Komentář opozice
Problém s plagiátorstvím? Hledáme ministra. Vysoká škola nevýhodou

25.07.2018 11:04

Opoziční politici komentují podezření z plagiátorství v případě diplomové práce ministra obrany Lubomíra Metnara převážně ironicky.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Zahradník (4 hlasy) 25.07.2018 11:54

    Tak takové starosti nemá Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich...

  • Bob Kadet (4 hlasy) 25.07.2018 11:52

    Hlasná trouba Kradouska a pražské kavárenské stoky veřejnopravní ČT,...

  • Martin Koutný (3 hlasy) 25.07.2018 11:27

    Komedie, komedie, komedie. Čeští politici jsou snad ta úplně největší...

  • Martin Koutný (2 hlasy) 25.07.2018 12:58

    Oběti byly tři, hned poté byly tyto Kalouskovy vraždící padáky z...

  • Bob Kadet (1 hlas) 26.07.2018 10:05

    Tak Metnar se na ní musí podtívat, je z roku 2004. To ODSák Benda...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

No, když už se nenašel jiný způsob, jak kopat do vlády, našel se jeden aktivista - podobný tomu Petrikovi ze zelených Dětí země, který soustavně podává různá odvolání ke stavebním povolením na dálnice a daří se mu !"úspěšně" brzdit výstavbu dálnic o celé roky.
Co tak se podívat ne onoho "detektiva přes diplomy", co pod záminkou čistoty vlády otravuje a zdržuje. Kdy už konečně někdo řekne, že ministr nepotřebuje ke své funkci nějaký diplom z VŠ?
Ale na druhou stranu, těm plagiátorům dobře tak - proč se honili po různých papírech, potvrzujících, jak dotyčný blb je chytrý a co se teď se třásou strachy v koutě, že to na ně někde a někdy vyhrabe? Ostatně zajímavé je, že ten pan čestný "Hrabal v papírech" ještě nevyhrabal nějakou špínu na příslušníky "demokratické opozice"? Tam by si asi moc smlsnul..., ale nikdo by mu to nezaplatil.

0 hlasů

novinarska Slonkovska zumpa a prazska povalecska kavarna s miliony chvilek s chlastem a s abstinentem Kalouskem

0 hlasů

Metnar se musí na diplomku podívat a teprve potom se rozhodne. Tak to on ani neví, co v ní je? Asi ji koupil a ani nečetl. Co jste to tady proboha za podvodníky?

0 hlasů

Tak Metnar se na ní musí podtívat, je z roku 2004. To ODSák Benda jun. když chtěl v Plzni dělat rigo, tak rovnou ošlehl svou magisterskou práci. Bylo toho málo, tak ve Wordu nastavil místo předepsaného řádkování(1,5) větší. Ale vzhledem že se jednalo o zasloužilé disidentské dítko, tak to nikdo moc neškrábal.

1 hlas

Tož já bych se teda dyžták nabídnul.
Voboru sice vůbec nerozumim, ale diplomku sem hudělál poctivě.

https://youtu.be/YlEnXChgIbk

0 hlasů

Tak takové starosti
nemá Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu, protože ten se ani hajným nedoučil. A to dělal kancléře Venci Flašky a dokonce za vlád ODS ministra zahraničí.

4 hlasy

Hlasná trouba Kradouska a pražské kavárenské stoky veřejnopravní ČT, se zřejmě snaží likvidovat Babišovi pícníky, kdyby na sůl nebylo, a hledají v diplomkách každé špatné slovo. Už aby si ten xindl vydělával na svůj provoz sám , tak jako ostatní komerční TV, a pak si nadržují legálně komu chtějí. A nenutili každého kdo má připojení na elektriku platit koncesionářské poplatky.

4 hlasy

Komedie, komedie, komedie. Čeští politici jsou snad ta úplně největší špína na světě. Třeba - ale nejenom - věčně vožralej Kalousek a jeho vraždící padáky.

3 hlasy

Vraždící padáky jsou blbost. Zabil se jeden voják a to nejspíš díky své nezkušenosti a nešikovnosti, na padáku žádné technické závady zjištěny nebyly...
Kalousek má na triku jiné závažné skutky...

0 hlasů

a proto temi "padaky" zacli radeji prikryvat bedny ve skladech :-)))
nejdrazsi plachtovina na svete.
procpak si rude vemeno hemenex sam nevyzkousi seskok tim skevelym kalousko-padakem :-)))
protoze je to jenom prolhane rude jelito :-)))))))

0 hlasů

Hemenex, zase kecáš fíčoviny jako věšinou. Padáky VTP100 se po otevření trhaly, příp. se z obvodové lemovky vrchlíků vytrhávaly šňůry. Zřejmě to byla náhoda že výběrové řízení vyhrál člen užšího vedení KDU-ČSL bratr Andrlík. Který zřejmě neměl ani Singrovku po babičce, a v době výběrového řízení ani založenu firmi. Za lidoveckého vedení resortu Šedivý MO - Kalousek, ekonomický náměstek MO. Sportovně na nich nějaký čas po "úpravě! skákali civilové z Vojenského paraklubu Plzeň, kteří měli zapůjčeno několik vrchlíků..

1 hlas

Ve všem ostatním máš pravdu, ale na tomto typu padáku se zabil jen jeden voják a nebylo to kvůli technickému stavu padáku...

0 hlasů

Ano máš pravdu, byla to součást kompletu padáku, látkové pouzdro pod záložním padákem, které se používá na zásoby, munici, rádiost. a pod. Primárně však byla příčinou závada na hlavním padáku, a malá výška seskoku pro méně zkušené paragány. Po závadě na hlavním padáku, se prázné pouzdro zásobníku přehrnulo kvůli rychlosti klesání přes záložák na břiše, a neumožnilo otevřít záložní padák.Již nebyla výška k řešení této situace. Ostatní nehody byly na v té době zavedených kruhových padácích řady OVP.....z KRASu Chornice (MARS Jevičko??). Bylo na nich naskákano tisíce seskoků.

1 hlas

Oběti byly tři, hned poté byly tyto Kalouskovy vraždící padáky z výzbroje kvůli konstrukční závadě vyřazeny. Ostatně výraz "padákový smrtihlav Kalousek" vznikl přímo ve vojenském prostředí. Navíc firma, která tyto "padáky" vyrobila, byla vlastněna Kradouskovým kámošem.

2 hlasy

Ti dva další se zabili na jiném typu padáku. Ve všem ostatním máš pravdu, Kalousek je protřelý darebák...

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov