Setkání
Prezident Zeman pozval Klausovu rodinu na večeři do Lán

23.04.2013 15:25

Prezident Miloš Zeman pozval svého předchůdce Václava Klause s rodinou na společnou večeři. Sejdou se v pátek na prezidentském zámku ve středočeských Lánech.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Taši Tändzin (1 hlas) 23.04.2013 19:20

    S Klausem u jednoho stolu bych se tedy nenajedl.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

o cem asi ti 2 pacholci budou hovoit!? Karle NEDEJ SE, chteji Te asi otravit. ANO - tak i onak.... :((((( VYZYVAM knizete, aby byl opatrny..... Jsou to h a d i !!!! tvorove slizci........!

0 hlasů

Zemane, Klaus rád ochutná originální pitivo z likérky Drak, neváhej. Zemane, kurva, ty máš žaludek.

0 hlasů

Ať se za volební podporu Zemanovi celá rodina nažere, ale trafika pro starou bábu Klausovou je neadekvátní. Ze Zemanovy strany se stejně jedná o korupci!

0 hlasů

To se to zere, kdyz to jini plati.
Budou mit vodnatou klobasku ?

0 hlasů

S Klausem u jednoho stolu bych se tedy nenajedl.

1 hlas

Oba spoluagenti se vysmívají čecháčkům do ksichtu. Navíc Klaus si po hradní kuchyni nemůže zvyknout na domácí blafy.

Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické kolaborantské svině založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.

„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
nebo:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

Blafy ať reklamuje u svý rachejtle.

0 hlasů

Já si vážím Jana Nováka, ačkoli máme názory rozdílné.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov