Slovo pamětníka
Pithart: Zeman? Lže, lže a lže!

21.02.2014 06:21 Původní zpráva

Prezidentu Miloši Zemanovi se nedá věřit, prohlásil bývalý český premiér a předseda Senátu Petr Pithart. Má podle něj nadměrnou potřebu triumfovat. "Po těch deseti letech na Vysočině se to samozřejmě všechno zhoršilo, protože když zalezete na deset let do nory a chodí za vámi pouze pochlebníci, tu a tam velvyslanec velmoci a lidé, kteří vás přesvědčují, že máte být hlavou státu, tak musíte zblbnout, i kdybyste byl na začátku normální," prohlásil Pithart v rozhovoru pro časopis Demokratický střed.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Bulva (21 hlasů) 21.02.2014 09:14

    Z Pitharda se stala směšná figurka, byl kandidátem trapné zkracovalé...

  • Jan Bulva (17 hlasů) 21.02.2014 15:44

    A Pithart soptí a soptí a prezidentem stejně nebude, kdyby byl chlap,...

  • Josef Burák (15 hlasů) 21.02.2014 14:10

    Z Pitharta se stal pěkně zapšklej dědek .....

  • miloň kouzec (15 hlasů) 21.02.2014 09:43

    Ta fotka jen dokazuje jak neobjektivní je autor článku. Ono není...

  • Franz Kerr (14 hlasů) 21.02.2014 09:19

    Zajímavý a obávám se, že krutě pravdivý pohled člověka, co tam celý...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Co se to tu zase seslo za znalce prezidenta ? neni vam to uz trochu hloupe ? Takovi silaci, znalci, sasci :):):) Brrrrrrrrrrrrrrrrr
A bezte uz doprcic s tim strasenim komancema. Kape vam ? Studentum s enedivim, maji na to skoleni, ale stredni vek i starsi by mohli uz mit i rozum. Ne ?

2 hlasy

Jeden za osmnáct,druhý ,bez dvou za dvacet.
Na,a vyber si.

0 hlasů

Přiznejme si, Pithart má pravdu. Chce to jen trochu objektivity,

3 hlasy

Sorry, ale neda mi to a musim napsat, ze tak "odusevnely" vyraz maji jen mentalne zaostali jedinci:-) Urcite mne ted Bulva okrikne, ze naopak "nejsou in" ti zbyli na fotce:-)

2 hlasy

Nevím, co tím chtěl básník říci, ale hlavně se asi chtěl připomenout. Zviditelnit se.

10 hlasů

Vy chodíte na diskuzi proto, abyste se zviditelnila...?

1 hlas

Ani snad ne. Nejsem politik. A je mi úplně jedno, jestli si mě někdo pamatuje nebo ne. Pitharta nemusím. Jednak proto, že se hlásí k lidovcům, kteří jsou mi z duše protivní. Jednak kvůli jeho proněmecké orientaci. Vůbec mi nevadí, že považuje za nutné kopnout si do Zemana, jeho názor mu neberu. Jen si říkám, co ho k tomu vlastně vede.

0 hlasů

Kdo sleduje dlouhodobě politiku nemusí být politik,aby věděl,že má Pithart pravdu.

0 hlasů

Ja se zabyvam problematikou o postojich lidi k homosexualite v Cechach a na Slovensku. Pomohli byste mi prosim s mym aktualnim vyzkumem a vyplnili tento dotaznik? Dotaznik je v Anglictine s ceskym prekladem a je urcen pro heterosexualni jedince ve veku 20-35 let. Zabere Vam maximalne 5 minut. Dekuji za vasi pomoc.

Kliknete zde nebo zkopirujte link do noveho okna:

https://docs.google.com/forms/d/1GLCC29Aks1uRp0O5rKcGx0B8dSYaOXulBusdDnEh1-w/viewform

0 hlasů

No,já jsem ze Slezska,takže se mnou nepočítej.
Pokud teda víš,co Slezsko je. Du Dummkopf.

2 hlasy

Ve Slezsku nejsou buzíci...?

0 hlasů

Nevím.Nakonec,to nerozporuji.
Píše tam 'v Čechách a na Slovensku'.
Pokud sis nevšim.Tak,aby sis,laskavě všim.

0 hlasů

25.3.2005.. Pouhé dva dny před sjezdem ČSSD navštívil americký velvyslanec William Cabaniss bývalého premiéra Miloše Zemana na jeho chalupě v Novém Veselí na Vysočině. "Byla to návštěva na žádost amerického velvyslance a trvala asi dvě hodiny," uvedl Zeman "Bylo to jeho první setkání s panem Zemanem," řekla o Cabanissově cestě na Vysočinu mluvčí ambasády Lisa Hellingová. Schůzka byla podle ní dlouho plánována

1 hlas

Zato ted za nim nepojede ani soudruh z Kyrgyzstanu. Smir se s tim, ze na toho opilce sere bilej tesak:-)

2 hlasy

své namočení do vražedného bolševického komunismu odpykal, ale slepé skvrny se zbavuje pomalu...

VELVYSLANCI VELMOCÍ? to nebylo na vysočině, ale když se kuly pykle v praze, a jen rusští řídící dustojnícu agenta zemana před ´68 i po ´89. on ve své opilosti (viz i starý obrázek, jak není schopen kontrolovat ani grimasy) si toho nemusí být vědom, prostě nějaký věrný šlauch mu něco poradí a jeho ani nenapadne to hodnotit..jen to realizuje

nápadné jak po dnech oslav v moskvě nemá coi říci, kremelské vedení je v kocovině a neúřaduje

0 hlasů

ubožáku zakomplexovanej, za panem Zemanem jezdili na Vysočnu velvyslanci Japonska, USA. Číny a další, ale to tvoje malá hlavička nedokáže pochopit

8 hlasů

Soudruhu Bulvo, nebal bych se napsat, ze cely svet se jezdil poklonit svetoznamemu CML na Vysocinu. Centrum sveta se tak nachazelo v Novem Veseli a i Kimova severokorejska dynastie zavidela:-)

1 hlas

Pitomečku....

0 hlasů

Soudruhu np np jsi akorát Troll

3 hlasy

Moucha,mouše pr... kouše

1 hlas

Oba jsou bejvalí komouši!!!
Nejdřív se budou pomlouvat a pak třeba popravovat.
Komouši ,komouši banda všivá!!!
Komouš zůstane komoušem,kdyby se desektkrát pomýlil.
Pomýlenej komouš horší než blbej komouš!

2 hlasy

A Pithart soptí a soptí a prezidentem stejně nebude, kdyby byl chlap, tak přijme přímou volbu prezidenta, ale toho ten ubožáček není schopen

17 hlasů

Leckomu chybí sebereflexe ,ani vy nejste vyjímkou.

1 hlas

napsal zasloužilý komoušovský kádrovák, kádruje i na dálku

7 hlasů

Zeman na dobu deseti let vytvoril na Vysocine partizanskou bunku. Z jejiho bohateho hospodskeho zivota cerpa silu na presidentsky urad.

4 hlasy

Studoval SEŠ.Pobyt mezi děvčaty a pozdější kariéra komouše a žáka Komárka,velkého učitele krvavého CHE.To vše nechalo na Z. hluboké následky.
Blbý národ může mít jen presidenta,jakého si zaslouží.Musím uznat ,že Zemen opravdu reprezentuje většinu tohoto národa.
It is as it is!

1 hlas

Znám jedno to "děvče", dodnes žije v Kolíně. Nic tak nadutého a slizkého už pak v životě prý nepotkala...

0 hlasů

úžasné když zamindrákovanej tvor sandokan plive po národu, který má za sebou skvělou tísícíletou historii

6 hlasů

Z Pitharta se stal pěkně zapšklej dědek .....

15 hlasů

ze se Pithart neobul do Putinova agenta Klause

4 hlasy

S tak odusevnelym vyrazem nutne aspiruje na Nobelovu cenu v lihovarnictvi.

5 hlasů

Prosím tě,už se neztrapňuj...

6 hlasů

Pithart? Lže,lže,lže...

13 hlasů

Tak nám p.Pitharte vyjmenujte těch 60.rodin z Prahy které od Rak.-Uherska ovlivňují život v Praze a v celé naší zemi.Vy se nezdáte ale vaše rodina je mezi nimi.

3 hlasy

Tak Petře Pitharte, myslíš, že Miloš na Vysočině zblbnul? Naštěstí s ním zblbla i většina národa a uchránila nás před skvělým Karlem. Je vidět, že se i po těch letech u Pitharta probudí touha s troškou hlasů vydírat ostatní. To Miloš "opoziční" smlouvou naštval všechny vyděrače. Sobotka, toužící po premierském postu ve vaši straničce tyto touhy opět probudil.

11 hlasů

Pane díky za názor,nezapomenu na Rumla jak se pochechtával,že politiku státu bude diktovat on a jeho parta šmejdů.z US a potom celé Čtyřkoalice...

6 hlasů

Jen nechte starého komunistu vzpomínat, jsou to zajímavé detaily ze života hmyzu...

1 hlas

Zdali pak se dozvíme i názor Pana Presidenta?Asi nee,nějaký zkrachovalec Pithart ho netrápí,stejně jako debilní Anonymové Kár atd...

6 hlasů

Jenom kretén může mnohokrát usvědčenému lháři a zloději říkat pan prezident.

0 hlasů

...Pithart,zahradník??to byl kadet na krizové scénáře a rovněž to dokázal,ten raději ať mlčí,protože tu od rozpadu ČSR nikomu nechyběl.....

9 hlasů

každá mrtvola se chce připomenout

10 hlasů

Podle fotky tipuju 3 promile. Krasny pohled na ustavniho cinitele.

7 hlasů

Samozřejmě, že Zeman je prolhaný hajzlík, ale to měl Pithart vykřikovat dřív a ne s křížkem po funuse.

4 hlasy

Oba členové KSČ.
Ale - Petr Pithart se alespoň částečně rehabilitoval knihou Osmašedesátý. Svým střízlivým pohledem na Pražské jaro si v té době udělal dost zle u spousty lidí v disentu (tedy ostatních osmašedesátníků). Ale jeho sebereflexi oceňuji.
Zeman se ze svého zahledění do Pražského jara nikdy nevymanil (v podstatě šlo jen o mocenský boj v KSČ, Dubček a spol. žádnou demokracii nechtěli ani nepotřebovali - pluralita politických stran, lidská práva, rehabilitace politických vězňů, restituce jimi nakradeného majetku, příklon k normální ekonomice, atd. jejich programem nebylo). Do KSČ vlezl v době, kdy se o zvěrstvech padesátých let vědělo a on to při své inteligenci a rohzledu musel určitě vědět.
A že je Zeman fabulátor (tedy lhář) ví každý slušný člověk i bez slov profesora Pitharta.

9 hlasů

PL se nelíbí, jak jen nazývám, ale já opravdu neznám jediné slušné slovo, jak vás nazvat. BTW: fskt si myslíte, že budete lepší, když vymažete prwvdu? :D

0 hlasů

Rekl Petr Pithart, clovek, ktery:

- mel vyznamny podil na rozkradeni zeme, patri k politikum, kteri zasedli k veslum po roce 1989. diky jemu a podobnym zijeme v dnesni spine a narod je moralne zpustly,
- jeho otec Vilem, clen KSČ do roku 1970, byl náměstkem ministra průmyslu a později velvyslancem v Jugoslávii a ve Francii,
- ma dokonce podobny rys s kolegou Babisem, take studoval v zahranici - St. Anthony's College v Oxfordu. pomerne bezne v dobe komnismu, nemyslite?
- dalsi, co byl nejdrive komunistou a nasledne nevahal prevleknout kabat a stat se tvrdym kritikem toho v co veril. nove zavilym kapitalistou, disidentem a odpurcem rezimu, za jehoz penize v zahranici vystudoval - jak usmevne, ze?

Je velmi usmevne, kdyz takovy clovek hovori o druhych, ale sam si nedokazal pred vlastnim prahem zamest. At se laskave podiva na chartu77, co pozadovala po byvalem rezimu, protoze vetsina toho plati i dnes, neni-li toho jeste vice.

Jinak ze Zeman lze, neni nic noveho, lide to vedeli pred volbami a plati to i po nich.

9 hlasů

Pithart prosadil po listopadu odprodej Skody Auto koncernu Volkwagen. Tato firma dela v soucasnosti 10 % ceskeho vyvozu.

4 hlasy

Mladoboleslavská škodovka byla akce především tehdejšího ministra průmyslu Vrby. Pithart se k takovým akcím pro svoje intelektuálské založení vůbec nehodil!

0 hlasů

Co to rikate, jaky prosadil? Tam se nemuselo nic prosazovat, o Skodovku byl tenkrat neskutecnej battle a za tu cenu? Fakt smesna poznamka.

Pri Privatizaci se mohlo dosahnout mnohem vyssiho vynosu, znacka byla znama i na zapade a myslim, ze vcelku pozitivne. Ted uz jen staci vzit v uvahu repartiaci zisku, udelene investicni pobidky a problematiku transerovych cen, kterou koncern VW pouziva obecne. Jen pro upresneni, podil na ceskem exportu je 7,3 %.

Jojo, klouzat po povrchu a psat blaboly, to je tva domena, hlavne ne fakta, jen zkreslene argumenty a pokud mozno v ciste obecne forme.

6 hlasů

V roce 1990 byla Skoda Auto lidem k smichu. Na zapade, v Cechach se na auto 3. kategorie stala fronta :)))

3 hlasy

Klaus byl tehdy proti VW, chtel to prodat kazdemu, jen Nemcum ne.

1 hlas

Klaus prosazoval slepe kuponovou privatizaci, nikoli prodej komukoli jinemu. Dtto tomu bylo v priade Tatry, mela byt prodana Mercedesu. apropo dneska to vypada, ze s novym vedenim a nerozstepenou vlastnikou strukturou by mohli restrukturalizovat a zachranit Tatru pred krachem. drzim jim palce, chteji se specializovat na male serie specializovanych vozidel.
O Skodovku mel zajem Renault a ze zacatku BMW. Prodej strategickymu partnerovi ano, skodovka byla dobre zprivatizovana, jen za spatnou cenu a to i pres jeji dluhy. K smichu jak se to vezme, na vychode mela jmeno dobry a i ve VW puvodne predpokladali vyvoj, ze se bude Skodovka orientovat na vychod a nakonec se etablovala na zapade a exporty na vychod a asijsky trhy rostou az v polednich letech. deset let neplatili dane, dostali pobidky na zamestnance, ochranu ceskyho trhu na dobu tusim 4 letech formou zavedeni cla na dovoz, podminky kralovsky. vyneslo to 12 miliard minus pobidky, ktery jsem napsal. pak byl podnik skoro zadara.

0 hlasů

Mistře, nejsem zastáncem p. Pitharta. Ale musím s Vámi polemizovat.
Významný podíl, ne li nejvýznamnější na rozkrádání republiky měli občané.
Další Vaše připomínky k osobě p. Pitharta jsou kecy.

5 hlasů

Kecy to nejsou, jsou to fakta - bez vetsich problemu dohledate. Lide na tom meli podil v tom smyslu, ze se nechali ocurat, ale neni jim to mozne zazlivat, ze zacatku jsme holt verili a netusili, co se stane. Dneska uz by sel zvonit malokdo.

7 hlasů

Pitharte mlčte ! Jste jedna sebranka !

11 hlasů

Zajímavý a obávám se, že krutě pravdivý pohled člověka, co tam celý ty roky působí...

14 hlasů

Z Pitharda se stala směšná figurka, byl kandidátem trapné zkracovalé čtyřkoalice na prezidenta a dopadl jako čučkař, a stal se z něj zapšklej zamindrákovanej tvoreček. panu prezidentovi Zemanovi nesahá ani po kotníky ani za sebemenší pozornost, je z něj trapná nula.

21 hlasů

Bulva,ty se svou inteligencí neblížíš ani k idiocii.

6 hlasů

Svatopluk Šťukavec ,ty jseš obyčejný žblebtal...

4 hlasy

jabubu nabubu,buí kak ,voni jsou ten starej Čilpan z Černejch baronů....že jo...?

0 hlasů

Tolik stran poctil svoji přítomností, aby zůstal pořád u koryta. Co nám takový doudyn nad hrobem může ještě dát? Leda tak napsat paměti.

Jsme tu jak za France Josefa, nebo za normalizace. Politika je plná starých vyhořelých obtloustlých dědků v nepadnoucích oblecích, jejichž vkus a intelekt nestál za nic ani v době, než se dostavila senilita. Z úřadů se vynášejí nohama napřed.

GERONTOKRATURA

11 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Jediný komunista,kterému lze věřit.

1 hlas

Pithart se potřebuje připomenout.

9 hlasů

Smrti J. Luxe dodnes lituji, protože jsem měl pocit, že roste ve státníka, který by mohl zemi hodně pomoci. Jeho nemoc byla již tenkrát docela dobře léčitelná. Podle tehdy dostupných informací bylo možno dovodit, že zemřel patrně vlivem chyby v postupu při léčbě v zahraničí zbytečně.

2 hlasy

Ve Státech mu sehnali dárce kostní dřeně a provedli i transplantaci. V době, kdy bylo jeho tělo oslabené ztrátou imunity a po transplantaci ležel v antiseptickém kyslíkovém stanu, aby se vyhnul jakékoli nákaze, zjevil se anděl smrti v podobě té jeho blbé nány a stroje na výrobu dětí, mámy Luxové. Vtrhla k němu do stanu, ahoj táto! A dala mu hubana, což byl polibek smrti. Sama si ho blbka zavraždila a divím se, že nebyla stíhána v USA ani u nás.

8 hlasů

A nebylo to náhodou tak, že už se Pán Bůh nemohl na ty lidovecké svinárny dívat a vzal si ho k sobě??

3 hlasy

Je možné, že tam tu Luxovou poslal Bůh...

0 hlasů

JJ, přesně tak to bylo. Vůbec nechápu, že jí to dovolili...

1 hlas

had na tri

4 hlasy

Vokurko nerouhejte se. Tohle na něj vytáhl také svého času ve svém pořadu Miloslav Šimek... Škoda, že tenkrát Šimek klesl na úroveň zlodějů volených za ods.
Lux byl jako politik nepohodlný, protože byl prostě slušný.

0 hlasů

Luxe nehodnotím, ale co se týče Šimka, co pamatuju, neměl rád (jako každej normální člověk) komouše, ale jinak se trefoval do všech, bez rozdílu.

6 hlasů

Na fotce je videt, ze Zeman vskutku reprezentuje tu inteligentnejsi cast naroda:-)

13 hlasů

Už jsem jednou napsal, kdyby nic jiného, tak na výběr fotek jsou v redakci Týdne machři.

2 hlasy

Ta fotka jen dokazuje jak neobjektivní je autor článku. Ono není problém zachytit s dnešní technikou někoho v dehonestující podobě. Je dobré se podívat na jméno toho autora a pak vám bude jasno.........

15 hlasů

Jistě... Všichni tam vypadají normálně, jenom Zeman jako ožralý mužík. Ono je asi problém něco slušného vybrat...

6 hlasů

Zemana ani nejde zachytit reprezentativně, nemá špetku charisma a vypadá jak vesnickej ožrala. A i když Klauze též nesnáším, jistý charisma a reprezentativní vzhled mu nejde popřít.

4 hlasy

Zeman je učebnicový příklad samolibého narcise,který se tak i tváří.Je neštěstí pro tuto zem,že za své hříchy nebude v Kocourkově zvaném Česká republika nikdy souzen.

3 hlasy

Pekna fotka Zemana:-)

12 hlasů

Tvojí fotku neuvidíme co?Nešťastný a pitomý anonyme...

8 hlasů

Podle přitroublých keců bych tě Kadlec tipoval na mongoloidního inteligenta.Pokud tak nevypadáš,pak jsi hříčka přírody,protože se tak projevuješ.

3 hlasy

Podle přitroublých keců bych tě Šťuchanec tipoval na mongoloidního inteligenta.Pokud tak nevypadáš,pak jsi hříčka přírody,protože se tak projevuješ.
Z tvých žblebtů ta nenávist jenom kape,nemám pravdu?Bezcenný šmejde..

8 hlasů

Ty se ubožáčku nezmůžeš na vlastní myšlenku.Je mi tě líto,nulo.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov