Kritika demonstrantů
"Primitivismus." Část opozice ale vyhození květin chápe

17.11.2018 12:07

Část opozičních politiků chápe vyhození květin premiéra Andreje Babiše (ANO) či prezidenta Miloše Zemana od památníku na Národní třídě. Považují to za důkaz nespokojenosti lidí. Další ale postup demonstrantů tvrdě kritizují. Poslankyně a starostka Prahy 2 Jana Černochová (ODS) vyhození květin označila za primitivismus, lidovecký poslanec Marian Jurečka za zhovadilost.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Marie Metelková (9 hlasů) 17.11.2018 14:41

    To jsme dopadli! 17.listopad si přivlastnl Stahovač králíků,...

  • Josef Kudrna (8 hlasů) 17.11.2018 13:47

    Jen vyvrhelové společnosti ničí památníky, kradou hřbitovní kvítí či...

  • Karel Hrabě (6 hlasů) 17.11.2018 13:35

    Kdo tam je ??A co oslavují???ASI DVACÁTE VÝROČÍ ROZKKRADENÍ A...

  • Henex (6 hlasů) 17.11.2018 12:21

    Vyšší princip mravní páně Kalouska... Není to oxymoron...?

  • daniel Pink (5 hlasů) 17.11.2018 17:11

    touto ubohou primitivni akci Babis a Zeman jenom posili a k me...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky


Nejvetsi paradox je rektor UK Zima , kdyz recni ke studentum ! Byvaly fakultni predseda SSM , ktery chodil tleskat Husakovi , povoloval cesty do Jugoslavie, atd.
Ted obrance demokracie a prav . Akademicka obec snese vsechno .

2 hlasy

Jen pozor, pánové co považujete ničení hrobů, kradení květin a jiné blbosti za výraz nespokojenosti "Lidu" Budete-li takto pokračovat dál - a vy asi nic jiného neumíte- pak neplačte, až vás ten "nespokojený lid" vyhodí při volbách do koše taky!

4 hlasy

Stále více se ukazuje, že sympatizanti "demokratické" opozice mají nesporně fašizoidní sklony. Kdyby mohli a dostali do rukou zbraně, budou svoje ?? názory uplatňovavat střílením - něco jako v USA.
Kdo za to může? Jistěže pravice, která vyvolává neusále střety a , místo aby se zůčastnila budování skutečně demokratického státu,
Neustále "bojuje" ze něco, za co, možná ví jen její vedení, zatím co na jimi svolaných demonstracích kvete jen hnus, lež a špína.
Ostatně, to, že na hřbitovech se krade, ničí se náhrobky a pomalu aby u každého pomníku stál policajt nemají na svědomí pozůstalí, ale verbež, vychovaná "demokratizmem" a nakonec i školami.

3 hlasy

Podle švýcarského práva je protizákonné nahrát soukromou konverzaci, pokud s tím všichni účastníci nesouhlasí. Na základě článku 179 švýcarského trestního zákoníku pachateli hrozí až jeden rok odnětí svobody nebo pokuta. Trestem za neoprávněné vniknutí jsou podle článku 186 až tři roky ve vězení nebo pokuta. Jestli se za neoprávněné vniknutí dá označit vstup pod falešnou záminkou s úmyslem dopustit se protiprávního jednání (nahrávání soukromé konverzace bez souhlasu všech zúčastněných) je věcí státních zástupců a soudů. Zveřejnění protizákonně získaných informací je trestným činem podle článku 322 s až tříletým trestem odnětí svobody nebo pokutou. Je otázkou pro veřejnou debatu a rozhodnutí v rámci vládní koalice, je-li takové potenciálně protizákonné jednání novinářů „odporné a hnusné“, nebo zda může veřejný zájem novinářů a společnosti v jedné zemi vyvážit porušení zákona v jiné zemi.

2 hlasy

Nebýt těch dvou"fízlů" ze seznamu, tak Babišovi preference šlapou vodu, sice vysoko, ale pořád stejně. Díky SL. a Kub. poletí vzhůru. Je to tak správné, pidistrany už konečně musí do bažin.

3 hlasy

Celou "revouluci" dnes překvapivě okomentoval pan Pithart:V žádném případě nešlo o revoluci.Šlo jen a vyjednané předání moci!Jediný zádrhel byl,že tehdejší premier Adamec chtěl zůstat ve funkci,odjel za Gorbačovem,ten jej ani nepřijal!

Smekám před Pithartem!

3 hlasy

No zdá se že radikální část pražských odpůrců Zemana a Babiše čekala, že je vypískají až přijdou položit kytky na Národní. Jenže tihle dva hrdinové se tam připlížili už v noci, potají nakladli věnce a zmizeli v temnotě. Tak si pak úderníci jenom zchladili žáhu na kytkách, což je samozřejmě trapárna. Zeman s Babišem se už v Praze bojí ukázat na ulici, taková je jejich “popularita” v hlavním městě.

0 hlasů

A ty, anonyme, nechápeš, že část českých přiblblých fašistů jen čekala na to, aby jim policie, která za zákona musí chránit představitele státu, dala výprask a "demokratičtí politici" jen čekali, až se to stane, aby pak začali ječet a požadovali odstoupení Babiše a Zemana.? Zde se jen ukázala pravá tvář "demokratických fašistů"! ... Zatím jen tohle......

4 hlasy

Když pozoruji své "okolí", je zřejmé, že díky pražskému stádu a našemu "objektivnímu" zpravodajství ČT ztrácí tento státní svátek na významu.

4 hlasy

Jsem Pražák, ale nic slavit nebudu 1939 je pro mě vyhaslé a ti co mě znají tak vědí proč.

1989 je každoročně popliváno několika idioty co si myslí že jen jejich názor je ten jediný pravý a demonstrují no takhle! Nechci ty lidi potkávat a ani ty politiky co je hájí.

Raději jsem šel na fotbal a bylo to lepší Aritma Praha - Klatovy 2:0
80 diváků a jedna fenka.

3 hlasy

touto ubohou primitivni akci Babis a Zeman jenom posili a k me radosti jejich volice utvrdi ze volili dobre…..

5 hlasů

Odpoledne jsem prošel Národní,Můstek,Václavák všude klid,jen když se objevila čt s tlampači tak zase kravál.Dopoledne bary zavřené,protože si podniky nechtěli vpustit tu svoloč z neziskovek do podniků.
Spíš turisti a normální lidi na procházce.

1 hlas

Ve Francii protestuje 120.000 lidí proti zdražení benzínu. Tady se pro jistotu napíše tisíce lidí, aby to mělo lepší zvuk.

Což o to. Je fajn říci svůj názor, ale dnes, když jsem tady četl ty konfrontační příspěvky, jsem se rozhodl, že se budu chovat méně konfrontačně.

Je přece hrozné, že se mezi sebou obyčejní lidé hádají kvůli těm, kteří se chovají jak bozi a myslí si, že nad ně není.

Nevím jak vám, ale mě se ty hádky mezi námi začínají zajídat.
Za Slušné Česko s Kalouskem v čele..........,asi tak

1 hlas

Najednou jsou i chápající ... Zajímavé, že nechápou i ty co tady chtějí klid na práci a pořád vyřvávají ty své bludy. Je fakt, že tisíckrát opakovaná lež se stane pravdou, ale fakt jenom pro ty, kteří nedovedou pravdu od lži rozeznat. Myslela jsem, že 17. listopad je svátkem studentů, ale jak vidím i takový den se dá skvěle zneužít. Hlavně koukejte kdo za tím stojí a dejme si na ně pro příště pozor !!!!!!!

3 hlasy

Ti pitomí omezenci s fašizujícími sklony, omezující svobodu jen pro ně, nějak zapomněli, Zeman, či Babiš byli zvolení demokraticky a reprezentují ty občany, kteří je zvolili. Čili to co oni činí, tak je to v souladu s jejich voliči. Je třeba takové fašouny zavčas zavírat!!!

4 hlasy

Demokraticky zvolení, neznamená, že není možné je kritizovat, nebo proti jejich jednotlivým krokům demonstrovat. Do příchodu Babiše a Zemana nic takového neexistovalo, ale je snad jasné, že s jejich příchodem se mnoho změnilo. A zavírat lidi, protože vyhodili květiny a demonstrovali tímto gestem svůj postoj, to snad nemyslíte vážně. Jak by potom mohl člověk jako vy, vyslovit slovo demokracie.

0 hlasů

Vyhodili do smetí květiny od lidí, kteří je tam přinesli v noci, jako zloději. Báli se totiž, že je někdo uvidí a poplive je. Co mají lidé jako Babiš, Okamura, ale i Zeman společného s demokracií?

1 hlas

Jdi konečně do prdele emigranstkej debílku.

2 hlasy

Ano šli v noci protože ve dne by tam byli takoví dementi jako třeba ok a ti by je poplivali, neboť slušné argumenty tito pravdoláskaři nemají, pouze slizkou slinu

2 hlasy

To jsme dopadli! 17.listopad si přivlastnl Stahovač králíků, Kalousek. Němcová, Fiala a prostě věechny ty nuly kterí si myslí, že přišel jejich čas. Hodně smutná oslava, vlastmě spíš pohřeb.

9 hlasů

Vaše první věta měla jaksi začít Vaším posledním slovem.

0 hlasů

Jedině souhlas.

1 hlas

Jen vyvrhelové společnosti ničí památníky, kradou hřbitovní kvítí či háží květiny od památníků do koše a opět pouze vyvrhelové se jich mohou zastávat.... Současná opozice se už nikdy nesmí opět dostat k moci.

8 hlasů

Kdo tam je ??A co oslavují???ASI DVACÁTE VÝROČÍ ROZKKRADENÍ A VYTUNELOVANÍ NAŠI VLASTI ???KDO TAM ASI JE HLAVNĚ TI CO SE S VAŠKEM NA TOM PODÍLELI ??KDE JSOU TY VELKÉ BYTY MISTO KRALIKAREN ????KDO JE VĚTŠINOU MÁ POLITICI? JUSTIČNÍ MAFIE,UŘEDNÍCI Z MINISTERSTEV A PÁR POCTIVÝCH PODNIKATELŮ ??NIKDO JINÝ NA TO NEMÁ ?????A TI NÁM CHTĚJÍ KÁZAT MORÁLKU !!! HAVLOVI MYSLÍM TOMU CO JEZDIL PO HRADĚ NA KOLOBĚŽCE A SCHVALOVAL BOMBARDOVÁNI V BYVALÉ JUGOSLÁVII BYCH NIKDY KYTICI NEDAL ALE NIKDY BYCH JI NEVYHODIL PROTO ŽE MÁM NĚJAKOU SLUŠNOST A ČEST !!!!TO ALE TI TO LIDÉ NEZNAJÍ !!!ONI NEVĚDÍ CO JE TO ČEST, HRDOST A SVĚDOMÍ !!!

6 hlasů

Kdo tam je ??A co oslavují???ASI DVACÁTE VÝROČÍ ROZKKRADENÍ A VYTUNELOVANÍ NAŠI VLASTI ???KDO TAM ASI JE HLAVNĚ TI CO SE S VAŠKEM NA TOM PODÍLELI ??KDE JSOU TY VELKÉ BYTY MISTO KRALIKAREN ????KDO JE VĚTŠINOU MÁ POLITICI? JUSTIČNÍ MAFIE,UŘEDNÍCI Z MINISTERSTEV A PÁR POCTIVÝCH PODNIKATELŮ ??NIKDO JINÝ NA TO NEMÁ ?????A TI NÁM CHTĚJÍ KÁZAT MORÁLKU !!! HAVLOVI MYSLÍM TOMU CO JEZDIL PO HRADĚ NA KOLOBĚŽCE A SCHVALOVAL BOMBARDOVÁNI V BYVALÉ JUGOSLÁVII BYCH NIKDY KYTICI NEDAL ALE NIKDY BYCH JI NEVYHODIL PROTO ŽE MÁM NĚJAKOU SLUŠNOST A ČEST !!!!TO ALE TI TO LIDÉ NEZNAJÍ !!!ONI NEVĚDÍ CO JE TO ČEST, HRDOST A SVĚDOMÍ !!!

0 hlasů

Nezdá se jim, pané Hrábě, že jste svůj příspěvek sám poničil velkými písmeny? Jen blb si může mysle, že když napíše blb velkým písmem, bude to větší blb. Škoda.

0 hlasů

Takovéto psaní příspěvků verzálkami je na internetu považováno za neurvalé řvaní, bez ohledu na obsah.

0 hlasů

"Primitivismus." Část opozice ale vyhození květin chápe" - co jiného se dá očekávat od primitivů

4 hlasy

Cokoli a kohokoli, třeba samotného ďábla, ale už nikdy ne tu hromadu vožralých a hulvátských exkrementů zabalených do tibetské vlajky, padákového smrtihlava Kalouska.

5 hlasů

Vyšší princip mravní páně Kalouska...
Není to oxymoron...?

6 hlasů

..ano, ale k 17.listopadu protimluvy patří. Študenty vedl Martin Šmíd (estébák Zifčák), kterého prohlásila Charta 77 za utlučeného k smrti. Mrtvý ale nakonec nebyl. A přestože toho estébáka tloukl pendrekem tenkrát Ondráček, hlasoval Kalousek proti jeho zvolení za šéfa sněmovní komise pro kontrolu činnosti Generální inspekce bezpečnostních sborů. Hlava mi z toho jde kolem :)

2 hlasy

Geniálně popsaný zámotek.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov