Proti vládě s Babišem
Pnutí v ČSSD: senátoři odmítli vládu s ANO. Hamáček: Nechápu

25.04.2018 11:49 Aktualizováno 25.04. 12:38

Předseda ČSSD Jan Hamáček nerozumí razantním výrokům sociálnědemokratických senátorů o vyjednávání s hnutím ANO uprostřed těchto rozhovorů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • václav Ludvík (1 hlas) 25.04.2018 12:16

    Sobotka byl šmejd a lokaj Bruselu Hamáček je to samé a ještě je...

  • jadoles nepojedu (1 hlas) 25.04.2018 12:59

    Zatím nikam neleze.Pakliže jste čekal,že okamžitě vystoupí z EU,je mi...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Je tady taky obpor ke spolupraci s byvalymi komunisty jako je Štěch .

0 hlasů

Když ČSSD přebíral dnešní prezident Zeman, byla na sedmi procentech. Zeman ji vytáhl na procent třicet. Špidlové, Sobotkové, Chovancové, Hamáčkové a další ubožáci a tragikomici ji zase vrátili na původní sedmiprocentní stav. Krom toho Hamáčkovi jde o tučně naložené koryto, pochopitelně. Chce být ministrem vnitra. ČSSD nejde o zájmy nižší a střední třídy, ČSSD jde o osobní koryta.

0 hlasů

Řekl bch, že stanovisko senátorů se může odvíjet od pasívní role Senátu a jeho v podstatě opoziční role. To věčné protestní sektářtví je u nás (i jinde) dosud málo reflektovanou, ale zásadní překážkou v řešení problémů vývoje. Pro ČSSD je smysluplnou cestou do budoucnost jen vládní spolupráce.

0 hlasů

Sobotka byl šmejd a lokaj Bruselu Hamáček je to samé a ještě je nenažranej nerozumím kam zmizela Sociální demokracie a co dělá členská základna asi krade na místní úrovni .

1 hlas

Babiš leze Bruselu do pr…. víc jak svého času Sobotka. Není se co divit, bojí se o miliardy na dotace pro AGROfert. Je to nejhorší premiér v novodobé historii.

0 hlasů

Zatím nikam neleze.Pakliže jste čekal,že okamžitě vystoupí z EU,je mi jasné,že je to velké zklamání.Na zkratkovité jednání je dost času,a pokud se bude jednat,může se leccos vyjednat.Ostatně,už je dost států,kteří chtějí své věci řídit sami,bez diktátu Německa a Francie,je slušná šance být v lepší EU.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov