Ministerstvo spravedlnosti
Pelikán řekl, že v další vládě nebude. S ANO se názorově rozchází

07.04.2018 13:06 Aktualizováno 07.04. 16:19

Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO) už nebude v další vládě a v politice skončí. Řekl to v rozhovoru pro server Aktuálně.cz. Odejít chce také ze sněmovny, neřekl ale kdy. Rozhodnutí zdůvodnil mimo jiné názorovým rozchodem s hnutím ANO. Jeho členem ale zůstane.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Simon Trefný (9 hlasů) 07.04.2018 13:09

    Tak on ze sebe tenhle srandovní pták udělal tak trochu blbečka, když...

  • tyden tyden (5 hlasů) 07.04.2018 13:22

    tak uz dostal drzhubne od jednoho turisty, a ted bude uklizen, aby...

  • Jeroným Pražský jrr (3 hlasy) 07.04.2018 15:36

    ANO, bude to tak lepší.Měl skončit ještě před tím, než vydal Nikulina...

  • Jeroným Pražský jrr (3 hlasy) 07.04.2018 15:39

    No vida...a pak že Boží vnuknutí neexistuje!!!!! Ale cože tak...

  • Theodor Kalousek (2 hlasy) 07.04.2018 16:59

    To jste udělal moc dobře pane Pelikán. Dříve to nešlo? Zřejmě ne,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ani tu starou prodejnou k.ávu Královou nedokázal poslat do tepláků. A to ani nemluvím o tom, že nedokázal uspíšit proces stím odporným podpantoflovým zjebem Nečasem a tou jeho karlovarskou rozkuřovačkou, kterejm by za ty jejich zlodějiny a špinavosti slušelo tak 10 let natvrdo.

0 hlasů

Možná konečně přijde někdo opravdu spravedlivý a požene k odpovědnosti i křivosoudce a bude i naslouchat nebo řešit ...
https://www.youtube.com/watch?v=3nlCAZ7dVKU . . .
https://www.youtube.com/watch?v=PbGiEGf81Jo

1 hlas

Pelikána dobře vystihl Okamura:
Z politiků přišel s obsáhlým prohlášením předseda SPD Tomio Okamura, do jehož hnutí se odcházející ministr pustil nejvíce, prohlásil je za extremisty a fakt, že jeho spolustranící jsou ochotni se s okamurovci bavit, jmenoval jako jeden z hlavních rozporů. Okamura dokonce natočil na video svůj názor, že Pelikánovo rozhodnutí není pro českou politiku ani spravedlnost velkou ztrátou. „Pan ministr Pelikán za dobu svého mnohaletého působení ve funkci neudělal nic,“ připomněl Okamura, podle nějž Pelikán nezměnil fungování soudů, nedokázal vyřešit problém exekucí ani problémy ve vězeňství. „Jediné, co dělal, bylo neustálé sprosté pomlouvání kritiků jeho práce včetně našeho hnutí SPD, jelikož jsme poukazovali na jeho neschopnost,“ připomněl poslanec.„Známý podporovatel přijímání migrantů Pelikán se nám v paměti kromě své neschopnosti zapsal také tím, že vyzval v minulosti nezákonné migranty z islámských zemí, aby žalovali Českou republiku za to, že je nechceme přijímat,“ připomněl Okamura další pestrou kapitolu Pelikánova ministrování.

Jeho výsledky podle Okamury ukazují, že je nezbytné lpět na odborné kvalifikaci a schopnostech ministrů a SPD to tak bude požadovat.

2 hlasy

...zaplať pánbůh...tedy pardon...Alláh...;-D:-P;-D

1 hlas

To jste udělal moc dobře pane Pelikán. Dříve to nešlo? Zřejmě ne, odchází se po splnění úkolu.

2 hlasy

Babiš už ho sám odepsal, když jeho křeslo nabídl ČSSD. Nebyl to úspěšný ministr, neměl podporu v justici. Ale může to být ještě horší, jestli to místo dostane ta fanatická obdivovatelka Babiše malá Malá.

0 hlasů

Hlouposti natropil dost. Myslím si, že na tuto pozici neměl.

2 hlasy

Opravdu myslíte, Halíku? To musí být bolestivé.

0 hlasů

Jakým stihomanem trpíte?Nějak nerozumím,jen ,že zde není většího trolla,platí vás za to ?Nebo alespoň polívčička bude?

1 hlas

No vida...a pak že Boží vnuknutí neexistuje!!!!! Ale cože tak najednou, po návštěvě 3. muže Ameriky a vyhovění jeho požadavku na vydání ruského hackera do USA?

3 hlasy

To je marné Halíku, ať se snažíte sebevíce, nemůžete tomu porozumět. Jste příliš velký primitiv.

0 hlasů

ANO, bude to tak lepší.Měl skončit ještě před tím, než vydal Nikulina Američanům. Co bude dělat? Rezidenta a udavače CIA v ČR?

3 hlasy

Ten mrzák Pelikán za sebou pěně práskl dveřmi,no Nikulin zadarmo nebyl.Tohle tady už v minulosti bylo,viz min Němec,ten dostal slušný balík

2 hlasy

Tak nakonec má ten Pelikán opravdu páteř. To se do současné politiky moc nehodí. Je jasné, že vlastizrádce Zeman by jej odmítl jmenovat ministrem znovu, takže mu nic jiného nezbývalo.

1 hlas

V Praze se uz delsi dobu proslycha, ze pristi ministrini spravedlnosti bude ruda Tana - Tana Mala. Ta je schopna tancit, jak bude Hradni Ovar hulkou ukazovat a je schopna soudit jako rudy prokurator.

0 hlasů

Ahoj'

0 hlasů

tak uz dostal drzhubne od jednoho turisty, a ted bude uklizen, aby pri predcasnych volbach tu servilitu nepripominal :-))))))

5 hlasů

Nebudu te opakovat, hlasam presne to same. Ex-ministr Nemec dostal pet milionu dollaru a honosnou svatbu v Kataru; tento Ptak nebude z jineho testa. Urcite taky dostal svych tricet stribrnych v dollarech, z cernych fondu CIA. Na to vezmu novicok!

2 hlasy

Tak on ze sebe tenhle srandovní pták udělal tak trochu blbečka, když se nechal od jednoho konkrétního amerického papaláše postavit do haptáku a servilně splnil rozkaz o vydání jistého chlápka. Zase vypadáme jako nesvéprávná kolonie, ne suverénní stát.

9 hlasů

To jenom ve vašich vymazaných bolševických mozcích je všechno domluvené, nařízené a zaplacené. Vy prostě neumíte ve svobodné zemi fungovat, rusáčci.

1 hlas

Ty cokote zařízlý v americké zadeli, máš nějaký nápad proč na Ruzyni - jih stálo to letadlo amerického MS pro přepravu vězňů již 3 dny předem než o vydání rozhodl i Ústavní soud?? A potom ho teprve vydával ten pták! Takhle si přestavuješ fíčo fungování právního státu?? Když de jure měl být ten Rusák nejdříve dán do vydávací vazby, a měl být informován právní zástupce.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov