Nový průzkum
Piráti posilují, Okamura i ČSSD ztrácejí, ANO má třetinu hlasů

16.02.2018 15:35

Největší podporu voličů mezi politickými stranami má stále hnutí ANO s 32,5 procenta. Druzí jsou Piráti, kteří posílili na 13,3 procenta. Třetí ODS má 11 procent a čtvrté hnutí SPD 9,5 procenta.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Josef Kudrna (4 hlasy) 16.02.2018 16:25

    Ve vládě ANO, Okamura, Piráti, KSČM, milion exekucí, miliony obyvatel...

  • Horečka TřicetDevět (3 hlasy) 16.02.2018 16:53

    Má recht!

  • o k (2 hlasy) 16.02.2018 21:30

    Pouze pár otázek. Žil jste ve Švýcarsku? Máte s volebním systémem...

  • pn pn (2 hlasy) 16.02.2018 17:24

    V tvem pripade je to volsky rozum. Tazny:-)

  • pn pn (2 hlasy) 16.02.2018 15:51

    Hallik voli Piraty!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Po vládě ČSSD,TOP-09,STAN,ODS,KDU-ČSL a UNIE SVOBODY nám zůstalo skoro milion občanu postižených exekuci !!!!! Když tam budou piráti tak nám tady přibude několik desítek tisíc muslimů které budeme živit !!!

0 hlasů

Na Moravě se šíří zpráva, že pnpn dostal nové hobliny do makovice a opět začal perlit.

0 hlasů

Jen pár čistek a uvidíme, co za kostlivce se po nich najde na ministerstvech..

1 hlas

Je to radostné a nadějné zjištění, že systémové pijavice dodělají na smetišti volebních dějin.

1 hlas

Naši (někteří) občané prokázali svou moudrou ignoraci mainstreamovými medii. Ta kanonáda z Reflexu, Respektu, Čt a dalších a oni si zachovali svůj selský nezávislý rozum. Nikdo jim to nevnucoval, nepodsouval a přesto se rozhodli správně. Není to ještě z valnou částí naší země špatné.

2 hlasy

V tvem pripade je to volsky rozum. Tazny:-)

2 hlasy

Až vyhrajou Piráti, doženeme Německo.
Do tý doby to mušíme vydržet tak, jak je to nejčko.

https://youtu.be/-OpPgoXtbBQ

1 hlas

S těmi bychom dohnali Německo leda tak v počtu muslimů.

0 hlasů

jdi do prdele

1 hlas

Vidíte jak působí propaganda proti SPD a Okamurovi?
Nazývají jej populistou, nacistou a neštítí se jej pomlouvat. Problém je v tom že lidé vůbec politice nerozumí a nemají představu co vlastně SPD chce. Jsem ve styku s mnoha lidmi a tak dosti často se bavíme o politice o dění v parlamentu a podobně. Když začneme se bavit o SPD o tom co jsou zač a co chtějí z 98 % lidé vůbec nemají představu co chtějí SPD. Když jim začnu vysvětlovat co a jak si představují SPD politiku najednou lidé pochopí a zjistí že totéž chtějí i oni. Vůbec nechápou co to je parlamentní demokracie a co přímá demokracie a tak není žádný problém s nimi manipulovat a toho silně využívají parlamentní strany ODS, ČSSD, TOP09, KDU a Piráti a i ANO občas je nazvou populisty, jenže chápu že je to politický boj ovšem vedený zrádným a pomlouvačným způsobem.
Žádná z parlamentních stran nechce přímou demokracii, jelikož ta jim bere v podstatě vše a navíc se pánů stávají sloužící a dle Švýcarského typu by museli pracovat pro občany a takové dohadování o 101 je tam nesmysl, musí spolupracovat a hledat řešení i když mají rozdílné názory. Politici jsou odvolatelní a referendum musí resoektovat a mnoho dalšího co se parlamentním politikům nelíbí a proto ta štvavá kampaň. Až se lidé naučí vyznat se v politice a nenechají se zblbnout , pak budou chtít Přímou demokracii, zde mohou vládnout každý den, ovlivňovat politiky a ne jen bezmocně čekat 4 roky co si parlamentní politici dělají, jak kradou, lžou, podvádějí a rozhodují proti vůli občanů, prostě nemají povinnost je poslouchat a ptát se jich na názor. jen při volbách dávají lidem falešnou představu, že o něčem rozhodují. Ano mohou změnit svou volbou celý politický systém, pokud budou volit třeba SPD a to tak že budou mít ústavní většinu a pak nastane ta změna.
Ve Švýcarsku nevládnou nacisté jak nazývají demokratičtí politici SPD a Okamuru, tam vládnou občané a politici je musí poslouchat a pracovat pro ně.

2 hlasy

Pouze pár otázek. Žil jste ve Švýcarsku? Máte s volebním systémem Švýcarů nějaké zkušenosti? A z toho vyplývá otázka třetí - jak byste aplikoval švýcarský model na Česko? Politická geografie obou zemí je naprosto odlišná a o tom jsem nikdy z úst pana Okamury neslyšel.

2 hlasy

Jedině Okamura,Babis a komunisti,nikdo jiný nevolitelný.,písklata budou pistet jak svine

1 hlas

Ve vládě ANO, Okamura, Piráti, KSČM, milion exekucí, miliony obyvatel přežívají z nedůstojné mzdy a důchodů... Hlava to nepobere, kam to ty porevoluční "demokratické" strany za těch 30 let dopracovali... Nedivím se agónii českého voliče, který se snaží vytlouci klín klínem. Kam se podívá, všude tunelování, rozhazování státních peněz, krajské vozovky jako tankodrom, vesnice bez hospod a obchůdků no to je teda výsledek...

4 hlasy

Hledam hodného chlopa,moje foto v odkazu.Musi byt homosexual,pokud možno pravnik,kontakty v redakci.Mam velke problémy pomozte,siril jsem lzive informace o zdravi prezidenta .Mam falesny nick petr novak,nekdy petr nowak.

https://pokec.azet.sk/klub/ved-ja-to-nehovorim-zlozito-to-len-ty-si-debil-d/fotoalbumy/debiliny/ft-427818816

0 hlasů

Hallik voli Piraty!

2 hlasy

Má recht!

3 hlasy

jdi do prdele curaku

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov