Reakce
Pithart: Zemanův výrok o Nejvyšším soudu je děsuplný

25.08.2013 13:13 Původní zpráva Aktualizováno 25.08. 15:11

UVNITŘ ANKETA. Z Česka se může stát poloprezidentská republika. Uvedl to bývalý předseda Senátu Petr Pithart, jenž hlavu státu kritizoval i kvůli výrokům na adresu Nejvyššího soudu. Jsou podle něj děsuplné.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • ... .......... (15 hlasů) 25.08.2013 13:24

    děsuplný jste vy, hřibovitý dědo, vaše působení v nejmenovaném...

  • Jiří Susa (14 hlasů) 25.08.2013 14:13

    Starý komouš z kágébácké líhně Pithart napadá to, co se mu právě...

  • M ES (13 hlasů) 25.08.2013 13:40

    Salónní žvanil Pithart, léta bezúčelně jen hnípající v Senátu za...

  • Eva Adamová (11 hlasů) 25.08.2013 13:47

    Šišla si bez nápovědy v uchu ani neškrtne, já pořád vidím to hrůzné...

  • Zdenka Zwiebel (10 hlasů) 25.08.2013 14:53

    Na Zemanovi se mi sice nelíbí ledacos, ale komentáře stavitele...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Paní NS JUDr. Iva Brožová a Pithart se jen snaží výrokem o nezávislosti soudců zakrýt:

Ústavu ČR ,článek 9, odst. 3 ,,Výkladem právních norem nelze oprávnit odstranění nebo ohrožení základů demokratického státu,,.
U tří exposlanců za ODS šlo o podezření ze spáchání závažného trestného činu vysoce nebezpečného pro společnost, který se stal mimo poslaneckou sněmovnu po ztrátě poslaneckého mandátu a tedy i poslanecké imunity a bylo, je a bude nebezpečí, ovlivňovat svědky, útěku a pod..

P. S.
Veřejný zájem je případnou trestnou činnost odhalovat, trestat a ne ji krýt, paní Brožová a pane Pithart!

0 hlasů

Zeman je bachratý jako Göhring, ješitný jako Hitler a prolhaný jako Göbbels. Naštěstí je tento lůzovitý pronárod natolik zbabělý a bordelářský, že žádnou válku nevyvolá. Bude řešen spolu s cikány, kteří jsou aspoň důslednější.

Ideály demokracie se v posttotalitním, metanolovém, příživnickém Česku spolehlivě mění v realitu „standardní parlamentní“ byzantské, chlastoslovanské, mužické kleptokracie a klauzemanovské partajokracie. Podobně, jako se kdysi „reálný socializmus“ Husáka (Kdo nekrade – okrádá rodinu!) vypořádával s morálními „přežitky kapitalizmu“. Soudruzi multipolitici okrádají své pologramotné a nesvéprávné zmocnitele stejně jako nemravní advokáti své klienty a navíc nejsou postižitelní ani tak jako advokáti, na něž dohlíží alespoň jejich komora.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

"Zeman tento týden uvedl, že "ztratil důvěru v Nejvyšší soud"....". Nic víc Zeman neřekl.
Je snad naší povinností důvěřovat nejvyššímu soudu ve všem co provede, nebo máme nárok na vlastní názor??? Kam jsme to až došli když jsme dehonestováni za vlastní názory.

1 hlas

Já nemám důvěru nejen v Nejvyšší soud, ale k většině soudů našeho Absurdistánu.

1 hlas

Evropa hledi na prazsky Hrad a vidi tam barbara namisto presidenta. A ten barbar se obklopuje ruskymi muziky, ozraly a patolizaly. Nekdy si vzpomenu na Vaclava IV., jedineho cisare Rise rimske a narodu nemeckeho sesazeneho za chlast a lenivost.

3 hlasy

Vychcánek Pithart má lví podíl na na neobolševismu nynějších partají jako ODS a TOP.

2 hlasy

Nazdar Tondo, z ktere hrobky strilis bolsevismem otravene sipy ? :)

1 hlas

Rovněž je více než děsivý fakt, že alkoholik, který již jen s největšími obtížemi ovládá své mocenské pudy, je rovněž vrchním velitelem ozbrojených sil. Velitelem, který se nachcal jak panský kočí, na ruské ambasádě.

2 hlasy

Skoda Auto v koncernu VW dela 10 % ceskeho vyvozu a o to se postaral Pithart, proti vuli Klause a jinych.

Ano, Pithart byl bolsevik, ale nechova se jako bolsevik.

2 hlasy

Důležitější než Pithart byl dnešní závěrečný host Václava Otázky - šéfka ERU, Vitásková. Tu bychom měli podpořit, stále se nad ní stahují mračna fotovoltaických megazlodějů.

1 hlas

Cibuli nezajímají pithartovy komentáře.

Tak proč meleš ty diskuzní prostitutko?

2 hlasy

Tak se s námi taky jednou, mozkový gigante, poděl o nějaké své vlastní dojmy z jakéhokoliv článku ty, invektivy vůči ostatním diskutujícím, navíc postrádající jakoukoliv vtipnost, jsou už dost únavné...

8 hlasů

Zase jeden blábol.

Proč by invektivy musely být vtipné?

2 hlasy

To bys ty, myšlenkový prvoku, stejně nikdy nepochopil/a.:-)

4 hlasy

Pithart se podle mého většinou choval jako púolitický amatér, což neznamená, že nemůže mít správný objektivní názor, jako v případě hodnocení chybně zavedené přímé volby prezidenta bez úpravy Ústavy. I příznivec Zemana či levice musí objektivně uznat, že Zeman zneužívá funkci prezidenta svému prospěchu i své straně. Např. vůbec se mi nelíbí, že má své jméno v názvu strany, což neexistuje ani u nás, ani v Evropě. Naposled to používal fašista Franko ve Španělsku.

1 hlas

Slyšíš trávu růst jako Pitha ???
Pokud si to přečteš celé co Zeman řekl o NS tak jako odpůrce Zemana , pokud chápeš řečené ....Zeman nekritizoval výroky soudu ale "soudnost" a "odbornost" NS s tím že ztratili jeho důvěru a nebude se snimi radit. Přece nechcete aby v senátu dělal nad PS ten známý posunek nad blbci

3 hlasy

Zeman doslova uvedl, že "ztratil důvěru v Nejvyšší soud" , nemusíte mu dělat advokáta. Je to zbytečný.

0 hlasů

Co je zde náhle hrdinů. Do roku 90 jste drželi ústa a krok, byli jste zalezlí, mávali rudými vlajkami a řvali něco o věčných časech. Nyní, když vám nic nehrozí za vaše hrdinská slova, jste samá pravda a spravedlnost.

4 hlasy

Zdá se, že tenhle pán má zvláštní dar slyšet trávu růst zvláště tam kde neroste.

8 hlasů

No mistře, Pitharte, zase jste jako obvykle v mimóze.
Asi ani vy jste si neráčil všimnout, že občany této republiky nejvíce s..štve na politicích ne tak jejich politická příslušnost, jako veškérá jejich zkorumpovanost a zparchantělost. Když potom nejvyšší soud takto nasr... občanům sdělí, že to co je mimo stádo pos(r)lanců trestné, je ve sněmovně povoleno a běžné, není divu, že to každého poctivého člověka platícího daně bez možnosti tu zlodějskou lúzu z parlamentu odvolat
pořádně "nadzvedne". Potom je každé soudné lidské bytosti nad Slunce jasné, kam až ta zkorumpovanost.... do nejvyššího soudu... dosáhla !! ..... a není divu, že se to nelíbí ani panu Zemanovi, zvolenému společným úsilím poctivých občanů, mezi které Vás již tímto vašim vyjádřením nelze počítat !!!

8 hlasů

Na Zemanovi se mi sice nelíbí ledacos, ale komentáře stavitele postfederálních "dvojdomků", který občas slyšívá trávu růst a který by mohl svou vizáž mediálně prodat i jako "tvář roku" českého sádrového trpaslíka, mě už hodně dlouho nezajímají. Tento pán prostě dokáže mnoha slovy neříct vlastně nic a jsem moc ráda, že už se při poslední volbě prezidenta zaplaťpánbůh necpal na kandidátku.

10 hlasů

Že Zeman je skutečně velmi rozporuplná osoba a mírně řečeno "slon v porcelánu" už dneska ví i jeho voliči. To nám Pithard nemusí sdělovat. Také v zahraničí žasnou, jakého vidláka jsme si v lidovém hlasování zvolili. Zlatej kořala Jelcin. Zeman začíná teprve vládnout ale na skandální zprávy o jeho projevech už by se mohl založit tlustý záznamník. Ž uráží slovně lidi na potkání je známé ale je také známé, že nesnese kdy se rozhodne nějak jinak, než on chce. Viz: rozhodnutí Nejvyššího soudu. Soud rohozhodl jinak než by si ON přál a tak uraženě a nasupeně kopá kolem sebe. Místním rudým se to bude určitě moc zamlouvat, protože to se bolševikům vždy líbilo když se nedodržovali zákony a místo toho nastoupila lůza s ulice a vyřvala a násilím si vynutila politické změny. Potom nastupují odboráři Zavadilové a další mluvčí lidu, kteří berou zákon do vlastních rukou. A vykřikují, že teď vládne "lid". Nějaké výsledky ve volbách je nezajímají. Ulice rozhoduje, protože se jich na náměstí sešlo sto tisíc.

3 hlasy

děsuplný je predevsim stav nasi justicni zumpy..
Neni treba advokatu, neni treba soudit, rozsudky jsou na politickou objednavku a nebo se jednoduse kupuji..

Proto ma Zeman recht..

7 hlasů

Kolaborantské geny, zbabělost a prospěchářská snaha přifařit se k silnějšímu, nedává ani kousíček prostoru pro zachování alespoň malého kousíčku charakteru. To je o vás, diskutující :-))

3 hlasy

Nikoho nezajímáš, tydýte Barikowski.

8 hlasů

Je zbytecne na nej reagovat, zjevne projektuje sve komplexy, ktere nejspis nechce resit s odbornikem. Spusti jen dalsi lavinu utocnych prispevku.

3 hlasy

A proč bych měl někoho zajímat? Ten článek je o ožralém Zemanovi TKK, ne o mně. A tento unikát, kdy má státní nachcanina svůj fanklub složený z blbů a poloblbů, zajímá celou EU.

4 hlasy

Bývalý kovaný bolševik a současný politický turista Pithart,káže o morálce.K potrhání.

10 hlasů

Starý komouš z kágébácké líhně Pithart napadá to, co se mu právě hodí.
Nezajímá se o skutečný stav Nejvyššího soudu, nýbž o výrok Zemana o něm. Vadí mu, že přímá volba, která je tím nejčistším projevem demokracie, je podle něj v naší ústavě "cizorodým prvkem" ale nevadí mu politiky organizované korupční gangy, které jsou v právním státě tím největším cizorodým prvkem. Je to dvojdomkový blbec a pokrytec!

14 hlasů

Z Pitharta mluví i uražená ješitnost, pokud si dobře vzpomínám, tak před 10ti lety neúspěšně kandidoval na prezidenta a dodnes to nerozdýchal, proto letos kandidaturu raději odmítl, aby se znovu neztrapňoval..

Nedávno jsem s ním zaslechla rozhovor v rádiu, a přesně by na něho sedlo - Poturčenec horší Turka!! Kdysi bolševík a teď odpůrce, takoví jsou nejhorší.

3 hlasy

Zeman je vožralý dobytek a nic na tom nemění ani to, kdo to říká. Je to prostě děsuplný fakt.

5 hlasů

vožralý dobytek.........To už by na žalobu bylo.To nemá nic společného s kritikou.Asi si neuvědomujete,že se vyjadřujete o hlavě státu.A to mohu mít ke komukoliv tisíc výhrad,ale toto NE!

9 hlasů

Neříká se na žalobu, ale na udání. Nezapomeň, že jsi Čech!
Ta tvoje hlava státu je ožralé prase a idiot, který zbytku kulturních lidí v ČR dělá jen ostudu. Navíc byl dle zákona v životě již zločinec a soudně uznaný lhář. Ta jeho propitá makovice ještě Čechům zatopí...

0 hlasů

Tohle je z velké části vina redakce která tohle nechává naprosto bez povšimnutí.

7 hlasů

Ty jsi trošku divný, ne? To jako chceš, aby redakce platila tomu hradnímu strašidlu léčení?

0 hlasů

A co chces menit na tom, kdyz je to skutecne ozrala ???

0 hlasů

A bezcharakterní prolhané hovado, je MyLež Zeman.

2 hlasy

Sore loser!

3 hlasy

Já porážkami netrpím. Zatím stále jen vyhrávám.

1 hlas

Na jaký hudební nástroj a pro koho?

2 hlasy

Ten tak akorát někde s kloboukem před sebou na rohu na vozembouch .

3 hlasy

Sám jsi děsuplný, ty chazarský dědku s kulatým ksichtem a odstávajícíma ušima.
Stejně jako to vaše jedovaté žrádlo.
Takže se věnuj kvalitě posypové soli, pochlebuj vašim kačerům donaldům a do čeho ti nic není, do toho se neser, tupane!

4 hlasy

Já vás krmím blbe, proto se zajímám o vás stav.

1 hlas

Těmi tvými nechutnými zvratky nás tu krmíš vskutku vydatně.

8 hlasů

Pithart zradil v průbehu svého života co se dalo !

7 hlasů

Skoda Auto v koncernu VW dela 10 % ceskeho vyvozu a o to se postaral Pithart, proti vuli Klause a jinych.

1 hlas

Hloupá připomínka. Jedná se o továrnu, kde mají sice vysoce nadstandardní platy, ale musí se tam pracovat. Proto ty stovky dojíždějících Polských dělníků. A vydržet pracovat 8 hodin? To v odborech registrovaný Čech nikdy neuměl. Nebylo moudré připomínat Škoda Auto...

0 hlasů

Pokud ale prezidenta Zemana v zahraničním tisku sprostě uráží Švanctrumberk, který neunesl prohru ve volbách, tak by měl být Švanctrumberk natřen dehtem, posypán peřím a nakopán do své vrásčité rakouské prdele.

10 hlasů

Správně Čechu! A teď si utři ta hovna z brady co jsi vyslintal.

2 hlasy

Proč by neobyčejný český národ měl mít obyčejného prezidenta?

1 hlas

Salónní žvanil Pithart, léta bezúčelně jen hnípající v Senátu za královský peníz daňového poplatníka, se probral z letargie a fňuká nad novými poměry.
Vskutku děsuplná podívaná.

13 hlasů

Hezky vyjádřené.. :-)))

6 hlasů

Kalousek přijde na zasedání vlády se dvěma papíry.
Vytáhne první:
" Zde jsou vyjmenována opatření, která pokud schválíme,
budou se mít lidé dobře až do konce života.
Vytáhne druhý:
" A zde je seznam těch lidí.""

4 hlasy

děsuplný jste vy, hřibovitý dědo, vaše působení v nejmenovaném senátním obvodu byl děs a běs, samá slibotechna, všude jste se jezdil akorát nasvačit, poklábosit, naslibovat a když se přestal porcovat medvěd, už vás nezajímalo nic co se ve vašem obvodu děje, nechci jmenovat obec, kterou jste dostal do dluhů, neboť jste je sliby dotlačil do investice, kterou neměli v životě začít, a jak jste prskal, když nezvolili prezidentem vás, jste stejný jako vaši kumpáni, jen koryto, na to slyšíte, takže sklapněte a jděte po svých, kam patříte, do propadliště senátních dějin

15 hlasů

Zeman je podle mě děsuplný prezident (takže si Češi nemohli zvolit jiného), ale Pithartův konstrukt postrádá logiku.

0 hlasů

těžký výběr mezi neřízeným běsem a šišlajícím monstrem, co neudrží moč a myšlenku a které by museli v přímém přenosu dabovat

3 hlasy

Šišla si bez nápovědy v uchu ani neškrtne, já pořád vidím to hrůzné předvolební video, kde aristokrata chválili umělci, mluvili hlavně o jeho noblese a knížepán si na videu ze sněmovny celou dobu jen žmoulá z holubů v nose kuličky.........

http://www.youtube.com/watch?v=f51O_fiPV4Q

11 hlasů

Zpozdilá štěkno.

1 hlas

Trefa, že???

To se máte čím chlubit, že lezete do řiti takové noblese, co se neumí ani chovat ve sněmovně, co si za naše peníze žmoulá holuby dělá si z nich kuličky, místo párátka používá nehet a pak vám podá ruku, fuj tajbl. :-DDDDDDDDDDDDDD

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov