Napětí ve vládě
Pře o Ťoka. Babiš: ČSSD se ho chce zbavit kvůli svým kšeftům

12.11.2016 13:45

Vicepremiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš nevidí důvod k odvolání ministra dopravy za své hnutí Dana Ťoka. Rozhýbal podle něj opravy dálnic i silnic nižších tříd a vyřešil mýto. ČSSD by se ho chtěla zbavit, aby mohla znovu dělat kšefty, řekl.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Musil (1 hlas) 12.11.2016 17:10

    Nechápu, jak by ČSSD mohla dělat na ministerstvu dopravy svoje kšefty...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Není den aby se poslanci nehádali za peníze dan´.poplatníků! To je jejich pracovní nápln´?Do práce s nimi!I i když oni stejně nic neumí! Proto jsou tam.Měli by být ve vládě ty čtyři roky a odchod!

0 hlasů

Nechápu, jak by ČSSD mohla dělat na ministerstvu dopravy svoje kšefty po odvolání Ťoka, když by tam přišel stejně jiný ministr za ANO. Kromě tohoto ČSSD snad nikdy ministerstvo dopravy neměla, vybavuje se mi např. Stanjura za ODS, Bárta blahé paměti, dohodu s Kapschem sjednal lidovecký ministr.

1 hlas

Jediné, co Ťok vyprodukoval, byly návrhy na znásobení pokut za všechno možné, ostatní nedořešené problémy jsou stále nedořešené a "špičkový odborník" se nejvíc ze všeho projevuje jako klasický fašista.

0 hlasů

Sobotka chce zřejmě zcela rozložit celkem slušně fungující vládu a taky nakrmit své kmotry před parlamentními volbami. Čím větší zmatek, tím taky větší možnost kibicování z Hradu. Ve zdravotnictví budou zase protěžováni kuliši a v čem se může nula nahrazující Dientsbiera od něho lišit není jasné.Snad ANO a lidovci tomuto bláznovi odolají.

0 hlasů

nechapu proc se hadaji tesne pred koncem mandatu-byla to celkem slusna vlada az na falesnou zrudu Hermana

0 hlasů

nechapu proc se hadaji tesne pred koncem mandatu-byla to celkem slusna vlada az na falesnou zrudu Hermana

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov