Kauza
Platil sledování někdo z ODS? Unáhlené výroky, míní Nečas

30.09.2010 18:05 Původní zpráva

Jednoznačné a rychlé vyšetření případu. To očekává šéf ODS Petr Nečas. Reagoval na informace o tom, že bezpečnostní agentura ABL měla v roce 2006 sledovat tehdejší starostku Prahy 11 Martu Šorfovou. Její slova o tom, že za sledováním je mocenský boj uvnitř ODS, Nečas mírnil. Podle něj šlo o unáhlené výroky bez racionálního podkladu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Stan Král (66 hlasů) 30.09.2010 18:10

    Ještě nikdy nová vláda nesmrděla tak rychle a tolik jako tato....to...

  • Pr(u)dič Pružina (44 hlasů) 30.09.2010 20:03

    Ona už ČSSD v roce 2006 věděla, že bude existovat strana Věci Veřejné...

  • Anička skřítek (38 hlasů) 30.09.2010 19:53

    Já věděla, že z toho někdo obviní ČSSD.Zřejmě mohou i za povodně.

  • Pr(u)dič Pružina (38 hlasů) 30.09.2010 21:22

    jdi už konečně do prdele, kreténe !

  • varan josef (36 hlasů) 30.09.2010 20:15

    Kolik ti je? 8? Před 4 léty o nějakém Bártovi, ABL a VV neměl nikdo...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

GPS vyhledávač majetku, osob http://jdem.cz/hh2v5

16 hlasů

Tak to ani dlouho netrvalo a máme tady kauzičku jedna báseň. Jó kdo s čím zachází, tím také schází.

16 hlasů

křivaci a zlodeji již od pol. 90 let byli modři ptaci

17 hlasů

No hlavně je to amatér, už teď mu zpochybnili ty dokumenty, ale on v té své snaze o rekord v kauzách nevnímá realitu asi:)

10 hlasů

Nechte být Kmentu , poslední verse je že mu to podstrčil Dimun s Randákem a že je to odveta ČSSD za Kubiceho zprávu , superakcí "Tři jednou ranou - zničme trojkolku " ....

Kulka od STB do VV vystřelená z pistole co patřila ODS + řvát nahlas aby bylo slyšet mlčení TOP09 a padlo to i na ní.......
Řešení záhady ?
Vrahem je zahradník , to o tom Olovu nebyla pravda , kulka byla ocelová

9 hlasů

Bohužel, reportáž na Primě ukázala, že pan Kmenta je si 100 % jist, že je za tím ABL a neuvažuje o jiné alternativě, viníky nezná, zdroje nepřizná, ale fabuluje skvěle.

7 hlasů

Ani jeden z Bartů neřekl "Tuto pani ABL nesledovala"

dokud toto neřekne jsou další řeči Bártů či ABL či vaše úvahy o ničem..... nechci psát to sprosté slovo na cože jsou .....na med a ten je na ho......

14 hlasů

Mýlíte se, viz odkaz níže, kde je jasně uvedeno, že ABL v tom nejela, nejdřív to chce vyhledat si informace, než začnete někoho poučovat!.-)

http://www.abl.eu/tiskove-zpravy-14...

8 hlasů

A vy snad čekáte, že by se Bártův brácha přiznal a napsal něco v tom smyslu, že ji sledovali na zadání toho a toho ? To jste opravdu tak naivní ? Že napíše, že něco nemají v archivu znamená snad, že to nedělali a že to v něm nikdy nebylo ? To už snad ani není naivita ! Už se nedivím, že to tu takhle dopadlo !

20 hlasů

ale kde je to jasné slovo .....ABL tu paní nesledovala .....

11 hlasů

Kontrolní otázka: Kdo byl (a určitě stále je) svázán s ABL? Ano! Tak proč se ptáte Nečase?

13 hlasů

Ano. Za vsechno muze ODS. Tak to rikal predseda duce Jyrka a sel si nazout dupacky a projit se po letenske plani.

14 hlasů

jdi už konečně do prdele, kreténe !

38 hlasů

Já věděla, že z toho někdo obviní ČSSD.Zřejmě mohou i za povodně.

38 hlasů

Pouze se zeptám.Existují u nás soukromé detektivní společnosti,které na zakázku sledují určené objekty?Tuto zakázku si mohl objednat kdokoli.Manžel,milenec,obchodní partner,politik.Nedělejte z toho kovbojky.

8 hlasů

asi bylo u ODS obvykle , že někteří členove šmirovali jine , viz članek o tom , jak na nějake společ. akci parta fizlu na zakázku sledujicich Béma se potkala s fizly na jinou zakázku sledujicimi Dalíka a všichni fizlove se znali a mohli se smichy posrhat - http://aktualne.centrum.cz/domaci/k...

24 hlasů

Obávám se, že nerozumíte současnému stavu společnosti. Establishment se poučil, proč vytvářet mučedníky typu Havla, Kryla, ... povídejte si co chcete, nikdo vás nebude omezovat, proč taky , ono se totiž pro nás stejně NIC NEZMĚNÍ. Režim máme daleko více sofistikovanější a pevně v rukách, většina se bojí o práci, většina se nechá ukonejšit bojem za jakési iluzorní zodpovědné hospodaření, mladé získáme iluzorním generačním bojem proti nechápavému stáří, tak vo co gou.

26 hlasů

Mně přijde, že za touhle kauzou stojí ČSSD, pošpiní ODS a VV a konečně odčiní prohrané parlamentní volby, kauzu Kubice atd.

15 hlasů

To nemůžete myslet vážně ani žertem.

23 hlasů

Kolik ti je? 8? Před 4 léty o nějakém Bártovi, ABL a VV neměl nikdo ani tucha! Ale je vidět že blbínkům umí pěkně vymatlat hlavu!

36 hlasů

Ona už ČSSD v roce 2006 věděla, že bude existovat strana Věci Veřejné ? Ona už ČSSD v roce 2006 věděla, že nebude v roce 2010 ve vládě ? Ona už v roce 2006 věděla, že tehdejší vlastník ABL Bárta bude ve vládě ? Jak může někdo takhle zblbnout ?

44 hlasů

Svatá prostoto, aneb blahoslavení chudí duchem.

26 hlasů

Ano v rámci pokračování akce Olovo (upozornil na to Bárta) si v lednu 2007 ČSSD objednala na NOVE Radka Johna a propírali tam s tajným agentem ČSSD v ODS Klegou(náměstkem primátora Béma) tu Šorfovou , používaje výsledků sledování ABL. A platila to KSČM aby se to dalo utajit a lidé jako Vy byli zblbnuti. --)))

http://www.klega.cz/rozhovory/zlate-kopance-staros - tu/?detail=Art@45a7644658b7d

10 hlasů

Tenhle váš výlev nemá smysl komentovat, jste politicky pojatý, hádat se o tom, která je strana je in, je směšná, tady mluví fakta a ty pan Kmenta neukázal!

7 hlasů

A ten váš snad má smysl komentovat ? Buďte rád, že vám to napsal slušně, kdokoliv jiný by třeba napsal, že jste vypatlaný idiot !

25 hlasů

Pane Tomáši , pouze jsem vaším stylem fantazíroval a uvedl fakty, pokud jde o o fakta co chcete po Kmentovi zpochybnil je někdo , uvedl někdo z ABL, že tu paní nesledovali ? Víte že ABL dnes nabídlo detektivní divizi k prodeji a bývalý šéf této divize , nyní náměstek Johna po vření této kauzy v pozadí M.Zahálka zkolaboval a skončil na psychiatrii ?

30 hlasů

To už bohužel fantazírujete především vy, nikde nezaznělo, že by kolaps toho náměstka měl nějakou souvislost, je vidět, že vám celý případ leží v žaludku. Když někdo řekne, že o tom nic neví, tak to také znamená, že je nesledovali, to je jednoduchý logický krok!:-)

13 hlasů

tak se ptám jako král svých rádců :
Šledovali....nešledovali....šledovali....nešle - dovali....šledovali....nešledovali....šledovali - ....nešledovali....šledovali.........?????????

16 hlasů

pouze pokračuji v duchu vaší argumentace, a používám fakta , ne plané řeči.....a bavím se na účet takových naivků jako Vy

14 hlasů

Perte se a žerte se !

30 hlasů

Ale huš kanibale :-)

9 hlasů

Ještě nikdy nová vláda nesmrděla tak rychle a tolik jako tato....to je na chození kanály Nečásku. Ryba prý smrdí od hlavy .

66 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov