Jednání
Poslanci se budou zabývat omluvou za "komunistického fízla"

25.09.2014 06:12

Poslanci se budou zabývat sporem mezi Zdeňkem Ondráčkem (KSČM) a místopředsedou TOP 09 Miroslavem Kalouskem kvůli výroku o "komunistickém fízlovi". Měli by taky rozhodnout o zřízení vyšetřovací komise, která by se zabývala výstavbou dálnice D47. Na programu jsou rovněž pravidelné interpelace na členy vlády.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • XXXL - (5 hlasů) 25.09.2014 07:40

    Jestli budou poslanci nutit Mirdu, aby se omluvil, to už můžeme...

  • Martin Kocias (3 hlasy) 25.09.2014 10:05

    Výborně. 200 lidí s platem 100 tisíc měsíčně nemá na práci nic...

  • Karel Vlk (2 hlasy) 25.09.2014 12:56

    Proč by se měl pan Kalousek omlouvat, řekl jenom pravdu.To Ondráček,...

  • wenzel Trousil (1 hlas) 25.09.2014 09:59

    To je prave to co v socialismu chybelo..Ze kazdy howado muze urazet...

  • Tomas Nada (1 hlas) 25.09.2014 10:49

    Me se zda, ze si posranci zvykli vytvaret boure ve sklenici vody...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Nechápu jak mohou řešit takové kraviny za ty nadhodnocené platy.Oni se starají jen o to své a je jasně vidět ,že na práci pro stát a pro lidi toho moc neudělají a proto by bylo dobré jich polovinu nakopat do sráku,aby šli dělat něco užitečného.

1 hlas

Já chápu, že některým lidem vadí komunisté. Chápu, že jim vadí komunistická ozbrojená pěst.
Jak ale může někdo podporovat komunistického lampasáka Petra Pavla a zároveň zavrhovat Ondráčka, to tedy nechápu vůbec. A takových tady na čatu je požehnaně.
Ondráček alespoň měl tu férovost, že šel sloužit komunistům, protože byl komunista. Potom za komunisty kandidoval a je v parlamentu. Kvůli znechucení korupcí opustil policii. Chameleon Petr Pavel dělá vše jenom pro koryto.

0 hlasů

Proč by se měl pan Kalousek omlouvat, řekl jenom pravdu.To Ondráček, kdyby byl chlap, tak odejde z politiky ale on je jenom sprostý komunista, který mlátil lidi

2 hlasy

Kalousek není komunistický fízl ale je blb který potřebuje léčení

0 hlasů

Kalous potrebuje poradnou prez drzku..Ta je ucinnejsi jak vsechny omluvy sveta..

1 hlas

Výborně. 200 lidí s platem 100 tisíc měsíčně nemá na práci nic lepšího, než vynucovat omluvy pro komunistické fízly, mlátičky a sovětské kolaboranty :-) Měli jsme je všechny pověsit a dneska by se jim nemusel nikdo omlouvat. Tak příště lépe :-)

3 hlasy

Me se zda, ze si posranci zvykli vytvaret boure ve sklenici vody napadanim a osocovanim kolegu v PS. Nejspis si neuvedomujete, jak ubohe takove jednani je, jak moc je diky tomu zatezuje vlastni hadavost a neschopnost diplomacie kvuli mocenskym zajmu te ci one politicke strany a podpore lobbystickych skupin. Jak moc se hadaji o to, kdo ted bude moci beztrestne krast z korytka, ktere naplnili ovcane Ceske republiky.

1 hlas

To je prave to co v socialismu chybelo..Ze kazdy howado muze urazet koho chce..S nastupem kapitalismu howada jakvidno nezmizeli. a ani ti Panbickarsky..

1 hlas

U nás může být i stokrát opakovaná pravda oficiálně lží. Soudruzi mají u nás od roku 89 většinu ve všech parlamentních stranách a tak bych očekával, že bude přijat zákon že to nikdy nemysleli špatně. Tytyty Kalousku - i když se to ví, tak se to ani v eurodemokracii neříká - není to politicky korektní.

0 hlasů

Jestli budou poslanci nutit Mirdu, aby se omluvil, to už můžeme zrovna hovnu říkat koko, jako už říkáme cigánovi rom.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov