Uzavřeno
Uchazečů o Hrad je 11. Včetně Fischerové, bez Švejnara

06.11.2012 14:58 Aktualizováno 06.11. 17:28

Ve čtyři hodiny se uzavřela možnost podat kandidátní listinu. Do té doby si podporu poslanců, senátorů nebo občanů zajistilo jedenáct osobností, nejnověji Tomio Okamura a Táňa Fischerová. Jan Švejnar do bojů nezasáhne.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Eda Vodnaproti (43 hlasů) 06.11.2012 21:52

    A jaká je prosím vaše přesná diagnoza? Jaké berete léky a kolik?

  • Marseille (36 hlasů) 06.11.2012 18:02

    NEVOLÍM zuřivého antikomunistu, bývalého soudruha Fišera, nebudu ani...

  • Stalin Lenin (25 hlasů) 06.11.2012 16:47

    Ale fuj, Vlastizradce Havla srovnavat s Masarykem a Benesem? To snad...

  • Václav Vaca (24 hlasů) 06.11.2012 19:01

    Pro mne je to zcela jasné. Nejlepším kandidátem na prezidenta je Táňa...

  • Marseille (24 hlasů) 06.11.2012 18:08

    Co ty tady česnekomilče z Polska chceš blábolit o historii? Jestli...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Volím Fischerovou.

Nikdy nebudu volit: Trautenberka, Dlouhého, Fischera, Zemana. U ostatních záleží, kdo proti nim bude ve 2. kole.

5 hlasů

Je to panoptikum zoufalců ....BoBo už stihla kandidovat snad na všechny posty kromě papežského stolce ...já pořád preferuji Schw. - za rozštěp patra nemůže a pořád má nějaké jméno v Evropě - před ním nebudou politici utíkat do buše, jako se to stalo v Austrálii papá Klausovi...

9 hlasů

Jak víš, že má nějaké jméno v Evropě nebo dokonce v Austrálii? Předpokládám, že čerpáš jen z českých médií, která TOP09 prezentovala jako za parlamentní stranu ještě dřív než měli ustavující sjezd...

2 hlasy

Jenže Schw. nekoukají z bruselské zadnice ani špičky.

6 hlasů

V Čechách dokážete udělat frašku i z volby prezidenta republiky.

7 hlasů

Nicméně žádný z těch našich kandidátů zatím na předvolebním mítinku nebrečel. :-)

9 hlasů

A proč by měl některý z nich brečet při frašce?

3 hlasy

Nikdy nevíš co udělá stres a vyčerpání.

4 hlasy

Ale to našim kandidátům nehrozí.

7 hlasů

Pro mne je to zcela jasné. Nejlepším kandidátem na prezidenta je Táňa Fischerová.

24 hlasů

Fischerová není Táňa, ale Taťána a tak jako neznáme její jméno, neznáme ani její utopistické politické názory. Je předsedkyní politického hnutí, jehož stránky jsou zde: http://www.klicovehnuti.cz/

5 hlasů

U Fischerové mi stačí, že si uvědomuje, že neoliberálové jsou nebezpečnější než komunisti. Co si myslí o Kalouskovi se dá najít na youtube atd.

4 hlasy

Spolu s Klausem by mohli vytvořit živý orloj.
„Nepartajnická politika“ (podobná advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
nebo:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

6 hlasů

Z těchto kandidátů je nejlepší Vladimír Dlouhý a nejhorší Taťána Fischerová.

8 hlasů

Svejnar je emigrant, ktery utekl do USA pred komunisty, tak bych se divil, ze by ted chtel byt presidentem, kdyz tan ve volbach v roce 2014 zase komunisti budou vladnout:(((

6 hlasů

NEVOLÍM zuřivého antikomunistu, bývalého soudruha Fišera, nebudu ani volit samolibého dědka z Vysočiny, a už vůbec ne spolustrůjce kuponového podvodu, maratonce Dlouhého.

NEBUDU volit sice upřímnou, jistě hodnou, ale nepraktickou Táňu Fišerovou, nebudu volti Franze, sice chytrého, ale v Japonsku by se mohli domnívat, že je členem Jakuzi.

VOLÍM Tomia Okamuru. To je přesně ten typ člověka, co tomuto národu může pomoci.

36 hlasů

A jaká je prosím vaše přesná diagnoza?
Jaké berete léky a kolik?

43 hlasů

Navrhuji, aby poslední věty :" Volím Tomia Okamuru .... "byla navržena na vtip týdne. Tomio Okamura jako správný podnikatel by si z toho udělal kšeft jako Vít Bárta, pan Babiš a další vzorní podnikatelé, kteří dělají "politiku" proto, aby z toho měli kšeft pro sebe.

9 hlasů

Je to mimoň.

8 hlasů

11 kandidátů To bychom z nich mohli založit fotbalové mužstvo!

8 hlasů

Zeman na Hrad!

10 hlasů

Fuj to jsem se lek.-To měla být provokace -soudruhu?

15 hlasů

Zeman byl komunista v roce 1968, ale po rusky okupaci od komunistu odesel :)))

5 hlasů

Komunistu nedělá legitimace, ale myšlení.

6 hlasů

Jo to vidim jak mysli politici v CR::(

2 hlasy

Cituji: "Fischerová ke svým ambicím po poledni řekla, že chce usilovat o změnu světa, který je založen na penězích...."
Nemyslím, že by prezidentem musel být ekonom, ale tohle už je zase až moc "v luftu".

13 hlasů

vám se snad líbí,že se z nás stává konzumní národ ?

8 hlasů

A Vy snad nekonzumujete?
Táňu (správně Taťánu) Fischrovou vnímáme asi na základě Adventních koncertů, jako osobnost stojící mimo politiku. Omyl. Fišerová je politička. Byla poslankyní tuším za ODA a v současnosti je předsedkyní POLITICKÉHO hnutí s názvem "Klíčové hnutí" Jeho utopistický program může fungovat jen na papíře, nebo v diktatuře.
Namátkou: " Vlastnictví půdy a nemovitostí by mělo být definováno jako společností udělené právo užitku, které je spojeno s dobrovolně přijatým závazkem řádné péče a přiměřeného užívání. Smyslem není vlastnit pro osobní zisk, ale pro možnost tvorby a obecný užitek. Přiměřený zisk je samozřejmostí, což platí obecně pro každý zmíněný obor..."

7 hlasů

To jako že by chtěla "vsjo rovno" a pak nabalzamovat,???

8 hlasů

videl jsem Fischerovou na Vinohradech a zařil z ni klidek a pohoda--uplně jiny pohled než na arogantniho Klause

19 hlasů

Ta osoba s tím klídkem chce zrušit peníze a zavést výměnný obchod. Odpůrci "arogantního" Klause by na něj jistě ještě rádi vzpomínali, kdyby museli naložit fůru brambor a jablek před cestou na nákup oblečení a bot. :-)

8 hlasů

...tako jistě - Klause je ta poslední osoba vhodná pro tento post (jak jsme se mohli za těch 10 let přesvědčit), ale "čistá duše" Fischerová je zase ze zcela jiného světa a nejsem si jist, že je tou pravou následovnicí Masaryka, Beneše a ...Havla ???

8 hlasů

Ale fuj, Vlastizradce Havla srovnavat s Masarykem a Benesem? To snad nemyslite vazne.

25 hlasů

Vás historie minula nadzvukovou rychlostí. Přirovnávat Havla k samolibému Masarykovi či k masovému vrahovi Benešovi, je opravdu nestoudné. Díky Masarykovi umírali lidé v 1. světové zbytečně dlouho, museli počkat až si tatíček připraví projekt republiky na míru (jak klausovské!). A o "zasloužilém" Benešovi nejlépe hovoří oběti z řad německého civilního obyvatelstva. Havel nad nimi ční vysoko s téměř pravou svatozáří...

14 hlasů

Co ty tady česnekomilče z Polska chceš blábolit o historii? Jestli kolem něj letěla nadzvukovou rychlostí, tak kolem tebe třetí kosmickou ty lháři! ČSR byla hegemonem střední Evropy. Musela se obhájit před polskými bojůvkami, které se snažili urvat kus Těšínska a před Maďarskou republikou rad. Ve 30-letech byla nejvyspělejším státem střední a východní Evropy. Poláci jsou, byli a budou jen falešní pánbíčkáři, konští handlíři, lháři a zloději.

Mimochodem ty polský jidáši, proč jsi si vzal českou manželku? Odpovím si sám - na ty polský se ani koukat nedá!!

Mimochodem ty starý osle,

24 hlasů

Česká hegemonie 1. republiky v Evropě je mýtus jako Brno. Německý a židovský živel, jeho znalosti a kultura, udržovala tento novotvar na dohled silných zemí, to ano, ale nic více. ČSR měla v době vzniku méně než 50% Čechů, nebyla zemí úplně zaostalou, ale hegemon to nebyl. Díky zděděnému těžkému průmyslu se ČSR udržovala na konci druhé desítky průmyslové vyspělosti. Ale Češi uznávají jen dějiny jaké chtějí mít, nikoliv ty, které nepasují :-). Nejedlý a další tvární šovinisté vám vyhladili mozky. Za zmínku stojí snad jen tehdejší uměle udržovaný vysoký kurz koruny, který byl v 30-tých letech dobrý opravdu jen na víkendový výlet do Paříže pro vyšší vrstvy. Pro ostatní Čechy měl jen negativní dopad, kterým byla drahota. Kromě seriozních nekomunistických historiků byli mým zdrojem i pamětníci.

Má manželka není Češka, je židovka, jak jinak. Ale z Rakouska. Jinak si myslím, na rozdíl od tebe, že Polky jsou stejně jako Češky a třeba i Rusky moc pěkná děvčata. Kdybys nebyl úplný magor, tak bys věděl, že krása není jen vyšpulený rtík, ale i duše. Mrkni na Sweet Emmy Barrett. Asi na ni nevydržíš koukat, jsi přeci Čech, ale zavři oči a poslouchej. Jo když umírala a byla ochrnutá na levou stranu, tak to valila ještě alespoň pravou rukou. Krásná ženská! I když by asi žádnou soutěž Miss nevyhrála.
http://www.youtube.com/watch?v=xhtG5YrQ-lY&feature=related

Z Čechy mám společných mnoho přátel, občasné bydliště a pravidelnou platbu nemalých daní do českého rozpočtu. Tak, že to o nenávisti není, dokonce i ta polská SD byli větší kur.y, než ti vaši estébáci.

Pravdu máš jen v tom starém oslovi. Ale i starý osel ví svoje. Už proto, že si nikdy nenechal nasadit od mocných ohlávku. Takovou, co nosí většina Čechů :-))

5 hlasů

proč tak nenávidíš Čechy, šlápli ti na bebíčko?

15 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov