Očima odborníků
Politologové: Babišova vláda? Zatím nestabilní a turbulentní

20.07.2018 16:41 Původní zpráva

Uplynul bezmála měsíc od vyslovení důvěry a jmenování nové vlády Andreje Babiše. Za tu dobu se však stalo nespočet událostí, které stabilitě vládě moc nepřidaly. Jak se na vývoj a nečekané zvraty ve vládě dívají čeští odborníci?

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • daniel Pink (3 hlasy) 21.07.2018 16:21

    Babisova vlada to nema jednoduche --medialni utoky kampane a masaze...

  • Josef Dobeš (2 hlasy) 21.07.2018 07:58

    Zatím žádná vláda. ať pravá nebo levá nebo prostřední, nebyla terčem...

  • karel ledvinka (1 hlas) 21.07.2018 19:22

    bureš holt neměl dělat podfuky a lhát.bez něj by to jelo jako po...

  • Pavel Pospíšil (1 hlas) 20.07.2018 18:09

    Kdo přežije (Survivor)? Jako první byla zhasnuta pochodeň prdelaté...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nestabilní, turbulentní. no hlavně že stabilní jsou teplá místečka všech těch zbytečných politologů, jejichž jedinou pracovní náplní je mlátit prázdnou slámu a otravovat vzduch.

0 hlasů

Nestabilní, turbulentní. no hlavně že stabilní jsou teplá místečka všech těch zbytečných politologů, jejichž jedinou pracovní náplní je mlátit prázdnou slámu a otravovat vzduch.

0 hlasů

Jediná a dlouhodobá stabilitu tu je a to přihlouplost našich politologů. Dnes jde si koupit diplom na kdejaké soukromé škole a pak dělat chytrolína v ČT.

0 hlasů

Babisova vlada to nema jednoduche --medialni utoky kampane a masaze CT a Bakalovskych platku jsou odporne a hlavne trapne

3 hlasy

bureš holt neměl dělat podfuky a lhát.bez něj by to jelo jako po másle,tlaky veškeré žádné.

1 hlas

Zatím žádná vláda. ať pravá nebo levá nebo prostřední, nebyla terčem útoků ze všech stran, jak ze strany "politologů", kterých se najednou vylíhlo jak komárů v bažině, kteří nešetří chmurnými vizemi i katastrofami, novinářů a jiných psavců, kteří lkají nad tím, že "ta vláda" nic neudělala i poslanců všelikých stran od středu doprava, kteří tvrdí totéž.. Je zajímavé, že si nepamatuji vládu, která by něco převratného v prvním měsíci udělala vyjma Topolánkovu, která se honosila tím, jak to EU "osladíme"... Osladila to spíš nám, takže ji nikdo už ani jméno Topolánek, natož takovou vládu nechce. Ostatní se ztápějí v jakési neurčité kritice, kde je mottem heslo "Ta vláda dělá všechno špatně".... Jak by to ti kritici dělali dobře, zatím před námi úzkostlivě tají - ale ani nemusí - úspěšnost jejich vládnutí ukazují volební výsledky i všelijací ředitelé- expolitici z milosti, kteří vyhazují peníze (pochopitelně naše z našich daní), vedeni heslem z cizího krev neteče. Jen malý příklad z Náchoda, kde se povedlo panu řediteli nemocnice koupit přístroj, který je na trhu zhruba za 60 milionů, za necelých 180, což je výkon hodný a) blba, b) někoho očekávajícího bakšiš, c) kterému je to fuk, jeho peníze to nejsou. Tuším, že to byl nějaký bývalý ministr, který skončil pravděpodobně důvodu - a) . Byl hodný, pracovitý, ale ... Tak mu dáme dobrý flek z milosti, takovou malou farmičku - inu, čo bolo, to bolo, terazky som majorom! A vůbec to nikomu z dnešních kritiků nepřišlo divné. Nu, nepřišlo....
Takže zbývá otázka - chcete vládu, kterou znáte z dřívějška nebo chcete něco jiného, o co se pokouší ta nová? Chcete ředitele, chovající se jak pašové na dobytém území nebo schopné lidi na zodpovědných místech?
Jestli se to "té vládě" za necelé 4 roky nepovede, zbývá jen se pak ptát "Koho volit? Kdo nám pak bude vládnout?" Ti, co jsme již dobře poznali a co se nám stále vnucují nebo Někdo z Marsu či z Bornea, kde prý ještě dnes žijí v džunglích lidojedi?

2 hlasy

parta blbů

0 hlasů

vládu potřebujeme VYKOPAT i s politology.banda vyčůránků,nemětelů,podfukářů a zlodějů.

0 hlasů

Kdo přežije (Survivor)?
Jako první byla zhasnuta pochodeň prdelaté králíkářce z Lelekovic Táně Malé (ač o svoji funkci bojovala seč mohla, kňourala a slibovala, že vydrží). Podfoukla vedoucího i oponenta diplomové práce.
Jako druhý na poslední kmenové radě skončil Petr Krčál, absolvent jakési provinční "university" v Gottwaldově, který hrál nefér hru při psaní své bakalářské práce.
Kdo bude dalším vyloučeným, komu bude příště zhasnuta pochodeň, která znamená život ve hře?
Sledujte další díl naší realityshow Survivor, neboli vláda slovenského StBáka Bureše!!!

1 hlas

Začínáš být trapný, "prdelatý" Pospíšile a svou úrovní se blížíš Hallíkovi (Guru Jára)...
Měli jsme tu už mnoho podivných vlád, ať již pravicových, nebo levicových. Začalo to Klausem, skončilo Zemanem. Ta přehlídka mafiánů, levicových i pravicových darebáků, podivných existencí i politických veletočů je ohromující. Slušní lidé s touto politikou nechtějí mít nic společného a tak tam je to, co máme. Babiš asi nebude jiný, karneval pokračuje. Každý chvilku, tahá pilku. Tak se z toho hlavně neposer...

0 hlasů

Ty rachitický,postižený demente,tyhle kraviny vyprávěj své ukrajinské mamě,až ji budeš žvýkat zbytek hymenu

0 hlasů

ale,ale,ale.krást se nemá.viz adam a jabloko,VYKOPÁN z ráje.

0 hlasů

9 dní není měscí.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov