Sankce
Praha potěšila Sobotku. Zrušila pokutu za jmenování Babiše

25.06.2014 09:50 Aktualizováno 25.06. 10:10

Pražský magistrát zastavil přestupkové řízení s premiérem Bohuslavem Sobotkou. Informovalo o tom tiskové oddělení úřadu vlády. Magistrát zároveň zrušil pokutu, kterou premiérovi udělil úřad Prahy 1. Sobotkovi hrozila sankce za to, že navrhl na ministra Andreje Babiše bez lustračního osvědčení.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Proč si magistrát nepozve na poradu Kalouska? Ten to vidí u Babiše úplně jasně :

"Není pochyb, že Andrej Babiš byl "estébákem" (?!), pouze chybějí důkazy. Soud prostě může rozhodnout jen tehdy, když má dostatek důkazů. On dostatek důkazů neshledal, rozhodl právem, rozhodnutí je třeba respektovat. Ale že by to na věci něco měnilo, si opravdu nemyslím".

JE TO TAKOVÁ SEBEOBRANA?
Co říkáte na podobný výrok?

"Není pochyb, že Miroslav Kalousek je velký zloděj, pouze chybějí důkazy. Trestně právní orgány prostě mohou rozhodnout jen tehdy, když mají dostatek důkazů. Ony dostatek důkazů neshledaly, rozhodly se ho nehnat k soudu, rozhodnutí je třeba respektovat. Ale že by to na věci něco měnilo, si opravdu nemyslím".

Že je to blbost? Ale vždyť jsou to slova bývalého miínistra financí !?

0 hlasů

Další chyba Prahy!A Čechů.Po Ukrajinském semitovi židovi z Užhorodu máme teď slovenského semitu žida a k tomu estébáka v Praze.Hnus.To ani DDT nevyčistí ten puch po nich,svoloč.Šalóm ajnštajni.

0 hlasů

Zítra bude sou s estébákem, ve kterém požádal o výmaz z registru spolupracovníků státní bezpečnosti.Expert na státní bezpečnost, historik Radek Schovánek našel svazek Nosič, který by měl být nejdůležitějším důkazem o vědomé spolupráci.Na otázku jestli je nutné po 25 letech zjišťovat pravdu odpověděl, Minulost máme pořád před sebou.Minulost je jediné čím se můžeme prokázat, co máme za sebou.Z tohoto poznání bychom měli vést svůj život tak, abychom se za to nemuseli stydět.Bohužel velkou většinu pisatelů příspěvků, je to jedno.Minulost je nezajímá

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov