Excesy ministrů
Premiér mluvil s Chládkem o jeho chování k podřízeným

14.05.2014 18:00 Aktualizováno 14.05. 21:01

Premiér Bohuslav Sobotka ve středu mluvil s ministrem školství Marcelem Chládkem o jeho údajně nevhodném chování k podřízeným, o kterém informoval deník Mladá fronta Dnes. Premiér takové chování odmítá, podle něj by ministři neměli překračovat meze slušného chování. Chládek řekl, že s premiérem na toto téma hovořil už dřív, protože očekával, že se ho někdo z úředníků pokusí dehonestovat.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Daša Fuksova (3 hlasy) 14.05.2014 14:54

    Obama vyzval Putina, aby stáhl své vojáky z Krymu. ... Kreml se k...

  • Honza Hloupý (3 hlasy) 14.05.2014 13:34

    Je velice hezké, že mezi nás zavítal někdo, kdo je jako doma v...

  • Hep Cheek (2 hlasy) 14.05.2014 20:23

    Co taky čekat od hajzlíčka z komoušské famílie, který se toužil stát...

  • Daša Fuksova (1 hlas) 14.05.2014 14:18

    Pseudopravicová rozhodnutí zavedla naše školy do bahna stejně jako...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 14.05.2014 14:39

    Pokud výrazem "pseudopravicová" myslíte levičácká, pak s Vámi vřele...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Co taky čekat od hajzlíčka z komoušské famílie, který se toužil stát politrukem. Když takovej zakrslej, hloupej, zakomplexovanej šašek dostane funkci, tak si prostě honí triko na podřízených.

2 hlasy

On si to premiér jenom plete. Už tu není bývalá republika za komunistů. Tam by si ministr, učitel, žáci nemohli nic z nového pojetí školství dovolit.
Ale SYSTÉM USA ke kterému jsme se přihlásili díky nedostatku toaletního papíru a banánů, JE ÚPLNĚ JINÝ !
Ministr sedící za svým stolem s doutníkem v ústech, ideálně nohy na stole (kvůli zdraví) je v USA úplně normální. Dále vyhazovat nepohodlné a nechápající jeho genialitu - to samé. Tak pane Sobotka uklidněte se. Ještě vás čekají překvapení v chování žáků podle vzoru USA kde zmlátit učitele je běžné, případně si trošku zastřílet atd. Vždyť to už znáte - ne?

1 hlas

Je velice hezké, že mezi nás zavítal někdo, kdo je jako doma v pracovnách ministrů USA, konečně víme, jak to tam chodí. Jenom mi obraz ministra vlády USA v pracovně s doutníkem v ruce nějak nejde dohromady s fanatickým bojem proti kuřákům, probíhajícím v USA.

Na druhou stranu je pravda, že těžko najdeme mezi ministry USA bolševického vojenského politruka, jakým s. Chládek je. On jenom uplatňuje to, co se na vysoké armádní politické škole naučil a chová se tak, jak je u soudruhů zvykem, rázně, po bolševicku.

3 hlasy

Pseudopravicová rozhodnutí zavedla naše školy do bahna stejně jako naši ekonomiku. Aby byla situace ještě horší, zavádějí se do školství experimenty, které nemohou být podle mého pedagogického vzdělání a zdravého rozumu správné. Na některých školách se učí v kraválu a děti nejsou vedeny k tomu, aby udržely pozornost po delší dobu. Jak pak budou moci řídit např. auta. I to je ukázka nedostatečné kontroly ze strany státu. Možná, že se mýlím, nejsou ale k dispozici údaje, které by mé přesvědčení vyvrátily.

1 hlas

Pokud výrazem "pseudopravicová" myslíte levičácká, pak s Vámi vřele souhlasím.

1 hlas

Dasenko, ty uz jina nebudes, ty umres s bolsevismem na rtech :))

1 hlas

Obama vyzval Putina, aby stáhl své vojáky z Krymu.
... Kreml se k této výzvě zatím nevyjádřil, protože sestavení seznamu, odkud by měly USA stáhnout své vojáky, bude chvíli trvat.

3 hlasy

Ano, rád si vyslechnu vtip, určený pro odlehčení situace, ale souvislost se Sobotkou, Chládkem a jeho nevhodným chováním mi jaksi uniká.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov