Premiérova pravá ruka
Policisté odhalili Nagyovou při prověřování Janouška a Grygárka

14.06.2013 06:00 Původní zpráva Aktualizováno 14.06. 15:09

UVNITŘ ON-LINE A FOTOGALERIE. Šéfka kabinetu premiéra Petra Nečase (ODS) Jana Nagyová čelí obvinění z organizátorství trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Susa (17 hlasů) 14.06.2013 08:19

    Přesně jak píše "Alice Černá 13.06.2013 19:30" na vedlejší diskuzi,...

  • Hana Há (13 hlasů) 14.06.2013 08:34

    Souhlas. Položme si otázku k čemu sloužila údajná korupce 3 politiků...

  • Jan Švarda Ing (11 hlasů) 14.06.2013 06:31

    Je docela zajímavý postoj premiéra. On kritizuje naprosto rutinní...

  • Eva Adamová (10 hlasů) 14.06.2013 10:17

    Nedávno jsem četla román Mráz přichází z hradu. Sice se uvádí, že je...

  • Pavel Šimurda (10 hlasů) 14.06.2013 10:01

    ..vypadá to, že celá BIS měla z paní Nagyové bobky...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Prověřte taky Alici Černou a pošlete jí na chatu pár rakouských psu, jestli tam nemá zlato. Ví toho moc.

0 hlasů

Černa je mistni blbka

0 hlasů

Seriál " To je tunel napsala" "

0 hlasů

Rittig a Janoušek by oba mohli školit Cosa nostru s mafií dohromady,oba měli kontakty na vysoké stát. činitele,tajné služby a státní zastupitelství a soudy.

0 hlasů

President ma neustale tezkou virozu a tak si dela kazdy co chce :)))

0 hlasů

Peak už je zase uražená. Prý její důvěra je na bodu mrazu a dává Nečasovi čas do pondělí. Prostě ji ignoruje a ona čekala důvěrný rozhovor. Pamatujete na ty její psí pohledy, než se provalilo, že on má jiného "koně"? No, třeba jí Nečas ještě přes víkend promluví do duše. Bude to snadné, ta je ochotná "věřit" čemukoliv.

2 hlasy

Na konci 17. století jistá madamme Dubarry takhle vždycky v posteli držela Ludvíka XIV. za ptáka a domlouvala s ním, koho povýšit, koho odměnit, případně koho popravit. Po 23 letech usilovně budované demokracie jsme dosáhli stejné úrovně! Hurá!

1 hlas

Nevím sice nic o módních trendech, ale týhle nafouklý hnidě by mohly tepláky sedět jako nic jinýho…

2 hlasy

Já si myslím, že Nečas věděl o všem. To se teď jen hodí, házet všechno na Nagyovou, s Nečasem by přece padla vláda a silně pochybuji, že to by se mediákům líbilo. Stačí poslouchat ČT, jak už zase hledají cestičky, jak ho z toho vyvázat. Dnes si ale pozvali nesprávné hosty. Jak prof. Dvořáková, tak JUDr. Raupachová je pěkně umravňují :-)
A že Nečas nechává vinu na Nagyové? To je přece celý on. Srab!

5 hlasů

V zápisu policejního usnesení z 13. 6. 2013 http://www.parlamentnilisty.cz/profily-sprava/user-data/06B091AE/file/43972-147790996-Zahajeni-trestniho-stihani-proti-Jan%C4%9B-Nagyove-a-dal%C5%A1im-v-kauze-nelegalnich-odposlech%C5%AF.pdf
str. 14 je doslova uvedeno:

"- dne 11.3.2013, v hovoru s RNDr. Petrem Nečasem, Mgr. Jana Nagyová sděluje, že měla zásadní rozhovor s generálem, kterému dala "ty věci", aby to zjistil on, aby oni nepostávali někde s taxíkem."
Takže věděl o sledování Nečas? Podle policejních odposlechů věděl!, ale zatlouká, zatlouká, zatlouká ....

2 hlasy

Díky za odkaz. Ale dnes jsem zaslechla, že se jí zastal:-) Prý nedávala jeho manželku sledovat, ale ti zpravodajci ji prý chránili a to proto, že on ochranku pro rodinu odmítl. A je to! Jen jsem zvědavá, jak se s tím vypořádá TOPka, dneska řekl Polčák, že pokud zjistí, že Nečas lhal, stáhnou jejich podporu pro něj. Ha, ha, ha!

2 hlasy

Nečas v každém případě lhal, protože přece prohlásil, že o žádném sledování nevěděl. Dle odposlechů věděl.
Také jsem někde četla, že manželku nechala sledovat už dřív, ale manželka na to přišla, tak pak Nagyová požádala Vojenské zpravodajství. Kdyby manželku chtěla ochraňovat, tak by to p. Nečasová asi věděla, ne? Když nevěděla, pak byla šmírovaná a ne ochraňovaná.

2 hlasy

Přesně tak. Tenhle člověk je schopen ze sebe i z nás dělat blby jen proto, aby se udržel ve funkci.

1 hlas

Nevím, která varianta je horší - věděl nebo nevěděl?
Všimla jste si Alice, jak rychle zmizely Smutná a Dvořáková alias Pecharová, když se celá ta nechutná aféra provalila? I pro ně je to asi silná káva...

2 hlasy

Zdravím Violo. Už jsem Vás dlouho nečetla.
Která varianta je horší? Podle mne je to úplně fuk. Všechno, co dnes státní zastupitelství a Šlachta řekli, vypadá, že mají podložené, tak už se jen lze dohadovat, jakým způsobem se to stalo. Už se to zpochybnit asi nedá. I zpožděná Dvořáková, Smutný a podobná individua už v tom mají jasno. I když ještě včera na některé glose jeden z nich psal, že Nečas nemá proč odstupovat, protože prý byl jediný, kdo uvolnil ruce policii, aby mohla bojovat proti korupci:-)))
Musí to být "schíza":-) Hezký večer.

3 hlasy

Také Vás zdravím; nějak mě přestalo bavit číst ty snůšky hloupostí, kterou tady pár exhibicionistů předvádělo. Tak jsem se rozhodla trávit čas smysluplněji.
Moc jsem se bavila tím, jak se stáhly ty dvě nejplamennější obhájkyně modroptáků. Asi i ony pochopily....

1 hlas

Vyvoláváte zlé duchy?

2 hlasy

Bůh chraň, pro normální lidi je to úleva.

2 hlasy

À propos nevíte někdo, co je s blbcem Říhou? Po tom jeho věčným debilním „cha,cha,šhalom“ se mi snad začne stejskat.

1 hlas

Nevím; ale myslím, že tu má zdatného nástupce, možná ještě blbějšího, Pruudiče.

1 hlas

Věděl o všem Nečas?Nevěděl,jako Parkanová,Vondra...........

0 hlasů

Docela rád bych viděl, co teď dělá paní Nečasová. V tuhle chvíli asi nejspokojenější člověk v téhle zemi...
Sedí u televize nebo u internetu, má otevřenou láhev vína a užívá si uvěznění té *****....

4 hlasy

Po vyslechnutí Nečase a Kalouska v TV chci vyzvat prezidenta republiky Ing. Miloše Zemana za slušné občany, aby využil své ústavní právo a využil článku 62, Ústavy ČR: Prezident republiky
a) jmenuje a odvolává předsedu a další členy vlády a přijímá jejich demisi, odvolává vládu a přijímá její demisi,..

4 hlasy

Samozřejmě, že o tom komoušský pohrobek Nečas musel vědět! Považovat Nečase za neviného může jen tupý, pravicový volič!

5 hlasů

Omyl, madam, tohle je podceňování, to dělá levice. Pravice Nečase přeceňuje, jak také jinak. S týmž výsledkem ovšem, dlužno dodat. Pro jedny ani druhé žádná pochvala. Bodejť by také ne, když je to stejná prašivá pakáž.

0 hlasů

No alespon ten ufnukanej skrivanek Barta zminil ministra financi ze ma taky obrovskej podil na korupci a divim se ze po Nem nikdo nejde. No treba se taky dockame, doufam, doufam, snad ne marne..

3 hlasy

Pozorně se podívejte na záznam z TISKOVKY ona má prsty VE VÍCE VĚCECH!!!!!!

4 hlasy

To snad uplne vsichni. A ted kalouskovo zvratky

2 hlasy

S tou Nagyovou je to zajimave. Nechala deset dni sledovat starou Necasovou a je z toho megapruser. Standik Grossu mel pro svou zenu specialne soulozochranku a nic moc se nedelo. Jirka Paroubku ma nebyvale zvlastni prodeje knih a nikdo se nad tim take nepozastavi. A kolik bylo uz tech bohatych strycku s igelitkama? Nejak mi za tim zase smrdi politicka objednavka. Ze by odplata za Ratha? Vzdyt jinak je to neprustrelne ja na brachu, bracha na me, bez ohledu na politickou prislusnost - vzpomenme treba na temer milenecky par Topolanek-Paroubek. Pred kamerama nenavist, v zakulisi partaci bez zabran.

1 hlas

Čtete posledních několik let noviny? Od roku 2006 vládne pravice. Jakou asi možnost má opozice si něco objednávat, Když za těch 7 let jsou všude (kromě krajů, které řídí "opravy silnic" atd.) stoupenci pravice?
Policie si vždycky uchovávala nějaký díl nezávislosti na vládnoucí klice - viz. odsouzení a uvěznění Zemanova ministra financí Svobody.
Zatčení politika opozice může být někdy na politickou objednávku, zatčení vládního politika z politických důvodů je sci-fi.
Prostě se smiřte s tím, že vaši bobánci překračovali zákon a půjdou sedět...

1 hlas

V prvním odstavci máte pravdu pane Skalský. Ale jinak? Mě to prostě vůbec nesedí. Jen když vezmeme:
- Státní zástupci - jmenovaní ODS
- Policie - patří ODS (o Kubicem ani nemluvě)
Jak je možné, že tohle selhalo a dostalo se to až k vládě?
Že by měli policajti dost toho osočování ze strany Nečase a Kalouska? A nebo to je Kalouskovina? Nebo snad klika v ODS? Pro mne je záhadou, když to mají všechno tak posichrované, jak se mohlo tohle stát. Já mám jen jedno vysvětlení - o Šlachtovi je známo, že má té sebranky plné zuby a stejně tak Ištván (známe z kauzy Čunek). Je možné, že by se ti dva domluvili a šli do toho hlava nehlava? Ale ani sama tomu moc nevěřím.

1 hlas

Ha-ha-ha-ha-ha, vy si snad opravdu myslíte, že to celé není šaškárna. Tolik naivity v jedenadvacátém století? Ještě chvilku a skoro byste mě byl rozesmál.

0 hlasů

Soudruh poslanec Judr. Vojtěch Filip je moudrý, slušný a kvalitní člověk

3 hlasy

Jen do te doby nez zacne zvracet nesmysly o tom jakej byl Lenin HUMANISTA. Jinak mluvil vic nez dobre, to se musi nechat, ale lid nesmi zapominat a neskocit zase na lep krasnych recicek.

1 hlas

CHtel bych se zeptat kde je K. Trautenberg, ted zaznelo na ct24, ale jak on se rychle probral :))) sipkova ruzenka

2 hlasy

Tak mili noumove z kotle, detektivka je rozlustena, muzete se rozejit, ... na weekend. Nekteri pujdou hned do hospody, jini pojedou na chalupu. Hlavne se chovejte lepe nez premier :)))... davejte si pozor na manzelku a i na milenku. Ciao :))

1 hlas

Myslím, že ne. Tato chobotnička není jediná v zemi. Je jich tu moc. Dokud budou klientelistické vazby stát nad zájmem země, je to špatné. Dnes vidíme, kam až sahá korupce a zneužití moci. Jakým způsobem se prosazují obrovské přesuny církevního majetku či důchodová reforma. Bylo by dobré využít tuto aféru k novému restartu, ale ne s touto vládnoucí garniturou politiků.

3 hlasy

neodstoupim a neodstoupim,rekl prescas, koryto je koryto, klistata jsou letos abnormalne premnozeny.

7 hlasů

Ano a teď se nakvašeně zvedl a odešel, aby nemusel slyšet pravdu!

6 hlasů

.....a kníže zase chrápe za mluvícím premiérem...před TV

4 hlasy

Podle vzoru - když se kecají blbosti, tak spím..... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

0 hlasů

Zasadni otazka !! Usnul uz u Necase a nebo az u Sobotky ? :)))))

1 hlas

uz za necase, ale to je jedno on chrape porad. Ja si v praci dovolit to co ty dve figurky za kecal-stolkem tak letim. Kdo ma pravo a moznost je vyhodit??

2 hlasy

:-))))))))

0 hlasů

Cesky parlament zaziva premieru, pere se pradlo premiera a dvou zenskejch :)))))

3 hlasy

Všichni dělají mrtvé brouky, nikdo v ničem ničem nejede, nikdo nic neví, každý čeká informace od někoho jiného. Osvědčená metoda která tu úspěšně funguje už přes dvacet let a nikdo s tím nic nenadělá. A dokud nebudou jasně vymezeny mantinely etického chování a stanovena osobní zodpovědnost politiků a veřejných činitelů za jejich činy, tak se situace nezmění a naopak budeme upadat do stále většího a bezedného bahna.

6 hlasů

Presne tak osobni zodpovednost a muze se neco zmenit. Jak rekl Okamura zmena rezimu je potreba, nove volby nicemu nepomohou, krast a podvadet budou zase jini pokud se nezmeni rezim.

2 hlasy

Tak to vypadá že Nečasovi nebude mit kdo kouřit jeho smrdutý ocas. Manželku poslal do řiti a děvku mu zavřou. :-D

5 hlasů

Ted na ct24 typicka kulisa, necas zvani, za nim chrape trautenberg a pika si neustale hraje s mobilem.

6 hlasů

Premier právě blekotá krávoviny v parlamentu...je vidět,že nesledoval briefing státních zástupců.-))))))))))

4 hlasy

Videli jste ten biblicky hnev soudruhu komunistu :)))).. na CT24.... ten budejovicky hnup se vysvihnul na tank, jak Jelzin :)))

1 hlas

Lustigu už se to nezadržitelně blíží.Dojde na zloděje.

3 hlasy

at dojde, ale na vsechny vcetne komunistu v jinych kabatech

1 hlas

Drž, Péťo, drž vládu...drrž...

1 hlas

Myslím, že teď bude spíš muset podržet někdo Péťu. Ale silně o tom pochybuji.

3 hlasy

..jsem nadšen, spokojený a šťastný...

1 hlas

Budete se divit, ale já taky (((-:

5 hlasů

Chacha, dobrý, :-))
Já takyyy!!!

1 hlas

:-))))) To se vám povedlo.

2 hlasy

Nečas a Clinton.Dva srabové,co neodolali štětkám.

1 hlas

Kdyby se jednalo jen o tu štětku, ale ono je to i o celkové prohnilosti téhle vlády, ta už je tak zprofanovaná a nadělala tolik škody, že pomalu není z toho marastu cesty ven. A to se provalilo jenom něco, nechci domyslet, jak to tam vypadá celkové. Bane, nejlepší by byla demise celé vlády a volby.

5 hlasů

Nečas a bohužel s ním i my draze zaplatíme za to,že se jako naivní hlupák nechal svést štětkou.
Nemohu takového sraba litovat i když tím poškodil nás pravicové voliče ODS.
S velkou politikou to nesouvisí s velkým troubou,co naletěl štětce to souvisí a kdo by chtěl takového troubu za premiéra?
Trapné je ,že se tohle špinavé prádlo řeší,jako politické pochybení Nečase.On pochybil jako člověk a zničil sobě a své rodině život.
Je to trapas a odstoupit by měl i přes to,že on neselhal jako politik,jen jako obyčejný chlap,tak jako Clinton.

1 hlas

Hezky jste to okecal.

5 hlasů

Okecal to jo.Ale hezké to není nebo´t celá tato záležitost je trapně nechutná.
Poučení z toho plynoucí je,že nikdy né sekretářku ale sekretáře.
Co je v domě není pro mě!

0 hlasů

Myslíte někdo, že Nečas odstoupí? Typuji, že ne, ráda bych se mýlila.

3 hlasy

..co by odstupoval...ať si odstoupí jiní...když chtějí odstupovat...

1 hlas

Jeho odstoupení bych si přál,ale né pád vlády a to bohužel souvisí.
Pád téhle vlády znamená nástup sockomoušů k moci
a vsadím se,že bude daleko hůře.
Né hned,ale za pár let jsme v prdeli.

0 hlasů

Kdepak, pane Pokorný, tam už dávno jsme. A žádné světlo na konci tunelu. Tahle vláda je u konce a ať už po nich nastoupí, kdo chce, bude to mít setsakra těžké.

6 hlasů

Tak včera Nečas se za Nagyovou na briefingu bil!Tak to by měl zabalit!!!!!!!!!!

2 hlasy

Konečně se ví, že má na krku nejen sledování, ale i úplatky!!!

1 hlas

A bude se popravovat ??

V padesatych letech se popravovalo za lehci provineni.

1 hlas

Ty jsi nemocný chudák...

4 hlasy

Kazdej je chudak, kdo vam pripomene vasi bolsevickou minulost :))))

2 hlasy

Lustigu, fakt vám to nedochází, že tu ze sebe děláte čím dál většího blbce? Začínáte silně připomínat nick Prudičova máma který lze považovat za vrchol zdejší debility.

5 hlasů

Kdepak tento titul a korunu si nenechá jen tak odebrat PETRKADLEC. Na tohoto blba a sprosťáka nikdo nemá, toho ještě ani myšlenka nepotkala.

0 hlasů

Taky mě to napadlo, mám pocit, že za lustigem budou i jiné nicky.

3 hlasy

Sehr geehrte Frau Adamova, das kann ich ausschließen, dass mein Nick missbraucht wurde. Weiters erkläre ich, dass ich keinen anderen Name benutze. Und ich gebe zu, dass ich da eine heidnische Hetze erlebe. Mit dem was wir hier verfolgen.

1 hlas

Vy dumajete što ona ponimala?

0 hlasů

Aj Aj... tak to je ale malo teda... to nehlasovani o zakonu :-( to se deje prakticky furt..

0 hlasů

Kluci olomoucti, dekujem, zamlouvam si u vas prava na operetni libreto. Na cene se domluvime i bez UOOZ.

3 hlasy

Zneuziti pravomoci ????
Vsak to je tajna sluzba... tady by melo padnou obvineni mnohem prisnejsi... pro ty z tajne sluzby minimalne s vlastizrady

0 hlasů

Kurnik Peťko Nečasů, jsi víc vůl, nebo paroháč?

3 hlasy

Nepracovala tato Nagyová v devadesátých létech pro Mečiára?

1 hlas

V devadesatych letech byla teprv u prvniho svateho prijimani.

1 hlas

No myslim ze clovek ktery si dava do schranky hotovost v radu stovek milionu nema svedomi ciste...

1 hlas

..a tady:

Jan Novák 13.06.2013 10:40
JanNovak

.......no nakonec-to je jen můj osobní názor,se to vysvětlí a uklidní...media často blekotají a předhání se v senzacích,aniž si to ověří.-)...

0 hlasů

Nerad dělám mudrtlanta,ale již včera jsem to psal..a dnešek potvrzuje,že to nebude tak horké:-))..přikládám kopii co jsem včera mimo jiné i napsal...

Jan Novák 13.06.2013 21:54
JanNovak

Já již ráno psal,že se nic moc nestane a jak vidím tu dojemnou sounáležitost hochů z vlády ohledně plukovníků a podplukovníků-..myslím,že policie vycouvá...

1 hlas

Že by měla tak "bezvýznamná" osoba jakou je kadeřnice Simonka ze seriálu Ulice/Nagyová tak dlouhé prsty, aby mohla nechat sledovat svojí konkurentku tajnými vojenskými složkami? No jestli ano, tak tu máme pořádnou českou GORILU.

0 hlasů

Já když mám doma starý vypelichaný koště, tak ho vždycky vyměním za svěží, nevypelichaný, protože měnit ho za jiný starý vypelichaný by nemělo žádnou cenu. Premiér to asi dělá jinak. Podle těch fotek u článku.

1 hlas

No jo, taky jste si všiml toho, jak jsou si v podstatě obě dámy podobně, byť jedna tmavovlasá a tmavooká, ale jinak jsou rysy ve tváři prakticky shodné. holt asi ti chlapi neustále hledají svou maminku a řídí se jakýmsi vrozeným instinktem... Nagyová se možná stane Nečasovou zkázou, ale koledoval si o to ostatně hodně dlouho...

4 hlasy

Kdo s Nagyovou někdy mluvil, ví, co je to za neuvěřitelně arogantního "člověka"!

4 hlasy

Tomu absolutně věřím a věřím, že by snad šla i přes mrtvoly.

3 hlasy

Jana ta se vyzná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://vtipy.netroof.eu/item/10468/jana-umi/

0 hlasů

Tak vidíte, nakonec obyčejná banalita...
To sledování samozřejmě prostřednictvím Nagyové objednal Nečas, aby měl nějaké argumenty při rozvodu. A nebo se Nečasova žena stýkala s podezřelými osobami (Šimurda?) a byl to zájem státu. Konspiračních teorií vám Alice vymyslí hnedle tucet. Ale stejně to máme statečnou policii, když si troufne i na vojenskou rozvědku, co?

3 hlasy

Tak ono je zneužití tajné služby "obyčejná banalita"?! Spadl jste z višně rovnou na hlavičku? Tohle je ve skutečnosti mnohem horší, než nějaká "ulejvka" či "malá domů" v řádu pár set tisíc korun. Tohle nás dostává někam do rovníkový Afriky, Latinský Ameriky první půlky minulýho století, nebo starý, ne tak moc dobrý Evropy před francouzskou revolucí, kdy král byl stát, ve kterém jeho metresy rozhodovaly o tom, kdo bude sedět v Bastille a kdo na slavnostech u dvora ve Versailles.

8 hlasů

Pěkná banalitka, že?

1 hlas

A není snad příčina této aféry banální? Za vším stojí prachy, nebo ženská. Včera se zde rojily nejrůznější spekulace o korupčnících prolezlých až do vlády a nakonec se ukazuje, že šlo o obyčejnou sledovačku před rozvodem. To víte, premiér použije rozvědku, podnikatel detektivní kancelář a Červenka by si svou ženu sledoval sám...

0 hlasů

Já nemám potřebu svojí velice mladou manželku sledovat a nikdy bych se k něčemu takovému ani nesnížil. A kdyby se snad náhodou stalo něco stalo, vyřídil bych to sám rychle a efektivně tak, aby se to už nikdy, v žádném případě a za žádných okolností nemohlo opakovat. A pokud jde o tu banalitu příčin, banální je zřejmě sám život.

1 hlas

Jen klid Červenko...
Hned máte námět pro další "vědeckou" práci. Pěkně to sepište, zapleťte do toho americkou CIA a vrahy z Volstrýtu, okořeňte Kalouskem a přidejte pár drbů, posbíraných z diskuze. Třeba je Radka Nečasová nějaká novodobá Mata Hari a sledovat ji museli?
Už máte zalitý okurky? A co ti levicový loupeživí ptáci z vaší zahrady? To nebudou ptáci, to jsou nejnovější emerické špionážní drony...
Vy jste jen důkazem tvrzení, že i vůl může být vzdělaný a sečtělý...

1 hlas

No, vidíte, a já si myslel, že v tom hejnu místních pravičáckých trollů Vy máte alespoň trochu soudnosti. Mýlil jsem se.

1 hlas

Mýlit se je lidské a myslet znamená hovno vědět. To vám ještě nedošlo, že já nejsem pravičák?

0 hlasů

Také to tak vnímám. V demokratickém právním státě není možné, aby jedna paní o své vůli a pro svůj osobní zájem rozhodovala, koho mají bezpečnostní složky státu sledovat. To už i komunisti si to podložili ideologicky. To je absolutní zneužití státní moci vůči jinému občanovi.

3 hlasy

Hele, kdyby ti stara zahejbala a tys nemel prachy ani na "sledovacku" a ani na vlastni dalekohled, taky bys poprosil o pomoc kamose z kasaren.

1 hlas

Kdyby mi "stará" zahnula, tak bych se to buď nedozvěděl, nebo by z někoho bylo krmení pro rybičky. Ale vojenskou rozvědku a ani nikoho jiného bych do toho rozhodně nezatahoval.

2 hlasy

Žárlivost je odporná věc jestli do toho někoho zatahujete, nebo ne. Vaše žena to s vámi patrně nemá lehké. Parohy musíte nosit hrdě, jako šestnácterák.

1 hlas

A do toho ta Veverková...
Žít v této zemi je tak vzrušující...

2 hlasy

Telenovela v přímém přenosu :-)

4 hlasy

Ted ta cela afera potrebuje uz jen nejakou souloz v pracovni dobe, aby se toho chytlo ROH a oba aktery odsoudilo za poruseni pracovni moralky.

1 hlas

Další debil, co si myslí, že zneužívání tajný služby (samozžejmě jeho "koněma", kdyby se tohle stalo za vlády ČSSD, tak to tu bude tohle pako rozmazávat od rána do večera a vykřikovat o policejním státě a totalitních praktikách socanů) je banalita.

5 hlasů

To by razne odsoudily soudruzky Kohlerova-Kabrhelova, Cibule, Adamova, Rysankova aj.

1 hlas

A druhý kretén si samozřejmě přisadí.

4 hlasy

Jste tak sprostý na účastníky diskuse proto, že už cítíte, jak vám raší parůžky vidláka, nebo je to váš běžný způsob vyjadřování?

0 hlasů

Nemusíte být na sebe tak přísný.

1 hlas

http://zpravy.idnes.cz/omyl-komunistu-ve-varech-0hp-/domaci.aspx?c=A130614_1940389_vary-zpravy_kol

0 hlasů

máme vládu zlodějů a amorální chátry, která patří za mříže, pitomé svazáky, ožralé chemiky, křečky vycpané státním zlatem, jedna arogantní kobyla vládne celou republikou, v českém bordelkapitalismu je všechno možné, tak to vypadá, když se chlapovi rozum scvrkne do kalhot a místo mozku má ejakulát

9 hlasů

Jako bych už slyšel svazáka na dnešní tiskovce: "Irenko, Vlastičko, vždyť ja vás mám rád obě..."

1 hlas

Irenko, zostaň, dyť já ťa mám rád aj bez peněz!

0 hlasů

Nedávno jsem četla román Mráz přichází z hradu. Sice se uvádí, že je to jen fikce, Michal Vieweg píše že je román kombinací spisovatelské fantazie, kombinované s realitou, ale spousta věcí sedí, až se tají dech. Nagyová byla dosazena Janouškem a Nečas tancuje, jak ona píská.

10 hlasů

Mně se líbí Mńačko Jak chutná moc. Klasika, které je stále platná.

2 hlasy

Jenže on píše o tom, jak moc chutnala bolševickým sviním.

0 hlasů

Viewegh si všimnul mráze na hradě až když odpadl jeho favorit Veškrna! Malinko je neobjektivní, nebo neúplný.

Reagovat na šimurdy a prudiče je naivní. Jsou tady v akci "Normální festival".

2 hlasy

To je možné, já se přiznám, že Viewegha nemusím, manžel si knihu půjčil a já jí otevřela a přečetla doslova jedním dechem a tohle, co řekl docela sedí -

"Mně politici 'kradli náměty'. Já jsem něco vymyslel jako velkou fikci a příští týden se něco podobného stalo."

4 hlasy

Vy jste neuveritelne hloupa nanynka z vesnice v silonove zastere:-)

2 hlasy

Že kopeš za Janouška a on tě za ty kecy tady platí?

1 hlas

I ty jsi trotl na uzavřeném oddělení v Bohnicích, co chroupe Xanax a Valium jako lentilky.

2 hlasy

A ty jsi neuvěřitelně moudrý chlápek v umaštěných montérkách, Klímo:-) Až tak chytrý, že máš dokonce "papíry na hlavu"::-)))

7 hlasů

A kdo dosadil Tebe ? Pracovni urad ?

2 hlasy

A kdo sem dosadil tebe, to by mne zajímalo?

2 hlasy

prdičmatku sem posílá ústav pro duševně choré aby od ní měli na chvíli pokoj, aby neobtěžovala ostatní pacienty, protože už jich několik pokousala

3 hlasy

:-))))))

2 hlasy

No, moc pekny :))

1 hlas

..vypadá to, že celá BIS měla z paní Nagyové bobky...

10 hlasů

Jak rika Prudicova mama (ac nazorove normalne uplne jinde)

Toto spiclovani se nejspis provalilo jen nahodou... Protoze dle neoficialnich informaci to vypada ze politici byli odposlouchani nejaky cas... a jak vime napr. z odposlechu Bema, po telefonu se da slyset plno spiny... takze si myslim ze proste Nagyova je jen takove tresnicka, po ktere puvodne vubec nikdo nesel...

1 hlas

Jyrka Paroubek stale mlci?

2 hlasy

Včera už se nechal v rádiu slyšet, že by měl Péťa odstoupyt, nebo vistoupyt?

0 hlasů

Sokol je stary protrely sibr a timhle se snazi odpoutat pozornost od daleko zavaznejsich obvineni jeho klientu. Tohle mu zbasti jen Cibule, Adamova a dalsi rude exotky:-)

3 hlasy

No tak tímto blafem mě nenakrmí, vždyť na sledování si mohla najat soukromou agenturu. Chybí mi tu důvod proč ji nechala sledovat nějakým "plukovníkem" To zas média hladové lidi přikrmují.

3 hlasy

Bohousi, no chtela trochu usporit. :))))

1 hlas

Media? To vyslo z ust jejicho obhajce

0 hlasů

To možná jo, ale je to jen blaf pro nenažraná média.

1 hlas

Sokol je predevsim obhajce Palenika a Kovandy.

0 hlasů

Mohu vojenskému zpravodajství klidně prodat informaci, že Petr Nečas, coby předseda parlamentního výboru pro obranu a náměstek ministra obrany věšel na balkóně prádlo, nejen svých dětí, ale i svojí staré (např.podprnacy)

2 hlasy

..já to vidím přímo z okna mojeho pokoje...je to ověřený fakt...

1 hlas

Na sledovani pani Necasove najala pani Nagyova Simurdu. Jednou to prasknout muselo.

3 hlasy

..ano, to by mohlo být...já jim vidím na balkón...jak věší Petrovy bombarďáky....Petr to tam ještě věšel jako předseda výboru pro obranu a náměstek ministra obrany taky...

1 hlas

Hlavne tobe Simurdo vesel buliky na nos:-)

0 hlasů

Dobrej fórek. Policie chce od vojenských zpravodajců zdůvodnění, proč někoho nechají sledovat.

1 hlas

I kdyby se jednalo jen o ten odposlech Necasove, nejedna se o prkotinu... Vojenska rozvedka disponuje nejtajnejsima informacema statu a pokud tam jsou lide, kteri jsou korumpovatelni (asi jen tak to nedelali) je to mnohem vetsi prusvih, nez nejake rozkradani EU dotaci

1 hlas

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

1 hlas

Radka Nečasová si takový osud nezasloužila...moje stará ji zná...a byla na Petra zlá...moje stará dá za Radku určitě nejeden Otčenáš a Zdrávas...

1 hlas

no a která by nebyla zlá když by se její starej pelešil s milenkou v posteli ... Navíc starat se o 4 děti v době kdy se manžel oženil s politikou ...

2 hlasy

Radka Nečasová bude šťastná, nadšená a spokojená, že Nagyovou zabásli.

2 hlasy

..ona nemyslí negativně..ona má strach o svojeho Petra, aby se mu něco nestalo....

1 hlas

..moje stará chodila s radkou nečasovou na třídní schůzky...já měl chodit na třídní schůzky od mojí staré zakázáno...kvůli blbým kecům...

1 hlas

...... ty jsi se vykecal u soudruhu v DDR.

1 hlas

Na tohle musi tvrde zareagovat Jyrka Paroubek a v Blesku ukazat svoji spokojenou rodinku. Nasledne usporada party v baru Monarch, ktery zakonci ohnostrojem a oslavnou palbou z legalne drzenych zbrani.

1 hlas

Nečasi, holt cherchez la femme!:-)

3 hlasy

Nepouzivej slovo "la femme" kdyz jde jen o uzitkova domaci zvirata.

1 hlas

My si tykáme, německý vševědo?

3 hlasy

Fuj, to je jak venezuelská telenovela, jen je to o to větší žumpa.

2 hlasy

Policie viní zpravodajce a Nagyovou kvůli sledování Nečasovy ženy: Policie viní bývalého šéfa Vojenského zpravodajství Ondreje Páleníka, jeho nástupce Milana Kovandu a dalšího zpravodajce ze sledování premiérovy ženy, které si údajně objednala šéfka kabinetu Petra Nečase (ODS) Jana Nagyová. ČTK to řekl obhájce Páleníka Tomáš Sokol. Policisté Páleníka obvinili ze zneužití pravomoci, muž vinu odmítá.
Kobyla hnusná odporná! A tohle nám má vládnout drzá prostitutka s odulým svazákam na zádech

6 hlasů

A kvůli takové prkotině vtrhnou na úřad vlády, Nebuďte naivní.

0 hlasů

Nepřijde mi to prkotina, ale bezprecedentní zneužití moci. Je strašné, že kdokoliv může být sledován z vůle nějaké "čubky". A teď se všem omlouvám za tento výraz. Musím se ptát, co dělala BIS. Jak je možné, že Nečase neupozornila?

4 hlasy

Vy jste opravdu naivni jak sanky v lete, kdyz si myslite, ze kvuli tomu Nagyovou vyslychali celou noc. Bezte radeji trenovat vhazovani volebniho listku do volebni urny, jinak to zase zmatlate a vyhraje opet Mirek Kalousek:-)

2 hlasy

Česko má největší aféru a Nečas se tím stává nesmrtelným. Ještě se dostane do učebnic, jako někdo, kdo zničil ODS, kdo toleroval a využíval korupce , kdo podepsal restituce a jako nejhorší vláda od roku 1989.

2 hlasy

Počátky korupce nejsou u Nečase, ale jdou k počátkům 90. let - privatizace, tunelování bank, privatizačních fondů,... Rozkrádání, psaní zákonů na míru se tu stalo běžnou normou.

1 hlas

Že by vážně stačilo, že na postu ministra vnitra už nesedí straník??? ... To jsou věci! ... Před 2.světovou válkou si Hitler musel vybudovat silné ozbrojené jednotky, aby mohl provést svůj puč, kterým se chopil moci! ... Znovu opakuji, to jsou (u nás v ČR) panečku ale nevídané věci !!!

0 hlasů

Že by nezávislá POLICIE opravdu dokázala svým občanům POMÁHAT a i před lumpy velkého formátu je CHRÁNIT?

0 hlasů

Obávám se, že než k tomu dojde, bude potřeba ještě vyčistit (vykydat) SOUDY od veškeré špíny, která tu chudinku Spravedlnost ještě drží pod krkem a dusí...

0 hlasů

ZAJÍMAVÁ INFORMACE!
Zemřela bývalá vládní mluvčí Anna Veverková, srazilo ji auto. Informaci potvrdil ve čtvrtek večer on-line deníku TÝDEN.CZ prezident Českého klubu mluvčích Jiří Wolf: "Annu Veverkovou srazil v pondělí na přechodu pro chodce vůz. Stalo se to na Novodvorské ulici v Praze." Tragédii víc rozvádět nechtěl. Na facebookové stránce Klubu připomněl, že Veverková patřila ve své době k nejlepším mluvčím v zemi a pro řadu kolegů byla velkou inspirací. Také byla držitelkou světové Ceny za investigativní žurnalistiku za rok 2000.

zajímavé, že zrovna teď, tahle tisková mluvčí UŽ NEPROMLUVÍ

2 hlasy

To auto jí nesrazilo náhodou, podle mne to byla objednaná vražda!

1 hlas

Vám už teda docela slušně hrabe...

0 hlasů

Ono taky, zaplést se s Babišem????? Jako by nestačilo, s kým vším byla zapletena dříve!

1 hlas

No, ve světle těchto událostí už nevypadá pondělní úmrtí bývalé vládní mluvčí, Anny Veverkové (srazilo ji auto) JEN jako "nešťastná událost"..... ;o(((

0 hlasů

Šlachta se svými hochy, bez pomoci Bradáčové,jako ,,poslední mohykán,, udeřil na ,,solar plexus,, prokorupční vlády, je potřeba zasadit ještě ,,ránu z milosti,,.
P. S.
Takže ještě jednou sportovně: ,,Hoši děkujem, hoši děkujem, hoši děkujem,,.

2 hlasy

Co to má společného se sportem? - Sportovci by věděli, že je čas hodit ručník do ringu... Ale Nečas s Kalouskem, ti NE... Ti dva se budou držet u koryta zuby nehty! ... (třeba až do soudného dne).

1 hlas

Kdo má sých 5 pohromadě, ten by optimalizoval daňové zatížení (hlavně vzhledem k situace v okolních zemích) - ne tak Kalousek - proto JE pro naši zemi tím největším škůdcem právě ON !!! ... A je na čase už ho konečně (!!!!!) SVRHNOUT.

0 hlasů

Myslím, že nejde o největší aféru ČR, možná o největší stíhanou. Ale je tu pančovaný alkohol, LTO, velká privatizace. Nové v tomto případě je, že se zřejmě podařilo prokázat propojení do nejvyšších pater. Jenže každý z nás ví, že takových propojení je mnoho /promopro, casa, lidvidace Lessyho, miliardové IT zakázky, tunel na MPSV aj./ Je výsměchem ze strany TOP, když se tváří jako beránek. Dle mého na ně jednoduše ještě nedošlo.

4 hlasy

A je dobré se podívat, za kým jdou, tyhle aféry. Rum, LTO, velká privatizace, jednoznačně Klaus.
Pančovaný alkohol, jednoznačně Kalousek.
Ještě jste zapomněla na solár a tzv. církevní restituce, lesy ČR, dálnice! A Kalousek "ochotně postupuje vyšetřovatelům dokument" a "odchází právě včas" ????????

4 hlasy

V kontextu se současnými událostmi mi přijde amnestie pana prezidenta Klause docela případná, jako uvolnění míst pro nastoupivší politiky.

0 hlasů

Bradáčová vyřazena ze hry o vysoké politiky, protože je kryla.
Bradáčová ztratila důvěru, protože kryje Kalouska?
Prokorupční úderka pracuje na plné obrátky a těžce se vydýchává z exelentního výkonu Šlachtových neohrožených hochů.
Takže ještě jednou sportovně: ,,Hoši děkujem, hoši děkujem, hoši děkujem,,.
Láska, jako bývalý policista boduje svým trestním oznámením na celé čáře, nenechal se odradit a zastrašit a to je dobře. Nečas, Němcová a spol. panikaří a to je dobrá zpráva pro slušné občany.

4 hlasy

pozavírat to v PS všechno, hned od kraje, policie nemůže udělat chybu, každý má máslo na hlavě a pracky namočené v korupci
tu odpornou arogantní kobylu zavřítt až zčerná, za to co si vyskákala u odulého svazáka za rok, by postižený člověk žil několik let

2 hlasy

Přesně jak píše "Alice Černá 13.06.2013 19:30" na vedlejší diskuzi, zlikvidovanou "kaberatem Nováků"
Pokud se jedná o přeběhlíky a odběhlíky, kteří přebíhali a odbíhali za desítky milionů úplatků z našich kapes, tak hlavním starosvatem v případě přeběhnutí části VV a tria z ODS, nyní z vazební věznice, byl právě Kuba. O tom není pochyb.
Nyní je tento kašpárek mafiánského "knížete Dlouhého z Hluboké" vydáván za "jedinou slušnou" náhradu za Kalouskova kašpara Nečase. Můj ty bože!!!
Tahle razie jasně vypadá jako kalouskovina a dokud ruka spravedlnosti nesáhne mezi KDUTOP, nelze o tom pochybovat. Řekl bych!

17 hlasů

Souhlas. Položme si otázku k čemu sloužila údajná korupce 3 politiků ODS. Přece k prosazení zákonů z pera TOP - církevní restituce, důchodová reforma, daňový balíček. 3 poslance zadrželi, ale zkorumpované zákony, mající miliardové dopady na občany, tu mají platit. Jakou mají hodnotu církevní restituce prosazené za pomocí zločinu - korupce? Myslím, že ve světle nových okolností by zákon měl jít zpět k ústavnímu soudu. Ten tvrdil, že jsme právní stát a že je důležitá i procedura.

13 hlasů

Tak je to.

1 hlas

Ještě připomenu minulost. Když policie chtěla vydat Kočárníka v souvislosti s privatizací, pravicová sněmovna to zamítla. Odtud již pramení rozkrádání a snaha po beztrestnosti. Kdyby tenkrát Kočárníka vydali, nemuseli jsme možná být tam, kde jsme. Je to jednoduše filozofie otce zakladatele Klause.

6 hlasů

Vydat Kočárníka bylo vydat Klause. Byl před Kellnerem Klausovou šrajtoflí!

3 hlasy

jak říkám zavřít to VŠECHNO, poslat celou vládu bručet, policie nemůže udělat chybu, tam nevinný neexistuje

2 hlasy

Opakuji!
Za všemi gauneřinami od 1989 stojí trio ODS/ČSSD/KDUTOP, v různých kombinacích a obměnách, tak jak jim to kdy naivní voliči umožnili. A vždy Kalousek, vlevo, vpravo i uprostřed.
Hlavním gaunerem gaunerů a otcem všech zlodějen a jejich hlavním aktérem i posvětitelem je Václav Klaus!
Nelze opomenout ani tichého společníka všech lumpáren komunisty, kteří, schovaní ve stínu a odměňovaní stovkami lukrativních postů pro své soukmenovce, odsouhlasí, brblajíce, cokoliv!

8 hlasů

Nezapomínejte na narychlo svolanou bezpečnostní radu státu včera večer, která jednala v TAJNÉM režimu. Nedivil bych se, kdyby poslušný psík Kubice dostal patřičné příkazy.

4 hlasy

Dnes razie bude pokracovat a zameri se na spicky CSSD. Bohous se sice vcera klepal na funkce jako kamzik na krmitko, ale ted uz mu svira sverac:-)

1 hlas

A ty máš svěrač místo mozku, ty čurane.

3 hlasy

Vygumovaný anonyme,jdi do prdele...

3 hlasy

obe socanske strany ODS a CSSD jsou jednoduse zlocinecke organizace a nema cenu si vycitat, ktera z nich ma nejaka negativa ci pozitiva..
Na paty co do poctu obsazeni vezenskych cel jim slapou mafiani z Topky..

2 hlasy

Necas je mekky srac a jako srac take dopadne
chce to jedno velke vezeni a vsem tem smejdum, co rozkradaji nas stat uz 20 let naparit poradne palky spolu se zabavenim majetku..

4 hlasy

Když byl včera premiér nezvěstný , domnívala jsem se , že ho spolustraníci zamkli v opuštěné kanceláři a na stole ponechali nabitý revolver . Nestalo se !!!

3 hlasy

ODS a TOP 09, tahnete už konečně do zkorumpovane pravicove prdele !

3 hlasy

pravice u nas temer neni a uz vubec ne ve vlade...hnupe

1 hlas

Pravicí je ODS a TOP 09, kravko.

0 hlasů

Pokud má policie dostatek věrohodných důkazů tak není co řešit a Nečasova kariéra se chýlí ke konci jen on to ještě neví.

0 hlasů

Je docela zajímavý postoj premiéra. On kritizuje naprosto rutinní opatření, kdy bylo prověřeno státní zastupitelství v Olomouci. Jeho přinejmenším praváruka paní Nagyová kterou jen chválil a oceňoval a honoroval zcela mimořadně, protože jak pravil dře jako kůň, je zadržena. Nemá pan Nečas toho už příliš? Není od věci, aby cítil jakousi minimální politickou odpovědnost a začal se sebereflexí!

11 hlasů

..postoj k čemu..k rutinnímu opatření???..jsi normální....??? nikdo neví, co co go...a premiér má odstoupit??? ..nejebe ti???..jinak naopak, pokud jsem dobře rozuměl Nečasovi, tak projevil pochopení proto, že to dozoruje státní zastupitelství v Olomouci,....protože podezřelí jsou z Prahy...čeho je příliš, když jde "jen" o rutinní opatření...právě, kdyby odstoupil, tak by se nejednalo o rutinní opatření ale policejní vládní puč...

1 hlas

Jsem spokojený a šťastný.

1 hlas

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Simurdo, druhy krok policejniho puce je zruseni pausalu OSVC a zavedeni skolneho. To bude vklad Mirka Kalouska do pristi koalice TOP09 s CSSD.

1 hlas

Dobré ráno Šimurdo. Kdyby byl Nečas chlap, tak odstoupil rovnou. Jsou totiž jen dvě varianty:

- Buď je zákrok policie oprávněný a proto, že se týká přímo špiček vlády, měl by Nečas odstoupit.
Nebo se policie sekla (nepravděpodobné), pak by měl taky odstoupit, protože i za to nese zodpovědnost.

Ale to by udělal každý jiný premiér v civilizovaných zemích, jen u nás jde o něco úplně jiného, než o nějakou politickou kulturu. Ale stejně to neustojí. Nejde o žádný policejní puč, i když to ve světě asi nemá obdoby. Ale ono taky nemá obdoby, aby zemi vládli zloději, jako u nás. Zase jsme jedničky :-)

6 hlasů

Alice, to spíš prezentuje Váš politický postoj a přání, než realitu a zodpovědný postoj premiéra..odstoupit má vždycky dost času, až bude vědět vo co go...jinak nevidím vládní špičky, kdyby to byla stokrát pravda...paní nagyová byla vládní špička??? nebo Tluchoř a Fuksa???...ti dokonce šli proti Nečasovi...taky určitě vedle vás tady budou takoví, že nečas odstraňuje své politické odpůrce...

0 hlasů

Tak vidím Šimurdo, že jste to psal ráno, takže už jste nejspíš slyšel z rádia, nebo z televize, přímo od vyšetřovatelů jak to s tou Nagyovou je - u ní se to všechno sbíhalo (nebo od ní rozbíhalo?).
Tluchoř, Fuksa a Šnajdr nejspíš dostali ta koryta proto, že šli proti Nečasovi - podle vás?
Ještě k tomu vědění wo co gou. Jak řekl už včera Ištván, tak vyšetřovatelé premiéra na začátku akce informovali. Takže Nečas sprostě lhal, když tvrdil, že o ničem nevěděl (a neví) ještě ani v 17 hodin.
Zkuste se oprostit od vlevo-vpravo a jen zvažujte fakta, prosím.

2 hlasy

Černoprdelníku jsi KOKOT

1 hlas

Umíte také něco jiného?

1 hlas

Soudruzko, nezer tak Hamackovy rude kecy.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov