Kandidát
Potvrdit, nebo vyměnit. Hlavně rozhodněte brzy, žádá Poche

30.08.2018 14:09

Kandidát ČSSD na šéfa diplomacie Miroslav Poche si přeje, aby předsednictvo strany v pátek situaci kolem obsazení ministerstva zahraničí definitivně vyřešilo. Pozici i dva měsíce po jmenování kabinetu zastává předseda ČSSD Jan Hamáček, který je současně ministrem vnitra.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Václav Paternik (5 hlasů) 30.08.2018 14:52

    Vražedná kombinace, tahle slizká Pochva. Chtivej moci + vítač za...

  • - - (4 hlasy) 30.08.2018 14:47

    Ani se nedivím,že tohoto blázna nechce pan prezident jmenovat.On to...

  • václav Ludvík (3 hlasy) 30.08.2018 17:33

    Je to takový přieroublý Bulteriér dostane dlažebkou a furt jde Milda...

  • Stan Král (3 hlasy) 30.08.2018 20:57

    Rychle ...Kopnout do Řiti ....nebo voliči dokopou ČSSD do hrobu

  • Guru Jára (3 hlasy) 30.08.2018 14:44

    Při pohledu na to foto mě spontánně napadla písnička "Tři čuníci...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Poche neboli Poševní Šlem:koryto nepustím,jsem vešní štěnice-aneb:politická Praha,tfuj!

1 hlas

Poche je skryta rezerva pro radikalni snizovani volebnich preferenci .

1 hlas

Nebudu opakovat řadu postřehů na pana Pocheho ale vrtalo mi hlavou jedno.
JAK SE MŮŽE POHYBOVAT na Ministerstvu zahraničních věci někdo, kdo tam nebyl delegován do určité funkce? (To, že je tam ZADARMO ?! není přece podstatné). To opravdu už takové ministerstvo a jeho činnost nepodléhají UTAJENÍ ? Tady je ale odpověď:

O krizi se tedy stará Poche sám. Už touto svou výzvou upozornil na situaci, v níž se strana nachází: nechá se sebou zacházet jako s oušlapkem. Není schopna obsadit své pozice ve vládě a není schopna obsadit ani vedení sebe sama. Je úsměvné, jak Zemanova hlásná trouba - Parlamentní listy – přičinlivě připomněla styky Miroslava Pocheho s bývalým pracovníkem Národního bezpečnostního úřadu Radimem Burešem.

S Pochem prý jezdil na dovolenou a ty dovolené prý platil Svaz cyklistiky, jehož je Poche viceprezidentem. No a je z toho titulek Velký průšvih pro Pocheho a celou ČSSD. To se hodí, že, možná za to bude řád Velkého slintu.
Pohár trapnosti je tedy vypit takřka do dna. Možná ale, že se sociální demokracie dostala už za hranici veřejné vnímavosti a ať udělá, co udělá, je to jedno.

CO DODAT - OPRAVDU JIM JDE O OBČANY !?

2 hlasy

Jen ještě malou poznámku , Poche ŽǍDÁ - kandidát na funkci nemá co žádat, má se spíš snažit přesvědčit (ne těch pár mafiózů v pozadí) voliče, že on bude svoji snad příští funkci vykonávat poctivě.
Už je nejvyšší čas, aby přestal žádat a schoval se někam do kouta v naěji, že ho ještě někdy někdo použije (nebo využije?)

1 hlas

Poche se chová, jako když dítěti nedají slíbenou hračku. Otázka zní: "kdo za tou jeho urputností stojí?" Asi - spíš určitě - jednak peníze, jednak hrozící konec pohodlného žití jako poslanec v EU, nejspíš snaha opozice, která se v tomto roce chová jak italská mafie, rozvrátit a rozeštvat to kočkopsí spřežení ANO + ČSSD. Včera to nadhoil i sám Babiš, když se v Duelu na BTV jen tak mimochodem zmínil, že nejvíc vláda v letošním roce udělala, když jako menšinová nedostala důvěru. Takže visí zde taková základní otázka každé dobré detektivky: kdo je vrah? No přece vrahem je ten, komu to nejvíc prospěje. A tím je bezesporu - nebo v to alespoň doufá, ODS a jako přisluhovač opozice ČSSD. V tomhle státě neumí strany spolu spolupracovat ve prospěch občanů - umí se jen hádat a hrabat pod sebe. Doufám, že to lidé pochopí že v příštích volbách je jen jedno řešení - prostě ty staré krokodýly, co se zahnízdili v "tradičních" politických stranách, poslat do penze. Nebo ještě někam jinam. Jinak se budeme plácat z kouta do kouta. Řešením je jednobarevná vláda, nemá se na koho vymlouvat a chápe, že pomlouváním a lžemi si důvěru lidí příště nezíská, tak, jak se to již stalo TOP09, ODS, Lidovcům a ještě několika dalším. Některým nepoučítelným i několikrát - vyhozeni dveřmi, vlezli zpět oken, otevřeným snad na WC.

2 hlasy

Rychle ...Kopnout do Řiti ....nebo voliči dokopou ČSSD do hrobu

3 hlasy

Slizský arogantní chrapoun je tato pražská čehuúnská Pochva...vlastně vulva zapařená!!!

3 hlasy

Je to takový přieroublý Bulteriér dostane dlažebkou a furt jde Milda ho bude muset nechat utratit .on nařizuje straně co a jak rychle má dělat ,takovej chlíst

3 hlasy

vymenit.

2 hlasy

Vražedná kombinace, tahle slizká Pochva. Chtivej moci + vítač za stranu plnou lumpů + obrovská arogance a nepochopení dnešního světa. Ještě, že to prezident Zeman zatrhnul. Neumím si představit na Hradě to jablůnkovský vemeno, kam by nás asi zatáhnul.

5 hlasů

Ani se nedivím,že tohoto blázna nechce pan prezident jmenovat.On to opravdu nemá v polici v pořádku a normálné myslící člověk by odešel stranou bez ostudy.

4 hlasy

Při pohledu na to foto mě spontánně napadla písnička "Tři čuníci jdou" a je jedno, že tam jsou jen dva.
Myslel jsem, že socani už jsou na dně, no, zmýlil jsem se.
Jak tohle může někdo volit nechápu.Po ODS,TOP09,KDU-CSL a Starostech je zde další nevolitelná strana CSSD.Tak koho potom volit ANO!!!!!!To je ta správná strana(plitické uskupení).

3 hlasy

ANO,ono se brzy vyskytne tamtéž.

0 hlasů

Copak to Poche na Mamáčka ví že ten ho tlačí proti zdi ?

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov