Aktuální preference
Piráti a ODS si pohoršili. Na ANO ztratili další dvě procenta

10.02.2019 13:33 Aktualizováno 10.02. 13:43

Sněmovní volby v lednu by podle agentury Kantar CZ vyhrálo ANO před Piráty a občanskými demokraty, tyto dvě strany mírně ztratily.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • daniel Pink (8 hlasů) 10.02.2019 14:58

    kde udelali soudruzi z prazske kavarny chybu--Babis šokujicich 32% a...

  • Tadeáš Hájek (8 hlasů) 10.02.2019 15:07

    Nejkomičtější a nejzoufalejší figurkou současné vlády je ovšem s...

  • Týdenní cenzor (6 hlasů) 10.02.2019 14:37

    Doufám a pevně věřím, že se v příštích volbách podaří nám všem...

  • Karel Musil (4 hlasy) 10.02.2019 14:15

    Počkáme na další průzkumy jiných agentur. Kantar CZ, oblíbený v ČT,...

  • František Kytnar (3 hlasy) 10.02.2019 16:39

    Myslím si, že už jsem o tobě několikrát psal, že jsi debil. Už jsi si...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Z historického hlediska je nápadné a varující, že svobodné volby, ve kterých získaly levicové strany mezi 30-40% (NSDAP, KSČ) byly také nadlouho posledními volbami svobodnými.

2 hlasy

Ceska socialni demokracie zosnovana Zemanem, cili Prognostickym ustavem a StB,
je na nic ..

0 hlasů

Jen pro pořádek. Zeman vstoupil do ČSSD v roce 1992. Tato strana byla založena 7. dubna 1878 a obnovena v listopadu 1989, kdy ještě Zeman v Prognosťáku nepracoval.

0 hlasů

ANO, uz bylo lip ..!!!
)

0 hlasů

Nejkomičtější a nejzoufalejší figurkou současné vlády je ovšem s přehledem Petříček. Každý ví, že je na postu ministra zahraničí jako náhražka, resp. jde o politicky nesvéprávného hňupa posunovaného po šachovnici Pochem. V minulosti byl za největšího blbce ve vládě John z Věcí veřejných, teď je to Petříček z ČSSD.

8 hlasů

CO SE ANO DIVÍ !!!HOVAJÍ SE S ČSSD K PRACUJICÍM JAK TESAŘ K HŘEBÍKU !!!ASI SI MYSLÍ ŽE SI LIDÉ NECHAJÍ VŠECHNO LIBIT !!!!DAŇ NA ALKOHOL MAME STEJNOU JAK V RAKOUSKU ALE PLATY TŘETINOVÉ TAK JIM TE NAŠÍ PRACUJICÍ LŮZE ZVEDNEME DAŇ !!PROČ NEZVEDNOU O 100% DAŇ NA ALKOHOL NAD 1000 KČ ??ASI BY URAZILI BOHATÉ A TÍM I SAMI SEBE A SVE ROZMAZLENÉ RODINY ŽE ??? ZVEDNEME POKUTY ŘIDIČŮM A UBEREME BODY !!CHUDÁK DŮCHODCE 40 LET NEBOURAL TAK DOSTANE S LÁSKY KE STÁTU KTERÝ MU PŘIDAL 800 Kč DŮCHODU PLATIT POKUTU 75 000 KČ !!! PROČ TO NEJDE JAK V SEVERSKÝCH ZEMÍCH A ŠVÝCARSKU PLATIT POKUTY PODLE PŘÍJMU Z PŘEDCHOZÍHO ROKU ???? PROČ BY SE NEMOHLI MÍT DOBŘE EXEKUTOŘI A SOUDCI ŽE !!!!!!!! VŽDYĎ TA PRACUJICÍ LŮZA DÁVÁ DO STATNÍHO ROZPOČTU JEN ASI 65% DANÍ A CHUDÁCI BOHATÍ JEN 30%% A CO DŮCHODCI TI JEN BEROU ŽE ???? CO TAK ZAVEST PROGRESIVNÍ DAŇ JAK MAJI AMICI A VĚTŠINA SLUŠNÝCH ZEMI ?? PROČ NEZAVÉST KORPORATIVNÍ DAŇ ??? PROČ NEJSOU VYŘAZENÉ FIRMY KTERÉ NEODSTRANI ZAVADY PŘI STATNICH ZAKÁZKÁCH ZE VŠECH VYBĚROVÝCH ŘIZENI POKUD NEODSTRANÍ ZÁVADY ????PROČ DOSTAVAJÍ STATNI ZAKÁZKY FIRMY KDE SIDLI V DAŇOVÝCH RAJICH A MAJI NEZNAMÉ MAJITELE ???? ŽE BY TO VLASTNILI STATNI UŘEDNÍCI A POLITICI ??? ALE PROČ MY NEJSME PŘECE SLUŠNÁ ZEMĚNE ???

0 hlasů

kde udelali soudruzi z prazske kavarny chybu--Babis šokujicich 32% a milačci CT TOP KDU STAN se placuji nad propasti

8 hlasů

Doufám a pevně věřím, že se v příštích volbách podaří nám všem vypráskat ČSSD pod pět procent. Již její druhý ministr zahraničí - po Zaorálkovi Petříček - se na Ukrajině přátelsky objímá s banderovskými nacisty. ČSSD jaksi pozapomněla, že jsou její voliči na nacismus a nácky, nejenom ukrajinské, silně alergičtí.

6 hlasů

Počkáme na další průzkumy jiných agentur. Kantar CZ, oblíbený v ČT, nebývá nespolehlivější.

4 hlasy

To jsou zase žvásty. Šmejdi, to si myslíte, že jsme blbci ?

1 hlas

Jo...! Konkrétně o tobě zcela jistě...! :-)))

0 hlasů

Ano, myslí si to všichni -

"Chtěl bych varovat před obecně rozšířenou a dalo by se říci populistickou iluzí, která vychází z názoru, že hlas lidu je hlasem božím a že to, co nespraví Parlament, spraví občané," řekl Zeman ve Federálním shromáždění v roce 1992,
Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. (...) Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa," řekl tehdy poslancům.
A v takovém prostředí byste chtěl zavést přímou demokracii?

3 hlasy

Ale ona slaboduchá třetina se mu u voleb celkem šikla.

1 hlas

Opět jsi potvrdil,že jsi hloupý,jak Havel.Bojíš se,že ti seberou dávky a pošlou tě zpátky na Ukrajinu,tam můžeš hlásat svoje moudra,debílku

2 hlasy

Myslím si, že už jsem o tobě několikrát psal, že jsi debil. Už jsi si našel nějaký most, když tě z kliniky vakopali ?

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov