Utužuje vztahy
Po olympiádě letos Zemana čeká ještě oficiální návštěva Ruska

02.02.2014 14:44

Prezident Miloš Zeman navštíví ve druhé polovině letošního roku Rusko, kde se setká se svým protějškem Vladimirem Putinem. Český velvyslanec v Rusku Vladimír Remek v neděli v České televizi řekl, že Zemanova návštěva se připravuje.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Musil (11 hlasů) 02.02.2014 16:04

    Začíná mi vadit, jak některá média a komentátoři se pořád o olympiádě...

  • Johan Rey (9 hlasů) 02.02.2014 16:56

    Vážený pane, o "socialistický stát zde" se hlavně zasloužily výsledky...

  • Johan Rey (7 hlasů) 02.02.2014 17:40

    Pane Kleisnere, to také není diskuze pro nevzdělance a hlupáka typu...

  • Josef KLEISNER (6 hlasů) 02.02.2014 17:39

    ...nikdo není zvědavej na ty tvoje připomínky váženej pouze k věci...

  • Josef KLEISNER (6 hlasů) 02.02.2014 17:28

    ...ten úvod je výstižný,ale doufám,že zdejší diskutující klaka tomu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

poskok komunistů a ruska se musí hlásit

kdyby nedoprazil nějaký spis by na něj už našli nebo mu slečnu dcerku zavlekli do horšího filmování než minule?

žel v rusku moc koberců všude

1 hlas

Ať žije pan prezident Miloš Zeman!!!

1 hlas

Ze ji mas zase jako z praku, dederone?

1 hlas

Víte, pokud by se zde hlasovalo o idiota roku, myslím, že byste to s velkou převahou vyhrál.Není vám člověče stydno jen tak, samotnému před sebou?

6 hlasů

..naše členství v NATO a EU nám umožňuje jednat s Ruskem jako suverénní, rovnocenný partner...bez ohledu na názor několika emigrantů a pisálků, kteří chtějí nesutále podněcovat a živit vlnu jakéhosi zastydlého "antisovětismu"...a vnutit nám jakousi bezpodmínečnou podřízenost jakémusi fixnímu Západu...

5 hlasů

A už jsme zase u emigrantů. Vždy, v určité večerní době, se začnete navážet do lidí, kteří využili svého práva, žít tam, kde chtějí a kde jim to bude dovoleno. Máte nějakou fixní ideu, která vyjde na povrch po nějaké stimulaci, že jste v životě něco promeškal? Být vámi, zamyslel bych se nad sebou a věřte, že já, "emigrant" žádný "antisovětismus" necítím. Cítím pouze oprávněnou skepsi vůči jakémukoli pokusu o nastolení nějaké komunistické diktatury a samozřejmě mám nedůvěru v imperialistickou politiku Ruska, která nezačala v roce 1918, ale mnoho staletí před tím. Jako člověk, který se nejeví zrovna jako hlupák (možná přijde na tu denní hodinu), by vám tato věci měly být jasné a já doufám, že to zítra ráno uznáte.

1 hlas

Simurda ma emigrantske trauma, od emigroval do falesneho Nemecka a prisel na to az kdyz se Nemecko spojilo :))))

0 hlasů

Je úsměvné jak vás znepokojuje imperialistická politika Ruska, zatímco imperialistická politika ostatních velmocí vám zřejmě nevadí, že? A co se týče narážky na pana Šimurdu, ta já zas mám naopak dojem, že má dnes výjimečně čistou hlavu.

1 hlas

Klaus si do Moskvy taky jezdil pro instrukce. Je to v tradici státu, počínaje Benešem, který se "zasloužil o socialistický stát". Jediný Havel to, v posledních 75 létech nedělal a proto jím většina občanů opovrhuje.

4 hlasy

Vazeny pane, soudruh Rey se tady kdysi chlubil, ze za minuleho rezimu zil v Rakousku. Ani se neptejte, kdo ho tam vyslal ...

2 hlasy

Kdo ho tam vyslal,vy,že to tak dobře víte, a nebo tady zase jen blábolíte svoje fantasmagorie?Jste nemocný člověk.

5 hlasů

Vážený pane, o "socialistický stát zde" se hlavně zasloužily výsledky "Druhé světové války" a dohoda velmocí o rozdělení sféry vlivu.Beneš válku nerozpoutal a komunisté by zde vládli, i kdyby zde byl prezidentem třeba Jan Masaryk.To, že jede Zeman do Ruska je jen ukázka toho, že se mu jedná o udržení přátelských styků s ruským medvědem.Není to první, ani poslední prezident, který přijede do Ruska na návštěvu.A Václav Havel zase jezdil jinam na návštěvy, třeba do USA.

9 hlasů

...ten úvod je výstižný,ale doufám,že zdejší diskutující klaka tomu nerozumí a je těžké s nima diskutovat na téma dohod tří velmocí na konci II.sv.války....

6 hlasů

Pane Kleisnere, to také není diskuze pro nevzdělance a hlupáka typu "np np".Tento týpek tady jen heslovitě vyráří jakési skřeky, ale k věci vám nenapíše ani písmeno.Je to trolík, ale nejspíše velký hlupák.Ale s tím nic nenaděláme, proti blbosti je každý boj marný.

7 hlasů

Rudy nerudny dedecek Kleisner prisel diskutovat:-)

1 hlas

...nikdo není zvědavej na ty tvoje připomínky váženej pouze k věci jestli to umíš a jseš v obraze...to ale pochybuju..ty vedeš pouze v urážkách na to si kádr,ale už se vaří voda!!!!

6 hlasů

My si tykame, soudruhu?

0 hlasů

Vážený pane,to, že jede Zeman do Ruska je jen ukázka toho, že se chce zase vozrat, jak ta svine.....

2 hlasy

Začíná mi vadit, jak některá média a komentátoři se pořád o olympiádě vyjadřují, že to je Putinova prestižní záležitost, jak je to předražené, jednou že tam jsou všichni ohroženi, pak zase proč tam bude tolik policistů a vojáků, že tam nepojede ten či onen prezident když jich tam bude 40 jiných a pod. Soči bylo vybráno Mezinárodním olympijským výborem mezi více uchazeči, Rusko dělá všechno pro úspěch, včetně bezpečnostních opatření které jsou v zájmu všech, tak co kdyby pro změnu někdo ocenil že pro sportovce a návštěvníky jsou připraveny dobré podmínky.

11 hlasů

To prvni co Putin protlacil po udeleni olympijskych her bylo uzakonit vyvlastnovani pozemku za ucelem techto staveb. A uz se tocil karusel kradeni.... fungovalo to jako v Cesku po roce 1948 ......

0 hlasů

Vsechny zpravodajske kanaly vysilaji dokumentace o tom za jakych podminek byly v Sotci budovany olympijske hry. Chce to umet svetove reci a poslechnout si zpravodajstvi o zlocinu. Podobne to bylo pred 2. valkou. Taky rusove delali svinstva na vlastnim obyvatelstvu a po valce kazdy rikal, kdyz prisli komousi, ze o tom nevedeli.

0 hlasů

Jo, ty společné hajzlíky (dvě WC mísy v jedné místnosti) tedy dělají z toho důvodu, aby se sportovci sami nebáli, že. Teď ještě zjistit, jestli k nim mužici přivedli vodu na splachování a připojili odpady (pokud tedy srágory nepotečou rovnou za barák, jak je u nich zvykem. MOV lze totiž, jak tomu bylo i v minulosti, lehce podplatit (pár ruských štětek, kaviárek, chlast, pár USD na konto a je to).

5 hlasů

Nemohl by tam uz zustat behem olympiady?

4 hlasy

Jen ať si ho tam jeho bolševičtí bratři nechají i s tím Brežněvovým kosmonautem.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov