Kontroverzní postava
Provokatér Bátora je napojen na radikální Národní myšlenku

18.08.2011 11:30 Aktualizováno 18.08. 12:54

Kontroverzní úředník Ladislav Bátora, který proslul vyhraněnými postoji a výroky, z nichž poslední, kdy mluvil o ministru Schwarzenbergovi jako o "chudáčkovi starém", vyvolal dokonce vládní krizi, má k pravicovému radikalismu údajně blíže, než se myslelo.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Michal Koudel (69 hlasů) 18.08.2011 12:11

    A už začíná hon na čarodejnice. Nejsem v žádném případě fanoušek pana...

  • Michal Koudel (63 hlasů) 18.08.2011 12:28

    Každý den se ukáže nějaká sviňárna na naše politiky a naši "stateční"...

  • Milada Petrová (55 hlasů) 18.08.2011 12:42

    Rasista Batora je zoufalec , ktery nevi ,jak na sebe uz upozornit...

  • eM Felix (55 hlasů) 18.08.2011 12:41

    Napiš které konkrétní trestné činy spáchal a pak plácej.

  • valda muzarto (53 hlasů) 18.08.2011 12:01

    Krávoviny zkrachovalých hysterických chudáčků starých z tzv....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

A kdo další je napojený?

5 hlasů

fasista Batora patri za sireni nacisticke ideologie do kriminalu

10 hlasů

Každopádně za Bátorou stojí kdosi hodně silný.Kdopak to asi je?

11 hlasů

za nacistou Batorou stoji nemocny pan Klaus

12 hlasů

že je Batora či Klaus zaludba svině --o tom nikdo nepochybuje

14 hlasů

A co bys potom musel podle tvých plků být ty?

4 hlasy

No vzhledem k tomu, že teď je důležitým ministerským úředníkem, tak si tyto informace mohl více hlídat. Ale na druhou stranu, pokud si ho tam Dobeš chce nechat a přede všemi svými straníky i nestraníky obhájil, tak asi bude prokazatelně přínosný. To, co se teď v tuto chvíli kolem jeho osoby děje, mi však přijde hodně přitažené za vlasy. Podle mě je to jenom nějaký úhybný manévr, pana Kalouska.

10 hlasů

Bátora říká pravdu kterou mnozí pravdoláskaři a komunisti neradi slyší.Proto si myslím že by byl vhodným premiérem,aby s tímhle buranským komunistickým šmejdem zatočil.

11 hlasů

Já říkám pravdu, kterou mnozí chrapouni a primitivové modré strany slyší ještě míň rádi. Jste morální přítěž přítěž společnosti a potenciální nebezpečí pro demokracii. Stejně jako váček pod zubem.

9 hlasů

Kvákáš nesmysly. On se totiž v rámci současné módní korektnosti nehodí do krámu ani tvejm soukmenovcům s výjimkou tatíčka Klause s kterým lze ostatně v některých věcech souhlasit.

18 hlasů

Nejméně 70 procent národa tuhle vládu nechce neboť vrší jeden skandál na druhý a podporuje korupce a zlodějnu, tož předhodíme veřejnosti nějaký špek, který by odvrátil pozornost od korupčních skandálů, tak předhodíme veřejnosti Bátoru, přitom výroky některých papalášů, například kalouska na adresu zdravotně postižených jsou stejně hnusné, člověk nemusí být nácek aby mu bylo jasné, že kikani pracovat nebudou nikdy, ale krást ano,kníže Trautenbrk patří do muzea kuriozit a 4% menšina u nás utlačovaná není, tudíž by mohla brát ohledy na ostatní, kteří nepovažují homosexualitu za normálnía užívat si v soukromí, co se týče naši národní hrdosti, jsme jen poskoci a šašci EU, kolik z nás si myslí totéž, no schválně

24 hlasů

NACEK BATORA DO KRIMINALU !!

20 hlasů

A debil jako ty do cvokhauzu.

26 hlasů

Felixi nežvan.Na jiných diskuzích podporuješ komouše a ted jsi velkej demokrat.Typickej komouš.Vždy když vám teče do gatí tak se můžete přerazit snahou se zalíbit.

15 hlasů

Jsi neuvěřitelní primitivní.Pokus se vyjadřovat jinak, pokud to umíš.

9 hlasů

Bleješ nesmysly. Komouše nehájím ale to neznamená že musím lízt do prdele vám modrejm gaunerum nebo nebo gaunerům od Kalouska. Ale to ty s modrým zákalem a modrým nádorem na mozku těžko pochopíš.

21 hlasů

Opět reaguješ jako typickej komouš. Navíc jsi vědma která přesně ví že jsem modrej gauner.Tak se za svou víru v Lenina nestyd.To i tvá modla Svorcová alespon nepřevlékla kabát ubožáku.To jsi chlap?

3 hlasy

Tyhle přiblblý kydy z modrej pouček používej na svojí babičku na tu to možná zabere. Já jsem na idioty jako ty naprosto imunní. Ty tvoje hlody mi připomínají kloaku jistého Pruudiče. Zřejmě další proměna nicku. Klasika. Takže: podvaž si kloaku a mě laskavě vyliž prdel kašpárku.

16 hlasů

Pokud je nácek každý, na jehož přednášku zavítá Sedláček a spol., tak by asi stálo za to zjistit, kde všude byli :D

13 hlasů

Bátora na hrad !!!!!!

16 hlasů

Fasista Batora patri za mrize

40 hlasů

A kam vy madam?

10 hlasů

Zlocinec Batora propaguje fasismus a rasovou nesnasenlivost a proto je treba ho okamzite zavrit .

20 hlasů

A nějaké důkazy určitě máte pro toto své tvrzení že? Tak prosím o odkazy...

14 hlasů

Přidávám se k- eM Felix

Napište proč toto prohlašujete. Nebo jste jen placený provokatér(ka) ?

20 hlasů

Napiš které konkrétní trestné činy spáchal a pak plácej.

55 hlasů

Odkdy se komunisti zastávají Bátory Felixi? Nebo snad vítr zafoukal jiným směrem?

4 hlasy

Vzhledem k tvému pomalejšímu chápání ti to znova opakuji Bleješ nesmysly. Komouše nehájím ale to neznamená že musím lízt do prdele vám modrejm gaunerum nebo nebo gaunerům od Kalouska. Ale to ty s modrým zákalem a modrým nádorem na mozku těžko pochopíš.

15 hlasů

zente fasouna Bartu at si ostatni nackove daji majzla

20 hlasů

Ty jsi tak hloupej ignorant, že ani nevíš o kom ten článek a diskuse je...........:-))

16 hlasů

Co udělal Bátora?? Říká docela na plnou hubu docela pravdu. Ano CIKÁNI nikdy makat nebudou a v kriminalitě budou vždy přeborníci, ANO SCHWARZEMBERK (snad mu předci odpustí) je ospalý uslintaný kníže, ano homosexualita normální není (ale mě nevadí)....

40 hlasů

Mně z Vašich a podobných výroků mrazí na zádech. Víte, že Bátora se pohybuje mezi takovými uskupeními jako je Vlastenecká fronta, Nár. odpor, Nár. sjednocení, Právo a spravedlnost a pod.? Víte, že vyznává heslo "svoboda znesvobodňovat druhé, je skutečná svoboda", či hesla o národu zbaveném všeho odpadu? Co když se stanete tím odpadem Vy?
Je to stejný názor jako tady razí modráci XXXL, A:Prudic, pozorovatel a pod. (podle mně je to jeden člověk), kteří jen čekají až ten plebs budou moci postřílet.
To jste jen proto, že Bátora je momentálně nečekanou zbraní proti Kalouskovi a spol., ochotni zapomenout, co je zač a ještě ho bránit? Je mi z toho docela úzko.

14 hlasů

CIKÁNÍ patří do Indie, homosexualita normální není - jak může být normální něco, čeho je 4 procenta? Jak můžu brát někoho kdo se nic nenaučí, krade, nedělá jen se množí za někoho rovnoprávnýho mě samému? Víte někdo zlý to musí dát do pořádku, jinak vy hodní vymřete.

3 hlasy

Cítím to nějak podobně jako Vy, už mi to připomíná neurvalé hony na čarodějnice. Neměl možná říkat nahlas, že je spící děda starej chudáček, ale pravda to je. A ještě je to hodnocení mírné pro starého moulu, který se spojí s gaunerem panem Kalouskem.
A pan Kalousek by měl držet pec, sám vykřikuje o panu Batorovi, že je starý fašoun, dělá sprostá gesta, v opilosti je sprostý jako dlaždič (viz nahrávka Pirátské strany), zaměstnává a obklopuje se korupčními parchanty....

28 hlasů

Jak muze nacek Batora delat personalniho reditele na ministerstvu skolstvi ?!

32 hlasů

Taky není můj oblíbenec, ale proč nácek? Z čeho čerpáte paní Petrová? Děkuji za odkazy.

36 hlasů

Ona nečerpá.Ona má vymatláno v makovici protože nezaplatila včas členský příspěvek v KSč a hrozí ji vyloučení pro porušení stanov.

12 hlasů

Bátora je (asi) pěknej ptáček, ale, že z toho vyšiluje tato komická vládní tlupa taky není k zahození!

32 hlasů

:-))))))))))))

11 hlasů

Rasista Batora je zoufalec , ktery nevi ,jak na sebe uz upozornit .....

55 hlasů

Moc mi ho připomínáte,co slovo to perla!

5 hlasů

Už jsem to odhalil, Milada Petrová je Šimurda, tolik pit.mců v českém národě nemůže být, že by dostal tolik hlasů...

9 hlasů

Nesouhlas,Šimurda píše věty rozvité a někdy i pobaví ,ale tato lady je naprostý zoufalec asi ji zaučuje!

10 hlasů

:-))))
Zdravím paní Stejskalová, včera se Vám opravdu dařilo. Co příspěvek, to perla. Bavila jsem se. Ať se daří dál. Hezký den. A.

10 hlasů

Jasně a Kalosek s Nečasem jsou jak Mirek Dušín....jste tak zaslepený, že vůbec nechápete, že o Bátoru ve skutečnosti vůbec nejde, ale jde o to odvést pozornost od křiváren těhle grázlů. Například zajistit, aby nebylo včas schváleno zdanění hazardu. Nás všechny bude Kalousek dřít z kůže, ale mafii okolo hazardu nechá každou korunu.

14 hlasů

A co vy ?
Taky nevíte, jak na sebe upozornit, Milko ?

50 hlasů

Tentokrát jsi trefi hřebíček na hlavičku.

10 hlasů

To (skoro) vždycky, jenom ty to nechceš přiznat !

15 hlasů

Každý den se ukáže nějaká sviňárna na naše politiky a naši "stateční" novináři kolem toho chodí jak kolem horký kaše, aby se na ně náhodou někdo nerozlobil. Ale jakmile cítí, že je poptávka od těch grázlů někoho sejmout, tak jsou statečný a bojovný jak Blaničtí rytíři. Jo jo, to jsou naši hlídací psy demokracie, proto to tady tak vypadá. Doufám, že jednou i oni pochopí co za sajrajt tu pomáhali vytvářet pro svoje děti a vnoučata.

63 hlasů

Přidávám se k Marseille, také s Vámi souhlasím.

14 hlasů

Chachá, naprostý souhlas....

20 hlasů

A už začíná hon na čarodejnice. Nejsem v žádném případě fanoušek pana Bátory, ale je mi špatně z těch co si říkají novináři a napíšou takovej článek. To jsou přesně ty co by před 89 psali proti prohnilému kapitalismu a během války kolaborovali s němcema.......

69 hlasů

Přesně !!!

20 hlasů

Píšeš mi z duše.

25 hlasů

Krávoviny zkrachovalých hysterických chudáčků starých z tzv. nezávislého tisku . Ještě ubožejší a zaprodanější než jsme mysleli .

53 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov