Europoslanec
Pospíšil: Byznys s chudobou? Můj asistent dostane vyhazov

22.07.2018 11:09

Předseda TOP 09 a europoslanec Jiří Pospíšil propustí svého asistenta v Evropském parlamentu Jana Zedníka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Václav Paternik (12 hlasů) 21.07.2018 20:13

    Jak se kroutěj hovada z ODS a Hrobu 09 a dělají že s tím nechtějí mít...

  • Bob Kadet (10 hlasů) 22.07.2018 11:22

    Hlavně že ten čtyřprocentní mamánek ví vždy nejlépe jak to ti druzí...

  • Jiří Klempera (10 hlasů) 22.07.2018 05:32

    pakáž z top09

  • Petr Pištec (8 hlasů) 22.07.2018 12:03

    TOP 0009, to je hlavně a především ta permanentně vožralá kreatura,...

  • Guru Jára (8 hlasů) 21.07.2018 18:34

    Doufám,že jej novináři roznesou na kopytech podobně jako to dělají u...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pan Pospíšil byl jeden čas docela zajímavou figurkou, když se pustil do šmelin s tituly na právnické fakultě v Plzni. Tak pak nějakých pár o něm nebylo slyšet - prý byl zvolen jako europoslanec, co tam dělal ví snad je on sám. Pak se kormidelník tonoucí TOP09, která přišla o svého kapitána s modrou krví, vydal na lov jiné postavy, která by nějako tu díru v té lodi ucpala a nemaje nikoho ze zbytku posádky jako ucpávky, našel již zapomenutého plzeňského mravokárce a tak zvolil ze všech řešení tu snad nejméně špatnou (těžko, ale naděje umírá poslední) - povolat toho z Bruselu. Stejně tam moc platný není, tak alespoň snad dá novou tvář polozapomenuté a voliči nesnášené partaji.
Nějak se to moc nevede, holt ta modrá krev dělá zázraky (někdy a u někoho) a loď se bez ní potápí dál, neboť voliči seznali, že modrá krev jaksi neexistuje - možná někde v jiné galaxii.
Občasný výkřik kormidelníka , že co od jiných jest, od ďábla jest, skaliska z bývalých a dnes naštvaných voličů asi neodstraní a loď kapitána s andělskou tváří míří do skalisek dál. A ani ta ODS nepomůže - bodejť, vždyť jí kradou voliče a ona by je taky móc potřebovala. Ale k čemu? Že by se opakovala spásná naděje minulých let? Kolik voličů vlastně ještě zbývá, co jim věří?
Volební preference jsou zatím chmurné, podle nich by dnešní "demokratický blok" vládu demokratických způsobem dohromady nedal a "demokratické milice" zatím nemá. Ale pozor, co není, může být a tonoucí se stébel chytají . Že by tím stéblem byl muž s hlasem medovým a rukama rozpřaženýma jak Kristus na hoře Olivetské,, kázající neustále, že "ta vláda" dělá vše špatně, ale jaksi už neříká, jak by to on dělal dobře. Občasné informační úlety nás informují, že je třeba snížit daně ale zvýšit DPH, což v praxi znamená, že bohatí to nijak nepocítí, ovšem důchodci a jiné nízkopříjmové skupiny lidí, kteří žijí, jak se říká, z ruky do huby, snížený příjem do státní pokladny dorovnají, Z čeho, pravici nezajímá . Takže tyhle borce jistě ne. A teď - babo raď! ODS + (možná) TOP 09 z výše uvedených důvodů těžko další voliče získají, Lidovci asi vypadnou, Starostové asi taky, Piráti možná budou dál dělat nic, ČSSD se stane zřejmě stranou nezáživnou a tak zbude ANO, pokud se chytí příležitosti. Taky nic moc, i když asi z toho moc nejvíc. Uvidíme, volte podle programu, ne podle slibů - Když se SPD naučí vládnout a ne jen mluvit, pak nějaká naděje na tu "demokracii Swis made" tu snad ještě zbývá....- I když, jak jistě vídáte, se naše politické strany a hnutí právě toho bojí nejvíc.
Tak je nechme, ať se bojí.....

1 hlas

Padáka od voličů by si zasloužily všechny strany ve kterých byl Pospíšil.

6 hlasů

TOP 0009, to je hlavně a především ta permanentně vožralá kreatura, padákový smrtonoš Kalousek. A taky estébácký udavač Štětina, který v europarlamentu hlasoval pro potrestání své vlastní země, pokud nepřijme migrující slimáky. TOP 0009 je na hraně vlastizrady, možná už za ní.

8 hlasů

Hlavně že ten čtyřprocentní mamánek ví vždy nejlépe jak to ti druzí dělají špatně. Ten ani nemohl jinam přejít od těch modrozloděských strak, než do spolku těch politických turistů a mrtvol.

10 hlasů

pakáž z top09

10 hlasů

nase novinarska zumpa se radeji bude pitvat v diplomce 30 let stare pani Male

6 hlasů

Jak se kroutěj hovada z ODS a Hrobu 09 a dělají že s tím nechtějí mít nic společného. A přitom to je v rejstříku zlodějin a prasáren ODS-TOP09 jen kapička v moři 30 letejch leváren.

12 hlasů

Co se v ODS a TOP 09 naučíš,nikdy nezapomeneš...!

7 hlasů

Doufám,že jej novináři roznesou na kopytech podobně jako to dělají u jiných stran.Nebo,že by demoblok měl vyjímku? Nebo tento soudruh je i přítelem pánů Moravců a Pospíšilů....?

8 hlasů

Souhlas. Doufám ale, že i vy nebudete obhajovat neobhajitelní, jak to, neustále, děláte. Svinstvo se musí kritizovat objektivně a ne pouze tehdy, když se vám to hodí.

1 hlas

Zajímavé, že většina předlistopadových emigrantů podporuje ten největší xindl v této republice.

4 hlasy

To jsem si nevšiml, že by emigranti podporovali komouše a rusotrolly...

0 hlasů

Máš pravdu Hemenex, nevšiml jsem si že by zde OK spol. podporovali "komouše a rusotrolly", ale ty co jsou zařízlý až po kontníky v americké zadeli.

0 hlasů

Skutečně "kvalitní názor". Tedy - jestliže ti chybí argument. napiš pitomou urážku. To ostatně platí i o další, podobné "příspěvky", co svými "inteligentními " názory zaplevelují různé diskuse.
Tak vážení -náctiletíí a jim podobní i třeba starší, co ještě rozumu nepobrali, uděláte nejlíp, když si pustíte ČT -Art, mají tam hezké pohádky pro děti.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov