Petře imponuje sexy mozek svého bohatýra. Petra je jistě reprezetativnější pro případnou funkci premiéra. A tak si seřaďme "náhody". Petra trvale hraje velkou roli v paroubkově politickém životě. Bloguje, Chválí a zcela náhodou bude možná rodit v den voleb. Každopádně budou noviny plné této významné události. Topolánek má sice syna, no ale i Margaretu jistě prodá pan Dimun dobře. Jenom, aby Margi nebyla po svém papá a neměla šest prstíků na pravé ručičce.

76 hlasů

jen aby malá Margi, nezačala před kamerama žvlatlat......bony, bony, chceš bony vole ;-)))))......geny na to má (tedy, pokud otec dle matriky bude tím pravým otcem ;-))))))

41 hlasů

Krááávo nebeskáá!!!!

53 hlasů

ha trefa do živého ;-)))))))))))))

36 hlasů

dustojny to prispevek oranzoveho mozku.

25 hlasů

se nebojíš že malej Nicholas Talman bude řvát ve školce: K obraně socialistické vlasti vždy připraven! ? a Zdar soudruhu generále? Pokud ovšem není, jak tvrdí zlomyslníci, jeho otcem Ďuričko :-)

35 hlasů

pro muhehe = Radka: Radko, tobě to vůbec není jedno, ty se tou nenávistí k Paroubkovi přímo zalykáš. Navíc ty tvoje příspěvky mají úroveň pubertální patnáctky. Už to muhehe svědčí o tvém duševním stavu

29 hlasů

ne, je mi jedno, co bude vyřvávat kterýkoliv mimino, dost se tu bavím ;-)))), mě zajímá volební program a kredibilta protagonistů......zatím, ale spíš zaznamenávám debilitu volební kampaně a zprofanované ksichty ;-)))))....asi budu volit Balbíny, i kdyby měli jako volební program výlety na měsíc a tření kamínků o stožáry, stávající strany mne už ničím milým nemají šanci překvapit, ale rozesmívají mne každý den stejně jako jejich skalní voliči........vše už tu bylo, mobilizace, plačtivé dopisy, myslím to upřímně, jen debil a masochista se spálí o stejná kamna ;-)))

40 hlasů

ššš

31 hlasů

Mě bude jedno, kdo bude vládnout, jen když to nebude soudruh Topolánek s jeho Dalíkem a Langrem.

246 hlasů

Zlatá slova.

47 hlasů

Ale že to od včera tomu Koreckému jde .co bychom psali v této okurkové sezoně?Kdepak o Janouškovi to by jsme šlápli na kuří oko ods,nebo pohřeb tetíčky sl.Talmanové,také ne a co takle vyndat ještě něco z Kubici to by snafdšlo,co vy na to autore?Máte to za pět?Ale snažíte se jen co je pravda,Čest vaší práci!

44 hlasů

Jste tak zaujate a nebo takovy ignorant, ze vam zaklady slusneho chovani nic nerikaji? Vy nevite ,ze neprovdane zene s ditetem se rika pani? Vite,ze jste hloupa?

44 hlasů

Za to vy jste trotl. s modrým mozkem ,základy dobrého chování se poznají u vás okamžitě,Vyhýbejte se diskusi se mnou ,urážejte doma svoji maminku ,Díky za zastání jsem už na této diskuzi známa nejsem sprostá ale nějak si nemohu na tyto ubožáky zvyknout,děkuji

36 hlasů

Paní Věro, zřejmě jste četla rychleji než to váš mozek stačil sešrotovat, iksovka napsala, „kolik odkoplo a nebo rozvedlo„ . Víte, mně se dost příčí, když si někteří diskutující myslí, že když jsou staří, že maji patent na rozum. Bohužel Věro, komunistická sláma vám čouhá z bot a prosím, smiřte se s faktem, že ne každý bude s vámi souhlasit jenom proto, že je vám osmdesát. Směšný argument. A to,že je někdo na diskuzi nováček a někdo starej harcovník, vám nedavá žádná extra práva.

26 hlasů

neprovdaná žena je stále slečna, i kdyby měla těch harantů 12. Paní Věru nech na pokoji, ty zvěrozvěste :-))

52 hlasů

Nikdy jsem nikomu netykala ,píši pořád stejně ,jste omezenec je mi 80 let a nejsem zvyklá se za někoho vydávat a z vašich slov čiší tolik nenávisti že mě to těší jak musíte být nešťastný člověk.Brala bych to být nevychovaný spratek mám tři děti a jsem vdova a nejstaršímu je šedesát,věříte tomu,Přeji vám aby jste si tak nebral.-a ,svět se točí dál.Měla jsem je s jedním mužem podotýkám,ale mám jiné starosti bydlím u nemocnice a jsou tu cikáni takže vy jste mi u kradená=ý,

41 hlasů

tož slečno Lucino proč tolik křiku

38 hlasů

Jste na omylu pani Vero, i kdyz se vydavate za nekoho jineho. A jste normlani nevychovany spratek, vite to? A haranty a nebo parchanty mate zrejme sama. A prosim, abyste mne netykala!! Ja jsem Vam tykani nanabidla.

39 hlasů

V tom pripade Vam budou vladnout jim podobni, i kdyz treba v jinem tricku. Mel byste si spis najit toho, koho chcete videt v cele a ne se porad zabyvat temi, ktere nemate rad :).

33 hlasů

Je úplně jedno zda Topolánek nebo Paroubek, oba jsou stejný dobytek. Navíc obě strany, ČSSD i ODS, sponzorují jedni a ti samí podnikatelé, což je logické z důvodu minimalizace ztrát. Pokud chcete opozici nezbude než volit komanče...

133 hlasů

souhlasim, az na ten zaver. Ten je trosku ustreleny. Myslim, ze ti uz nam ukazali, jak se takova republika spravuje...

44 hlasů

V zemi,kde je jedno z nejvyšších procent rozvodovosti,šťastná rodina opravdu zabere:))

42 hlasů

V zemi, kde je popularni vypadat jako kdyz otec ma dite s dcerou. Zkuste si spocitat, kolit znamych osobnosti v poslednich deseti letech se rozvedlo a nebo odkoplo svoji straou a opotrebovanou manzelku a nebo partnerku a poridili si o dost mladsi model. Smesne a trapne. Zacinam nekolika pary, Menzelovi, Paroubkovi, Janecek, Janda, Gott, Toplanek, Vyskocil, Soukup- Osvaldova, Adamec, Kokta,vzpominate si na dalsi?...

39 hlasů

Proč Gott koho odkopl a s jakými to VIPKAMI je srovnáváte ,kdo je Vyskočil,Kokta,Osvaldova a Soukup v pohodě jste opravdu normální oni tvoří zákony ?Menzel odkopl koho bože ,bože to jsou cinty pro mě si naši korytáři mohou vzít třeba Bardotku ale musí myslet na své voliče,Jo a zapoměl jste na vašíka Veškrnů.

47 hlasů

Ty stara kraaaavo, ty uz jsi tak senilni, ze nevis ktera bije, tak neodpovidej a bez si vzit prasky at se nepochcavas.:o))))) Nemysli si, ze kdyz napises, ze jsi 80ti leta baba, ze budu mit nejaky respekt, blba totiz muze byt i 80ti leta babizna.

38 hlasů

Milá slečno Mě urazí jen chxyrý člověk ale ta spodina jsko vy nikdy !Máte maminku?Dejte ji to přečíst bude z vás mít radost,Hezký podvečer

33 hlasů

jsi vážně ubohý hovado, nejhorší je, že to ani nevíš. Věru nech na pokoji, ať je stará nebo mladá, to je jedno, její příspěvky jsou vždycky vtipné a vždy jsou k věci, ty umíš jen urážet a nadávat, ty nekonečný debile. A nedivím se, že ti starej utekl, já bych prchal jako pára

28 hlasů

Věro, jen tak pro zajímavost, kolik let je Tvému manželovi? Taky pracháč? Taky jsi ho rozvedla? Pro Annu - a co takhle Rath, ale ten vlastně, ten si zařizuje harém :-)))))))))))))))),

67 hlasů

Je vidět že jste nováček na této diskusi jste se ztrapnil jsem 80 letá baba ,která se to naučila k vůli své dceři která žije mimo republiku s českýn normálním mužem myslím věkově ,takže chlapče nejsem nikdy sprostá ale z vás ta modrost jen fičí,reagovala jsem na nesmysly ale pokud máte nějakého dědu sem s ním vilu a auto ale úmrtní list pod paží.Hezký večer modrásku.Jen klid , a nohy v teple

91 hlasů

Rumuni se podle něj k rybníku dostali vjezdem z Českobrodské ulice. Prý tam byla značka zákazu vjezdu, ale tu Rumuni strhli. "Nemáme argument, že někdo porušil zákaz vjezdu." Zanechali po sobě bordel, ten se bude odklízet na naše náklady! Přijede 120 cikánů, zasedá vláda, pořádá se sbírka, ministr Kocáb, starosta Počernic pořádá zasedání.... Nejsme úplně blbí?

104 hlasů

Což tak si zakempovat na Václaváku ? To není rezervace . Šlo by toto třeba v Německu ? Jak dlouho se ještě necháme testovat ? Jsme jen trapný onuce co si s náma každej otře p...l !

54 hlasů

Jsme. Bohužel.

57 hlasů

To ať vykládají veverkám že paní Paroubková se nepodílí na kampani. Nač má vlastní mluvčí. Vždyť její osobní věci jsou neustále pumpovány do médií. Kdyby radši sháněla výbabičku.

38 hlasů

Niko, výbabička je nechtěný, ale krásný překlep.

36 hlasů

Třeba má vážně shánět babičku a ne výbavičku.

32 hlasů

Články se zákazem diskuse: Kanada udělila azyl 84 Čechům. Míří tam hlavně Romové, Otec popálené dívky skončil ve vězeňské nemocnici, Romové: Ať šetření požáru hlídá právník, V Maďarsku zastřelili Roma u jeho domu. Motiv neznámý, ODS chce na finance Kalouska, Paroubek to odmítá, Policie šetří žhářský útok na romskou rodinu ve Zdibech, Redaktorka Českého rozhlasu žádá v Kanadě o azyl, Jacques: Za propadákem zelených stál Soukup, Homosexuální rozhodčí bojuje proti konzervativním Turkům, Poslance ODS Vilímce surově zbil opilý muž, Kanada údajně znovu chystá víza pro Čechy, Podezření: nedobrovolná sterilizace žen pokračuje, Do Prahy se sjíždí Romové. Jejich král je v nemocnici, OBRAZEM: Rumunští Romové táboří na Pražačce, Pecina: Sídliště Janov bude hlídat dalších deset policistů, Kemp přišel o zákazníky. Radnice tam ubytoval Romy, Romové opustili kemp na Pražačce. Táboří u rybníka. SVOBODO SBOHEM!

64 hlasů

"...stojí pohledná, výřečná a mediálně zběhlá choť Petra..." - no, zde je přání otcem myšlenky. Sledoval jsem jakýsi medailon o ní od J.Buriána a holka se moc nepředvedla. Na mě dělá dojem nicky, která má akorát talent na jazyky. ...a stejně si myslím, že mezi ní a ČSSD byla pouze uzavřena smlouva na dobu určitou a má dočasně vylepšit poněkud upocený exteriér pupkatého předsedy !

50 hlasů

je tu adjektivum "upocený", však jsem se nemohl dočkat, jaký nick si dneska dáte, nerudná dámo. Váš zlostný výlev nemůže zakrýt skutečnost, že p. Petra Paroubková je hezká mladá a vzdělaná paní a vůbec mi nevadí, že p. Paroubek opustil tu svou první, značně nevycválanou, ženu. Ostatně polepšil si i p. Topolánek, jeho manželka Pavla je sice taky hezká jako slečna Talmanová, ale ta je mladší, že? Chlapi vědí, o čem je řeč.

74 hlasů

Musím se pí Paroubkové No.I zastat - není to žádná modelka, ale docela chytrá, pohodová ženská....jó, jinak nejsem nerudná dáma, ale pohodový stařík, ale nemám rád pingla Pupkina, to souhlasím!

56 hlasů

Překladtelka angličtiny Petra do blogu napsala "beagbeet" místo "bigbeat" :-))) Je tedy dobrá angličtinářka nebo blogerka? Ale spíš jsou toto dvě různé osoby...

23 hlasů

Nevim, jaky ma talent na jazyky, ale ani mluvit moc neumi - slape si totiz slusne na jazyk, logoped by nebyl na skodu.

45 hlasů

pohledná...

20 hlasů

No, vzpomeňte na paní Zuzanu... Mezi slepými jednooký králem...

23 hlasů

Kdo vidí pí Paroubkovou jako pohlednou a mediálně zdatnou. Já napsat něco tak otřesného jako je její ˇoda, tak hanbou nevyjdu na ulici. Je na ní vidět, jak je ráda, že konečně sehnala troubu, kterej si jí vzal. Ale já bych to neviděla tak růžově, ten, kdo se tak nechutně zbavil první ženy, udělá to bez mrknutí oka i té druhé, až se mu nebude hodit do krámu...

62 hlasů

tak Petra P. se vám nezdá dost hezká? A máte vůbec doma zrcadlo? Nebo jste je, ženská nešťastná, už všechny vzteky rozbila? Škoda, že se nenosí závoje, to by se vám hodilo, možná i ta muslimská burka by byla dobrá, aby nic nekoukalo zpod přehozu :-)

60 hlasů

A už je to tady,. od začátku týdne všechna internetová média zkrotla a jakoby náhodou přestala palba na Paroubka a jsou zde články o jménu dítěte, o tom, jak je pozice Paroubka výhodnějši atdatd. A teď ho budou do poloviny srpna hladit po srsti a měsíc před volbami začne ta pravá kanonáda. Takže pozorpozor, to co v září uvidíme bude tak nechutné, že bude Kubice proti tomu svatý.

39 hlasů

Oba jsou stejní. A s nimi i další. Kdo opustí manželku po létech, která ona věnovala podpoře jeho kariéry, je nedůvěryhodný darebák. Takové lidi nemohu volit bez ohledu na program partají, které ovládají.

50 hlasů

Máš pravdu.Má si nechat obě jako Rath.

43 hlasů

Hele,co to sem pleteš.Podívej se alespoň na titulek.Tady jde o předsedy velkých stran.Ne o Ratha,ani o tebe.

56 hlasů

Soudím, že se rotmistrovi Topolanálkovi jako nechtěné dítě narodil problém. Pokud se totiž prokáže to, co lze snadno dohledat, tedy, že jeho rodiče byli rudí jako vařené nutrie a že děda komunistickou partaj dokonce zakládal, tak jeho mobilizace proti komunismu vyzní jako jedna velká groteska a maškaráda.

293 hlasů

No, tohle vytahnul Paroubek a mne to zacina pripominat dobu ne tak vzdalenou ,ale kdy za prarodice a nebo rodice jsme byli vynmaznuti ze strany a nebo potomci nemohli studovat jenom proto, ze rodice meli kramek a nebo pole. Pro tento krok se pan Paroubek rozhodle z jednoho duvodu, ten ma jistotu, ze jeho predkove nebyli ve strane ,aspon z jedne strany. On se pan Paroubek nikdy nemohl pochlubit dedeckem z tatovi strany, on totiz ded byl Olach a ten mel jine starosti, nez zakladat nejake bunky. Asi tak.

22 hlasů

Evi, nemáte pravdu, vytáhl to p. Topolánek v Itálii. A o zlých komunistech v ČSSd vypráví pohádky zásadně Topolánek, Paroubek jen bránil členy strany ČSSd a to je dobře. Nemůže nechat každýho potomka z óbrkomunistické rodiny, aby na jiné plival nenávist

67 hlasů

Dekuji za pekne osloveni, to se zde tak casto nestava, hlavne ne oponentum. Zkuste si precist na Blog iDnes, blogare, pana Rudolfa Polaneckeho. Dekuji

16 hlasů

Evi, jsem kardiak a moc zlosti mi škodí, takže iDnes prakticky nečtu, mám o nich velmi špatné mínění. Všechny nicky, co jsem užíval, mi tu ukradli, ohavníci. Vadí mi nenávist, patrná z některých příspěvků. Třeba teď s tím těhotenstvím Petry P., přeju jí vše dobré stejně jako předtím těhotné Talmanové, to přece nemá co dělat s tím, že fandím levici. Nojo, co dělat, lidi jsou různí. Zdravím oponenta :-)

68 hlasů

starej se o své rodiče!

45 hlasů

Situace, ve které se dnes ODS nachází, kdy rezignovala na program a vize, kdy v jejím čele stojí lidé podezřelí z korupce, bývalý ministr vnitra známý pod mafiánskou přezvídkou "Íčko" či člověk řízený o generaci mladším lobbistou, a kdy jsou v boji uvnitř ODS zneužívány informace z policejních spisů, považuji za tristní a ve svém důsledku a ohrožení pro demokracii v ČR vůbec.

70 hlasů

Největší mafián je bývalý předseda vlády a ČSSD!

21 hlasů

A co hlava dobrý a jinak rodina taky ,Fajn hezká dizkuze ,Hlavně že váš erotik je s Dalíkem v pohodě ,Jsme rádi za Vás.Hezký den

81 hlasů

Na to ze ses stara krava, tak jak je videt v ty tvy vypatlany palici nemas nic jinyho nez tu soupacku. A co hlava doby a jinak vsichni v rodine zdravi? Hezky den

38 hlasů

Českou republiku obchází strašidlo. Strašidlo návratu soudruha podpraporčíka Myrka Kokolánka, někdejšího bolševického lampióna, do premiérské funkce. Soudím, že to by v roce 20. výročí zbavení se komunismu bylo v podstatě plivnutí do tváře všem komunistickým obětem a pozůstalým po nich.

97 hlasů

Omyl, soudruhu Korecký. Volby ovlivní veřejné mínění, které utvářejí média. Takže pokud místo daleko důležitějších věcí budete neustále zviditelňovat ORANŽOVÉ a spol., dá se výsledek předpokládat.

69 hlasů

volby do PS rozhodne jediné - účast, protože tvrdé ortodoxní jádro ODS a KSČM je dané, takže záleží na ostatních, na kolik to naředí

56 hlasů

Volte Top 09

26 hlasů

tak skvelou nabidku musim sice odmitnout, ale chvalim Vas, ze fandite recyklaci (i kdyz v tomto pripade pouze politicke) :)

39 hlasů

Jste normální? Takové zkrachovalé existence?

46 hlasů

Ne. TOP se spojí se ODS - nemáme zájem.

84 hlasů

Maji tam i zarodky lidovcu, takze se spoji s tim, kdo bude u korytka. Jako vzdycky.

17 hlasů

Otec Talmanové vyhrožoval: "Kdo tě sem pozval, ty šmejde? Jestli to byl někdo z rodiny, tak je to normální gauner," nadával fotografovi Blesku Ladislav Talman. "Tak vidíte, o Jarmilu jsem se jako její opatrovník na rozdíl od nich staral do její smrti a teď jsem pro ně gauner," postěžoval si rodinný známý Stanislav Klofanda (61).Podle něj se ve své neteři Lucii Jarmila Talmanová viděla. Od té doby, co ji darovala chatu s 27 hektary pozemku, za ní však její neteř do Psychiatrické léčebny v Bohnicích přišla jen jednou. "To když hledala, kde jsou klíče od chaty," tvrdí Klofanda. http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-domaci-politika/119698/otec-talmanove-vyhrozoval-reporterum-blesku.html

61 hlasů

Ty už seš jako Zlata,Mona,Radka... .Nepřeháněj to!

42 hlasů

Pro všechny pomlouvače Topolonánka a vůbec všech, kteří mají předky s nějakým flastrem - pamatujte si, že příbuzné je jedna z mála věcí, které si v životě člověk nemůže vybrat...bohužel:-( A dále...upřímně je mi naprosto jedno, jaké má který politik "rodinné poměry" a hnusí se mi americký přístup kladoucí pokrytecky důraz na tyto hodnoty...podle mých zkušeností totiž právě takoví, kteří jich mají nejvíc plnou hubu, je nakonec nejvíc pošplapávají...pro mne osobně je rozhodující, jak se ten který politik "stará" o zemi, v níž působí. To je pro mne a domnívám se, že by snad měla být pro každého, jediná berná mince. Doma, ať si dělá co chce...po tom mi není absolutně nic...ale chápu, že v této zemi, kde je národním sportem strkat nos do cizích věcí, to má spousta lidí asi jinak:-( Jo a ještě jedna malý příklad toho, jaký vliv má uspořádaný rodinný život na "profesní život" či opačně...jistý Reinhard Heydrich byl milujícím otcem mnoha dětí a vzorným manželem...jeho "profesi" známe všichni:-( a na druhou stranu...jeden z českých letců působících za 2. sv. v. jako stíhací pilot v RA.F...kde dosáhl mnoha sestřelů nepřátelských letadel...jeden z největších hrdinů, které kdy tato země měla (však se mu taky za to řádně odvděčila pobytem v lágru)...to byl v rodinném kruhu tyran, který trápil jak svoji manželku, tak své děti:-( s jeho vnučkou jsem chodil do školy, ale jméno uvádět nebudu, protože by to nepomohlo ničemu. Tak si to přeberte...

34 hlasů

Bravo, to je výplod. Oceňuji obzvlášť tu myšlenkovou disharmonii :-)

87 hlasů

To muselo dát práce :-)))))

40 hlasů

Kde konkrétně je ta disharmonie? Podle mě mě je to konečně příspěvek k věci, ne jak ten z velké části paranoidní zbytek. Rodinné poměry nemají s "kvalitou" politika nic společného (jak pěkně ilustroval Jindra) a v žádném případě by neměly mít vliv na rozhodnutí voličů. ..Nebo možná až když vám ve výběru zůstanou dva naprosto totožně dokonalí kandidáti (:-D), jeden s rodinou a kupou dětí a druhý 8x rozvedený.

21 hlasů

Pokud je někdo od přírody hovado, je jedno, je-li ženatý, svobodný nebo rozvedený...

53 hlasů

doufám, že to nevyhraje ani jedna z těchto dvou stran

28 hlasů

skvely vysledek by bylo vitezstvi neparlamentni strany. Treba by to vyhnalo tu kulturu nenavisti a kradeni, kterou tam vsichni svorne rozsevaji...

38 hlasů

Vyhrají lidovci, nebo zelení, nebo Kalousek :-)

44 hlasů

O výsledku voleb nerozhodne pane Korecký "rodinná karta", ale impozantní schodek státního rozpočtu, pokled HDP minimálně o 5 pct a nezaměstnanost minimálně 10, spíše 12 pct.

100 hlasů

Rotný Topolánek (zvaný Mamula) s bolševickými kořeny (otec zakladatel ze Vsetínska a kámoš starého Grebeníčka) je již minulost. Po prohraných volbách s ním ODS zamete.

294 hlasů

..no já nevím.., kdesi na netu psali , že mu na té lampasácké škole říkali "babáček"... na všechno prý říkal ".. ba,ba.."

96 hlasů

Stále se opakuješ. Zřejmě máš mindrák, žes to tak daleko nedotáhnul, tak pomlouváš a ubližuješ jiným. Topolánek je schopný a pěkný chlap. To se zřejmě o tobě říci nedá.

27 hlasů

Nedotáhl, když už. A pěkný chlap, s tak velkým panděrem? To umí každý druhý Čech. A nepoukazuj prosím na ten retušovaný bilbord se zataženým břichem, z Itálie přišly jiné fotky, kde je už uvolněný a není to pěkný pohled. Vzhledem ke své výšce na tom je hůře než malý Paroubek. A neřeš už vzhled, nejsme na vojenské přehlídce.

51 hlasů

Trochu objektivity by neuskodilo, mily priteli a hnidopichu.

34 hlasů

Trochu bych to poopravil - je všehoschopný.

36 hlasů

CHa,cha,chaa!!!!

72 hlasů

Ty už seš jako Zlata,resp.Mona,Radka... .S tou chválou svého idolu to přeháníš!

40 hlasů

Lásku k rotnému ti nikdo nebere trubko. Tak se s ním ťřeba ožeň, ale až se někdy rozvede. Do té doby mih jen na hromádce, jen na hromádce jina by to byla bigamie

274 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov