Sněmovna se baví
Poslanec ČSSD si spletl kolegyni z ANO, káral ji za Úsvit

26.05.2015 16:38

Sněmovna bude moci jednat o návrhu části opozice na vyslovení nedůvěry vládě do noci. Poslanci si možné prodloužení debaty odhlasovali na návrh předsedy poslanců ČSSD Romana Sklenáka. Zřejmě největší pobavení v sálu zatím vzbudil sociální demokrat Jan Chvojka, jenž omylem kritizoval vládní poslankyni Janu Lorencovou (ANO).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

To, že Lorencová (jedna z čestných a odvážných, možná jediná v politice) říká, že je všechno špatné se dá chápat dvojím způsobem. Buďto prostou logikou, tedy by to znamenalo, že je opravdu všechno špatné, nebo logikou socanského hluponě, tedy by to znamenalo, že to říká někdo z Úsvitu.
Občane, vyber si.

0 hlasů

Tak proc lezla do strany, ktera vznikla jako podnikatelsky zajem ... tedy s obchodnim planem, investici a planovanou navratnosti. Mezi Babisem a Kalouskem moc velky rozdil neni ... Kalousek teda krade z eraru vic jak 20 let a ted se v TV bije v hrud, jak tu vsichni vsechno kradou a on se na to diva/-l. Podava trestni oznameni, i kdyz vi, ze na proslov posrance/clena vlady v PS se vztahuje imunita .... hraji divadlo pro blbe

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov